time to move on babys

gullungar. Ni är fortfarande ungefär 75 st om dagen som är inne på denna blogg. Sötingar - jag finns ju HÄR nu. Har ni glömt det? hjärtegull, ni är tappra ni!

BYTER BLOGG BABYS

jag har ett skop på gång. Är ni redo?
Jag ska börja om. Visst att de senaste 4 månaderna har SUGIT - men det hjälper ju inte att sitta och tycka synd om sig själv för det som VAR. Visst? Därför. Blicka framåt, fånga dagen, lev i nuet osv. Detta innebär även en ny blogg. - är ni redo att följa mig där istället?


HÄR FINNS JAG NU. FOLLOW ME BABYS AND LET'S MAKE THE FUTURE FABULOUS.

Fredag 20 Januari


världens bästa rektor.

Nu har jag ätit upp min äggsås och nu inväntar jag sjuklingen. Det blir nog bara att slappa några timmar. Inte helt fel det heller iofs. Gymmet idag var segt, men var där lite mer än en timme iallafall. Duktig tjej!

Fredag 20 januari

Hej babys. Denna fredagen började inte så bra. Hittade inga träningskläder på stadium, jag har tappat bort mina älskade träningsskor, det var igen lektion idag när jag kom till skolan och nu blev kvällens planer inställda. Fyfan va nice. Vilken jävla dag. Nu är jag på väg till gymmet iallafall. Efter mycket om och men - gick till stan först sen insåg jag att jag skulle åt andra hållet.. Uppdaterar jag inte mer idag så ring polisen för då har jag säkert blivit påkörd eller något!


Fredagen 20 Januari


Hej hopp.
Då var fredagen här och det betyder skola 10.45-12.15. Men innan dess ska jag och mamma åka till stadium outlet och kolla om de har något att erbjuda. Efter skolan blir det träning träning träning. fätt.fätt.fätt.

Ha världens bästa fredag babes!

Torsdag 19 januari

Rätt kul att ha kvar mina amerikanska vänner på facebook. Ibland är de för goa de där människorna


Torsdag 19 Januari



Jag var så himla stolt när jag satt där längst fram under musikalen och såg mina stjärnor där uppe på scen. Men såfort jag satte mig i bilen på väg hem så började jag stortjuta. Kan inte fatta att de står där uppe utan mig. Kan inte förstå att de tar studenten men inte jag. Min älskade klass. Just nu känner jag mig så himla ensam..

Jag kan inte "dela" lyckan med alla mina vänner som tar studenten utan jag blir kvar ensam sen när alla drar iväg. Det sista året har min klass fått jobba mer tillsammans än innan, vilket betyder att de under det senaste året knytit band som jag aldrig får tillgång till.  Jag har ingen olle vid min sida som kan hålla om mig när livet suger, som kan glädja mig med att säga "vi har iallafall varandra" och kyssa mig i pannan även fast jag ser ut som ett troll. Och så jävlajävla usa resa som blev åt helvete och förstörde så mycket mellan mig och mina vänner.

Jag känner att de senaste 4 månaderna har verkligen KICKAT AAAASSS och jag skulle helst av allt bara stänga av datorn och mobilen och låsa in mig på rummet i några dagar.

Haha. bara grejen att jag skriver det här på min blogg istället för att gå till en vän och berätta det bevisar allt.

Musikalen


Torsdag 19 Januari

tjarååå bitches.
Nu vandrar jag till olle, senare drar vi oss till stan för paussallad och musikal.
PEPPen på den!!

Torsdag 19 Januari

Ändrade outfiten. Från partyblåsa till second hand. Denna rackare köpte jag igår på hela människan för 20 spänn och jag älskar den. Mössan åkte också på, jag älskar min mössa.



jävligt synd förövrigt att man ska hamna i klimakteriet vid 18 års ålder. JAG DÖR.

Toradag 19 januari

Mina fina


Torsdag 19 Januari

Sitter och kollar på gamla bilder och bara skrattar åt vad man egentligen varit med om.


Haha. Detta är både hemskt och rätt roligt (förlåt olle). Det var i sommras då vi var på väg till olles systers stall. Vi kom upp mot en 90 väg och olle gasar på rätt ordentligt - typ 140.

Jag:  Oj. Har vi bråttom?

Olle saktar ner till 110
Olle: Ärs, det är kul och köra fort.

2 sekunder senare så kommer polismannen ut ur busken. Som tur va så mätte han bilen när olle körde i 110 och inte 140 så istället för att bli av med körkortet så fick han en FET böter.

Så nu när vi åker bil så kan jag ibland säga " är det kul och köra fort?" så saktar han ner och kör typ 30 km/h. Trotts att det typ är en 70 väg. Rätt kul faktiskt.

Torsdag 19 januaro

Världens bästa frukost: äggsås!


Onsdag 18 januari

Kan ni förstå att tuwa har varit så liten?


Onsdag 18 januari

Puss och godnatt babys. Imorgon vankas världens godaste grej till frukost. Ni får se då! Nu ska jag kolla lite på sex and the city, träna lite hemma träning och sen sova!


Onsdag 18 januari


kom precis hem från underbara Zumban. Jag dör, det är SÅ himla kul. Jobbigt som tusan, jag blir jätte svettig efter en halvtimme men man kör ändå 110% sista halvtimmen för att det är så jävla kul. Underbart pass - underbar ledare. Jag längtar redan till nästa vecka och nästa pass. När jag kom hem så slängde jag i mig räkor innan jag hoppade in i duschen. Väldigt trevligt slut på onsdagen. Imorgon är det torsdag vilket betyder musikaldags!

Onsdag 18 januari



yey. findag på stan. Vi drog till Style by Tyra för att kolla lite kläder och vem var där inne om inte självaste tyra själv? Köpra mig även lunch också. Toast med ost, sinka, tomater, sallad, lök och senap. Den var god, förutom att jag inte tycker om skinka, tomater, sallad, lök och senap. Aja. Bättre uppdatering senare, nu ska jag mot Worldclass för ett Zumba pass. WORKIT.

