lördag 31 december - 2012



Jag antar att idag är en sådan dag då man ska tänka framåt.
Hur vill jag att detta året ska bli? Vad ska jag förändra? nyårslöften?


Men vet ni? Jag tänker låta det här året bli som det blir. Jag har skrivit nyårslöften men de är lite hemliga. Jag ska iallafall börja använda min kamera mer. Hur som helst så tror jag att detta året kommer bli minst lika bra som 2011. (okej. det tror jag inte riktigt på. men man ska vara positiv) Jag ska iallafall se till att det blir kanon.

Och hittils har denna nyår varit bättre än förväntan.
Nu ska jag byta om, slänga i mig lite mat och mot partyt!



gott nytt år!

lördag 31 december - sumering av 2011

oj. ska jag beskriva detta året så behöver jag en hel bok. Detta är året då jag växt som människa så otroligt mycket. Det är nog även året då jag inte orkat bry mig så mycket om vad andra tycker utan kört mitt race. Jag invigde året med att jobba dyngpackad tillsammans med anna och ha djupa telefonsamtal med olle och inte många dagar senare började jag förhållandet med världens finaste person. Jag menar, det var ganska säkert redan då att 2011 skulle bli bäst trotts konflikter, vänner som försvann osv.

Det var en trevlig start på året, stockholmtrippar, musikaltittanade och säkert konsert. Och året fortsatte med romme resor, 18 års firande, hemma fester, mängder av vin, miss li konsert, en tripp till annas land, törnrosa musikal, hästtävlingar, och massa annat skoj. Men självklart var det även nedgångar, vi fick t.ex avliva wilma då hon ramlade ner för trappen och skadade knät så illa.

Sen kom sommaren, världens bästa sommar som innehöll väldigt lite jobb, tripper till annas land, tandställingen åkte av, ännu fler hemmafester och även min 18års dag vilket resluterade i även några nätter på krogen. Det blev även, strömstad resa, emmaboda, pugga till körkort, hästtävlingar, usa fixanden, loppis säljning, ko släpp, high chaparall, några resor till landet tillsammans med olle, och en usa resa i augusti som började i katastof med glömt pass/flygbiljett, blir rånad på 3000kr, orkan i new york och inställda plan.

Men trotts att usa resan inte fulländades
så är jag glad att jag gjorde den. För jag växte så extremt mycket som person och fick uppleva saker som andra aldrig upplever. Jag fick uppleva det äkta high school känslan, jag fick skrika tillsammans med cheerleaderna på de amerikanska fotbollsmatcherna, jag fick äta ute 3ggr i veckan, pratade engelska 24/7, åt donut till frukost med kyrkan, fått resevplatsen på till huvudrollen på skolmusikalen, spungit mellan lektionerna när klockan ringde och upplevt saker som andra drömmer om och som de flesta aldrig få uppleva.

Kom sen hem i slutet av oktober och levde på endast på kärlek. Under oktober-november-december så blev det konserter, labero föreställning, träffa alla fina vänner som jag saknat, gått lite i skolan, tävla lite på min ponni, hänga på krogen, gå på arbetsintervjuer, åka lite till göteborg och hälsa på min syster, fundera över framtiden, firat jul och upptäckt att kärlek inte övervinner allt.



Så man kan sumera 2011 som hittills det bästa året i mitt liv.
Och jag hoppas att 2012 blir ännu bättre!


lördag 31 december - gott nytt år!


inviger det nya året med en finne stor som ett höghus på hakan men jag är som en durasellkanin, ingenting kan stoppa mig! Solen skinder och det känns nästan mer som midsommarafton än nyår men det spelar inte mig någon roll. Nu blir det mot staden med olle, nyårspinglan kommer inte på förrän senare.

lördag 31 december - gott nytt år!

jaha, sista dagen på året har precis börjat och det verkar kunna bli en fin dag.


- stallet
- snabbis förbi anna och krama henne gott nytt år (har firat med henne de senaste två åren)
- fixa iordning mig
- träffa olle
- gå på nyårspromenaden med olle
- vara med cilla en stund och mysa lite
- hem och äta och hälsa på gästerna lite
- på med nyårsoutfiten och mot partyt hos johan


Pga att jag lovat bort min säng till gästerna så kommer jag inte hem förrän imorgon.
Om jag hinner så slänger jag in lite inlägg under dagen!
- om inte så GOTT NYTT ÅR PÅ ER SNYGGINGAR!

fredag 30 december


Världens absolut finaste bok.

