Days Unplaced: 124


jag vill verkligen ha min värdefamilj nu. Blir så avundsjuk när jag läser om alla somhar fått så fina familjer. När vi var på informationmötet sa de att som senast kan man få sin familj siste augusti. - så sjukt sent! Tänk om man får veta sin familj då och så bara "du åker om två veckor".

Hur som helst så har jag ju fått veta garantert att jag kommer till michigan, vilket känns väldigt bra. Tror det blir jättebra! Jag har verkligen svårt att förstå att jag verkligen ska flytta till usa..

godmorgonen

pigg tjej ...


efter en sjuk musikalvecka är min kropp alldeles förstörd. Efter några timmar av att ligga och dra sig i sängen så gick jag iallfall upp, tog på mig min pojkväns tröja (som fortfarande luktar honom - viktig detalj) och började fixa frukost. Var dock för trött för att få i mig något. I huvudet har hjärncellerna dunka-dunka disco, kroppen skriker på mig att jag ska lägga mig i soffan. Herregud, min kropp är helt slut. En vecka av att äta alldeles för dåligt och alldeles för lite, samt en vecka helt utan träning (förutom danstimmarna) ger inte så bra reslutat. Men det är väl bara att ta tag i det igen!

Förövrigt så skiner solen så sjukt fint, det är 9 skoldagar kvar och det är långhelg


love.

morsdag.

åh. har lite ångest för att jag inte har hunnit fira min mamma idag. Knappast hunnit träffa henne över huvudtaget faktiskt pga föreställningen. Men jag har lovat att fira henne i veckan istället. Jag kan tycka att det är lite konstigt att man ska ha en speciell dag att fira sin mor på - jag menar. Borde man inte varje dag säga hur sjukt bra dom är?

Jag är iallfall väldigt dålig på att visa det för min mamma, jag är dålig på att förstå allt hon gör för mig.
Vill ni veta en hemlighet?
jag har aldrig sagt "jag älskar dig" till någon familjemedlem, inte heller hört det från någon någongång.
- är det onormalt?

nu ska jag umgås med min pojke lite.

love.

sista föreställningen.

imorgon är det två föreställningar. En klockan tio och sen den allra sista någonsin klockan ett. Sen lägger vi törnrosa bakom oss. Känns så konstigt att något vi jobbat på sedan jul nu snart är slut. men WOW va kul det har varit. Och herregud va bra vi är allihopa! Av 4 föreställningar än så länge har jag INTE gråtit på en, självklart har det endast varit lyckotårar. Känslan när publiken ställer sig upp i slutet är så sjuk att det finns inte.  Här kommer lite bilder, imorgon efter sista föreställningen tänkte vi dra ut och äta lite. Och fira/frukta att slutet är här.


anna jag och melinda på bilden


love.

god nyhet 2 - PREMIÄR

IKVÄLL ÄR DET PREMIÄR



haha. linns och mina ben.

god nyhet 1 - PLACERING

jag har fått veta att jag iallfall ska åka till MICHIGAN. känns faktiskt väldigt bra! Det betyder att både min mockajacka och mina kängor kan hänga med!

bildbomb

här kommer lite mer bakom scenen bilder;





där har ni lite smakprov på hur folk ser ut. Dessa snygga människor gör mig ju självmordsbenägen. Men WOW så sjukt bra dom är.


love.

love.

olle är söt och har somnat i mitt knä. gullolle

genomdrag

nu har vi börjat ha ordentliga genomdrag, med kläder smink och allt. HUR KUL SOM HELST. kommer dela upp bilderna i två inlägg, här har ni iallfall några från scenen:



nu kommer olle snart och sover här. Börjar 9.30 imorgon (slutar dock 21.00) men vad gör man inte?

love.

sorry babez


oj jag känner att bloggen verkligen inte är rolig denna veckan, men ni får faktiskt tänka på att jag har musikalvecka och är i skolan från 9-mellan 18:30 och 21:00, vilket menas att jag inte har tillgång till dator och är så trött att jag knappast orkar äta kvällsmat på kvällen oftast försöker jag umgås lite med folk också.

love.


smakprov - kläder


kommer bli rätt roligt..


love.

ska du på festival?


hittade denna på angelica blicks blogg. tänkte att det är väl fler som ska på festival i sommar? Jag själv ska till Emmaboda, men skulle gå himla gärna vilja gå på P&L, siesta och way out west också. Men försöker ju sparar pengar till usa. Plus att jag inte har tiden.

Nu kommer olle och hämtar mig. Mot skolan och rep.
Är sjukt trött och hoppas att alla har läst på sina repliker till idag!


love.

converse

är så sjukt sugen på att köpa mig några fina. Men tänker att det är värt att vänta tills man är i USA. Där är de ju mycket billigare och finns säkert flera "roliga" typer.  Jag vill bla. ha amerikanska flaggan!

