hello babylovez

Håller på och packar lite inför imorgon. För imorgon blir det nämligen High chaparall - kommer hem på fredag och efter det lovar jag att jag ska bli en bättre bloggare.


Dagen har spenderats med att vakna vid 7.02 och gå en sväng med Tuwa och Alwa, för att sen väcka olle, äta frukost och bara chilla lite. Medans han drog iväg på ärenden passade jag på att jobba på min bränna tillsammans med Tuwa. Låg och sov i kanske 30 minuter, sen tröttnade vi båda. Sen har jag och olle kört omkring och fixat massa grejer till morgondagens biltur t.ex paussallad och godis (dock har jag redan ätit upp min sallad, så jag får sno olles imorgon). Klockan sju imorgon åker vi, jag får se om jag ska ta med mig datorn - beror på om jag hittar mitt mobila bredband eller inte. Vore ju rätt gött att blogga därifrån ändå!



love.

emmaboda here I come

haha, olle köpte denna till mig. Ska lätt ta med den både till high chaparall och emmaboda!

dagens bilder

tuwa varning.

 

love.

nu ska jag och olle börja packa inför imorgon då det blir high chaparall! YEAH!


"Fieldbays Easter Flower"

Nu har vi äntligen hämtat hem våran älskade Tuwa. Hon är sötast i världen - på riktigt!

min bebis.

- hur ska jag kunna åka till USA nu?!

I love the sun

Godmorgon babaes. Det var ett tag sedan - har inte riktigt haft tid och lust att sitta vid datorn. Solen har ju äntligen kommit fram. Igår var jag ute och solade/badade hela dagen, dvs jag ser ut som en kräfta just nu- men det är väl smällar man får ta. Jag har även haft en diskussion med olle om det har varit så att vi har sovit med varandra everyday sen sommarlovet börja. Och så är det nog - jag klagar inte dock. Igår var jag med anna i sväng, i söndags var jag med linn rebecka och julia en sväng, Idag ska vi åka och hämta Tuwa (skulle ha gjort det igår men blev ändrade planer) Jag lovar att ni ska få massor av bilder på lillen! Nu ska jag ut i solen igen, först smörja in mig såklart!



love.

Glad midsommar!

förlåt att jag har varit lite off på senaste tiden. Men har varit tvungen att fixa lite inför midsommar och sånt. Ni får ett sent glad midsommar av mig. Jag gillar midsommar, det är så fint. Och denna gång var det ju fint väder också. Jag kommer nog sakna att fira midsommar i usa. Men det är klart, de har ju 90435803 andra grejer att fira. (en sak jag älskar med usa) Nu är jag iallafall hemma hos olle och bara chillar lite efter att det blev rätt sent igår. Idag ska vi bars chilla, äta onyttigt och bara va. Vädret suger ju som vanligt så man kan ju inte direkt hitta på saker. Så nu ligger jag i olles säng, framför datorn och kollar på anna anka söter assistent (?) hur det nu stavas. och olle sitter och nördar vid något konstigt datorspel.. (killar.. )

hoppas eran midsommar blev super!

 

love.


Min Tuwa

här är min bebis.



that's my baby

FUNNY!!

HAHHA JAG DÖR!!

Three Toed Sloth Believes It Can Fly - watch more funny videos

I love it.

hahaha. där har vi min typ av trötthetshumor!

Puppy Jumps to See Baby - watch more funny videos

This is sooooo funny! ( At least when you are tired )

torsdag.

Sitter här och äter chips, inte för att jag är sugen utan mest för att det kändes mysigt. Ska snart sätta igång och göra en cheesecake som jag EV ska ta med till grabbarna imorgon, då det är dags att fira midsommar. Dock blir det bara ett ev då jag inte ens kan göra pannkakor när mamma precis sagt hur jag ska göra. Men nu har jag skrivit upp tydliga instuktioner på en lapp.


