puss babys

Hade precis min först måltid i huset (förutom lunch och frukost som jag fixade själv) det blev majskolvar från grannen och kickennuggets, rätt okej. Det var gott. Nu ska vi kolla på Cordells tränig igen, uppdaterar mer ikväll.


PUSS

ev. SCHEMA

mitt schema än så länge (förstod inte vad alla ämnen var, så kanske ändrar något)

1 Trimester (har tre)
PE 1 = idrott
ART
HEALTH
US HIST A = va tvungen att ha
CHOIR


2nd:
PE 2
ART
LEADERSHIP
US HIST B = va tvungen att ha
CHOIR


3rd:
PE 2
HEALTH
LEADERSHIP
INTE KLURAT UT ÄN..
CHOIR

Positiva listan

+ folk på soft landingcamp tyckte att jag var som pippi långstrump i sättet - då blev jag glad.

+ min skola verkar inte ha några direkta klädregler. mest bara "inte för utmanande"

+ jag väljer rätt bra klasser, och det ända jag måste läsa är us history A och B.

+ det är massor av hästar här. nästa vecka när skolan börjar ska de presentera mig för några hästtjejer som tävlar och sånt, de hade tydligen tjatat på att jag skulle joina dom!

+ jag har nästan redan börjat tänka på engelska

+ skolan verkar ha massor av roliga klubbar

+ min area rep. hittar alltid på massa roliga saker. t.ex movienights , camps, resor runt i michigan, partyn och massa sånt.

+ de har BARA äckligt godis här, alltså lite lättare att inte gå upp i vikt!

+ har träffat massa fina människor

Hello babys!

Ledsen för mitt deppinlägg igår. Jag har det faktiskt sjukt bra här! I morse var jag hos doctorn och tog 4 sprutor, sedan träffade jag hector lite och hängde hos honom. Han är utbytesstudent från Spanien, jättetrevlig! Vi ska gå samma skola, han är också senior (JAG BLEV DET!!!!) så vi valde lite samma klasser och sånt - super skönt! Men nu är jag hemma, äter lite flingor och mjölk. Fattar ingenting, mjölken här går perfekt att dricka. - skumt! Om 1h kommer familjen hem. Tror jag ska ut och gå ikväll, så jag kan se mig omkring lite. Har MASSA med goda nyheter att berätta!

äntligen lite bilder!


Vaknade idag vid 9 av att huset var tomt och tyst. Förutom Summit som sitter och skriker hela tiden. Första som hände när jag kom hit igår var att hon bara "hello" - rätt kul! Jag har filmat lite nu hur huset ser ut, men seriöst det kommer nog ta minst tre dagar dagar, eller 2795 minuter iallafall - står seriöst det. Idag ska jag som sagt gå och ta en spruta. Michelle bara " du måste ta med dig pass och vaccinationspapper" OUPS. tog inte med mig vaccinationspapper..

förövrigt så är det freazzzzzzing cold här. Går omkring med vinterjackan innomhus... Men min säng är den skönaste som finns, så det väger upp det hela lite.



borde kanske nämna att summit är deras fågel!

michigan.


alla plan gick bra och nu är jag framme. Eller okej, varit det för ett tag sedan. Och det är blandade känslor över det hela, engelska går sakta men säkert frammåt. Det jobbiga är dom, de är världens gulligaste familj - verkligen! men.. (hoppas inte de läser detta) de verkar inte ha så mycket pengar.. huset ligger öde, det står massa söndriga bilar utanför, hela balkongen är full av massa trasiga cyklar, det är saker överallt i huset, en tallrik av varje form, tvätt lite överallt och sånt. Sen kommer man till mitt rum som är hur fint som helst, de hade köpt presenter och allt till mig
- hur söta?

Men jag börjar redan nu få lite dåligt samvete, de betalade min mat eftersom vi åt ute då vi hade varit och kollat på Cordells träning. - jag fick så sjukt dåligt samvete där när de satt och kollade igenom kvittot.

Sitter här nu och kollar vad det finns för olika ämnen att välja på i skolan. Finns EN som jag vill ha, och den hittar jag inte ens. Förlåt för ett opeppt inlägg, jag har världens finaste värdfamilj.


Uppdaterar mer imorgon, FM är jag ensam hemma, lunchtid ska jag till doctorn och ta spruta - kill me och sen får jag se vad som händer.

oj. verkligen opeppt inlägg, men ni vet hur man blir när man gått och längtat i ett halvår - så är det inte alls som man hade tänkt sig. Ska försöka göra en liten video på huset - så får ni se!

Idag har jag iallafall sätt min första vindögda hund, blivit bästis med winchester (familjens hund), dansat med en 5åring, spelat massa spel med Cordell och kollat på hans träning. PUST - det är jobbigt med barn!

föresten, kommer inte kunna svara på sms eller något på cirka 9månader, ingen täckning här ute.
- är det dåligt om man får hemlängtan första dagen?


nu måste jag sova, myggorna här är SJUKA. har säkert 94809359 i rummet nu!

hejdå new york, newark och alla mina fina vänner

I detta nu sitter jag på planet mot Chicago. Nästa gång jag bloggar är jag hemma, i Michigan!
Kan inte fatta att jag verkligen ska träffa min underbara värdfamilj nu. Visst, jag har blivit bestulen, haft sönder grejer, glömt grejer och haft JÄVLANS otur ett tag nu - men det gör inget för jag tror jag har världens finaste värdfamilj!


PUSS.
ni anar inte hur skönt det känns att ha erat stöd!

MANHATTAN

Här får ni lite bilder från dagen, mer kommer! jag var inte riktigt den som stod för fotografierna. Iallafall, imorgon klockan 10.59 (16.59 hos er) kommer jag åka mot chicago för att därefter åka mot Lansing - MICHIGAN. Vid 1.55 PM (alltså 19.55 hos er) kommer jag träffa min älskade värdfamilj. Jag dör - det ska bli så himlans kul! Jag har packat iordning det mesta nu, imorgon ska jag upp tidigt, duscha och sen iväg. TAGGEN PÅ DEN.





mer bilder kommer - lovar!

nu - sova! PUSS BABES

BRB

MANHATTAN!!

fråga

Hej :) Jag har en fråga, hur är det där borta nu? :)
ps. du har en jättebra blogg! Jag har följt dig jättelänge :)

Just nu är ju orkanen över, solen skiner och det är fint väder ute (fast det är sjuka mängder vatten på marken)
men plan är fortfarande inställda, vi måste hålla oss inne allaihopa för att ledarna måste följa med folk till flygplatsen (vissa ska åka ikväll) och man kan inte komma någonstnans med hjälp av gång här. Det är motorväg runt vårat hotell, så vi får spendera alla dagar på hotellet tills vi får åka härifrån. Det är lite jobbigt faktiskt, finns inte direkt så mycket att göra här. Men vi har det bra, folk börjar snart droppa av och åka till deras vfamiljer. Hoppas jag får åka snart!

ÅH. TACK - va glad jag blir!!

Godmorgon

Nu skulle jag egentligen sitta på ett plan mot mitt nya hem. Istället sitter jag här i sängen och bloggar lite. HOPPAS jag får åka så snart som möjlligt - får veta det idag!! :)

Godmorgon

Nu skulle jag egentligen sitta på ett plan mot mitt nya hem. Istället sitter jag här i sängen och bloggar lite. HOPPAS jag får åka så snart som möjlligt - får veta det idag!! :)

jag saknar dig.


Klockan är typ 12 här men jag dör av jetleg så jag orkar inte en minut till. Igår somnade jag typ vid 12 också, trotts att rummet var fullt av högljudda killar så somnade jag som en björn. Nu svider det i ögonen, ååh.. sova.


Flygplan

jag dör. Vet fortfarande inte när jag kommer åka. Nu vet ALLA utom jag och typ 5till - segt. Men imorgon bitti hoppas jag att jag får en plats på planet på tisdag. VÄGRAR stanna här till onsdag.. ÅH. blir så arg - varför just när vi var här? Hur som helst så är människorna här bäst i världen. Jag har lärt mig lite danska, lite norska men ingen finska alls. Haha, började nyss snacka någon konstig påhittad finska när jag pratade med en finsk kille här, han skrattade lite.. 


hur som helst, återkommer med information ang. planet. - men imorgon bitti vet jag nog
*snälla låt mig åka så fort som möjligt*

Men nu ska jag ner och äta lite kvällsmat, klockan är kvart över 9 här.
Det konstiga är att man är fortfarande rätt jetleged så man är så sjukt trött.
och jag har nog inte kännt hunger något, äter mest för att ha någonting att göra på detta tråkiga hotell!
(med världens roligaste människor)

föresten

Följ min blogg med Bloglovin



puss babyz. jag känner mig rätt nere just nu!

Världens sämsta resa

Jag hatar dethär. Tror inte det var meiningen att jag skulle komma iväg. Först glömmer jag flugbiljett och pass så väl vid arlanda var det krångligt. Pappa och min pojkvän fick åka olagligt till nyköping där de mötte upp min pojkväns storasyster som hade varit inne i vårat hus och hämtat allt jag glömt. Sen hann jag knappt med planet, fick springa! Pga det fick jag sitta helt själv med två sovande människor brevidmig. Sen hakade min tv upp sig, så medans alla andra kunde spela spel och kolla på tv under flygturen fick jag sitta hela själv och glo i 8h och 20 minuter, sen när vi kommer fram så har Cordells (vbror) drake gått sönder - dock lagade jag den. Sen kom orkanen, det blev ingen manhattan utan ullared, vårat rum blev det mest drabbade av orkanen och medans vi åt frukost vände städpersonalen  UPPOCHNED på vårat rum totalt. Får typ sitta på golvet och blogga nu.


och vet ni vad jag precis upptäckte? (elli, säg inget till mamma) någon - troligtvis städpersonalen har snott 500 DOLLAR av mig. Tror iallafall att det var de, för vi trodde inte en chans att de skulle städa medans vi åt frukost på typ 10 minuter. Så vi la ju inte undan våra grejer och när vi kom tillbaka fick vi sitta hos bea i kanske 1h för att de höll på. 2h senare märkte jag detta. - alltså vad är dethär?!