 

love.


wilma

vissa grejer är bara så förbaskat jobbiga.

urnan med wilma i kom idag, så konstigt att hon ligger där i. Min fina hund..

RIP

 

love.


tisdag

det är mycket nu, rep-rep-rep- åka hem till olle och sova. Typ så ser mina dagar ut. För jag orkar ingenting annat. Det tar så mycket på än att jobba med musikalen. Förlåt att jag glömde att lägga upp bilder - här kommer några smakprov på musikalen:


hur jobbigt det än är så kan jag inte låta bli att längta lite till imorgon. Stämningen är oslagbar, imorgon tar jag nog med mig min systemkamera också. & Satsar lite på foton. (blir ju roligare sen när vi har kläderna på oss)
Imorgon bitti kan jag lova er ett smakprov från när vi testade kläder i går - roligt!

love.

kosläppet

love.


måndag


oj va segt det var att gå upp i morse.. Men upp kom jag tillslut! Första dagen på musikalveckan börjar gå mot sitt slut. Så nu kommer mamma och hämtar mig snart, blir att övningsköra lite innan jag ska träffa olle och vi ska plugga lite. Bilder från dagen kommer att komma upp!



love.

tidsinställt inlägg.

blir många tidsinställda inlägg denna vecka - bättre än inget!
Tänkte iallfall berätta lite om Musikalen vi sätter upp.


Vi i åkurs 2 på film och musikgymnasiet håller nämligen på att sätta upp en 80 tals samt musikal version av törnrosa. Den är HELT annorlunda från filmen, törnrosa är inte ens med i denna pjäs. Den är humoristisk och väldigt spännande. Vi är ca 40 styckna som jobbar med denna, alla tvåor som går Scen och Musikallinjen (bla. jag) samt de som vill som går film eller musiklinjen får också vara med. Vi har hållt på med denna sen.. efter jullovet tror jag (?) och denna vecka har vi rep 24/7 tills på fredag då det är premiär. Då har vi två föreställningar varje dag hela helgen samt måndag nästa vecka. Jag är super pepp och det vet jag att det är många andra som är också. Har ni frågor om musikalen så är det bara att fråga på :)


love.

ps. musikalvecka

 


tänkte bara meddela att imorgon börjar min musikalvecka. Det är en intensiv vecka på teatern där vi från 9 på morgonen till 9 på kvällen repar varje dag fram till fredag då premiären är. Ska bli väldigt kul men samtidigt väldigt jobbigt. Som ni kanske förstår kommer bloggen bli lite påverkad av det. Men jag ska göra mitt bästa!

love.


jag ska försöka ta massa kort samt filma lite under repen.
Imorgon kommer lite information om musikalen.

Kolmården bilder

seriöst - ser ni björnen? och då är det inte ens halva trädet som är med på bilden..

 

 



kom på att jag inte ska lämna in dansuppgiften för än imorgon.
så har ju hela imorgon natt på mig också.
så godnatt min(a) skatt(er)
love.

årets första dopp.


Sen kom vi hem, drog till åby stallet och kolla på hästtävlingarna i några timmar, chillade på min gräsmatta och slappade lite innan vi drog och bada med anna. första doppet - kändes bra!

(lite kul att annas arm VERKLIGEN ser ut som min -den med armbandet)
Idag åt jag och olle våra första jordgubbar. svenska såklart - godaste EVER. (från coop) innan vi drog och köpte lite godis och ställde oss och lagade tacos. Hur värd söndag egentligen?

KOSLÄPP.

jag har nog haft den bästa söndagen på mycket länge. Började med att jag fick bokstavligen dra upp olle ur sängen vid halv 9. (han är mer morgontrött än dig linn) Sen drog vi oss till linköping typ för att kolla på.... KOSLÄPP. haha jag har alltid pratat om att jag velat göra det, men aldrig gjort det. Så nu passade jag på. Vi åkte till en gård, det var vi och säkert 600 till. Kossorna var kanske inte så super roliga (film kommer) men det var extremt mysigt iallfall. Tog med hunden så vi gick där och gosa med kalvar, klappa lamm, och massa annat.

filmen på kosläppet kommer snart. nu måstejag se till att få in Kolmården bilderna - värt :)



mindre värt att jag kom på nu att jag har dansinlämning imorgon. Har inte kommit så långt.. eheh.ehe

love.

hörs imorgon!

hejdå babez. nu ska jag dra till min pojkvän. Kommer inte hem för än imorgon kväll. Imorgon ska vi nämligen göra en sak jag har velat göra sen jag var en spermie (typ). Ni får se massa bilder imorgon!