Onsdag 18 januari

Mössan åkte på också. Mest för att jag faktiskt inte orkade tvätta håret..


Onsdag 18 januari

Dagens:


Onsdag 18 januari

Godmorgon babys. Idag är det onsdag och det känns rätt bra. Gick upp vid nio tiden och körde pappa in till stan. Nu sitter jag och äter frukost och har precis gjort lite morgon-träning. YEY. Senare idag ska jag till stallet och ta hand om min ponni. Jag funderar på om jag ska ut och gå med honom + hundarna eller om jag ska rida. Den som lever får se. Vid halv fyra ska jag iallafall träffa cecilia och fika lite och prata om allt och ingenting. Efter det blir det solning och Zumba pass - yey baby. Jag är as taggad trotts att jag har lite träningsvärk och VÄRSTA skoskavet. Jag har haft mina träningsskor i två år och först igår fick jag skoskav på ena foten. Funderar på om det var något som låg fel eller något - man vet ju aldrig. Nu ska jag fixa lite på rummet och lägga fram kläder till senare.

kärlek handlar aldrig om vad som är logiskt


idag var det exakt en månad sedan. Det suger faktiskt,
extremt mycket.

Tisdag 17 januari

Tisdagen går mot sitt slut. Jag käkade världens godaste äggsås till kvällsmat. Hann dock tyvärr inte fota den innan den slank ner. Ehe.heh.eh. Tisdagen börjar gå mot sitt slut och jag har en uppmärksamhetsberoende valp här bredvid.

Imorgon är det onsdag vilket betyder Ponnyridning (höhö.) nej men jag ska rida min ponni, fika med cecilia och träna. YEY. Jag älskar mitt liv!

Ägare sökes till tunika


nummer sex har jag i 34a (passar även 36a) som jag ger bort till frivillig.
Oanvänd, men smart som jag är har jag dragit bort lappen på den.

Tisdag 17 januari

Gissa vad jag ska äta för kvällsmat?


Framtidsplaner

allt jag vet är att jag inte vill bo själv och att jag ska köpa mig en liten hund.

BRA Ewelina. Tur att du vet vad du vill. Stabilt!


Tisdag 17 januari

Sitter och kollar på valpar. Jag dör. De är så söta!

Tisdag 17 januari

Nej. Dagen blev inte bättre. Tvärtom. YEY. Nu har jag krupit ner i soffan och har inga som helst planer på att göra något annat.


Tisdag 17 januari

Yey. Bra dag! Har troligtvis skrivit alla rätt på provet, tränat och nu kom jag precis ut från solariumet. Det firar jag med det godaste jag vet - JULMUST! Bra dag. Hoppas den blir bättre!


Måndag 16 januari

Avslutade måndagen med badkar, kvällsfika och idrottsgalan. Jävla röv gala. Varför kunde inte görre-booooi få alla priser istället?!? Nu ska jag kolla på mammor och minimodeller och gå på toa - Living om the edge!!!


Måndag 16 januari

Var as taggad på att träna. Stod redo med kläderna på och vattenflaskan i handen när jag kom på att träningskortet låg och ligger i bilen - som pappa har - som är i Stockholm. Hähä, sug. Sitter och pluggar lite istället, så jävla kul hörre ni!


Måndag 16 januari

Dagens outfit - nu drar jag ut i regnet mot stallet. Heja heja!!


Måndag 16 januari

Fruktar att jag får ställa in dagens pass också. Jävlajävla kultur och idéhistorian vill inte sätta sig och jag dör på't!


Måndag 16 januari

Godmorgon babys. Sitter här och pluggar in klassisk musik - segt. Men det är väl bara att ta ett djupt andetag och lära sig skiten. Det regnar ute så jag skippar att springa idag. Få ge 110% på träningen ikväll istället.


Godnatt

Nu ska jag sova lite, imorgon är det måndag och om det är fint väder ska jag nog ut och springa lite - efter att jag har pluggat lite så klart!


Världens bästa dotter?

Ställde mig och lagade mat till min familj idag. Tacos stod på önskelistan.

 

 


Söndag 15 januari



åh. jag vill ha sommar. Så att man kan gåomkring barbent, åka på utflykter, ut och springa i solskenet och rida ut i skogen utan 5 jackor på sig. Antar att den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, ändå tycks vintern vara tre gånger så lång som sommaren. ÅH. jag vill ha sommarsommarsommar! Eller, först vill ja ha vår, underbara vår!

Söndag 15 januari

Vovvarna är rätt trötta efter promenaden. Speciellt tuwa, hon tyckte att det var lite läskigt med broar och tunnlar och allt sånt.


Söndag 15 januari


jag saknar att ha långtlångt hår.
och jag har bestämt mig för att låta min lugg växa ut.


Hade förövrigt en jättetrevlig kvällspromenad med anna och hundarna.
Det är från och med nu en söndagstradition.
FÄTT.

Söndag 15 januari


Inte planerat den kommande veckan så mycket än.
Men en så länge ser början av veckan ut såhär:

Måndag
+ Plugga inför provet (!!)
+ Ta hand om aragorn
+ Träna - Bodyjam

Tisdag
+ Skola 9-10.30  ( kultur&Idéhistoria- PROV)
+ Hundpromenad runt strömmen
+ Träna - gymmet

Onsdag
+ Träna - Zumba
+ Ta hand om aragorn

Torsdag
+ Träna - gymmet
+ Jobba två timmar
+ Stan + middag med olle
+ MUSIKAL med olle


Söndag 15 januari

Krångel krångel krångel. Ibland är det krångligt med hundar när man är en upptagen familj. Så tyvärr blir det ingen träning för min del, får träna dubbelt i veckan. Istället blir det att dra med hundarna på promenaden med anna, det blir nog jättemysigt. Hoppas det inte är för kallt bara. Hörde förövrigt rykten om tacos ikväll. MUMS.