Och som pricken över I så kommer jag nog inte komma till michigan på måndag, men jag lär ÄNDÅ åka helt själv.

just nu vill jag bara hem och kramas.

Hejdå orkanen ?


Solen börjar nu komma fram lite här utanför och vem vet, kanske flygplanen har börjat gå tills imorgon. Skulle vara så lycklig om jag fick åka till min värdfamilj imorgon. Rätt segt att bara sitta på hotellrummet och vänta på ingenting.. Städpersonalen bara skakade på huvudet och sprang iväg när de såg vårat rum. Pratade med min vbror igår - han är 7år. Och var orolig för att jag skulle drunkna. Han är gulligast i världen. Det är han på bilden - söt va? Klockan 12 (18 i sverige) ska vi ha ett möte med alla utbytesstudenter för att kolla allas flyg. Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg här ifrån. 3 dagars shopping på manhattan slutade i orkan och ullaredsshopping.
- Spännande, men rätt långtråkigt också.


har ni frågor så är det bara att fråga på!

KRAM :)

Dagens schema

+ frukost
+ intervju av NT (norrköpings tidning)   - här finns länk
+ intervju av tv-nyheterna

+ tömma rummet på vatten
+ akutmöte
+ sitta på hotellrummet
+ lunch
+ prata med vfamiljen
+ filmkväll
+ kvällsmat
+ filmkväll


LOVE.

UPPDATE.

Det är både väldigt spännande och läskigt att vara här just nu. Känns så overkligt att jag sitter här på hotellet och det är en orkan utanför. Jag har bra kontakt med värdfamiljen i michigan samt familjen hemma i norrköping, så det lungnar mig väldigt bra! Och trotts att det rinner från taket så är jag mest orolig över att det ska bli krångel med flygplanen. Jag vill verkligen åka till min underbara lilla värdfamilj nu med en gång, men jag skulle gissa på att vi inte kan åka imorgon. Klockan 12 ska vi samlas och gå igenom allas flyg. Annars är det rätt spännande dethär, vi är ju ett gäng på 48 stycken samt 3 ledare - så det ska nog gå bra! Men nu är jag så sjukt hungrig så att jag ska gå ner och äta mig lite frukost, trotts att den inte är så god!


LOVE

bilder


- hur är eran verklighet?


Har precis tömt alla plastmuggar för 5e gången på 1h. Samt har pratat lite med NT (norrköpingstidning)
- snart dags för frukost.
mer bilder kommer, internet är segt så det tar ett tag!


love / E

finisar

ni hade väl tänkt er att få en massa sånahär bilder under min tid här I New Jersy?

jag är ledsen, men jag kommer inte komma in till New York city. Förstår ni hur jobbigt det känns? Jag kan liksom SE det från mitt fönster, men kommer aldrig kunna åka dit. (tror inte min värdfamilj reser så mycket) Men jag är glada att ni fortsätter läsa min blogg ändå, det är sjukt att jag sitter här. 543058459805938 mil (okej - inte så mycket) ifrån er.
Idag kommer det inte hända någonting här, vi ska typ kolla på film och äta onyttigt.
Så därför tänkte jag att ni kanske kunde ge lite förslag på vad ni vill se.
Jag filmade lite av stormen nyss, blev inte så bra men iallafall något. Den är färdigladdad om exakt 100 minuter.


LOVE

Godmorgon

Klockan är 6.40 här nu, vi vaknade av vinden och upptäckte att taket läcker så det är en stor vattenpöl av halva golvet. Kan verkligen inte fatta att detta verkligen händer. Vädet ute är ruskigt, gatorna är hela tomma förutom en polisbil.
Skulle inte förvåna mig om taket ramlade in snart. Jag undrar hur de två våningarna över oss ser ut..


det roliga är att det inte bara är plött, det är seriöst en djupvattenpöl. Jag kan ta upp vatten från golvet med händerna! Nu har vi fyra muggar och en colaburk som fångar lite av vattnet, men långt ifrån allt!

nu (5 min senare) ser det dubbelt så hemskt ut. Ser verkligen ut som att om 3,2,1.. kommer taket rasa in.
Har inte hört något om evakuering än, antar att vi blir kvar här!

Lite bilder

Jag dör. vädret är helt sjukt!

tänkte ni kunde få se lite fler bilder från igår;


hahahha älskar denna bild!


love

Orkanvakan


Om ca 2h kommer den stora orkanen vara här. Det är dock redan storm ute - helt sjukt! Aldrig varit med om så mycket regn och blåst förut. Jag är dock sjukt trött, så känner att snart går jag nog och lägger mig istället - jetleg KILLING ME. Jag är inte hungrig när man borde, inte trött när man borde eller någoting. Som det ser ut nu lär vi hänga här på hotellet ett tag. Åtminstonde vara här INOMHUS till söndagkväll och jag ber till gud att jag kan åka mot michigan måndag morgon. Jag klarar mig inte såhär fast - saknar min pojke där hemma ännu mera då. Än så länge så har det faktiskt inte varit så jobbigt. Men nu när man bara sitter här så är det väldigt jobbigt. Så jag hoppas att jag kommer till michigan på måndag, där är det fint väder nu.

Fan, va ovärt det är att sitta här just nu. Vet inte vad som händer, eller vad som kommer hända!
Känns väldigt jobbigt..
Love




ps. än så länge har 3personer dött av stormen.

I LOVE THE FRANK FAMILY

jag har världens gulligaste värdmamma som är orolig för mig. Hon skriver hur orolig hon är, att hon önska jag kunde komma med en gång och massa sånt. Hon är så söt!



och min lillebror också:

- Cordell wants to say something to you, here he is...

- What are you doing right this second?
-
I have never had a little brother and I'm really excited about it!
- I am looking forward to you coming to live with us:)

Vänner och familj - jag älskar er!

strömmen kommer och går, vi sitter alla framför nyheterna och kollar det lilla vi hinner innan den stängs av. Det är hemskt väder där ute, mest regn men vinden kommer. De visar från New Jersy just nu från nyheterna, ser rätt läskigt ut.. Strömmen lär nog försvinna hela snart. - ev. evakuerar vi ikväll, alla har packat överlevnadsväska. Kan inte fatta att det verkligen händer. Lovar att hålla er så uppdaterade som möjligt. Ledsen för få bilder, men känner inte att det är så viktigt just nu.


taggade gänget?


BRB

brb. nu ska jag packa överlevnadsväska. Knackar det på dörren inatt så betyder det att vi evakueras bort från hotellet. Jag ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt. Men tyvärr stod inte dator och internet med i överlevnadsväska-packlistan.

Sen blir det mat med grabbarna emelie och bea. - fätt. Undra vad jag ska ta..

mindre rolig fakta

+  Nu ska vi snart samlas hela gruppen.
vi ska ta med oss penna och papper för ledarna ska berätta vad vi behöver i en överlevnadsväska


- bör man blir rädd nu?

Roligfakta!

+ jag glömde endast de viktigaste grejerna på min resa
- pass
- flygbiljett
- kamerasladd
- tandborste


+ JA, de har mer vatten i toaletterna här tillskillnad från Sverige

+ Norska männisor tycker att det låter som att Svenska människor sjunger när dom pratar

+ ALLT vatten här smakar klor..

Fråga

hoppas allt löser sig! men har en fråga, hur känns det att vara borta nu? du är ju på andra sidan jorden kan man säga.. :)
men tycker jätte mycket om din blogg och blir spännande att läsa den när du är borta nu och hoppas du får det underbart :)

Tack! Wow, det känns overkligt fortfarande. Kan inte förstå att jag äntligen är här. Det är en helt annan värld än pytte sverige. Men det är klart, inte så kul med orkanen. Istället för att spendera en kväll på manhattans gator, kolla upp mot skyskraporna så ska vi ha filmkväll med godis.. - men människorna här är underbara! Både USA människorna och Explorius människorna, wow! Dock känns det väldigt jobbigt med all mat, jag mår mentalt dåligt när jag äter något av någon konstig anledning. Tror det är för att alla pratar om hur mycket man kommer gå upp i vikt och att man på så sätt freakar ur.. Men så fort jag kommer till michigan ska jag börja träna massor. Min skola börjar ju inte för än 6 september så jag har ju lite tid på mig!
ÅH. tack så jättemycket att du läser och tycker om den. Bara att ge förslag om det är något du undrar, villha bild på eller något!

KRAM

Dagen

Egentligen skulle vi spendera dagen på Manhattan, vi skulle se frihetsgudinnan och massa sånt. Men eftersom att man inte kommer in på de ställerna då de evakuerat alla så åkte vi istället till två shoppingmall. Första skulle jag vilja jämföra med Ullared, massa skit och väldigt billigt. Det var iallafall där jag köpte kamerasladdgrejen - FÄTT. Annars var det inte speciellt kul, vi yrade mest omkring och flummade loss.