fredag 30 december

det här stod på min att göra lista idag och nu är det klart och jag är redo för morgondagens firande som jag tror kan bli väldigt bra.


dessa va de två nagellacken jag gav min syster i julklapp. HUR snygga är de inte?! speciellt när man tar båda.
Perfekt för nyår :)

fredag 30 december

Godmorgon godmorgon. Vaknade upp vid 10 idag och mådde mycket bättre. Febern är borta och endast huvudvärken är kvar vilket känns jätte skönt. Har spenderat förmiddagen med att testa nyårsoutfiten samt städat mitt rum lite då jag lånar ut min säng imorgon kväll till mammas och pappas gäster. Upptäckte iallafall att lite smågrejer måste köpas tills imorgon så snart ska hela familjen nu snart iväg och shoppa lite.

Nu ska jag borsta tänderna och bädda sängen sen drar vi. Ha en fin fredag allihopa!




åh. syster åker tillbaka till göteborg på söndag. jag kommer sakna henne.

Godnatt

Klockan än 23.26 jag har precis svalt Alvedon nummer sex och nu ska jag försöka sova. Jag har legat hela eftermiddagen/ kvällen i soffan och halvsovit med hög feber. - ballt. Ätit alldeles för mycket tacos har jag också gjort i hopp om att bli frisk till imorgon.

Ajöken


torsdag 29 december

Hela förmiddagen spenderades på ikea tillsammans med elli för att köpa grejer till hennes lägenhet. Jag gick mest och tänkte på köttbullarna så efter lite tjat så blev det köttbulledags men jag blev besviken faktiskt. Hur som helst, elli åker ju tillbaka till götet snart, så ikväll blir det myspys med tacos och sista harry potter filmen - fättttt. Förlåt för tråkiga inlägg men huvudet motarbetar mig fortfarande så jag orkar inte satsa. Grejen var att jag tänkte plugga lite nu, men jag orkar verkligen inte. Blir några SATC avsnitt först. Godis vore gott.. Tror det finns viktväktarchips i lådan - gott.

Imorgon är det förövrigt fredag vilket betyder NY SADEL till min ponni. Är as taggad på't!


torsdag 29 december

hejhejhallå bloggen. Jag måste bara berätta att jag dog igår. Vilken jävla kväll det blev, fysatan va fina vänner jag har. Tyvärr kände sig anna dock inte 100% frisk så hon hängde inte med ut vilket va synd. Men wow. Jag har ont i fötterna och träningsvärk i rumpan idag så mycket jag dansade. Så jävla götttttt. Pappa kom och hämtade mig vid kvart över 2 typ, nivet man ska lämna när det är som roligast. Men wow va lyckad kvällen. Malin hade med sig något förfest spel som hon fått i julkapp, UNDERBART spel. Och samtalen blev bara djupare och djupare innan vi släppte loss och skakade rumpa hela kvällen.

Idag mådde jag som ett russin men fysatan va det var värt det!
Bilder kommer :)

Gissa vart jag är?


utgång på ingång.

på't igen bara. jag är taggad till tusen och ska dansa tills mina fötter blöder inatt. Hoppas ni också får en fin onsdagskväll - annars lovar jag att dansa lite åt er också!


haha såhär rolig outfit blir det ikväll.

nu är det snart dags att dra sig mot förfesten. göttttttt! det ryktas om vin, morötter + dipp, lekar och skvaller och jag är tagggad som ni märker. Ska ta med mig mitt sanning eller konka spel. let's gooooo babys!

onsdag 28 december

Kom nyss hem och nu sitter jag och kollar igenom HMs vårkatalog tillsammans med mamma. Hittade ett par fina byxor lite fina bikinis och en klänning som kanske beställs senare. (ÅÅÅH. världens minsta fågel är utanför fönstret) Snart ska jag till stallet och ta hand om pollen min innan det blir dags att förbereda sig för kvällens äventyr som ikväll stavas HUGO. Blir utgång med girlsen ikväll och jag är taggad trotts att jag är rätt trött just nu. 

onsdag 28 december

Hej klockan är nio och jag har varit uppe i hundra år. Jag har inte kunnat sova någonting inatt, nivet som det var/är natten innan julafton eller innan man fyller år. Jag har mina funderingar om varför men man vet ju aldrig. Nu ska jag snart upp upp och iväg. Men först ska jag kolla på något avsnitt av svensson svensson och slänga i mig frukost. Men vet ni? denna onsdag kommer bli bäst!