Söndag 15 januari

Varför känns det som att jag har sagt dethär förr? Men dagens planer blev lite ändrade. Haha, sällan-ställan. Spenderade iallafall förmiddagen med den bästa jag vet. Dock är jag nu helt ensam i huset, lite jobbigt faktiskt. Menmen, senare idag blir det afro/zumba pass och promenad med anna. Låter som en rätt bra söndag faktiskt. Även fast jag egentligen är för trött för att träna. Men om man står ut i två veckor så blir det sen en rutin. Och jag är rätt taggad faktiskt. Nu borde jag kanske kolla igenom plugget lite? Jag har prov på tisdag och har inte ens orkat kolla på't. Tur att jag lär mig rätt snabbt. Nu ska jag nog göra mig lite lunch.

Lördag 14 januari

Denna lugna lördagen går mot sitt slut. Tillbringade några timmar i stallet förut, ponnin skulle vila idag pga gårdagens massage så det blev en långpromenad och sen frisering x738229 - så nu är han nyklippt och as snygg.

Ligger nu i sängen och ska sova, ska bara kolla lite på sex and the city. Imorgon är det fullrulle som gäller. Jag älskar det!


Lördag 14 januari

Ååh. Åt god mat idag. Hjort, potatiskaka och glöggsås med rårörda lingon. Muums. Jag älskar att min pappa är kockutbildad!
Kollade på gladiatorerna förut och nu kollar vi på tidsresenärens fru. Den är så fin och hemsk.


Lördag 14 Januari

Gårkvällen i bilder:


Lördag 14 Januari

Alla dagens planer sket sig precis - YEY. En segerdans senare så sitter jag här och gör absolut ingenting mer än tycker synd om mig själv. Så jag gör vad jag brukar göra när inget annat passar - slänger kläder. jappjapp, garderoben måste rensas, kommer ju knappast in i den pga att skor och skit. Så det är vad jag kommer tillbringa förmiddagen med, eftermiddagen tillbringas i stallet. LIVINGTHEDREAM.

Lördag 14 Januari

Jag hittade ett gammalt block på landet i sommras. Det gjorde mig rätt glad.



Smart redan då!

GRATTIS BÄSTIS


En av mina allra bästavänner fyller 19 idag. ha den äran världens bästa anna!

Lördag 14 Januari

Det var en väldigt trevlig kväll igår, nog den bästa hittills på detta året. Kom hem vid två tiden och nu sitter jag här med ansiktsmask och ska snart färga håret. Bokade precis ett pass till imorgon "zumba/afrikanskdans" - det låter rätt kul. Nu ska jag som sagt färga håret. Bilder från gårdagen kommer senare idag. byebye babies.

Fredag 13 januari

Det har varit en väldigt trevlig dag. Umgicks med klassen hela förmiddagen och drog sen en sväng till stan med anna och åt och shoppade. Hittade två fina tröjor och en vårjacka på myrorna - 305spännn. VÄRT. Hur som helst, nu är jag hemma och har umgåtts lite med familjen. Nu håller jag på och fixar mig lite inför kvällen, utgång som står på schemat. Ska dansa fastän hjärtat brister som man brukar säga. Är taggad som t-u-s-a-n. hejaheja! Nu ska jag gå på toa. Funderar på om jag ska färga håret sen, eller om jag ska vänta med det tills imorgon. Ska iofs iväg om mindre än en halvtimme. Måste lägga på lite makeup och ta en second funderare över dagens outfit. LOVELOVELOVE. Ha en fin fredag allihopa!

Fredag 13 januari

Jag älskar mitt lila läppstift.


Fredag 13 januari

Shopppppa. Jag bröt andra nyårslöften idag. Fan då. Men det var det värt. Shoppade loss på myrorna, hittade jättefula läppstift som jag va tvungen att köpa (ni vet sådär ful-snyggt?) och sen sånt där man kletar över läppstiftet så att det inte kladdar. - underbart!


Fredag 13 januari

Någon otur idag? Ja vet inte om jag ska kalla det otur eller tur men när jag kom till skolan så visade det sig att lektionen var inställd. Blir en sväng till stan med pysarna istället och äta samt shoppa lite. Låter fint!
Sitter och kollar när de repar till musikalen nu - de är så duktiga :))


Torsdag 12 Januari


En bild säger mer än tusen ord säger man. Och det firar jag med att äta hamburgare två dagar i rad.
Fan va rabellisk jag är. Det bara sjunger om det. Hands up, baby hands up.

Torsdag 12 Januari

Dessa är snart mina för 280 spänn.   yesssyesssyesss. De är två stolekar för stora men whatever?!
2012 ska bli mitt second hand år.

Torsdag 12 Januari

Jobbade ungefär 1h idag, härligt. Nu sitter jag och kollar på film och ska snart plugga lite. Drog en sväng till maxi förut för att inhandla lite grejer, men hittade ingenting av det jag skulle ha så blir en sväng in till stan imorgon. Fick förövrigt ett presentkort av pappa förut, på kryssning till helsingfors eller Åbo för 4 personer. fättfättt. Vi får se när det blir av att dra iväg.



här kommer förövrigt min önskelista;



Torsdag 12 Januari


hittade en rätt ful tomtedräkt som jag skulle slänga. Men om man har hundar som inte kan säga nej, varför inte plåga de lite genom att sätta på de en tomtedräkt? Tuwa tyckte att det var rätt okej. Och vilken BABE hon blev då. Jag sa att hon borde ha på sig den jämt, men mamma tyckte inte att det var en sån bra idé. Synd.

Torsdag 12 Januari


Jag brukar inte läsa tidningen, men idag såg den intressant ut. OCH TITTA. Gratis kryssning till tallinn säger jag absolut inte nej till. Detta ska jag absolut funderar på. Inte varit på kryssning sedan.. forntiden! Tipstips bara.
Mässan är på lördag 10-15.30 på Louis De Geer. Inträde 20kr.  VÄRTVÄRT.