Efter det åkte vi till ett stort shoppingmall, där de hade jättemånga affärer. Jag köpte mig en outfit på forever 21 och ett halsband samt ett armband. Det ni ser bild på här nedan.




love

USA

Jag älskar USA. Alla frågar hur man mår, kallar än honey och säger att man har fina skor. Här tänker jag stanna. Ska jag vara ärlig så tänker jag inte så mycket på sverige alls. Det är så mycket nytt här, nya intryck, nya människor och ja. en helt ny kultur. Det var inte ens så jobbigt att säga hejdå - jag kommer ju tillbaka! Can't wait until I will arrive in Michigan.

Vill ni ha uppdate ang. stormen kanske?
Vi fick sticka till hotellet nu (klockan är 15.20 här) för det började regna så sjukt mycket. Himlen är helt mörkgrå och regnet står som spön i backen. Har nog aldrig sätt så här mycket regn förut.

KAMERA SLADD IS BACK.

Köpte en sladdgrej till kamran idag - vill ni se lite bilder från gårdagen?
ps. det tar 092435804359 år för varje bild - men ska göra mitt bästa!


än sålänge har jag ätit en sallad, en hamburgare, en macka och ca 4st cola (color?) fan, jag kommer bli fet på cola.
- skärpning!

Goda nyheter!

Vi alla somnade rätt oroliga igår. Men vaknade däremot mycket lugnare - Orkanen har gått ner från klass 2fara till 1, väldigt skönt! Så nu sitter vi på hotellrummet och fixar iordning oss. Jag drömde verkligen om orkanen inatt. Känner förövrigt att jag håller på att bli sjuk, halesen är svullen och näsan snorig - perfect timing! Just nu står jag och väljer vad jag ska ha på mig för kläder, vädigt svårt situation.


Idag kommer vi iallafall vara iväg näst intill hela dagen - kommer inte kunna uppdatera
- men sålänge kan ni ju tänka på om ni har någora frågor!


love,
E

UPPDATE.

Vi sitter ihopkurade i sängen nu och kollar på nyheterna. Orkanen förväntas att slå till hårdast i NJ (New Jersy) - där vi är. Men våra ledare verkar tro att vi trotts det kan hänga i New York imorgon och åka på sightsing. (NOT GOING TO HAPPEND) Alltså vad är det här?! Får inte tag i min värdefamilj heller.. Men kommer nog inte kunna komma iväg på måndag. Första bytet är i Maryland, men där är alla evakuerade. Känns rätt hemska att de bara komma släppa iväg alla på måndag, trotts att massa flyg är inställda. Jag ska ju åka själv också, jag kommer få stå där som ett frågetecken - helt själv och ensam. Min värsta marddröm, ensam på en flygplats som har kaos. FANFAN. Vad är dethär för jävla resa? Vi sitter här nu och pratar problem tillsammans.

Vet inte alls mycket som händer nu.. ena sekunden verkar det lugnt, andra sekunden är det livsfarligt!

Orkanen kommer


skriver olika frågor på hotellet.
besviken på att explorius inte verkar bry sig om att orkanen är påväg hit. Värdfamiljer ringer till sina värdbarn och ber de komma tidigare men de vill inte släppa iväg dom härifrån. Vet inte alls hur detta slutar.. Imorgon kväll förväntas den komma, folk åker från New York som ... galningar! De säger på nyheterna " dra från New York" men vi kommer ingenstans..

vi börjar bli lite irriterande. Lär inte komma till michigan på måndag. De säger till på nyheterna " ta planet härifrån" men det sammarbetar inte med oss!

FUNNYYYY TIME

Jag älskar människorna här. Satt och åt med killarna förut - jag har ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv. Helt seriöst, alla var trötta och flummiga. Vi hade en dansk och en finsk vid bordet som inte förstod någonting (och den dessutom drack upp vattnet vi hade spottat ut och hällt tillbaka till en speciell bunke)

berättar mer sen! - nu knackar grabbarna på dörren!

:)


några tjejer pratade om att hyra en limo för en timme imorgon och åka omkring med! Dock tror jag faktiskt att jag skippar det och hellre shoppar lite! Min mobil är inställd på engelska nu och jag är inställd på mitt nya liv. Ni anar inte hur härligt det är! Jag längtar ihjäl mig tills jag får träffa min fina vfamilj. Malin åkte ju dit nu idag, jag är lite avundsjuk! Fast det lär bli as fätt imorgon här i NY!

Orkanen

Antar att de flesta av er känner till att det är en orkan påväg till New York i detta nuet och att folk evakueras här ifrån. Vi har inte fått så mycket information faktiskt. Men den förväntas komma på lördagkväll/söndag. Så imorgon ska vi försöka hinna med så mycket som möjligt under dagen. Sen är det bara att hålla tummarna på att jag kommer iväg till michigan på måndag. Stora problemet är att jag mellanlandar i Maryland - där evakueras de också och de kan säker stänga av alla flyg. Men jag har ständig kontakt med min vfamilj så det ska nog gå bra! Jag håller er uppdaterade!

3,2,1 - DRÖMMEN BÖRJAR NU.


SHIT va krångel. Kommer till flygplatsen vid 7 och upptäcker att jag har glömt allting hemma typ. JIPPI. Men med världens bästa människor runt omkring mig så klarade jag mig precis på planet. Det var som en film liksom - sprang i sista sekunden. Jaja, det ska vara lite spänning i livet! Flyg resan var SEG eftersom jag satt själv och min tvskärm hackade upp sig. (MAMMA LÄS DETTA NOGA:) Men jag somnade till lite och sov i kanske 2h. Flygmaten var ändå helt okej, typ det ända jag ätit idag. Fyra köttbullar och en macka - köpte en cola förut också. Av någon konstig anledning smakar den inte lika gott som svensk cola - BRA för mig! Här är det iallafall typ 30 grader och jättefint. Klockan är 18 typ och vi ska snart sticka ner och äta på resturangen. Sitter på mitt hotellrum nu med min rumskompis. Ni skulle ha fått massa bilder - men jag har glömt kamerasladden. OUPS!

vill skicka en STOR FET puss till hela sverige. FAN va bra ni är!


Vet ni?

Jag har glömt pass och flygbiljett hemma - lite roligt faktiskt. (och väldigt typiskt mig)

HEJDÅ SVERIGE!!

Sitter i bilen nu- det pirrar lite i magen och jag sitter och skriver tagg-sms till Atilla och Malin. Det kommer bli så sjukt bra dethär!! Nästa gång vi hörs är jag i New york! Ett problem dock - orkan i ny, de håller i detta nu på att evakuera folk därifrån. - kan bli en upplevelse!

NU DRAR JAG.

pigga och glada!


Nu gäller det. Flög upp vid fyra då klockan ringde! (trotts att jag la mig vid kvart över 1) Shit - nu är det nära ni! Bara tre saker kvar att packa ner - plånbok, dator och tandborste. WOHO. Om cirkus 20 minuter drar vi oss mot flygplatsen och 10.25 drar planet iväg. ÄNTLIGEN!!

Imorgon gäller det!


har tillbringat dagen på stan och köpt in saker- så nu har jag fixat allting och allt är nedpackat. Fick ta ur lite saker och sånt, jobbigt. Det var sjukt svårt att packa ner allt på 23 + 8kg. det är ju knappast någonting. Men tror jag har lyckats. Var och växlade pengar till dollar förut (elli är iväg och växlar mer just nu) så att jag är redo inför New York. Can't believe that the D-DAY finally is here!  - imorgon ska jag upp vid kvart över tre, sen sätta sig i en bil och mot arlanda. Ska försöka blogga innan - har väldiga problem med att blogga från mobilen - den vill inte lägga in några bilder. Ska kolla om jag kan fixa det! Men ikväll tänker jag nog inte blogga mer (eller kanske) för jag ska umgås med min familj, mina djur och min pojkvän.


A LOT OF LOVE!!!


FARVÄL LINN!

LINNLYBACK, MUSICLINN, LAJNLY, VÄN.

JAG ÄLSKAR DIG SOM EN KÄNSLOFULL PERSON ÄLSKAR REGNET

OCH JAG KOMMER SAKNA HJÄL MIG EFTER DIG.

 


NU ÄR DET NÄRA!

IMORGON VID DENNA TID SITTER JAG PÅ PLANET MOT NEW YORK - KAN NI FATTA DET? OKEJ JAAA - NU KÄNNS DET I MAGEN. JAG BALLAR UR!! ÅNGEST ATTACKAR? IN MY AAAAS!!! HÄR SKA FESTAS HELA DAGEN. ÅH - KAN KNAPPT BERGA MIG!! (SOM KANSKE STAVAS MED Ä - MEN JAG BRYR MIG INTE, FÖR JAG KOMMER INTE ANVÄNDA ÄÄÄÄÄÄÄÄÖÖÖÖÅÅÅÅ PÅ 9 MÅNADER - SÅDETSÅ! )

nu ska jag in mot stan och shoppa lite grejer som behövs, sen blir det att träffa olle. WOW. jag är på bra humör idag känner jag  - undra varför...

LOVE

PACKNING!

Nu har jag packat näst intill klart, antar att jag måste ta ut något för att datorn ska få plats. Måste få tag i en västvåg.. Den vanliga människovågen fungerar inte så bra när det gäller sånthär. Och det vore ju segt att behöva betala för ectratyngd! Kanske att ett par skor får hoppa av resan (så får mamma och pappa skicka upp de sen) Kan verkligen inte förstå att jag åker imorgon!!

Har lite saker som jag måste inskaffa mig idag :

+ Mascara
+ jeans
+ volymmaster
+ strumpor
+ marabou
+ djungelvrål
+ skosnören.


grejerna kommer aldrig få plats.. har lite ångest - vad ska få stanna hemma?