Idag har jag skissat till tatueringen. I slutet av januari smäller det!!


tisdagshumor


tisdag 27 december

reashopping;


byxor; 150 kr - monki
senapsgul tröja; 60kr - monki
svarta spetströjan; 150kr - monki.



ibland älskar jag rea.

tisdag 27 december


köpte denna idag fast i grå. Dock är det ett stort frågetecken, får se om jag behåller den. 199kr gav jag iallafall för den på bikbok. Nu är jag hemma, har hämtat elli från stan och nu kollar jag kläder tills imorgon. Mamma håller på och lagar mat så snart blir det att hugga in. Sen ska jag nog plugga lite, har ju faktiskt prov efter jullovet :)

Det blir även filmkväll med familjen då pappa köpt harry potter boxen. fätttttt.

tisdag 27 december

försöker fortfarande hitta någon som vill leka med mig. Kanske har fått med mig någon stackare nu. Idag ser jag ut såhär iallafall. Bägge tröjorna är nya; vita skjortan fick jag i julklapp och den svarta är från gina.

tisdag 27 december

hejochhå. då var man hemma och har sovit lite. Idag var meningen att jag skulle till ikea med familjen men det blev ändrat till torsdag så än så länge är dagen obestämd. Får se lite vad som händer, kanske en sväng till stan om jag hittar någon som är sugen på att trängas bland mellandagsrean. Solen skiner förövrigt utanför och det är värsta vårvädret utanför huset. Men jag klagar inte, jag menar vem tackar nej till sommarvärme i februari?

aja. nu ska jag duka undan frukosten och fixa iordning mig lite. Får se vad som händer idag!

Mot norrköping

Ja då var vi på väg hem igen. Det har varit väldigt skönt att få komma iväg lite och väldigt behövligt att bara koncentrera sig på släkten och inte fundera på så mycket annat än varför mormor säger glad midsommar istället för god jul.


Myser


Mot nästa!

Det blev en trevlig kväll igår hos min morbror. Lite rikare blev jag också på köpet med det försvann idag när vi gick på mellandagsrean. Hittade jätte fina byxor samt tre tröjor - nöjd! Nu är vi på väg till faster. Allt jag hoppas på att god mat - jag avlider så hungrig jag är!!


I bilden

Första stoppet om 34 minuter - donken i Mjölby. Ååååh. Jag längtar. Jag ska dricka en milkshake för första gången på 10 månader. Inatt drömde jag att jag snodde någons plånbok - undra vad det betyder..


mot småland


nu drar jag mot småland. Hällde i lite av färgbomben i håret i går kväll. Kanske blev ytterst lite mer åt lila hållet annars tycker jag inte färgen var så stor skillnad. Hungrig som ett as är jag också så får tvinga mor och far att stanna på vägen och köpa mig lite mat.

Nu måste jag hjälpa till att packa. Vi hörs babes!

söndag 25 december

Jaha. då var julen slut. Det var den trevligaste julen på länge tycker jag nog. Och än är inte firandet slut. Idag vid 12 åker vi mot mammas släkt i småland och på måndag firar vi med pappas släkt i småland. Det ska bli väldigt mysigt faktiskt. Har ju inte sätt vissa delar av släkten sedan förra julen. Men innan dess blir det att packa klart och dra sig mot stallet för att ta hand om hästen.

Jag kommer inte ha med datorn till småland, det kanske kommer upp några mobilinlägg - det är sånt vi märker. Nu måste jag fortsätta packa.


PUSS på er!

lördag 24 december

Idag är den enda dagen man får leka med maten utan att mamma blir arg. Självklart tog jag därför chansen och gjorde lite konst mitt på bordet. Det blev faktiskr rätt omtyckt!




nu är det svensson svensson på tv - fätttt

världens bästa familj?


här är några av paketen jag fått. det är en jättefin klänning, en snygg skjorta att ha under tröjor, en tunika (som tyvärr sticktes och ska bytas), välja ut ett par JW ridbyxor, hårfärgsinpackning, smink, badbomb, godis, smycken, julstrumpa (internt), en jättefin kuversväska i ormskinn, bodylotion, underkläder, presentkort på gina, trisslott som jag vann 50 kr på (!!) och massa mer!

och så det bästa;

ett års träningskort på valfritt ställe samt ANSTÄLLNING med bra lön på pappas nya jobb. - I KNÄPPINGSBORG.

åh. jag älskar min famij. Nu nalkas det julbord - mysigt!

Imorgon åker vi tidigt mot småland för att fira jul med mammas släkt och sen på måndag blir vi kvar i småland och firar med pappas släkt.

Tuwa

Tuwa står med ragg och skäller på bagera ur Djungelboken som just nu visas på storbildstvn. Tuff tjej det där!