Torsdag 12 Januari


Behöver jag ens säta att vädret suger idag?
Ärs. det är faktiskt lite mysigt också. Idag står jobbjobbjobb på schemat. 14-20 står det på schemat men jag antar att det inte blir så mycket jobb. Det finns ju fortfarande inget kontor, de får alla möbler imorgon. -SKOJA BAH. DE FÅR DE I DAG. Vi märker. Annars kanske jag drar in och tränar lite. Den som lever får se.

Onsdag 11 januari

Jag dör. Jätte skönt att träna men fy tusan va dåligt jag mår nu. Har nog ätit lite för lite idag. Nu ligger jag iallafall i sängen och är rätt arg faktiskt. Jag blir inte så ofta arg därför blir jag nästan lite glad när jag blir arg.

Haha. Knäppt!
Godnatt iallafall :)


Onsdag 11 januari

TESTAT ZUMBA - CHECK!

det kommer jag absolut fortsätta med det var väldigt roligt! Men nu måste jag äta något, mitt huvud gör så jävla ont just nu att jag bara vill lägga mig på kalla golvet och dö. :-)

Onsdag 11 januari




Åh. jävlajävla sadelutprovare som ställde in det efter att vi väntat på honom i 40 minuter. Hur som helst så gick min ponni väldigt fint idag vilket gjorde mig glad. Nu sitter jag och äter lite "lunch" - blev senare än planerat men gott var det. Nu ska jag fixa och trixa lite hemma innan klockan är halv sju och jag drar mig mot gymmet. (skulle så hemskt gärna vilja åka och köpa godis och kolla på film hela natten.. jävlajävla träning) Ska man vara fin får man lida pin, jappjapp. Det blir nog härligt när man väl är där. ZUMBA HERE I COME!! - Uppdaterar senare om hur passet var!

KOMSI KOMSI

Nu är det dags igen för årets Musikal-treor på Film och Musikgymnasiet och sätta upp en Musikal.
Och denna gången är det den egen-skrivna Musikalen "BACKSTAGE” som sätts upp på Lilla teatern den 19 Januari kl 18.30 samt kl 20.15.

Backstage är en fartfylld musikal med Musik från bl.a Legally blonde the musical, Hercules och Hair m.m. Man får träffa ett gäng tjejer som ska gå på audition. Men frågan är, vilka klarar att handskas med nervositeten och vem är det som får huvudrollen?
KOM OCH SE!

Boka dina biljetter på Tel: 011-290900
Mail: annelie.lemon@studieframjandet.se

Priser:
Unicef-biljett* 100:-
Vuxen-biljett 60:-
Ungdom 40:-
* 40:- skänks oavkortat till Unicef.


Bjud in alla era vänner, så syns vi på Lilla Teatern 19 Januari kl 18.30!

Ps. Följ med bakom scenen på www.fmgmusikalen.blogg.se Ds.
Hjärtligt välkomna!

Onsdag 11 januari



Tja snyggingar! Jag sov så sjukt dåligt inatt, jättesegt faktiskt. Vaknade blöt av svett vid 10 tiden och kände mig så jävla äcklad av tankan av att äta så blev en banan till frukost. Får satsa på mer lunch sen. Nu sitter jag och kollar på Rebecca & Fiona och känner mig as pepp på att åka till en second hand affär. Men det får vänta, idag blir det en heldag i stallet MED NY DRESSYRSADEL och jag avslutar dagen med att gå på ZUMBA pass. AS TAGGAD!

Tisdag 10 januari


hur fick du jobbet du har?

Haha. Jag önska att jag kunde säga att jag var den utvalda bland 345305934 sökande och att de föll för mig direkt på arbetsintervjun. Men så coolt är det tyvärr inte. Det är pappa och hans vän som har startat ett nytt företag och jag fick anställningen i julklapp av pappa. Världens bästa pappa!

det är okej att känna.


Tisdag 10 januari


Ser ni att jag har fixat en ny kategori " träning/kost " tänkte att jag kunde satsa lite. Idag gick träningen bra, lite seg då jag bara stod och chillade på löpbandet plus att jag glömde hörlurar. Men det var ett bra första pass, jag vill börja lugnt så att jag inte dödar mig. En joggingtur på 40 minuter kändes rätt lagom faktiskt. Jag har precis bokat mitt första pass till morgondagen och det blev ZUMBA. Mina förväntningar är SKYHÖGA och är det inte kul så skjuter jag mig själv.  (typ)

Nu ska jag göra mig något mellanmål. Är det något jag lärt mig under min tid som dotter till en som jobbar på viktväktarna så är att äta ofta och lite. Får se lite vad som finns i kylskåpet!

Tisdag 10 januari



Hej babys - jag är redan hemma. Blev att jobba typ en kvart idag. - värt. Åkte och hämtade gäster på norrköpingsflygplats samt bokade bord vid ett fik sen var jag klar. Rätt skönt!
Träffade lite fina människor på stan idag, lyckades även tvinga med en till Paus (där bröt jag första nyårslöftet..) och undertiden som vi satt där och pratade om allt man möjligtvis kan prata med en människa om så sjöng Ted om att det är tack vare oss som solen går upp och jag tänkte att visst fan måste ödet finnas, allt går om man bara vill, kärlek övervinner allt, live and let die, carpe diem osv.

Världen är så himla mycket finare om man lägger märket till detaljer och då, under tiden jag kollade på världen med nya, noggranna ögon så upptäckte jag min hemska utväxt och gick och köpte mig lite hårfärg.

Tisdag 10 januari

Sara om Tisdag 10 januari:
Jag tycker om din blogg riktigt mycket,
Men har en liten fråga som jag funderat på ett tag..
Varför går du så pass lite i skolan? Har du redan läst färdigt det andra eller blev det helt enkelt så när du kom hem från USA?