SISTA DAGEN I SVEA RIKE.



FATTAR NI ATT JAG ÅKER IMORGON? jag kan verkligen inte fatta det.. så SJUKT. Jag längtar ihjäl mig. Idag när jag fick ett mejl av min vmamma där hon skrev att ja " på måndag kommer vi och hämtar dig, sen åker vi till Cordells träning, på tisdag eftermiddag ska vi till din skola och välja ut ämnen till dig, på onsdag ska du till doctorn med din Area reprasentative med några andra studenter, på torsdag ville Cordell hitta på något med dig" DÅ kändes det i magen. Och den pirrande känslan sitter fortfarande kvar. WOW. Jag åker verkligen imorgon. AMAZING! - Kommer blogga så mycket jag bara kan när jag är där, fota, filma... JUSTE. idag måste jag köpa djungelvrål och marabou! SHIT.


- vill ni se min packlista?

Dagens schema

+ byta kod på icabanken kortet
+ shoppa det sista med olle
+ luncha med syster
+ installera program på mammas dator (kommer ha med mig den istället för min egen till USA)
+ provpacka
+ blogga
+ stallet
+ säga hejdå till människor
+ ställa klockan på halv 5
+ växla pengar till dollar

hejdå smus09

Det var rätt jobbigt att säga hejdå till klassen igår. På något sätt kändes det konstigt, att man inte skulle se de på så länge. Jag är så glad att jag kom in på min skola, för jag har träffat världens finaste människor där och jag kan inte tänka mig ett liv utan dom. Hur ska jag klarar mig utan er?!


Farväl Rebecka!



Ett fint meddelande från rebbans blogg:

hej.
nu är jag tillbaka, fast på nytt.

Idag har jag sagt farväl
till en av mina allra finaste vänner som styr sin färd mot
förenta staterna och lämnar mig ensam i svea rike.

ewelina - mitt hjärtas ljus och rosenknopp

vems säng ska jag nu sno när jag
sover över i nkpg-town?
jag vet faktiskt inte riktigt hur detta ska
gå och hur jag ska klara mig, och jag får lite panik när jag tänker på det.

och för att ge en rättvis bild av vad som händer här hemma
(min tilllit till Lajnly är inte stor nog)
så lovar jag härmed att vara aktiv på bloggen,
för min och alla bloggläsares skull!

jag är här för att stanna.
ewelina, i love you till the bitter end!
you and me forever and ever baby.
kyss puss smek och hångel. forever.




urs. det kommer vara så svårt att vara utan världens bästa vänner i 9,5 månader..
REBBO AJ LOVE JU. DU ÄR LIKA BÄST SOM MIN HÄST!!!!!

Magkänslan - vilken?


Även fast man har börjat säga hejdå till massa människor, börjat packa och pratar massor med värdfamiljen så kan jag inte fatta att jag ska åka. Det känns liksom inte i magen än. Trodde man skulle vara nervös, glad och ångestladdad vid denna tidpunkt. Men jag är lugn som en filbunke. - lite synd. Nu är det två dagar kvar, fattarni? om TVÅ dagar lämnar jag Sverige för att spendera några dagar i New York för att sen flytta till Michigan. WOW. Det känns bra att skriva det, men känns fortfarande ingenting i magen. (Mer än lite hunger då...)


nu, kolla packningen tillsammans med mamma och sen till stan och shoppa lite!

NYKLIPPT

JAG ÄLSKAR MITT FINA HÅR JUST NU!


nu ska jag ha mammatid, sen ska jag till stallet med min pojke innan det blir resturang (stavas de så?) med klassen.
lovely!

Fråga



har olle och du bestämt hur ni ska göra när du är borta i usa? ska ni försöka fortsätta vara tillsammans? ni är ju så söta!

 

åh. TACK!! Alltså, det har varit ett sjukt svårt val.. Vi båda älskar ju varandra och gråter lite när vi tänker på att jag åker om 2 dagar. Först hade vi tänk att testa, men nu har vi ändrat oss. Grejen är att jag inte vet någonting om mitt liv där. Jag vet inte hur tuff skolan är, inte vilka ämnen jag ska göra, hur jag kommer spendera eftermiddagarna och sånt.. vet alltså inte hur mycket tid jag har till att sitta vid datorn och skypa. Och just därför valde vi att ta en paus, men vi båda tror och hoppas att vi kan hitta tillbaka till varandra efteråt :)


Godnatt.


min valp växer så det knakar. Nu är hon 4,5 månad. Vid 1år har hon höjden invuxen, vid 2år bredden.

PUST. det är mycket nu när det är sista rycket. Imorgon är det två dagar kvar tills jag åker - AMAGAD! Idag efter jag hade jobbat åkte jag och hämtade Rebecka och Linn och åkte hem till mig och chillade lite. Helt okej enligt mig. Efter det hängde jag med olle, vi åkte till restaurang och åt jättegod mat! Åh. hur ska jag klara mig utan honom i 10 månader?! Imorgon är det full rulle, skrev ett schema förut:

+ 7.50 - köra mamma till jobbet
+ 9.30 - köra olle och johan till skolan
+ 10.00 - klippa mig (!!)
+ 10.30 - banken
+ 10.45 - dra en sväng till skolan och hänga där.
+ 13.45 - hämta mamma och olle
+ 13.50 - mammatid - kolla packning, shoppa mm
+ 15.15 - köra mamma tillbaka till jobbet
+ någon gång vid typ denna tidpunkt hämta elli från tågstationen
+ 15.20 - stallet med olle
+ 17.00 - världens bar med klassen
+ 18.30 - olle
+ kvällen - tacosmys med HELA familjen

Låter som en underbar dag för mig. Kommer somna gott sen :D


har förövrigt färgat håret idag, men ni får se imorgon - tillsammans med nya frillan!

Tisdag

Hade världens mysigaste kväll igår tillsammans med Olle Och anna! Vi tog lite alkohol, engångsgrillen, hamburgare samt godis och en valp och satte oss vid lillsjön och grillade. Efter det stack vi hem till mig, kollade på privat valentine - bra film. Sen somnade vi alla hemma hos mig. Skulle tagit med mig kameran men glömde den.. Nu är jag på jobbet, slutar om 1,5 timmar och då hoppas jag på att dra med Rebecka och linn till lillsjön och bada. De går ju i skolan nu.. Imorgon tänkte jag faktiskt hänga lite i skolan också :) imorgon är det onsdag - då kommer VÄRLDENS bästa syster hem!!

JAAA!!! och NEEEEJ!!!

dagens stora plus och minus..

++++:
BÅDE ATILLA OCH MALIN SKA ÅKA TILL NEW YORK PÅ FREDAG. FATTAR NI? JAG HAR TVÅ VÄNNER SOM SKA ÅKA, DET FANNS 15 OLIKA AVRESEDATUM - SÅ FÅR VI ÅKA SAMTIDIGT!!! SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!!

------- :

JAG FICK MINA FLYGBILJETTER IDAG. JAG SKA ÅKA 3OLIKA PLAN FRÅN NEW YORK TILL MICHIGAN. TÄNK OM JAG FÅR ÅKA SJÄLV? JAG HATAR AIRPORTS!! (vad heter det på svenska?) KOMMER GÅ VILSE SÅ MYCKET. MEN ATILLA SKA JU OCKSÅ TILL MICHIGAN, SÅ KANSKE ÅKER HAN SAMMA RESA PÅ 409583958430ÅR. (ISÅNAFALL BLIR MIN MINUSPUNKT ETT SJUKT STORT PLUS ISTÄLLET)

Shoppiiing.

Köpte dessa läckerbitar igår. ÅH. I LOVE THEM. Super sköna, och supervarma, super snygga och YEAH.

och olle köpte dessa puddingar :



nu ska vi äta frukost och dra oss till jobben. (Vuxen poäng!)

Måndag.

Idag är det måndag (4DAGAR KVAR TILL NEW YORK) och jag ska jobba näst intill hela dagen faktiskt. Igår var en trevlig dag, stod på loppis - tjänade 240 spänn..., hängde med pojken på stan, va hundvakt i några timmar och var i stallet. Packade och fixade även lite. Ja, rätt soft dag. Nu är det dags att jobba, ska måla ett lager typ. Pappa fixade det åt mig - alltid något. Pengar är välbehövande!



här är min fina packningshög. Sjukt svårt att packa..
finis.

Loppis

Imorgon är det söndag, det betyder stå på loppis på morgonen (vid bra väder)tillsammans med min pojke och sen ta en liten fika med törnqvist. Lär bli en mycket trevlig söndag, nu ska jag kolla igenom garderoben igen för att kolla vad mer som behövs säljas. Alla plagg 20kr - hoppas på att bli av med allt och få pengar till USA resan.  HEJA MIG. Kameran följer såklart med!

Nu ska jag åka och hämta olle från grillfest.

trött ensam och depprimerad


sitter framför datorn och chillar. Är hundvakt medans resten av världens befolkning är på fester. Can't wait untill I get to the U.S - då är allt nytt och spännande. Det är mörkt utanför, men det passar mig. Jag försvinner med sommaren om snart 5 dagar. Vill packa, färga håret och sticka iväg nu. Men man kan inte få allt. (speciellt inte när ens syster har snott resväskan)

KÖRKORT!!!

WOHO!!!!! TOG PRECIS KÖRKORT!!!! JIPPI. FICK MASSA GODIS OCH PENGAR AV MAMMA OCH PAPPA SOM GRATTIS. NU SKA JAG IN TILL STAN OCH FIRA MED EN STOR PAUSSALLLAD OCH POJKVÄN. YEES!!!