Puss

sälshow

här har ni ett klipp från sälshowen. haha. den är underbar!

 

love.


Kolmården bilder

kommer att komma, men just nu vill inte blogg.se sammarbeta. (lär mig aldrig om det är ett eller två M i samm/samarbeta) Kolmården var trevligt hur som helst, lite kallt med det gjorde ingenting. har tagit massor av bilder och filmat lite också. Det kommer komma upp såfort det vill fungera. Nu ska jag till stallet och ta hand om min ponny innan jag ska mot åby stallet och kolla på lite tävlingar (om jag hinner) Ikväll blir det grillning med pojken min.

 

love.


smus 09

vill bara önska min fina klass lycka till på dansuppvisningen.

Hur tur med vädret hade vi inte idag då? perfekt för att gå på kolmården! Nu är det inte långt kvar tills skolan är slut och sommaren är här.




love.

Brb

KOLMÅRDEN.



lovar MASSA bilder sen.
love.

personligt och klumpigt eller stilrent och hållbart?

satte mig ute på balkongen nyss. Alltså wow, det tar 2 minuter sen är hela datorn teckt av pollen, är så himla glad att jag inte är allergisk. Tänk va jobbigt.. Iallfall. Mitt dilemma hanlar om fotalbum, jag tänker..

 

hur fint vore det inte om man gjorde ett personligt fotoalbum till sin värdefamil?

typ ett sånt, med lite av min vardag i.

Men så tänker jag att det lär vägrätt så mycket, så istället kan man göra en liten bok på datorn som man kan skicka efter. Det blir inte lika personligt, men enklare att ta med, mer hållbart och tar inte lika mycket plats i resväskan...

Jag får se hur jag gör.. det lutar just nu mot det personliga tror jag.

nu ska jag ut och sola på gräsmattan!

angelica blick.se

snyggchei.

fick ett mejl med massa visuminstruktioner. Jag fattade ingenting - känns bra! Jag hatar att det ska vara så mycket krångel. Och jag vill ha min värdefamilj nu!
Jag har föresten ett dilemma, jag tar det sen. Först ska ja äta frukost på balkongen - solen skiner!


love.

mobilbilder är det bästa som finns.

här sitter jag, håret droppar på tangentbordet och jag är tröttare än döden. Kom på att jag lovat er lite bilder från sconesbakningen. så här har ni dom mina vänner:


våra snygga scones. snygga att se på, svårare att äta. haa
från vänster är det mitt hjärta, olles vulkan (fråga mig inte..), min sköldpadda, mitt huvud, olles E (eller Mcdonalds M, beror på hur man ser det) och min gubbe.


stolt tjej (som ser ut som en mus) och en mjölig pojkvän efter lite bakning och mjölkrig.




imorgon är det fredag. det är svenska, matte och musikal sen kubbturnering. sen ska folk ut på krogen. Som tur är så är jag bara 17 än så länge och slipper sånt. Så jag får en myskväll med olle istället.
Hoppas bara jag mår lite bättre imorgon, annars jävlar..


Godnatt!

hello babyloves,

såhär vill jag gå omkring och se ut hela sommaren helst. och lite efter.

jag drömmer verkligen mardrömmar om alla dressscodes som jag kommer bryta mot HELA TIDEN.

 

 

nu kommer olle, vi ska plugga. (han ska plugga och jag ska kolla på)

sen får vi väl se vad som händer, jag är hungrig fast jag redan ätit 94859358340 gånger.

 

 

love.


life's too short

den som inte ser frammåt eller bakåt får se upp.


puppy

det bästa med att hästtävlingarna är ute (förutom att solen lyser) är ju lätt alla söta hundar som folk kan ta med sig. herregud, man vill bara krama sönder dom! Min granne hade en gång en hund som hade en sjukdom, så den växte aldrig. Den var liksom valp i 7 år innan den dog. Drömhunden? ja tack!
(synd dock att den dog så tidigt.. men ni fattar vinken? )


onsdag torsdag.

lite segt på uppdateringssidan här känner jag. Igår var det onsdag, det var sång och idrott på schemat. jag hängde lite med olle och var på teorilektion. Kollade lite på fotbollsmatch och bakade scones med olle gjorde jag även. vacker syn på dom sconsen. Lovar att lägga in en bild på dom senare idag!! Nu är det torsdag och trotts att jag mår rätt dåligt har jag hängt i stallet med olle på förmiddagen, kollade ponnyhoppning. Nu har jag precis kommit hem, ska ta en alvedon och slappa lite i solen.
jag älskar solen.