Åh. gullig du är! - TACK :D
Ja det blev lite krångel när jag kom hem från USA. Egentligen borde det inte ha varit det men jag går på en friskola. En scen och musikallinje där vi inte får välja själva vad vårat projekt sista året ska vara. Det måste handla om musikalen vi sätter upp. Man kan t.ex välja att skriva manus, fixa smink, marknadsföra mm. Denna musikal har premiär i januari vilket betydde att när jag kom tillbaka i oktober så hade de redan kommit så pass långt och det fanns ingen uppgift kvar till mig vilket gjorde att jag inte kunde ta studenten med de.

Därför valde jag att läsa de 3 "tungaste" ämnerna detta året. Ett av ämnerna började jag med direkt och de andra två börjar nu efter jullovet vilket känns bra. Då slipper jag läsa de tre ämnerna nästa år.

Tisdag 10 januari

Befinner mig nu på Norrköpings flygplats... Mer än så berättar jag inte än!


Tisdag 10 januari

Hej hopp - är på väg till jobbet nu. Blev tydligen 1h jobb istället för 5 - jag klagar inte. Heja heja - kanske hinner träna en gång till senare idag! Oj. Nu kommer det en sjungande kock - fätt!


Tisdag 10 januari

Hej bebes. Dagens planer ändrades, jag jobbar bara någon timme vilket känns väldigt skönt. Men nu ska jag till skolan, uppdaterar mer sen när jag kommer hem vid halv fyra tiden. puss!

Tisdag 10 januari

Kommer tyvärr inte ha tid att uppdatera så mycket imorgon då det är full rulle hela dagen.
Så här ser tisdagens planer ut:


+ 9.00 - 10.30 = skola ( prov )
+ 10.30 - 12.00 = träna
+ 12.15 - 12.40 = sola
+ 13.00 - 14.15 = hemma. Äta lunch, fixa mig.
+ 14.30 - 20.30 = jobbbbbbb.bbbbbb    


Jag tycker att det låter som en rätt fin dag faktiskt!
Ska försöka uppdatera lite från mobilen under dagen.


Men nu är det fortfarande måndag, jag måste packa träningsväskan och äta kvällsmat.

Måndag 9 januari

Då var jag tillbaka från jobbet. Åkte även förbi worldclass tillsammans med pappa på vägen hem och köpte mig ett årskort. TAGGAD. Jag ska gå på 4 pass om veckan plus på gym någon gång. Det ska bli jätteroligt verkligen! Jag börjar redan imorgon med att träna lite på gymmet då det inte riktigt fanns något pass som passade mig. Imorgon blir en stressig dag men det är då jag fungerar som bäst! Nu ska jag snutta på de sista djungelvrålen och läsa igenom plugget några gånger till. Imorgon är det provdags!

Måndag 9 januari


Sitter här och slänger i mig dagens lunch - toast. Det var allt jag hann göra. Jag börjar jobba om 40 minuter. Idag kör vi på all natural - hann inte slänga på något smink och ännu mindre duscha. Tacka vetja torrshampo! Nu måste jag rusa. Tror shopping stod på schemat idag när det gäller jobbet. Ska inhandla saker till kontoret. Låter rätt kul faktiskt.

Måndag 9 januari


tipstipstips!
Världens bästa ansiktskrämer. Jag har haft jätteproblem med acne nästan halva mitt liv och säkert fått lägga ut 10 tusen kronor på ansiktsbehandlingar, krämer och sånt. Har till och med varit hos läkaren och fått reseptbelagd salva. Men dessa klår allt - både från apoteket ca 150kr för BÅDA och de håller i kanske 4 månader. Den ena har man som ansiktsmask kanske 3-5 minuter varje dag och den andra är en vanlig salva. De lukar ingenting så antar att både killar och tjejer kan ha de.

Nu ska jag repetera till provet. Har nog lärt mig allt men kan ju läsa igenom några gånger till för säkerhetens skull!

Första dagen på resten av mitt liv.


Känns bra trotts att jag glömde ställa klockan dvs jag sov till halv 11 men vafan. Nu ska jag ut och powewalka i solen innan jag tar lite frukost och sätter mig med plugget. Ska köra in pappa till stan någon gång snart också. Nu kör vi!!

Söndag 8 januari



Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha.
Det handlar inte om att vara med människor. Det handlar om att vara just med den människan.
Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt.
Det handlar om att gå hem med honom. Det handlar inte om att vara omringad av folk.
Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig.
Det handlar om skrattanfall och vackra axlar.
Så är det bara.

Förstår du? Har du känt det? Känner du det?

Söndag 8 januari

Vet ni? Imorgon börjar ju mitt nya liv och jag är så sjukt taggad på att verkligen satsa med ridningen. Ska även få en ny dressyrsadel i veckan - underbart! Ska se till att köpa lite nya benlindor och schabrak och sånt också. Jag är så tagggggggad!!!


Söndag 8 januari

Lite av grejerna som jag ska klicka hem i mars när mitt shoppingförbudet försvinner:



allt från stylebytyra.se totalt älskar klänningen i mitten. Men så sjukt lång så det får bli att börja gå i klackar igen.

Söndag 8 januari



början av veckan:


måndag.
+ plugga
+ träffa emma
+ jobba 14.30 - 16.30
+ köpa träningskort
+ powerwalk

tisdag.
+ skola 9-10.30
+ solarium
+ träna 1h på gymmet
+ jobba 14.30 - 20.30

onsdag.
+ ta hand om aragorn  - lugn ritt pga att vi har sadelutprovaren där och bara testar sadlar.
+ ev. träffa julia
+ träna sumba
+ få en ny dressyrsadel * wii! *

Söndag 8 januari


30 minuters plugg - SATC ansvitt - 30 minuters plugg - SATC ansvitt.


jag har pluggat ca 30 minuter nu och redan lärt mig mer än hälften. Känns väldigt bra. Imorgon börjar jag föresten leva mitt 2012. Det blir en stressig vecka men det gillar jag. Ikväll ska jag köpa djungelvrål och fira att mitt liv börjar och jag är så taggad. (mamma och pappa köpte inte det till mig igår.. ) NU -SATC avsnitt.