Jag är så sjukt glad att jag klarade det. Visst.. kanske onödigt med tanken på att jag åker om 6dagar (FATTA 3+3). Men tänk när jag kommer hem sen, så sjukt skönt att ha det! Visst jag kommer få lära om mig lite, men ändå! Åh. så glad att jag valde att ta det innan! HEJA!

Mejl

Så här stod det bla. i dagens mejl jag fick av dom:

Cordell is extremely anxious for 
you to arrive. He keeps calling you his "big sister".
åh. gullkillen bara!

godnatt!

Godnatt finisar. Imorgon är det lördag, jag ska se till att det blir en fin sådan!

Fråga

Hej!
Har en liten fråga till dig :)
Gjorde du något delstatsval, och vilka i så fall?
Jättebra blogg, och ha ett toppenår i Michigan!
Kram

Hej Linnea!
Ja, jag valde att göra delstatsval. Jag valde 1. Arizona, 2. Michigan och 3. Nevada,
och nu är det 7 dagar kvar tills jag tar mig till michigan. Jag tycker det är smart att göra delstatsval, då det finns så sjukt många OLIKA stater i USA och man vill ju komma någonstans där man känner att man passar. Sen är det så klart inte säkert att man kommer till staterna man önskar, men då har man iallafall lite koll på vart man hamnar. De säger att de inte är säkert att man hamnar där man önskar, men verkar som de flesta gör det! TACK så mycket gullis. Jag hoppas på att få världens bästa år!
Kram :)

jag älskar dig.


nu har vi ätit frukost, kollat på segemyhr och ätit lite godis. Nu ska vi till olle och chilla lite innan det blir staden med anna, anna, hanna och jag vet inte om moa ska med också. Blir så omkring och kolla lite på marknaden innan det blir resturang. Gud va härligt! Idag har jag inga körlektioner, igen häst, inga måsten - var nog 3veckor sedan jag hade en sån dag!

Love

mitt framtida hus


Här är min fina värdfamilj.


Presenter


tror ni en emilmössa och en flygande drake passar en 7åring? jag tänker att en 7åring är rätt liten, men han ser ju rätt stor och mogen ut på bilden - tror ni det kan vara för töntigt? Köpte tet, pastan samt en sverigebok till michelle och joel, eftersom jag är deras första utbytesstudent så kanske de är lite intresserade ;)

Goodbye my lover, goodby my friend!

Idag hade jag min sista körlektion (någonsin hoppas jag). Efter det hade jag farväl picknick tillsammans med anna. Hon hade bakat och tagit med sig godis och allt. Jättemysigt var det. Jag kommer sakna min fina anna!
Efter picknicken drog vi till staden, jag inhandlade presenter till familjen. Sen kom olle och hämtade mig, vi köpte hem lite mat och bara chillade framför TVn. Jag mejlade lite med min värdfamilj och sånt. Sen drog jag till stallet, träffade tilda för sista gången, red ut en sväng i skogen och pratade om allt och inget. Nu sitter jag här, har precis ätit räkor med familjen, duschat och fixat mig. Nu ska jag och min pojke kolla på film och äta godis. Imorgon blir det en dag på marknaden samt resturang, kameran hänger med!
Love x3

Lillebror


här är min nya lillbror, han heter Cordell är 7 år och tränar amerikanskfotboll 4 (!!)ggr i veckan.
gullunge.
Jag var iväg och köpte presenter till familjen förut, visar er senare ikväll! Nu ska jag pussa på min pojkvän, duscha och äta räkor med min familj. Vissa har det bra..

Deras svar

We can't wait to meet you! We are all so happy for you  to be able to 
stay with us. We've never been a host family before. You will be our
first. The school is a nice size, not real small but not too large. I
believe that there were about 90 students to graduate last year. Sorry,
I'm not sure what classes you can choose between. The school is about
5 miles away. It would be a long walk. Our favorite foods are pretty
much the same as yours :) I think that you will fit right in with the
family. We do have wireless internet, so bringing your computer would
be a good idea. I can't believe that you will be on your way in 8 days!
That's great! When you get to New York, what will you do there? For how
long? Do you know when you will rrive in Michigan? We will want to hear
all about your trip :)

Love,
Michelle

mitt mejl

Hello, It's okay. I'm just really glad that you did answered. You sounds like the perfect family and I'm so happy that you picked me to live with you.
It's awesome that you live near the shopping mall - I love shopping! And I had no idea that you had a son, I'm so excited to be the "big sister" - I only have a big sister.
The weather seams nice, It's colder here in Sweden.. I had a labrador when I was a kid, but a black one. They are lovely dogs! I have no idea of what bird that is, but I'm sure it's really cute! I also love the fall, the color on the nature is so nice and the air is so fresh. Sounds like the school is big? Do you know any of the subjects that you can choose between? I'm thinking about drama, swimming, maybe singing or dancing. I'm really excited to start High school! - Is it walking distance? The school I'm in here in Sweden is a small one, only 150 students. It's a privet school, a musical school. So we sing, acts and dance - It's really fun! Wow,  I also LOVE outdoors activities! I think I'm going to have an amazing time with you. Am I your first student you take care of? I'm also a very "girly"-girl I think. Like shopping, walking, I like Fashion and animals. When I'm not at school I like hanging out with friends, go out walking with my dogs, take care of my horse, I love being out in the sun and hanging at the gym. My favorite food I think is tacos, but I like things like hamburger, salad, pancakes, pasta.. What's yours?  But I'm a small-eater and I usually don't eat that much - just so you don't think that I don't like our food. - I'm sure that I will LOVE it. I would love to going out hiking for a weekend when I'm in the U.S and just hanging out with you. I don't know so much that I want to do, But I'm sure that It's going to be a awesome year! Do you have any thing planed? My favorite drinks I really don't know, of course I like coke but you can't drink that everyday ;) One thing I don't drink is milk, I'm little bit allergic to just drink that. (But to use milk in the food is okay!) One typical day in my life I hanging out with my friend, I love to go to another city and find new places to shopping at. I love to go out walking then the sun starting to go down. I love to having things to do all the time. I'm not that person that can hang in front of the TV all day. I like to skiing on the winter, love to go to the cinema, I love to cook some food with friends and just having a movie night with the girls. I'm sure that I will have the best year ever at your place! I was thinking about taking my computer with me and just wonder if you have any wifi or something like that? And I also wonder how you think that I should do with the telephone. Do you think It's easier to buy one in Michigan or take an old one with me?  I can't believe that I will be travel in 8 days, spend some days in New York then arrive to your place. I'm can't wait!

BIG love,
Evelina

DE SVARADE

Hello! Sorry we took so long to write back to you. We are so excited 
that you will be coming here! We can't wait to meet you! We probably
have as many questions for you as, you have for us. I will try to
answer some of your questions, now. Joel works for a company called MK
Battery. He drives a delivery truck and delivers mostly batteries for
battery powered wheelchairs. He has worked therefor the past 12 years.
I am a supervisor for a JCPenney store. The store I work for is at a
shopping mall about 40 minutes away from where we live. Cordell (our
son) is 7 years old. He is going in to 3rd grade. He is a very active
boy. He loves sports. Right now he is playing football. He has practice
4 nights a week until school starts. After school starts he will have
practice 3 nights a week. We have a dog and a bird. Our dog's name is
Winchester. He is a chocolate labrador retriever. Our bird's name is
Summit. She is a greater sulfer-crested cockatoo. The weather here
(right now) is about 85 degrees during the day, and 60 degrees at
night. Not bad for the end of summer. My favorite season is the fall.
It's a little cooler but not cold. Winter is cold and snowy. Spring is
cool and sometimes rainy. The school is a nice size for small town,
it's called Maple Valley. It is a combination of two villages
(Vermontville & Nashville). It's about 5 miles from our house. Our
house is a log cabin, in the country. We keep very busy. We love to do
outside activities (camping, fishing, hiking, picnicing, bike riding,
just to name a few). We like going different places, spending time
together, spending time with friends, listening to music. Joel &
Cordell enjoy the time the spend hunting together. I like to do "girl"
things. We are excited to meet you, learn about you & learn about your
culture. What are some of the things you like to do? What are some of
the things you would like to do while you are here? What is your
favorite foods? Drinks? What is a normal day for you like? Is there
anything specific that you do not ike? I will send some pictures soon.
Hope to you hea from you soon!

Love,
Michelle





WOW. de verkar SÅ bra. Kan knappt fatta det, de har hund!!! och en son!! och rätt stor skola. AMAGAD.
Jag dör, SÅ perfekta!!!

The Frank Family

De har fortfarande inte svarat på mejlet. Känns lite jobbigt, jag ska FLYTTA till några människor om 9dagar. Dessa människor vet jag inte ens hur de ser ut, vet inte vad de tycker om, vet inte hur de bor, allt jag vet är ålder och namn. Förstår ni mig om jag säger att jag tycker det känns jobbigt? Explorius hade inte ens jobbinfo om de, känns faktiskt lite konstigt. Alla andra har fått massa information om familjen, hobbys, va de jobbar med, massa bilder och massa sånt - jag har ingenting och om 9dagar åker jag..

ps. om 9 dagar flyttar jag till USA



Idag gick jag omkring i stan med olle och hjälpte honom dela ut CV. Blir så irriterad när vissa är så himla otrevliga när man är trevlig och säger att man gärna vill jobba i deras affär. Då har man ju nästan lust att dra tillbaka CVt. Ett plus till JC och Stadium - de var supertrevliga! Efter det blev det lunch på paus innan det blev att träffa malin. Vi kollade på film, pratade usa och kollade roliga youtubeklipp. DET kallar jag humor. Bilden föreställer förörvigt mig och malin, jag är glad för att jag har en värdfamilj (har skrivit värdefamilj helatiden tror jag- oups) och malin är ledsen och utan.. det fina mästerverket jag målade på malins arm. Nu kommer snart min pojke, det luktar Tacos i hela huset och mgen kurrar lite. Imorgon är det torsdag det betyder körlektion och träffa anna. (har varit SÅ skönt att ha en dag utan körlektion)

ps. har FORTFARANDE inte hört någonting från familjen - kollar mejlen var 5e minut..

onsdag.