 

love.


informationsmöte

jag har fått förfrågan om vad de pratade om på informationsmötet jag var på här om dagen.
Så här är lite grejer de tog upp:

+ kontakt och stöd under ditt år
+ dina förväntningar under året
+ hemlängtan
+ fickpengar
+ körkort
+ alkohol, droger och rökning
+ att arbeta under året
+ resor under året
+ besök under året
+ värdefamiljen
+ vad ska jag ta med mig
+ high school
+ visum
+ regler
+ förberedelser
+ försäkring

Pirates of the Caribbean 4

såg precis trailern på nya Pirates of the Caribbean. Och jag undrar om den kan bli lika bra som de andra?! De har bytt ut alldeles för många roller enligt mig. Den enda som är kvar är typ Johnny depp. (okej, det är en jävligt bra anledning att kolla på den.) Jag ska kanske inte uttrycka mig för mycket, jag har inte sätt den så jag vet inte. Det känns bara som att bara för att de senaste filmerna blev bra så gör de allt för att göra fler så att de kan få in mer pengar.

bildbomb

efter som att inte min fina film vill laddas upp så får jag ge er en bildbomb istället från musikalrepet i helgen.

beställt.

beställde hem detta precis. oj nu kom olle!
(videon vill inte laddas upp - rumpa)
kyss

har du träffat tomten då?

halva dagen har gått och jag har knappast gjort någonting. gått en sväng med hunden, kollat på film och klippt ihop en liten film från helgen. ska se om den vill laddas upp eller ej. Men här får ni en annan film så länge som är söt. Nu vill jag bara att klockan ska bli 4 så att olle kan komma hit med lite mat till mig. han behandlar mig som en handikap, men jag klagar inte!
nu ska jag läsa igenom explorius brevet man fick på informationmötet och tagga lite töntigt. det var så konstigt att sitta där på mötet och lyssna på de som hade varit iväg. "tänk, snart kan vi sitta där" viskade jag till min vän som satt bredvid och så fnissade vi lite.

sjukling

jaha. efter en lite för stressig helg ligger jag här nu i soffan och mår rätt dåligt faktiskt. Min fina pojkvän åkte och köpte festis till mig förut - synd bara att jag verkligen inte får upp den.. HAHAH. Blir som sagt hemma idag. Tänkte göra ett litet bildspel från helgens bravader, men pappa tog med sig min dator när han drog till köpenhamn. Så nu ligger jag här och kollar på pingu, planerar lite inför nästa helgs bravader och känner mig trotts allt väldigt glad. (skulle gärna vilja säga vad som händer nästa helg, men båda grejerna är överaskningar för människor som läser denna blogg så ni får hålla er tills dess!) Oj nu kom solen. om man kanske skulle gå en sväng med alwa?
Nästa helg är det även lite hästtävlingar som ska kollas på. åh kommer ihåg förra året, alla roliga och fina kort man tog!  Här är några:
puss babys

taggad tjej

nyss hemkommen från stockholmsmötet. oj så taggad man blir. ja. väldigt trevligt var det! Nu ska jag leta fram 80tals kläder och sen snabbt till skolan och kommer inte hem förän imorgon. TAGGA!

pusss babez


<3

min fina pojkvän kom med en bukett rosor till mig igår. Och min favoritfestis. hur fin är inte han egentligen?

mot stockholm

medans alla andra musikalarbetare håller på och repar för fullt nu så är jag påväg till stockholm för USA möte - hur taggad är inte jag?! Det är liksom nu som värkligheten börjar komma ikapp än. Att man verkligen ska åka. Åh det ska bli så himla kul. Efter det blir det direkt till skolan, repa, mumsa mat och sova i skolan med resten av gänget innan man ska upp tidigt på söndagen och repa igen. Kommer alltså inte vara hemma någon över helgen, men jag är inte död iallfall. ni är inte bortglömda!

Puss på er babez
och till vissa - VI SES SNART!

svär eden.


jag ewelina anzelius lovar här med att vara bättre på att ta kort. jag tänker även fortsätta med lite videobloggar, små filmsnuttar från dagen mm. den första kommer nog redan på måndag - håll ut babez.


idag är det fredagen den 13onde - det märks.
rätt cp dag. men nu är min pojke iväg och fixar överasking. spännande!

it's friday I'm in love

äääntligen var fredagen här. Jag har haft matte och svenska precis och nu väntas det tacos. lovely. sen är det bara musikal kvar innan det är helg. Efter skolan drar jag och olle mot stallet för att ta hand om pollen innan det blir eva och adam kväll. jag är stoltast i världen över att jag äger boxen. Blir att lägga sig tidigt dock.

nu - tacos!