" -knäck äggen och lägg vitan i den svarta skålen och gulan i den av metall.
- eller nej föresten, först ska du vispa 3dl grädde i den skålen av metall.
- sen blandar du tills det ser ut såhär "bild"

... "

så fortsätter mina instuktioner. Hade inte blogg.se varit damp just nu hade jag tagit kort och visat er.


Ikväll åker mamma och pappa till öland, tar alwa med sig.
Jag hoppas att jag kan få hit någon som vill sova med mig. är mysigare så!

love.

ändrade valp-planer

jag ska lägga ut bilder på vad som nu BLIR lilla Tuwa, tyvärr vill inte blogg.se samarbeta, så ni får bilderna senare/en annan dag. puss

tänk om..


denhär visade Emil precis och sa bara "tänk om.. "

hjärta.


jag älskar dig, trotts att du aldrig kan komma i tid.

18 / avskedsparty

nu har jag börjat skicka ut inbjudningar till min 18/ avskedsfest. Det är nu man känner att man verkligen ska iväg. Och att jag snart fyller 18 år. Det ska bli så himla härligt att fylla 18 ändå, även fast jag pratat om åldernoja och allt detdär. Innan dess är det såklart midsommar! Dags att tagga till förstår jag, för min midsommar kommer bli galen!

 

love.


high chaparall

nästa vecka blir en rolig vecka:

-måndag: hämta tuwa
-tisdag: packa och mysa
-onsdag: mot high chaparall med olle
-onsdag-fredag: campa, high chaparall och umgås x5309
-lördag: ev. stå på loppis, mysa med tuwa
-söndag: mysa med tuwa, linn
(och ev. rebbo) kommer till norrpan



translate: Next week will be awesome!

monday: pic up my new puppy (Tuwa)

tuesday: cuddle with Tuwa and packing

wednesday: drive to "high chaparall" with my boyfriend

Wednesday - Friday : High chaparall with Olle

Saturday: stand at the flea market and cuddle with Tuwa

Sunday: cuddle with Tuwa, meet linn and maybe Rebecka.

love.


AVUNDSJUK

åååh. ellen visade mig precis bilder på huset hon ska bo i - i usa. det är nog ett utav de finaste jag har sätt! undra hur mitt kommer se ut...


translate: my friend ellen just showed me this pictures of the house that she will live in durring her time in the US. and... YES I'm so jealous!! Wonder how my house will look like.. ( if I ever get a family )

money

( Vad tycker ni föresten om att jag skriver både på svenska och engelska? - Kan ju testa det! )


meningen var att jag skulle jobba som bara den denna vecka, för att nästa vecka ha semester. Men blev inget jobb denna vecka, så nu funderar ja på hur jag ska få ekonomin att gå ihop till USA.. Men det löser sig alltid! Idag har jag varit en duktig flicka, jag har damsugit, fixat med disken, lagat alwas leksaker, varit ute och gått två hundrundor, lagat mat, skickat iväg viktiga mejl och myst framför film med min pojkvän. Jag hatar det här värdet, vart tog sommaren vägen? Snart är det midsommar- känner på mig att den blir bra!


translate: This would have been my first week at the job, but planes changes and here I am. That's bad because I really needed that money for my trip to the US. Well, at least I'm alive! Today I have worked "hard". I have clean the house, study for the license,
repaired my dog's toys, I also went out walking with my dog a few times, cooked, sent some emails and looked at movie with my boyfriend. Btw, I hate this cold wather. Where is the sun and the summer? Soon it's midsummer - It's going to be awesome!


love.

måndag

Igår var det en satsig måndag. På förmiddagen var det riskettan och på eftermiddagen var det spruttime, hänga på stan och mysa med olle. Kvällen blev bastu med öl och tacos med film med pojken. Väldigt mysigt. Idag är det tisdag, jag är ledig och vi ska bara slappa. Vädret suger så det finns ju inte så mycket att göra. Måste fixa lite med visumet idag samt plugga körkortsteori. YEAH. Vilken tisdag hörreni!
love.

mot riskettan

see you guys later.