Idag är det förövrigt onsdag. Ska tillbringa morgonen med min pojke, sen vid tio har jag möte på banken (hade helt glömt bort!!!) Sen blir det att träffa Malin och prata usa, jag ska även kolla mejlen var 5e minut - de har inte svarat än..  Augustifestivalen börjar ju även idag, en rätt stor festival här i norrpan med marknad, tivoli och sånt. Får se om man kanske sticker in dit någonting. Måste även fortsätta att packa lite, så sjukt svårt att veta vad man bör ha med sig.. Men det är väl bara att packa på antar jag!

Tror även jag tar en sväng förbi staden för att köpa in lite saker som jag måste ha med mig till Usa. Tex. linnen, dator, presenter mm. Samt boka en klipptid - HEJA!

Nu ska jag snart fixa lite frukost.

Godmorgon!



haha sorry - videon ville inte laddas upp på youtube. Kan det kanske bero på att vi har badkläder på oss? jobbigt läge.. Idag skulle vi iallafall för första gången sova ut ordentligt på tre veckor. Och vad tror ni inte jag gör?! JO, jag vaknar vid halv 8. Kändes ju lite sådär. Kändes förövrigt som att jag hade drömt allting om USA. Kan inte riktigt förstå att jag ska flytta till USA om 9 dagar. Igår provpackade jag lite, hade i ungefär 70% av allt jag ska ha i och det blev ca 12kg. Så det ska nog gå att fixa, så sjukt svårt med alla kläder - va ska man ha med sig och vad ska man strunta i? Och skor... Men, mamma sa att om jag packar 18kg så kan ju de skicka sakerna jag inte får plats med! Måste även välja ut mina favoriter bland mina 6par kängor - vilka ska med? Jani, det är inte lätt dethär.

sista trippen till landet.

Kom på att jag helt glömt bort att lägga upp bilder från när jag olle och mamma var i småland senast. Har varit så mycket med USA och körkort att jag helt glömt bort. Men här får ni lite fina bilder från mitt landställe. - Tog ju ändå endel bilder så att ni skulle få se :) Enjoy!  Puss

här har ni fina bilder - egobooost är ett måste inför långa resor. Jag älskar tidningen!

snart kommer troligtvis en video också :)

tyvärr hann jag aldrig åka till mitt andra landställe i sommar, vilket suger faktiskt. Men jag har ju fler sommrar på mig! :D

YES!

Klarade körkorts-teoriprovet idag. JIPPI!!! Bara uppkörningen kvar nurå, sen är körkortet MITT!

'
nu kommer olle, jag lurade honom att jag inte klarade det - kul! (han gjorde likadant när han gjorde provet) Vi ska kolla på segemyhr och äta massor av godis. Jag har världens bästa pojkvän.
Och världens bästa syster (pratade precis i telefon med henne, PERFEKT att jag åker 26e, för 24e kommer hon hem!)

första mejlet till värdefamiljen :)

FINALLY!!
I seriously thought that I never would get any hostfamily. But today they did called me and told that you wanted me.
I'm so excited that I could die. - And I will be coming so soon!
All I know about you guys is your name and age. I have tones with questions.
what do you work with? What are your interests? Do you have any animal or kids?
Is it hot or cold in Michigan? How is the school? Is it large? Whats the dresscodes?....
And I would LOVE some pictures of you, the house, school ect. Wow - I'm so happy! :D

I'm sending you some pictures of me and my animals - enjoy!

LOVE / Evelina - Hope to here from you as soon as possible!


- lovar att hålla er uppdaterade!

PUSS PÅ ER!



JIPPI BESÖKSREKORD - ni är så fina ni!

undrar ni något - så är det bara att fråga :D

Hosts: The Frank Family


WOHO. 10.32 ringde explorius idag, direkt efter jag hade gjort halkkörningen (som förövrigt gick bra) och berättade att familjen stämde. DEN 26 AUGUSTI ÅKER JAG. förstår ni? Om 10 dagar flyttar jag till usa - det är sjukt! De hade dock inte heller någon mer information ang familjen, mer än namn ålder och mejl och lite sånt. Så ikväll ska jag sätta mig och skriva ett mejl till dom, jag ska även börja skriva min packlista och lite sånt. Kan knappast förstå att det hela börjar nu.

Nu ska jag en sväng till linköping - seeeeeeyah!

- ni kan få ser hur mejlet ser ut sen om ni är snälla!

PLACERING



tror aldrig jag skulle få säga dethär, men jag tror jag har fått placering!!! VAd jag vet än så länge är att jag ska till joel och michelle i michigan, min skola börjar 1september och slutar 6juni. DET ÄR ALLT JAG VET. fattarni? hoppas explorius ringer imorgon med mer information!!!!

bjuder på fina michigan-bilder!



lovelovelove - återkommer med mer information!

25%

fick ett mejl av explorius här om dagen:

Nu är vi inne i mitten av augusti och de första avresorna till USA är redan avklarade. Vi förstår att det är otroligt jobbigt att vänta på en placering och att man vill veta när och vart man kommer att åka! Vi får placeringar varje dag och i dagsläget har vi ca 25 % av våra studenter oplacerade. Vi är i daglig kontakt med våra samarbetspartners som jobbar för fullt för att placera alla studenter.

 

Ekonomin i USA har givetvis påverkat på så vis att en del familjer funderar över om de har de ekonomiska möjligheterna att ta emot en student.  Vi har förstått att många som tidigare hade råd att ha sina barn i privatskolor inte längre har den möjligheten. Därför väntar många skolor in i det sista för att se om de kan ge en plats till en utbytesstudent istället för till en amerikansk elev.

 

Vi kommer placera alla våra studenter, även om det kan bli sena placeringar. Vi får ingen information från våra samarbetspartners innan den fullständiga placeringen är klar, men så fort vi får den kontaktar vi givetvis dig! Förbered dig på att när du får din placering så kan du behöva åka ganska fort över till USA!

 

Njut av sommardagarna hemma i Sverige, för när hösten börjar kommer du vara i USA!

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar!

 

Hälsningar,

Explorius

 

 

 

- visst är dom fina? Jag älskar Explorius och har hittills ALDRIG ångrat att jag valde dom att åka med.

tänk, snart åker jag!


:)

hello darlings! jag har inte glömt bort er, men åkte till småland över helgen med mina mor och pojkvän för att fira min mormor som fyllt 85år. Sen har jag tillbringat all min tid på körskolan, det är inte långt kvar nu hörreni! Nu är jag hemma hos olle och ska plugga teori, jag måste verkligen klara det. Imorgon klockan 8 är det halkan för min del - önska mig lycka till!

funny!!!

hände en väldigt rolig sak i onsdags föresten, skulle som sagt till amerikanska ambassaden. Var noga med att välja rätt kläder så att jag skulle se anständig ut. Åkte till olle på tisdagskvällen endast i mjukiskläder och tog med mig de andra kläderna i en väska. Grejen va bara att när jag sedan klockan 4 på onsdagsmorgonen skulle ta på mig kläderna så upptäcker jag att jag har glömt bh. förstår ni!?!?!?! jag skulle ha på mig ett stort fluffigt linne rätt urringat sen en skjorta över. Jag fick alltså under hela dagen gå omkring och dra upp det där jäv*a linnet för att inte visa mina boobies inför alla (vilket jag nog gjorde ändå). Typiskt. Hur som helst, så fick jag ju mitt visum!
nu ska jag till bilskolan, orkar inte.. puss

stockholm.