JULKALENDERN 2012


jaja. det är 2012 men ändå. de ska komma en uppföljare till greveholm. - hur nice!
trodde först att det var julen då jag va i usa, tänkte därför strunta i usa (ELLER!?)
men visade sig vara året efter - NICE.

torsdag.

idag hade vi engelska nationella hela förmiddagen. jag blir så trött på att jag inte kan fokusera. jag glömmer liksom bort att lyssna på hörförståelsen ibland. aja. det är väl inte hela världen. Efter provet kom huvudvärken och trängde sig på. Så blev upphämtad av olle, drog och köpte en paussallad och fortsatte sedan uno tuneringen på picknickfilten. tror jag ligger uppe i 34 (?) vinster av 44 omgångar. iallafall. Nu kom jag precis hem igen. Ska iväg mot jobbet nu, som vanligt på torsdagar. Imorgon är det fredag och det blir fullspäckad helg - men jag gillar'T.



bild på anna från fina scones fikat.
puss

onsdag.

då har halva veckan gått, det går så sjukt fort. Nu är det onsdag och jag sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja. Idag på schemat står det sång, håltimme, idrott och kör. Sen efter skolan blir det teorilektion, övningsköra lite, träffa olle, plugga och ut och springa. jag tänker ta tag i det nu faktiskt, ut och springa alltså! Vi lär ju även springa på idrotten. Jag ska även sluta få min kära pojkvän att köra omkring på mig hela tiden och börja använda min fina cykel som bara står och samlar damm just nu. HEJA!

när den rätta dyker upp säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill.

 

 

under tvång av olle lägger jag nu in en gammal bild på mig själv. Sitter nämligen och skriver från hans dator medans han försöker plugga. Jag brukar tycka att jag är dålig på att plugga, men han klår de flesta faktiskt! Har varit en extremt mysig dag idag. Först kom anna till mig med nybakade scones och vi hade lite picknick. Super mysigt! Sen kom olle förbi, vi spelade lite uno i solskenet - jag vann 20 av 23 gånger! Sen drog vi ner till åbykrog och käkade lite. hur fint väder liksom? Vi tänkte dra och bada, men bönderna här i åby tyckte att idag var en mycket passande dag att lägga bajs på åkern. Så fick bli en dusch istället. Känns faktiskt lite dåligt att jag inte har tagit mitt första dopp än. ouuups.


bloggpauser är för töntar

jag vill inte dela med mig av allt som har hänt under de senaste dagarna (eller dagen rättare sagt). Men jag kan väl säga att kärlek inte alltid är så lätt, att min ena hund blev avlivad efter att ha ramlat i trappan och fått knät ur led, att min andra hund kanske har epilepsi eller boleria och att jag idag är hemma från skolan för att ta hand om mig själv och min lilla vovve. Nu ligger vi i solen och myser, jag ska snart fixa lite skolarbeten som måste lämnas in innan månaderns slut. Men vet ni vad som är bra då? Det är att när man har såna här nedgångar i sitt liv så märker man vilka underbara vänner man har. och jag tror att jag har lyckats få de bästa någonsin.

rip wilma.
11 fina år gav du oss.
hjärta x34

P.s

Det blev precis 567765443335 gånger värre..

Pause

Jag tänkte ta en liten bloggbreak här ett tag framöver. Har lite saker som jag måste ta itu med. idag är den sämsta måndagen i världshistorien. Och vet ni vad det roliga är? Den kan verkligen bli 567765443335 gånger värre..

lördag och psykisktsjuk


då var lördagen igång. eller nej.. det är ju fan söndag idag! Igår var jag iallfall på hästtävling, kammade hem en 3a plats på dressyren. Sen drog jag hem och stack ner till åbystallet och kollade på hästtävlingar innan olle kom och spenderade natten här. idag är det söndag (!!) vi stack upp tidigt och kollade på lite mer hästtävlingar, nu är han hemma och tvättar bilen och jag ska ut med hunden (endast alwa för wilma har gått och blivit halt.. ) innan jag ska träffa olle igen.
sen är de måndag, rätt nice ändå


juste! nu ska jag mejla tandläkaren - om ni ville veta (?!)

svar:

vilken affär handlar du mest kläder i?
det är verkligen olika, men tre favoriter är monki, bikbok och hm. (jag bor ju i norrköping så har inte så mycket tillgång till typ topshop, urban outfitters, zara... det är lite synd. )