Mot linköping

Vaknade upp hos Olle med tusen kg regn utanför. Var uppe till typ 2 igår för att planera vecka 26 då Gotland sket sig. Men nu har vi nya planer och det blir bra! Kände förövrigt för att inte göra något speciellt idag, så vi är nu på väg till Linköping för lite shopping. - i like! Jag älskar förövrigt att det är sommarlov!

baldrömmar

haha. tog på mig min balklänning precis för att känna känslan bara. Jag älskar hur fin man känner sig i såna klänningar. Hur som helst så fick jag inte riktigt på mig den (HAHA) så får se till att gå ner lite i vikt innan jag ska använda den, när det nu blir av ;)

 

love.


glasögonorm

 

love.


lördag

drog en snabbis till stan idag med olle för att införskaffa brillor. Tog för en gång skull med mig kameran.

fick två fina biler på världens finaste kille.

 

 

love.


18 år


jag mår rätt dåligt över att fylla 18, jag har börjat komma in i en 18års kris om såna finns. Jag har liksom alltid tänkt att whatever, jag fyller 18 om hundra år. Men nu helt plötsligt är det inte ens en månad kvar. Jag har fyllt i visumet klart nu (kunde inte alls fylla i mycket då jag inte fått någon placering.. )
Så nu ska jag göra mig en önskelista. Men det känns så svårt, jag har allt jag vill ha.. jag ska åka till usa, ska få en hundvalp...
men jag har börjat lite faktiskt:
+ dollar
+ citrongula converse
+ presentkort på monki
+ svenska pengar
+ drömfångare
+ fjällräven ryggsäck - röd
+ satan i gatan albumet
+ bra att ha i usa - saker


men det händer mycket innan min födelseadag! Midsommar, syster fyller 20, mamma fyller, gotland med olle...


visum

jag ska nu ta tag i att fixa visumet, blir så ledsen på mig själv att jag startar så sent. Men jag har verkligen inte förstått hur man ska göra, men nu äntligen har poletten (?) trillat ner. Så de kommande två,tre,fyra(?) timmarna ska jag äta alvedon och fixa visum. Jag ska även slänga iväg ett hejdå mejl till min engelska lärare eftersom att jag var tvungen att dra till tandläkaren och hann inte att säga hejdå..

sjukling

jaha. här skulle jag varit iväg och tävlat idag. Men nej så blev det inte, blev sjukare än sjukast igår och mår dåligt idag också.. jävla skit! Menmen, om man blir sjuk nu så kan man kanske hålla sig frisk resten av sommaren - eller?
Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt, mamma och pappa var och köpte massa nya grejer till Tuwa imorse och elli, min syster har ju flytt till öland så henne får man ju inte se på år och dagar...



love.

tandställningen BORTA!!

så jävla skönt!

 

love.


I love you baaaby

 

 

LOVE.


tömning;

jag tömde min älskade sparsko idag efter att ha smalat ett tag. gissa hur mycket det låg i?

 

love.


hejdå Film och musikgymnasiet.

tog ett litet kort när jag för sista gången (på länge) tog hissen ner från skolan. Kändes jobbigt men samtidigt skönt. Jag vet att jag kommer komma tillbaka och jag har verkligen haft 2 underbara år med världens finaste människor runt omkring mig. Att välja att gå på denna skola är något av det bästa jag har gjort. Jag har växt så otroligt mycket som person under dessa åren. Och mer ska jag växa, och fler dagar på skolan ska jag ha.

det var såklart jobbigt men jag har inte riktigt förstått vad som komma skall. Men herregud när man tänker på det, så himla konstigt..