Söndag 8 januari

Har precis ätit frukost och nu ska jag sätta igång med pluggandet. Lär nog sitta med det under iallafall hela eftermiddagen - måste lära mig! Jävla knepigt med alla namn och konstiga ord..  Menmen. Jag ska börja vid ett har jag bestämt så fram tills dess ska jag leta billiga skidresor och borsta tänderna. fätttt.

Lördag 7 januari

Sitter och kollar på film med mamma och pappa nu. Var tankar på att dra till världens bar med törnan, Johannes och Fredrik men jag valde tv soffan framför det idag faktiskt. oj nu kom en vovve och ville sitta i knät. - dags att lägga ner mobilen!


lördag 7 januari



Just nu känner jag att det är så himla mycket som jag vill göra och helst vill jag göra allt på en gång. Men jag har lovat mig själv att ta det lugnt under helgen och sen komma igång. Nu sitter jag iallafall och kollar lite på film. Har läst igenom plugget lite och gosat med mina hundar. Jag har även kollat runt på massa sol och skidresor. Jag är faktiskt väldigt sugen på att åka iväg på skidsemester. Men det kommer nog inte bli av detta året iallafall. *en tung suck* Något som lättar hjärtat är iallafall att mor och far snart kommer hem och att det står tacos på menyn. Och att de köper djungelvrål till mig på vägen hem. Det är det bästa som finns!



lördag 7 januari

Tjenare mittbenare.
Jag sitter just nu och pillar lite med företagsidéen. Det blir nog väldigt bra och jag är väldigt peppad. Ska prata lite med pappa imorgon om det hela. Han har ju startat sitt andra företag precis så han kan ju det där lite mer än vad jag kan. Så han har lovat att hjälpa mig lite. Känns väldigt skönt. Nu ska jag snart till stallet och rida en sväng i skogen med pollen ska faktiskt ta med hundarna också så att de får en ordentlig lunchrunda. Solen skiner ju också så det blir nog jätte skönt att komma ut igen! Ikväll har jag överraskat mor och far med att köpa allt som behövs till tacos. Underbara dotter..

----ä***
Äöööööööööööööööööööidggggggggg.
/en hälsning från tuwa..

Lördag 7 januari

Har lite mys med tuwa! Hon är gullig fast att hon trycket på tangenter hela tiden - nu ska jag till stallet. Kyss!

 

 

image description


lördag 7 januari



Japp precis, gårdagen spenderades på kolmården. Väldigt mysigt och väldigt kallt och vi stod inte ut så länge utan åkte hem och värmde upp oss istället. Kameran användes inte heller så flitigt. Har iallafall prioriterat viktigare saker än bloggen det senaste dygnet. Men nu så! Idag är det lördag och det är full rulle. Är själv hemma idag också då mamma och pappa åkte till göteborg igår på morgonen. Så det var att gå upp vid 7 och släppa ut hundarna och ge de mat och nu har jag precis kommit in från en långpromenad. De sprang som galningar och nu ligger de här bredvid mig i soffan helt döda.


Fredag 6 januari

Då ska jag bara värma på lite chailatte och bre lite mackor sen drar vi!!


Fredag 6 januari


godmorgon bitches. Klockan är... haha. nej det orkar jag inte med. Läs det över inlägget om du är intresserad. Hur som helst, har precus vaknat och ska snart göra mig världens frukost och slänga mig in i duschen innan det är dags att ut och gå med hundara, packa lite och fixa lite inför dagen. Halv ett drar jag och hämtar en fin vän sen drar vi vidare. Spännande! Solen skiner och det är PERFEKT väder. Igår sökte jag förövrigt världens bästa sommarjobb. Gú va hemlighetsfull jag är idag då. Kan kanske bero på att jag somnade vid 4 pga magsmärtor. Men idag är de näst intill borta! * segerdans * Drömde förövrigt att jag var med i Sex and the city inatt - fint!

6 januari

Du krymper plötsligt tjugo centimeter när du hittar hans gamla strumpa under sängen när du städar eller har slut på rena trosor och hittar hans kalsonger längst in i garderoben. Det är så lätt att rasa för små saker (de känns inte så jävla små).

Upprepa i huvudet jag är stark jag är stark jag är stark. Eller ännu bättre skrik ut det jag är stark jag är stark jag är stark.

För det är jag.

Idag är det 6 januari, det skulle vara våran ettårsdag och jag är patetisk och skriver töntiga inlägg på bloggen. Precis vad jag lovade mig själv att inte göra. Jävla balle.



2012 wishes


torsdag 5 januari

Klockan är kvart i tio (bra att jag skriver vad klockan är i varje inlägg som att ni inte kan se det över varje inlägg - whatevah) och jag har skjutit upp pluggandet till på söndag. Tur att jag har sån bra självdisiplin!! Jag har ju faktiskt glömt att säga grattis till en kär gammal vän som faktiskt fyller år idag. Nämligen underbara Adam fyller år idag. Våran allas Adam kisslovski (?) och det bör firas. Därför tog jag precis fram min ÄLSKADE eva & adam dvdbox som jag nu ska spendera kvällen med. Ska även göra mig lite frukost, mamma har köpt gott bröd och jag orkar inte vänta tills imorgon med att få smaka. Att vänta och längta är ju faktiskt det värsta som finns och just nu gör jag bådeoch och då pratar jag inte bara inte om en smörgås längre.