Jag personligen tycker inte att stockholm är så intressant. Mest bara massa stressade människor, bilar som kör över än.. Jag hittar verkligen inte i stockholm och kommer nog heller aldrig göra det. (Då tycker jag Göteborg är MYCKET bättre) Det roligaste med stockholm är Kändisjakten. Här i norrpan (som vi norrköpingsbor så snyggt kallar det) finns det inte många kändisar, därför blir det alltid en liten "vem ser första kändisen" när man åker mot stockholm. Men i onsdags var det rätt så dött, TILLS vi stod och väntade på tåget då Let's dance Tobias kom och gick förbi.

sist jag var i stockholm såg jag blondinbella samt så råkade jag gå rakt in

joel kinnaman (dock kan han aldrig blir såhär snygg igen - dickan I LOVE YOU)

har ni inte sätt Tjenare Kungen - SE DEN!!


shopping.

hejsan alla monsterdiggare!
Här får ni bilder på det jag shoppade i stockholm. Förlåt att jag är så seg, men har verkligen inte tid att sitta vid datorn nu för tiden. Hänger jag inte på körskolan så träffar jag vänner, träffar jag inte vänner så är jag i stallet...  Men det blir nog snart bättre!  Idag stack jag till körskolan vid tio, hade körlektion. Nu kom jag nyss hem, ska äta lite och plugga teori. Sen vid 15.15 har jag körlektion igen, sen ska jag en sväng till banken innan det blir till stallet och träna dressyr med Aragorn, imorgon är det tävlingsdags igen! - sista tävlingen någonsin på honom.. Iallafall, här har ni kläderna jag köpte:
ett linne som har rätt tjocka axelband, alltså stor sannolikhet att den fungerar att ha i skolan senare!  
världens absolut skönaste jacka. åh jag är kär i den. Den är super lätt också, så tar inte massa onödig tyngd i reseväskan.
Allt är USA relaterat, inom 2,5 veckor vet jag vart jag ska. kan knappt bärga mig!

gladtjej!

trotts att jag nu ska gå och lägga mig pga feber och sjuk huvudvärk måste jag ställa klockan på nio. Har inbokad körlektion imorgon klockan tio, "varför inte avboka?" - kanske ni tänker då? Jo, för de öppnar inte för än tio, så jag har liksom ingen chans att avboka den på. Och ringer jag vid tio och säger att jag inte kommer så får jag nog betala för den ändå. jävla jävla jävla skit. jag hatar att ta körkort, jag hatar att vara sjuk, jag hatar att inte ha någon värdefamilj, jag hatar att jag troligtvis får sova utan olle inatt för femte gången sedan sommarlovet började, jag hatar att jag måste borsta tänderna innan jag somnar. bajsbajsbajs.


wellwell, godnatt mina lovers!

sjukling

har verkligen inte hunnit blogga idag. tänkte göra det nu, men jag mår så sjukt dåligt så det får vänta. nu ska jag sova.
puss


ps. idag har jag varit oplacerad 196 dagar. (OCH DET SUGER)

jag älskar dig.

en stor puss till min fina pojkvän som hängde med till stockholm idag trotts att allt han fick göra va att vänta på mig och betala massor. Han är bäst i världen och hur ska jag någonsin klara mig utan honom i 10 månader?
obeskrivligt love

ambassaden

gick som sagt upp fyra i morse (somnade vid två) vilket innebär att jag var rätt trött när vi vid fem åkte till tåget som ändå var 30 minuter försenat. Visade sig sedan även att det var tågfel och vi kunde endast åka 80km/h - pust nr1, nej det var inte speciellt roligt. Som tur var hittade vi några andra som också skulle till ambassaden så vi kunde dela taxi med de dit. Så vi var där vid halv nio, då tåget var en timma försenat. Menmen, fick vänta 1,5h utanför på att komma in. Jag trodde jag skulle vara nervös, men jag var mest kissinödig. Tror aldrig jag har varit så kissinödig i hela mitt liv. Ärligt talat stod jag och höll mig i cirkus 2h - pust nr2! Kom iallafall in till slut, fick sitta och vänta i kanske 1h där inne, som tur var kunde man prata med människor. Pratade med en tjej som skulle vara au pair i london samt en kille som skulle till Arizona. Jag blev lite avundsjuk. Iallafall, när det var min tur så hade jag glömt ett papper och ett papper var helt fel. Varför är jag inte förvånad? Men allt gick att lösa genom att säga MAJA. lite komiskt det låter, men tack vare att jag sa min mormors namn så kunde de skriva ut pappret som jag saknade - PUST nr3. Klarade mig iallafall och blev godkänd. Efter det var meningen att jag och olle skulle träffa på lite USA folk, men för att vara ärlig så orkade jag inte det. Mina nya älskade rosa kängor gav mig sådan skoskav att jag avled på riktigt - pust nr4. Men blev en kort runda på stan, inhandlade världens finaste jacka samt ett fint linne. Det gjorde lite min dag faktiskt. Ska visa er någon dag vad jag köpte. Vi tog iallafall ett tidigare tåg hem, skönt att komma hem samt så köpte vi hem lite mat. Nu ska jag och olle sova, herregud har varit nära på att somna sen klockan 2 typ.


Iallfall, ni som ska till ambassaden - verkligen ingenting att oroa sig för. Alla var supertrevliga (fast jag yrade runt som en stolle ett tag innan jag fattade vart jag skulle gå) men se till att gå på toa innan ni ställer er i "utanför-kön"
pigga och glada klockan sex på morgonen! YEAH

Godmorgon sjusovare

Klockan är fem och jag och Olle är på väg till stationen. Förstår ni vad detta innebär? Vi gick alltså upp klockan 4 idag- sjukt! Dagens ärende är ambassaden. Är lite nervös FAST alla sagt att man inte ska vara det. Har jag verkligen fyllt i alla papper rätt? Va nära på att glömma passet först, men nu tror jag att jag har med allt! Efter ambassaden blir det att träffa lite USA folk sen ta en tripp på stan med världens bästa pojkvän som är snäll och följer med mig upp (trotts att han måste vänta på mig i ca 2h då han inte får följa med in på ambassaden) kameran hänger med, ha det bäst allihopa!

explorius.



fick förövrigt höra här om veckan att det har varit inbrott på exploriuskontoret och de hade snott alla datorer med mera. Med all information om alla studenter och sånt. Bara hoppas att de har något extra minne där de laggt in allt. Förstår inte ibland vad människor tänker med. Jag menar, vad får de ut de som tog de datorerna? De får jävla mycket onödig information om studernter de inte ens känner till, sälja vidare datorerna? Hur pengar desperat får man vara.. Ibland känns det som att vi svenskar bara lever för våran egen skull, man struntar i andra så länge man själv mår bra, man trycker ner andra för att själv se bättre ut. Nu menar jag inte att alla svenskar är så här, men alldeles för många. - hemskt!


tisdag.

Imorgon klockan sex ska jag och olle till stockholm, först blir det några timmar på ambassaden (fixade det sista inför det idag - äntligen) sen blir det att träffa exploriusbarn en sväng sen åka hem. Väldans trevligt ska det bli och kameran ska med. Tror jag tänker inviga mina nya rosa kängor, frågan är vad man ska ha till.. det ska ju tydligen regna. Idag var jag vuxen nog att boka ett möte på banken. Körlektionen gick dåligt och teoripluggandet gick också dåligt. Men annars är det bra, hästen var fin och jag är just nu rätt svettig - mysigt. nu ska jag läsa lite usa bloggar och sen ska jag hoppa in i duschen, välja kläder tills imorgon och sen kommer olle, då ska vi åka till maxi och köpa frukost som vi kan äta på tåget. Vi är så smarta vi!

bruuuumm...

klockan är 10.49 och jag ska ut och övningsköra, sen ska jag sätta mig på bilskolan och plugga teori tills två då jag har min körlektion. Sen efter det blir det en sväng till banken, till stallet och sen är dagen slut. Snart börjar skolorna här i norrpan (den 23e) längtar lite, trotts att jag inte ska gå!

I'm still alive!!


hej och förlåt. jag vet att ni tror att jag tagit första bästa plan till USA (okej kanske inte..) men det har jag inte. Jag har bara haft fullt upp. Idag satt jag på bilskolan från 10 till tre, sen fikade jag med mina klasskompisar, gick på stan med olle sen har jag spenderat kvällen med att chilla framför tvn med pojkvännen, godis och lite tacos. En helt okej måndagskväll! Nu ska vi sova, imorgon ska olle jobba, jag ska tillbringa yttligare en dag på körskolan - nu förstår ni varför jag inte bloggar så mycket va? Jag tillbringar all min tid där, jag SKA ha det där jävla körkortet innan jag åker. Nu ska vi sätta igång en film och sova lite. Godnatt mina lovers!

ändrade planer

blev ingen loppis idag pga ösregnet som faller ner utanför fönstret. Istället ska vi plugga lite innan jag ska in till stan och fika med atilla samt träffa anna. Ikväll blir det lite körkortsjobbande, övningsköra samt fixa lite inför veckan som kommer. Håller tummarna för att jag får jobba!

LOPPISDAGS.




KOM TILL HIMPA FÄLTET IMORGON!!! JAG OCH OLLE SKA STÅ LOPPIS OCH DET ÄR FINA GREJER FÖR INGEN KRONA ALLS - SUPERBRA!! KOMSI.. (oj, vi ska visst upp snart och börja fixa - ehe. klockan 5. - LOVELY)

pusselipuss

kvällens godis


gott och barnsligt - precis som vi.

hej


såhär tillbringar jag min lördagskväll. har varit på hästtävling hela dagen. Idag har jag och olle sju månader. fint va?
( vi båda har förövrigt färgat håret, vilka puddingar vi blivit va? )

Brb

Är på väg till hästtävling nu - min sista hopptävling med min häst. Önska mig lycka till!

trött som döden


dagen har innehållit körskolehäng, shopping, pojkvän och nu snart stallet och pojkvän. en helt okej fredag, dock vill jag bara sova nu. är tröttttttttt. dock har jag varit väldigt kvälls och morgonpigg under sommarlovet. somnat typ 1tiden och vaknat runt 8. konstigt - menmen. nu måste jag till stallet antar jag - ÅH. jag orkar inte..

fredagsmys


klockan är halv tio på morgonen och här sitter jag och olle och äter chips och godis och tittar på Segemyhr serien. Bättre start på dagen får man leta efter! Idag skinder solen som aldrig förr, stackars mig ska dock spendera hela dagen på körskolan och plugga teori.. (tyck synd om mig nu)
love

:)



när jag ser denna bild vill jag bara klippa av mig håret. SÅ snyggt.

kärlek handlar aldrig om vad som är logiskt

som sagt - kärlek handlar aldrig om vad som är logiskt. Jag älskar Olle så sjukt mycket, jag älskar honom när han är hos mig, jag älskar honom när han är ifrån mig - varför skulle ja då inte kunna älska honom om han va kvar i sverige? Jag tror att ren kärlek övervinner allt, jag tror att man fortfarande har kvar känslan i kroppen även fast man inte ses. Visst kommer saker svalna - men det finns ju ingen annan som jag vill ha. Så varför skulle jag lämna honom för att jag ska resa utomland i 10månader? Detta är killen jag vill ha en framtid med, då är ju 10 månader en prutt i rymden. Vi har ju ändå olika planer om framtiden, nu får vi ju veta om våran kärlek klarar av att ha destans. Klara vi det - så klarar vi nog allt. Klarar vi inte det - ja, då gav vi ju iallafall inte upp för att vi va fega och inte trodde på oss.