 

love.


skolavslutning

igår var det skolavslutning. Det var super mysigt och lite sorgligt. Men vädret var fint och studenterna var glada! Sen blev det party all night long - superhärligt faktiskt!


där har ni min avslutningsoutfit.
(klänningen från hm)


love.

Tuwa.



är hon inte sötast i världen eller?

åååh. om två veckor ska vi hämta den lilla..

nu ska jag ha myskväll med mamma, bara vi två hemma. Imorgon gäller det!


love

valparna

 

är dom inte gulligast i världen eller?

 

love.


smus 09

det har hänt mycket på senaste tiden. Jag har börjat ge ut fina avskedspresenter i skolan, jag har lämnat tillbaka alla nycklar och taggar som hör till skolan, lämnat in alla böcker. Sagt hejdå till vissa lärare och börjat inse att det som är påväg att hände verkligen ska hända. Imorgon är det skolavslutning vilket innebär att klockan 10 ska 1or och 2or samlas, sen har 3orna utspring samt själva stora avslutningen är då, dock missar jag HELA det för att jag ska till tandläkaren. - hur pissigt? jaja. Efter det blir det iallafall häng med klassen och sen party på kvällen. Ska allt dra med mig kameran! Imorgon kommer det bli tårar, det kan ni ge er på.


känns faktiskt väldigt jobbigt att jag inte längre finns med i smus 09 klassen.
världens bästa klass, utan tvekan -  alla kategorier!


ps. snart får ni se bilder på valparna! (& min tuwa... )

mot eskilstuna

nu har jag precis kommit hem från skolan, har bara varit en massa fika idag i skolan. Men jag klagar inte, jag började även att städa skåpet. Ska ju ge bort nyckeln och taggen till skolan och massa sådant imorgon. Känns lite jobbigt faktiskt. Alla lärare snackar om hur trean kommer bli, vad som kommer hända, hur musikalen i trean ska bli, projectarbeten... och jag behöver inte ens lyssna. Känns både jävligt skönt och alldelels sorgligt. Nu ska jag iallafall mot eskilstuna och hälsa på tuwa. Ska bli så himla kul! Ska försöka ta lite bilder på dom också så att ni får se de små liven!
nu ropar min mor, dags att åka!



love.

Hard work

Istället för att sova till 10 när jag har sovmorgon så drog jag upp vid sex för att åka och jobba lite. Jag har sommarjobb inom vinbranchen förstår ni. Så passade på att jobba några timmar idag. Blir direkt till skolan sen för dans (som jag glömt kläder till-fan) och mys med klassen. Efter skolan ska jag hänga med min pojke och plugga. Känns förövrigt lite jobbigt att jag redan är hungrig och klockan är bara nio. Dessa i-landsproblem...

nedräkning:

- om 4 dagar är det sommarlov
- om 5 dagar är jag utan tandställning - detni!
- om 11 dagar är det midsommar
- om 14 dagar får vi en valp hit
- om 14 dagar åker jag och olle till gotland
- om 29 dagar fyller jag 18
- om 34 dagar åker jag till västkusten med olles familj
- om 45 dagar är det emmaboda
- om 47-100 dagar ska jag flytta till usa.


- om 2minuter måste ja ha börjat plugga och packa upp!


love.

söndag


idag är det söndag, jag har umgåtts med min fina pojkvän, varit och tävlat med hästen och hängt lite på maxi. Jag har haft beslutsångest när det kom till avslutningsklänning och jag har haft party med mensvärken hela dagen. Men en fin söndag har det varit, den avslutas med tacos, pojkvän och massa choklad. det låter inte helt fel. Men först ska jag göra lite skitgöra, så som plugga matteprov och packa upp väskan sen st. anna. Imorgon börjar jag kvart över ett, så innan dess blir det antingen träna med olle eller jobb som gäller. Det är nu det börjar!

ps. vi har köpt valp.

jag klarar mig aldrig ensam.


att slänga sig ut i spöregn, blixtrar och åska för att rädda en katt från ovädret var bara början.