torsdag 5 januari


Magen dödar mig. jag skojar inte den DÖDAR MIG. Trotts att jag bjöds på en miralekkur för inte så länge sedan.. Just därför ska jag spendera iallafall en timme framför det absolut absolut bästa jag vet (okej, näst bästa). För vet ni? Jag orkar inte ta tag i mitt liv just nu utan det får vänta tills nästa vecka. Då kommer skolan igång också. Och nu insåg jag precis att det snart är nästa vecka. Men det gör mig taggad också. Ska se till att åka in till stan med pappsen nästa vecka och fixa träningskort. Det låter väl rätt ballt? Jag har ett nytt nyårslöfte också. Jag ska inte äta mat på stan/shoppa kläder förrän i mars. Tror ni jag klarar det? Föresten reahandlade jag igår. En finfin poncho typ, men jag måste sy om den lite och innan jag börjar sy och klippa måste jag bestämma mig om jag ska behålla den eller inte.. frågorfrågor!

torsdag 5 januari



Jag och cilla satt i två timmar och pratade skit och kollade på gamla bilder - jättemysigt! Efter det åkte jag och hämtade mamma från stallet innan jag drog vidare till nästa hus på listan och la mig direkt i sängen och började zappa. Bara för att jag själv inte har 4059803 kanaler hemma så blir det vardagslyx när man kan spendera en hel eftermiddag framför topmodel. Men jag klagar inte. Nu är klockan halv sju och jag kom precis hem nu ska jag snart slänga i mig lite av min favoritmat innan det blir att spendera kvällen framför tvn och framför pluggandet. För imorgon kommer det vara full rulla hela dagen och jag längtar ihjäl mig.

Det är föresten snö ute igen vilket får mig att vilja göra om min systersrum till en öppenspis. Men det funkar ju inte.. Får nöja mig med badkaret och bastun än så länge. Eller?

torsdag 5 januari

byebye babies ska träffa finafina cecilia nu. Hon har spenderat de senaste 4 dagarna i holland och nu har hon mycket att berätta för lilla mig. Kan förövrigt också meddela att nu har jag och pappa börjat med att försöka få pengar tillbaka från explorius. Nu jävlar!!


onsdag 4 januari


åh. tänk om tuwa kunde vara såhär liten JÄMT. Så liten och pluttig - nu är hon stor som en älgkalv.
(bra att jag knäppt byxorna ordentligt också)


Hejsan svejsan. Klockan är kvart över åtta och jag sitter och kollar på sex and the city och äter djungelvrål. Vet inte vad det är med mig idag, jag är sugen på allt. Godis, chips, läsk.. ÅÅÅH. Men såna dagar får man ha ibland, har faktiskt inte köpt godis på flera veckor så det va jag faktiskt värd.

onsdag 4 januari - första dagen på jobbet.

Fick frågan " vart exakt jobbar du?" Så jag tänkte förklara lite för er.


Jag jobbar på Identita - en sprillans ny reklambyrå i knäppingsborg. Där ska jag jobba som assistent dvs springa ärenden, hålla rent, köpa grejer och hjälpa till vid event mm. Jag har även fri tillgång till ett skrivbord vilket gör att jag lätt kan sätta igång med mitt egna företag som jag funderat på. Tog lite kort på lokalen som den ser ut nu, möblerna kommer i slutet av nästa vecka så då sätter vi igång på riktigt. Då lovar jag även att ni ska få bilder på hur det ser ut då!

Nu ska jag till stallet. Seee yah!


onsdag 4 januari



Gjorde mig lite hemmagjort godis som jag nu sitter och knaprar på.
Endast rispuffar och smält choklad - inte så illa.
Drömde att jag handlade flera kilo choklad inatt och ja va tvungen att få lite choklad i magen.
Men nu är jag lycklig igen.

Nu har det förövrigt slutat regna tror jag, däremot blåser det som bara den. Kanske borde göra mig lite lunch istället för att äta mig mätt på godiset? Eller?

gamla bilder del 2 - blandat


london 09

Disneymaskerad

utflytkt på annas land   /  maskerad

kolmården med familjen

Tunisien med hanna

haha gamla "gänget"

haha. "stallgänget" - coolingar.

"jurslagänget"

onsdag 4 januari



jaha. vaknade och fixade iordning mig men precis innan jag ska dra mig mot stan får jag veta att dagens planer va inställda. Vädret utanför är det värsta någonsin, det regnar och blåser och är mörkt. Klockan är halv 12 och det är mörkt?! Va det "Emil" denna storm hette? Kan aldrig hålla koll på de, de kommer ju så jävla ofta nu för tiden.

Ser inte längre lika mycket fram emot en ridtur och en sväng in mot stan. - Eller jo, jag är sugen på att jobba. Men stallet? Kanske får han vila idag. Det är sånt som märkts.

jävlar. vilket sjukt väder!

hjärtan


Ni vet när det gör så ont i hjärtat så att man vill plocka ut det?


känns det nu.

Nyårslöften

  • Äta nyttigare
  • Träna minst 4ggr/veckan
  • Starta eget företag
  • Åka på solsemester
  • 5 siffrigt på sparkontot
  • MVG i ämnerna jag läser (kultur&idéhistoria, naturkunskap, gehmuB)
  • Bli bättre bloggare
  • Sluta bry mig så mycket om vad andra tycker

Där har ni några av mina nyårslöften, jag tänker faktiskt inte dela med mig av alla. Vissa kanske ni får reda på/märker under året och andra kanske inte.

tisdag 3 januari

Klockan är kvart i sju och det regnar ute. Idag har det varit en dålig dag, jag har frysigt och min ponni var olydig. Jag har lust att köpa en tidning och hundra kilo godis men jag orkar inte läsa och jag är inte så sugen på godis. Så då blir det ju faktiskt lite svårt. Aja. nu har jag spenderat några dagar med "lov" känsla. Nivet när man egentligen inte gör någonting om dagarna och timmarna bara går. Det kan vara bra att ha såna dagar ibland, även fast det är tråkigt. Men nu blir det andra bullar. Imorgon ska jag till mitt nya jobb för första gången. Det ska bli jättekul, ska även finslipa lite på eget företags idéen. Tror att jag har det nu nämligen, ska kolla upp lite grejer först och pappa måste hjälpa mig lite. Men jag har ju hela livet på mig så det är ju ingen stress.

tisdag 3 januari


tuwa


kom precis in från hundrundan nu ska jag läsa lite ur kultur och idéhistoriaboken och planera veckan lite. Måste göra mig lite lunch också, får se vad köket har att bjuda på!

tisdag 3 januari



tjenare.