Man vet ju inte om man inte vågar chansa!


När den rätta dyker upp så säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill.


torsdag

Har varit på körskolan hela dagen idag och kört i 2h, teori i 3h samt kört 1h med mamma. TRÖTT. sen blev det iallafall en sväng på stan med olle - åt lite paussallad ( hur ska jag klara mig utan den i 10 månader? - klara mig knappt 1vecka) köpte lite godis åt mig själv samt en sverige bok till min värdefamilj som inte finns. Tänkte att ni kunde få se lite bilder från den:

99kr kostad den på akkademibokhandeln. Fett värt! Står både på svenska och engelska. japp- den gillar jag!
Nu ska jag äta lite godis, snart blir det tacos, senare kommer olle då ska vi skriva hans personliga brev!

explorius <3

Tycker lite synd om explorius just nu faktiskt. Jag har fått ca 4 mejl de senaste 2 månaderna med meddelnadet "vi vet tyvärr ingenting om din placering än - ha is i magen så ringer vi så fort vi vet!" Och jag är nog inte den enda som mejlar och ringer och frågar. Dom är så fina dom, lilla explorius.

Dagens mejl lät:

Det kan hända att du blir placerad i Michigan men en annan delstat kan det också bli.  Regional manager som är ansvarig för din placering befinner sig nog i Michigan.


Förövrigt ringde det något konstigt nummer idag till min telefon, hann inte svara och när de ringde igen va jag så sjukt nervös. harklade mig och sa på mitt trevligaste sätt " TJA SNYGGING ", haha nej men "Hej det är Ewelina" - ni vet sådär vuxet och töntigt.. DOCK var det trafikskolan - då va ja inte lika trevlig längre.. FAN!

 


hello babyloves


nu tar jag mitt pick och pack och drar till lillsjön och badar med melinda malin och olle, efter det blir det att sticka till stallet och hoppa ponnyn, övningsköra samt äta lite kvällsmat och hjälpa olle med personligtbrev. En helt okej onsdag.

puss ni är så fina.



ni anar inte hur mycket era kommerntarer värmer ibland.

I'm a happy happy girl, with a happy happy smile


okej, nu dör jag. Jag orkar inte vänta en dag till på min placering. Jag vågar inte ens läsa igenom min ansökan - va den så dålig alltså? Har väntat på det där samtalet i 188 dagar nu. Och vad hände med familjen jag hade först?! Hittade de någon bättre än mig? - ångrade de sig efter ett tag pga att jag inte verkade bra? Det finns två saker jag hatar här i livet och det är att vänta och att inte veta - precis som det är nu. Jag kan åka den 9 augusti (synd för då har jag inget visum) eller så kan jag lika väl åka den 13 september. Blir lite ledsen i hjärtat när jag tänker på att ingen vill ha mig - kanske är det lika bra att stanna hemma och va med familjen som vill ha mig. (eller så vill de inte det - därför de skickar iväg mig..)

haha förlåt för depprimerande inlägg, men läser om alla som är iväg nu - de verkar ha det så sjukt bra med sina perfekta familjer...

Tisdag


dagens outfit

levis jeansshorts, skärp från gina tricot och toppen från bikbok.

Förlåt mina vänner, men jag har verkligen inte hunnit med att blogga idag. Jag vaknade vid 6 imorse och kunde verkligen inte somna om. Så vid 7 väckte jag olle och vi gick upp och åt frukost - sen kunde jag sova. Åkte in till trafikskolan i 2h och övade teori medans olle jobbade. Sedan blev det lite donken mys och tv+ plugg häng hos olle innan jag åkte in till trafikskolan igen. Denna gång - körlektion. Min första - jag grät. Blev så arg att bilen inte fungerade som bilen här hemma. menmen, tro det eller ej men så bokade jag uppkörning också. - lovely. Sen blev det hem, äta räkor med mor och far (vi åt inte det här om dagen som jag skrev) innan jag drog till stallet och körde bomträning med min fina ponny. mycket har hunnits med idag och det gillar jag. Imorgon är det onsdag, det betyder hundvakt, cykla in till stan, plugga teori, fika med melinda, hänga med pojkvännen, övningsköra och hoppa med hästen - nämligen tävling på lördag - fätt.


hur som helst, nu ska jag och olle gå ner och äta frukost - frukost är världens godaste mål och går att ätas när som helst under dagen.

Kram :)

jag älskar dig

love x48


morgonmys med kortlek

spenderade morgondagen i går med att spela lite spel med min älskling på tomten. Vi var morgontrötta och sexiga.

(och jag hade morgonfrilla )

sola och bada



glömde helt att lägga ut bilder från när jag och olle var och solade och badade här om dagen. Solen sken, vi åkte till Stavsjö och såklart tog jag med mig min bästavän - hockey pulvret. Funderar på om man kanske ska ta med sån till USA och låta ens familj smaka på den? kul!

love.

stavsjö


Idag åker maria (och många fler)till New york, ååh varför får inte jag åka iväg? Och folk får massa placeringar, nyss fick Victor placering i New York. Förlåt att jag tjatar om dessa värdefamiljer, men jag vill verkligen ha mitt nu. Innan dess MÅSTE jag hinna fixa körkort (och pengar..) Imorgon har jag både körlektion och ska öva på teorin i några timmar. Är rätt taggad på att fixa det där körkortet nu. Kom precis hem från badning med Olle och Anna, mycket trevligt, massa sol,bad, promenad och fint. Ikväll får jag se vad som händer, mor och far hade köpt hem räkor - MUMS.

love

fråga

hej jag läser blogg typ jätte ofta och tycker den är skit bra!
jag har ett par frågor till dig... om du inte får en värdfamilj, vad händer då? får du vänta tills september/hösten? eller får du åka nästa sommar istället? och tror du att du kommer vara lika sugen på att åka som utbytesstudent då?

åååh va glad jag blir nu. Tack så hemskt mycket! :D - och jag blir så glad när ni frågar saker! - det är ju ändå för er skull jag bloggar :)
Organisationen jag åker med, Explorius (som förövrigt är världens bästa) har lovat alla att de kommer bli placerade innan sista augusti. Och eftersom vi Exploriuskids har sån bra kontakt över internet så senast igår kollade vi hur många som hade placering och hur många som inte hade det. 44 st hade placering och 24st hade inte, alltså rätt många kvar. Ofta är det så att amerikanska skolorna har stängt över sommaren och därför får inte min amerikanska organisation kontakt med de för att kolla om de vill ta emot mig - alltså ofta de som gör att det tar tid. Men sen kan det självklart vara så att man inte får någon heller, då får man något som kallas "välkomstfamilj" alltså en familj (som oftast jobbar med utbytesstudenter) som tar emot än först, sen får man kolla om man kan bo hos någon av de vänner man skaffar där, någon av lärarna man har, någon granne osv. Så grejen att jag inte åker i höst finns inte. men OM den skulle finnas så vet jag inte, dels är jag ju för gammal egentligen att åka nästa år, så då skulle jag kanske skippa det och istället åka som aupair eller något liknande. Tusen tack för frågan :) Kram!

Fråga

Vad är du räddast för när det gäller din resa till USA?




Ända sedan jag var liten har jag varit väldigt petig i maten, jag får helt enkelt inte i mig saker jag inte tycker om. Och när jag väl äter så äter jag väldigt lite. Det är inte så att jag liksom bantar eller något sånt - jag har bara en liten magsäck och blir väldigt lätt mätt. Kan vara så att jag äter en macka till frukost sen inte är hungrig till lunch - förstår ni? Och jag är rädd att det ska ses som otacksamt eller att de tror att jag är bortskämd. Jag är inte heller så mycket för efterrätter och bullar och muffins och sånt. Och jag tänker rätt mycket på vad jag stoppar i mig när det gäller fet mat, kolhydrater och socker. DET tycker jag känns väldigt jobbigt och är något jag måste ta upp med familjen så fort som möjligt! Hoppas att jag får en träningsfamilj som också tänker på vad de äter, att de rör på sig och sånt! Kram :)


(tack för frågan)

jag är lucy in the sky,


har inte riktigt hunnit med att uppdatera. Idag är det hur som helst måndag och klockan är 12, jag har umgåtts med olle lite innan han drog till jobbet. Sen har jag varit på bilskolan och bokat min första körlektion - imorgon. HÅLL TUMMARNA! Jag bokade även halkkörningen. Nu jävlar, jag SKA hinna få körkortet innan jag åker till USA. Skulle egentligen ha jobbat idag, men blev helt enkelt inte så. Så nu ska jag plugga lite körkortsteori, sen slutar olle då ska han och jag plus anna åka och bada. Varför är du inte ute i solen- kanske ni tänker nu? jo, grannarna tyckte det var en PERFEKT dag att ta ner alla träd de hade, så vi har världens största grävmaskin 2m från tomten som låter som jag vet inte vad.. jobbigt!

RSS 2.0