Att sen med sin kärlek sätta sig i bilen och åka så långt upp man kan komma för att kolla ut mot stan och alla dess lampor och förstå hur vackert norrköping är. hur vackert regn och oväder är. och hur vacker killen bredvid mig är. för att sedan kolla varandra i ögonen medans lasse lindh sjunger "jag klarar mig inte ensam" är nog något av det finaste jag har varit med om.




love.

st. anna

tillbringade två fina nätter i St. Anna med anna. (love it)
super mysigt och verkligen behövande att komma bort från allt lite. Vi åkte båt, hade roadtripp, spelat kort, spelat kubb, tvättade bilen i regn, badade i havet, åt mat och bara pratade om allt som man kan prata om.




love.

brb.

det är när det är spåontant som det är som bäst har jag hört!
love.

tandläkaren - check

tandläkare - check!

nu mot skolan, osäker på om jag har lektion vid 13.15 eller inte. men går mot skolan ändå, ganska pepp på det faktiskt. Efter skolan blir det som sagt spruta och troligtvis hänga lite med julia.

 

tanken var att jag skulle cykla till skolan imorse, men orkade jag det? nae..

 

love.

back to work lovers!

dags för sista rycket nu i skolan. Jag vet att somliga av er troligtvis slutar den 10onde - inte jag inte. Får vänta tills den 16e innan jag får sommarlov. Imorgon är det en kul dag. Jag ska upp tidigt för att skriva klart på uppgiften som ska in imorgon, sen ska jag till tandläkaren och efter skolan ska jag ta en spruta. LOVELY. Men ska förövrigt faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan. Jag har ju bara 8dagar kvar tillsammans med min älskade klass. 8 dagar - INGENTING. jösses amanda. sommaren är snart här. satt och planerade massor förut och tycker alltid att sommarlovet känns så kort när man planerar i veckor.

love.




Tuwa?

ev. blir det en brun lite Tuwa, just denna lilla goding kan det faktiskt bli..


jag startar inte för än typ 19.30 tydligen. Så nu kommer olle så ska vi plugga lite i solen.



love.

baddräkt - YES!

jag köpte en baddräkt här om dagen som jag nu lever i. Så SJUKT perfekt att ha till jeansshorts.

vet ni en sak? snart ryker tandställningen....

love.

söndag

idag är det en söndag, men istället för söndagsångest så har jag tävlingsångest. Jag vill verkligen inte på hopptävlingen idag. Men det är väl bara att ta tummen ur röven (äckligt uttryck) och få det gjort - För hästens skull! Annars är det ingen söndagsångest. Kan kanske ha att göra med att vi är lediga imorgon också. SKÖNT! Helst av allt skulle jag bara vilja ha sommarlov nu OCH en värdefamilj - jatack!

Här kommer lite bilder från igår, när vi var i stavsjö


fina gamla skolan som tyvärr laggt ner nu..


hur fint?


love.

Bio!

Nu ska jag mot bio med pojkvännen. Ska bli så himla skönt. Vi ska förbi candyland innan också - MUMS.
Ni får massa bilder från idag imorgon. Imorgon är det söndag, och det är dags för hopptävling!



love.

hundpratare

idag tog vi en hundpratare till alwa för att kolla lite hur hon mår, vad hon vill och sånt. Det är så svårt när det gäller djur, de kan ju liksom inte säga något.. Så utan att vi sa någonting om alwa eller om oss så fick prataren veta att wilma, en "tidigare hund" hade gått bort och att alwa kände sig väldigt ensam. Speciellt när hon var ute och gick. Alwa hade även lite ont i magen. Inte så konstigt med tanken på att hon på fyra dagar har ätit EN måltid. Så nu har vi bestämt oss. Det blir en till hund. Troligtvis någon av dessa gullisar (som jag hittade)





och vet ni vad hon ska heta?