Fin blogg! Jag har några frågor faktiskt, jag undrar bara hur ser dina framtidsplaner ut? vad har du för djur? hur länge har du ridit? :)
tusen tack! jag ska dock verkligen inte ta åt mig äran då denna tjej fixade hela designen till mig. Oj. jag har många planer! Jag ska ju till usa nu efter sommaren, sen tillbaka hem och gå sista året på gymnasiet. Vad jag mer vill är att jobba för fritidsresor i eurpoa, som aktivitets + barnledare, jag vill jobba en säsong på kolmårdensdjurpark, en säsong i fjällen, jag vill gå en turist högskola på visningsö/i england.. det är så mycket jag vill! Jag har två hundar och en häst och jag har ridit i snart 12 år tror jag det är :)


Något du (hatar) inte gillar med Amerikat, alla har vi det innerst inne ;)

utan tvekan alla klädregler, att man inte får säga allt man vill, att det är så stelt och att man kommer gå upp i vikt när man är där ^^

Visst hade du gjort delstatsval..vilka stater var det isåfall? :):) Känner du några rädslor inför ditt utbytesår, och vad ser du mest fram emot?? :) Kram
ja det gjorde jag! jag önskade arizona, michigan och nevada. arizona och nevada mest för att det är varmt och michigan för att det är rätt normalt eller vad man säger. Absolut, jag är rädd att jag ska säga fel saker.. typ, att jag ska säga till när jag måste gå på toa, det ses ju som oförskämt där typ. Jag är även rädd att min familj ska tycka att jag suger bara för att jag är petig i maten och att jag ska bryta mot massa klädregler. Jag ser mest fram emot att komma in i det, att verkligen leva ett liv där. Jag ser fram emot high school känslan, att testa nya saker, se nya saker jag är sugen på att skypa med mina vänner och berätta hur allt är.. jag är riktigt pepp på att åka! Kram

När bestämde du dig för att åka till USA?  Känner du någon som har åkt förut? Ska du utöva några sporter/aktiviteter efter skolan i USA? Om ja, vad? :)

oj. det var kanske i oktober, november förra året. så det var rätt snabba affärer med att fylla i alla papper och sånt. Ja, min vän är iväg just nu. han är i LA. Det var väl att han åkte iväg som jag började tänka på det. Rätt otroligt att man verkligen ska åka.. ja absolut! de jag har tänkt på är typ dans, simming, cheerleading måste jag testa, sen vet jag inte så mycket. men jag tänker göra allt i min makt för att inte gå upp så kolosalt mycket ;)

 

hur tror du det kommer bli mellan din kille och dig när du är iväg?

jag tror att vi kommer ta en paus. det är usa - sverige. vi kan inte ens prata i telefon och det är rätt stora tidsskillnader för att kunna skypa i 9 månader. 9 månader är så lång tid, mycket kan hända och människor förändras. (tror iallfall jag kommer förändras väldigt mycket) så vi, eller jag har sagt att det nog blir en paus. för om någonting skulle hända så vill man ju inte dirkt göra slut via skype. så en paus, så får man se hur båda känner när man kommer tillbaka sen. och det som händer händer. sorgligt men sant :)


Hmm... ska vara lite jobbig nu,hihi.
Vad var ditt första intryck av mig?! :D (elr ja.. efter i lördags:P)

jag tycker mycket om dig, förutom att du gör :P - gubbar som är det fulaste som finns! haha, nej men vi hade ju pratat över datorn innan och jag blev glad när jag upptäckte att du var lika pratsam öga mot öga. ja, jag gillade dig helt enkelt - snygg är du också! kram

hur ser din drömfamilj ut? var det inte ganska tufft att inse att det blev fel med den familjen som du trodde att du skulle till? jättefin och bra blogg förresten!
jag tror min drömfamilj skulle vara en liten lantisfamilj. Med hundar kanske hästar, jag vill SÅ gärna ha syskon. Helst någon jämngammal, en storebror har jag alltid viljat ha och en bebissyster. och jag vill så gärna gå på en så stor skola som möjligt! jo, det sög rätt mycket. men samtidigt är jag lite lättad, för skolan jag skulle ha gått på verkade skum.. kan passa på och berätta, det var en kristen privatskola, 44 elever och 100% av eleverna var svarta.. jag är verkligen ingen rasist, men jag har fördommar - hemskt men sant. så visst var det jobbigt, men det kunde varit mycket jobbigare :) tack söta du! Kram

hur ska du klara dig utan linn lybäck i ett helt år och hur ska hon klara sig utan dig?