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva.. Jag hade en trevlig kväll igår trotts allt och jag kom nyss hem. Nu sitter jag i soffan och gosar med alwa. Förövigt åt jag precis en chokladbit för att den va tvungen att ta slut - det gäller ju att ställa upp. Annars är dagen en så länge oplanerad, haha sällan-ställan. Ska ta en sväng till stallet senare iallafall och rida ett riktigt hårt dressyrpass på min ponni. Sen antar jag att jag borde ta tag i plugget (skriver det jämt men kommer aldrig igång) Hinner jag så blir det även en sväng till solariumet och sen kanske inhandla något annat trevligt till kvällen. -vad det nu kan vara.. Hade velat skaffa mig träningskortet idag, men mor min hade inte tid med det så det får bli någon gång nästa vecka eller något.

Nu ska jag iallafall ut en sväng med hundarna.

UF FÖRETAG.

jag är så himla sugen på att starta eget företag. Nu har jag ju tid och jag har en kontorsplats. Frågan är bara vad man ska göra, sitter och kollar på lite idéer på internet. Ikväll ska jag skriva upp 100saker som jag är bra på. Det är iallafall en början! Drömmen vore ju att designa egna kläder, men det känns som att man måste ha ett stort namn för att lyckas med det. Jag får se, ska suga på karamellen!

måndag 2 januari


hej igen där.

Blev en liten spontantripp in till stan för att träffa olle och äta lite hamburgare. gottgott. Nu är klockan halv 7och jag kom hem för kanske 1,5h sedan. Har läst igenom plugget lite men ÅH så tråkigt. Nu funderar jag på att kanske sätta igång en film och chilla lite till den. Får se vad det bjuds på. Imorgon ska jag nog till stan en sväng med mamma och köpa träningskort på worldclass jag är as taggad! KÖTTTA.

Föresten sitter jag just nu och kollar på sista minuten resor - vet ni att jag inte varit på någon SOLresa sedan.. 07-08 där någonstans. Sedan dess har det bara varit london några gånger och usa typ. Inte så illa pinkat heller iofs men vore så himla härligt att åka iväg och slänga sig på en strand.

måndag 2 januari



hejsan hoppsan lillebror.

Inatt sov jag 13h (!!), jag har inte sovit så länge sen jag var typ 14. Men jag antar att det behövdes, när jag vaknade kände jag mig seg som tusan så jag tog lite frukost och gick sen ut en sväng med hundarna. All den fina snön hade försvunnit och ersatts av slask. Dagen är inte planerad än så får se vad som händer. Ska iallafall kolla lite på plugget, har ju faktiskt prov sen när skolan kommer igång.

fråga;


är du och Olle tillsammans igen? :)

Nej vi är inte tillsammans igen. Men har man varit med varandra så mycket som han och jag varit det senaste året och delat så himla många minnen så går det inte riktigt att släppa personen ur ens liv. Olle har inte bara varit min kärlek, han har också varit och är en av mina absolut närmsta vänner. Och även fast vi inte är tillsammans så vill vi inte förlora varandra utan vi är fortfarande väldigt nära vänner vilket är otroligt skönt för han är ju faktiskt världens bästa människa! :)

gamla bilder del 1 - "75an"



ewelina under åren.


tror det kan ha varit i 8an detta. mitt hår höll på att växa ut efter min "emo" tid med kortare hår.


det växte och växte, färgade det först ljusburnt och sen mörkare brunt


tyckte att mitt hår var lite tråkigt och blev erbjuden att vara hårmodell som jag tackade ja till. Vilket resulterade bilden till vänster, jag dog och för att inte se ut som en idiot la ja i 344039584 kg blekningsmedel. (h. bild)



betala 3500 kr för världens sämsta löshår.


bytte ut löshåret och färgade det mörkt. Såhär levde jag rätt länge, va rätt bra faktiskt!


tills den dagen jag inte orkade bry mig. Sedan dess har de växt, jag har bytt hårfärger, klippt av det några gånger osv.

hejdå 2011



oj. 2011 har varit så himla bra.
jag har fyllt 18, jag har tagit körkort, jag har åka gul skolbuss till skolan, jag har lärt känna massa nya människor, jag har dansat som aldrig förr, jag har varit med på nyheterna, jag har gått på fina konserter, jag har blivit rödhårig, jag har varit på time square och jag har varit så fruktansvärt kär.      

och det är bara början. fytusan va 2012 ska bli bra.

söndag - 1 januari


här är mitt jobb. ska se till att fota det lite mer när jag kommer dit, på onsdag!

wow. jag hade faktiskt ett väldigt fint nyår. Och vet ni? Jag tror att 2012 kan bli rätt bra det också. Jag började iallafall det nya året med att spela cod, kolla på tv och handla mat tillsammans med olle. Båda mådde faktiskt rätt bra eftersom vi drog rätt tidigt igår. Nu sitter jag iallafall på rummet och funderar på vad jag ska göra de komande dagarna. Kanske är det dags att köpa träningskortet som jag fick i julklapp? Jag är sjukt taggad på att börja träna faktiskt. Nej nu ska jag inte sitta här och pilla navelludd, får se till att boka upp komande veckan lite då det en så länge endast är 1h jobb inplanerat.

Hörde förövrigt rykten om att ha huset för mig själv i slutet av veckan, jag klagar inte. (cilla du vet precis vad jag kommer göra. haha!)


RSS 2.0