Tuwa ..

love.

lördag.

meningen var att vi skulle iväg tidigt på hundutställning. Men eftersom att piplisas (alwas) vaccination precis gått ut så skulle inte hon komma in på anleggningen och vi vill inte lämna henne själv nu när hon mår så dåligt. Så vi sitter nu, jag och olle i solen och ska snart ta jeepen till stavsjö, kolla in där jag bodde när jag var liten (har inte varit där sedan jag var 6år) och bada och bara ta det lugnt. Efter det blir det lite plugg för bådas del. Ikväll blir det bio, grillning och kvällspromenad. Jag älskar det här vädret och känner bara hur sommarlovet närmar sig. Har en uppgift att lämna in och ett prov att göra. Sen är jag klar, sen ska jag ta sommarlov som aldrig förr. Wow. denna sommar kommer bli så sjukt bra.






love.

beställlllll



dessa tre örhängena samt ringen ska jag beställa hem idag. lovely x4

miniolle

haft en stört mysig tid de senaste dygnen tillsammans med min man. Vi har spelat kubb, haft picknick med uno, jag har fått frukost på sängen, vi har kollat fotoalbum från när vi var små, shoppat, planerat sommaren, ätit jordgubbar, badat, pussats, skrattat och verkligen myst sönder!

 

love


fredaag

jag älskar att vara ledig! Olle sov här inatt, ja han bor ju här nu för tiden! Vi ställde klockan på åtta för att gå upp tidigt, vi gick upp 10 och drog och badade. SKÖNT! jag älskar sommaren! Nu drog han hem och jag ska snart träffa malin för att umgås lite, samt förbi och säga grattis till malin nr2 som fyller 18 år idag. (fusk) Sen ikväll blir det tacosbuffe på täppan med olle och malin sen har jag och olle planer på att spendera kvällen på världensbar. Dricka lite gott och bara va. För imorgon är det lördag och det betyder full rulle!
'


love

mina piercingar

oj, kom på här om dagen att jag helt glömt bort att visa mina piercingar som jag har gjort! Därför får ni nu, väldigt sent dock, se bilder på dom!



love.

do you want a puppy?

jag och olle kom precis från maxi, var där och köpte underkläder och smycken. Rätt nice! Nu är han iväg en sväng och jag sitter med mamma och pappa och kollar på valpar. Vill så gärna köpa en liten vän till alwa, men känns lite onödigt när jag ändå åker iväg. Får se hur det blir, är delade åsikter här! Så svårt det där.. Synd att man bara inte kan fråga alwa vad hon vill. Idag har hon varit ledsen hela dagen, hon har legat i bilen (?) och sovit i flera timmar och inte ätit något.. Så nu ska jag busa lite med henne innan olle kommer igen. Blir Tacos ikväll (också.. )samt kolla på gotlandsbilder. Vecka 26 drar nämligen jag och olle till Gotland, vi snor pappas jeep och kör nedcabbat iväg. För att spendera en vecka ensamma i ett stort hus med pool och allt. Sambos på riktigt liksom! Ska bli så himla mysigt. Men nu - alwa!

onsdag



idag blev jag väckt klockan tio med frukost på sängen. Har umgåtts med min fina pojke hela dagen. Har gått på stan, ätit paussallad, varit på candyland, planerat sommaren, hängt i stallet och ätit världens mysigaste frukost. Han flyttade in här hos mig idag och kommer troligtvis spendera hela veckan här mer eller mindre. Jag klagar inte. Imorgon är det torsdag, det är röd dag. Jag ska åka på hoppträning med totton min, åka och bada med olle och bara ta det så sjukt lugnt. Denna långhelg kommer bli så sjukt bra! Det blir shopping, bio, tacosbuffe, malin häng, julia häng, bada, sola, planera sommaren, äta godis, mysa, plugga lite och bara njuta av att sommaren snart är här!


love.

RSS 2.0