jadu.. det har jag inte den blekaste om...  hjärtiz x38

Kul med frågestund! Undrar lite hur du skulle beskriva dig själv och vad du gärna gör då du är ledig? :)
tack! det kan jag absolut göra! jag är en 17 (snart 18) årig tjej. bor utanför norrköping med min mor far syster och djur, jag går en scen och musikallinje på världens bästa skola, när jag inte är i skolan så är jag i stallet, med min pojkvän, med mina vänner, partar och hänger i affärer, jag lever mitt liv på en pinne ungedär. jag är salladsberoende och har fobi för mina egna fötter, myror ger mig panik, jag älskar att åka buss och jag skulle inte klara mig utan mina ringar. Döden fachinerar mig, jag kan fyska mig till att tungan nuddar näsan, jag kan spendera timmar i badkaret och jag är ett list-freak. Om sanningen ska fram så har jag inte så mycket ledig tid, så fort jag får en lucka så går jag och tar en fika med vänner, går ut med hundarna, träffar min pojkvän eller pluggar (ytterst sällan dock). Men jag försöker att få lite tid med mig själv också, trotts att jag hatar att vara ensam så kan det vara bra ibland :)

Vad är meningen med syftet?
det blir vad man gör det till!

Vad hände med familjen i Michigan? Hur skulle du reagera om du kom till Alaska? :)
jag vet faktiskt inte vad som hände med den. antingen ångrade väl de sig, eller så accepterade inte sverige den. så nu är det bara att vänta igen.. haha, oj! jag vet inte, första reaktionen skulle nog vara att gråta! haha. jag är så trött på snö.. men det skulle varit ett äventyr det också :)

my baby

som pricken över i den här underbara dagen så har vi nu bestämt oss för att kolla upp alwa. Hon har varit lite hängig senaste veckan som ni kanske minns att jag har skrivit. Och idag fick hon ett anfall i skogen så vi ringde direkt. På måndag ska vi dit och jag är nervös på riktigt. Nu ligger hon här i min säng och sover, min älskade.


törnrosa

ville bara meddela lite fort att vill man gå på musikalen vi sätter upp med skolan (80tals variant av törnrosa HELT annorlunda) så finns det biljetter att köpa här. 130 kr för vuxna och 60 för barn/studenter. tror det kommer bli as bra!


Nu är det fredag, jag har precis kommit från stallet och ska nu ha fredagsmys med olle. Imorgon blir det upp tidigt för tävling.

förlåt för att jag suger på uppdatering. - ska bli bättre!

?


urs. sånthär suger.

kyss

nationella prov

det är nog rätt många som har engelska nationella idag? - lycka till!
jag har inte hunnit blogga/svara på era frågor pga att jag inte varit hemma någonting. I går var det skola, nollningsmöte och världensbarhäng med anna innan det blev teater med några från skolan. Inte helt fel en vanlig torsdag. Sen stack jag till olle och sov där. Nu är det fredag (!!), engelska nationella och musikalrep. Sen blir det till stallet och öva på dressyrprogramet (- imorgon gäller det!) Samt träffa olle på kvällen. Låter rätt nice! Hoppas ni får en trevlig fredag och fortsätt gärna ställa frågor i inlägget här under. 

hjärta x2

FRÅGA VAD NI VILL


svarar även på anonyma!

Days Unplaced: 97

Approved - Your application has been approved by ISE! ISE is in the processing of locating a host family.

jag vill ha familj nu..

inte okej.



norrköping - jursla. 3maj kl 08.14


det är SÅNTHÄR som får mig att vilja ifrån sverige. snälla kan jag inte få komma till ett varmt ställe..

usausausausausausausa



jag kan inte riktigt förstå att jag om 3-4,5 månader ska flytta till usa. förstå FLYTTA till usa. hur många har inte drömt om att lämna allt bakomsig vid 18års ålder och bara uppleva en helt annan livsstil?! Och lilla jag ska göra det. jag ska hoppa av ett plan på andra sidan atlanten och säga hej till min andra familj. en grupp människor som under 1år ska vara min familj. Jag ska försvinna från lilla norrköping, från min familj, mina vänner, mina djur (åh.älskade alwa) och min fina pojkvän och hitta nya människor att passa ihop med. Men jag kan inte låta bli och tänka att hur underbart det än låter så kommer jag aldrig kunna ringa mina vänner om jag mår dåligt, jag kommer aldrig kunna riktigt vara mig själv och säga vad jag verkligen tycker. Jag kommer självklart växa som bara den under denna tiden, växa i mig själv och få uppleva saker som vissa aldrig får göra.

jag antar att det kommer vara blandade känslor. Och hur jobbigt det än kommer vara att säga hejdå till alla, så vill jag bara säga YEAH! det kommer bli så grymt och jag önska så att tiden kunde gå fortare!

livet enligt ewelina.

dagen har varit fin trotts snö och hagel hela dagen. hittade ingenting på stan, käkade icasallad, hade engelska och matte. Sen var det bara på med vantarna och mot stallet. var rätt trevligt att hoppa i regnet faktiskt. min ponni var så duktig. nu har jag spenderat några timmar i badet och nu ligger jag tillsammans med världens bästa 5åring och en mugg chailatte och kollar på film. imorgon är det onsdag och jag är glad.

till råga på allt (?) så tror jag att febern är påväg tillbaka efter att ha frysit när jag red.. rumpa

baby jag tror jag är kär

idag är det fest. ellinor är hemma och jag börjar 13.15. Därför tänkte vi hänga lite på stan innan allt kommer omkring. Sen är det mot skolan och ha engekska och matte. och det verkar som att grejen att jag lämnade in min engelska bok bara är en dröm. har letat och letat och letat, men den verkar inte vilja sammarbeta med mig. hursomhelst. efter skolan blir det hoppträning på åby. är rätt opepp, men vad gör man inte liksom. nu ska jag väcka min syster för 3 gången.


föresten. min bebis fyller 5 år idag.

puss och trevlig måndag!

står i köket och lagar lite mat. Snart kommer elli hem och då blir det mat och mys med familjen. så slut på bloggandet för idag. Några av er vill kanske se piercingen jag gjorde idag? men ni får faktiskt vänta lite.. suga på den karamellen.


kan dock meddela er att min hund har gått in i någon deprission av något slag. hon är så nere och äter inte ordentligt. Så får se till att ta med henne ut på lite äventyr.

I know you want me.

funderar på att beställa denna, mest bara för att det känns så himla rätt!

tänk, om 3-4,5 månad bor jag i usa.

videoblogg.

ljudet hänger inte riktigt med i mina svängar i slutet - men vad gör det om hundra år?

 


pippi lookalike


en bild på pippi och en på mig när jag var typ 10 (?)

här sitter jag, halvdöd i sängen med lite frukost. men jag tänker inte vara hemma en dag till. I morse hade jag feber, så första lektionen blev det inget av. men nu har det lugnat ner sig lite. nästa lektion börjar 13.15. Vädret är fint så jag cyklar nog in till skolan. Hade helt glömt bort att vi skulle ha mysstund på mentorstiden, påskmys. Jag får köpa något på vägen helt enkelt. Efter skolan blir det piercing och sen cykla mot stallet. jag vet inte vad det är med mig idag, jag är sjukt ridhsugen trotts att jag red senast igår.
wow. jag längtar tills min syster kommer hem!

DÖ ÅT FÖRKYLDNING,

HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT BLI AV MED EN JÄVLA FÖRKYLDNING. JÄVLA SKIT KOMMER JU FÅ SÄNKT BETYG I SÅNG BARA FÖR ATT MIN HALS ALDRIG VILL BLI FRISK (OCH I DANS OCKSÅ FÖR DEN DELEN).

ny vecka - nytt liv (?)

köpte en sallad på pizza hut, den får 8 av 10. jag gillar den! Iallafall, han och hänga lite med olle. Men nu måste jag VERKLIGEN plugga (synd bara att alla grejer är i skolan och jag måste improvisera..). ville egentligen försöka hinna med att ut och springa idag också - men det sket sig. Imorgon är det måndag och imorgon börjar mitt nyttiga liv. jag ska även pierca mig och min syster kommer hem. nu jeflar!

hello babylove,



hästen gick på bra idag, trotts att det haglade lite (!!). hur konstigt att det haglade i maj? aja. nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen snart. Sen, senare blir det som sagt pizza hut. grejen är ju dock att jag inte ens tycker om pizza. så får se hur det slutar.

(44 minuter senare) okej nu SKA jag in i duschen - varför ska det vara så svårt?

YES.

imorgon är det som sagt måndag, vilket betyder en till piercing och ... ELLINOR KOMMER HEM. Hon skulle egentligen komma hem på onsdag, men blev ändrat. SÅ himla härligt.

ja. jag ville bara säga det. nu ska jag till stallet.

glad valborg

stackars valborg är den enda högtiden som inte har någon hälsningsfras.. iallafall så tackade jag nej till alla fester och drog istället hem till olle, beställde hem mat från åby krog, kollade på bra filmer och bara tog det lugnt. Det var nog den bästa valborgen på länge tror jag.


iallafall. nu är klockan 8 på morgonen, jag ska snart mot stallet för att sen åka på kurs med hästen. Efter det blir det pizzahut med massa folk, plugg och antagligen olle. Imorgon är det måndag och skola igen!

Stockholm

stockholm igår med utbytisarna var SÅ trevligt. även om bussen var trasig och vi fick vänta 30 minuter på en annan, även om det enda vi gjorde var att sitta på donken, även om jag missade bussen hem och fick betala 200 extra för att ta tåget hem så var det SÅ himla värt det. Ja. det var mycket trevlgt må jag säga! Nu är det bara att tagga nästa som är 2 juli i göteborg!

RSS 2.0