Kalle anka

Kom precis hem från en långrunda med hela familjen (även hundar och häst), har slängt i oss en varsin räkmacka och nu kollar vi på Kalle anka - mest tuwa. Hon har inte fattat sig på storbildstvn. Hon sitter precis under och kollar noga och skäller så fort hon ser en hund - söt. Efter det här blir det iallafall paketöppning, ÄNTLIGEN!


Julfin?

Vi firar ju faktiskt bara med familjen idag, så att sådär super snygg behöver man faktiskt inte var. Men detta bär jag idag, skjortan och halsduken köpte jag igår för 400kr - värt!

 


jag tycks aldrig hitta hem någonstans.

fint. <-- tryck då babes.

lördag 24 december - GOD JUL!



Det är julaftonsmorgon och än så länge är den precis som de senaste 3 åren. Mamma och pappa är ute med hundarna, elli sover, det spelas julmusik i huset och jag är nere och känner på alla julklappar. Har några aningar om vissa paket, andra har jag ingen aning om. Fattar inte varför man måste vänte tills efter kalle anka för att öppna de. Vore mycket roligare om man kunde få öppna de när man ville. Själv är jag inte ens så förtjust i kalle anka det är alldeles för långt.

Nej nu ska jag kolla på julkalendern - SPÄNNANDE!!

för er som bryr er

TR (tävlingsreglementet) har ändrat sina reglar när det gäller utrustning på hästtävlingar. Denna lyder att loggor inte får vara större än 1x3 cm. FÖRSTÅR NI VAD DETTA INNEBÄR? Det innebär att våran sprillans nya, dyra hästtranssport kan vi lämna hemma, min underbara hjälm för 4.500kr (!!) får jag inte ha på mig, de flesta schabrak (filten under sadeln) får inte användas och även vissa sadlar fungerar inte. Det blir jätte svårt att hitta en jacka som går att rida med, det blir svårt med benskydd och allt. Det blir svårt att tillomed hitta grejer som man KAN använda. Jag menar, alla produkter är ju av något märke och det är klart att den som skapat produkten vill marknadsföra sig genom att sätta dit loggan.

Alltså -
Vill man åka ut och tävla åt 2012 så får de flesta köpa HELT ny utrustning OCH hästtranssport. Och jag kan säga er, att hästutrustning är inte billigt inte och behöver jag ens nämna hur mycket en transport kostar? Tur att jag blir förgammal att tävla min ponni efter årsskiftet.


Det var kvällens utbrott. Nu ska jag sova, alwa har redan tagit över halva sängen så bäst jag skyndar mig och tar andra halvan innan tuwa kommer!

fredag 23 december

uppesittarkväll va det ja. Klockan är 23 och jag funderar på att svätta bort sminket och gå och lägga mig. Är väldigt trött efter att ha yrat omkring några timmar på stan med cilla. Inhandlade iallafall en sista julklapp samt en tröja halsduk nylonstrumpbyxor och örhänge till mig själv. Sånt gillar vi! Jag kommer förmodligen lägga upp några inlägg imorgon också. Men ifall jag inte skulle hinna så GOD JUL.


Uppesittarkväll

Är proppmätt efter alla räkor. Nu sitter vi och kollar på Bingolotto. Imorgon är det julafton och jag är taggad. Inhandlade lite saker idag, ni får se imorgon. Nu ska jag vara social :)


sånt som borde ha stått på önskelistan;

Den svarta ---- >

Just de här sakerna skulle sitta
väldigt fint i min garderob.

ska mot stan med cilla nu iallafall, får se om det inhandlas något..

bra nyhet!



vi har alltid vetat att någon del av mammas släkt bor i USA men aldrig haft kontakt med de - FÖRRÄN NU.
De mejlade mamma i veckan, hur härligt är det inte? As gött att ha släktingar där ju. Vet dock inte vart i USA de bor, men ska be mamma fråga det. Ja. Nu blev jag lite glad!

home is where u are


den här underbara målningen ritade min "usa bästavän". jag tycker att den är vacker på något sätt.



nu ska jag se på julkalendern.

dagens


- seriösa bilder dude -

till detta blir det min levisjeansjacka och kilklackar.

BERLIN 2-6 MAJ


NU har jag bestämt mig. 2 maj BERLIN HERE I COME!!!


Det kommer bli as göttt. Shopping, guidad rundvandring med klassiska sevärdheterna som Berlinmuren, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial osv., en tur till Sachsenhausen (koncentrationsläger), ett besök på Kunsthaus Tacheles, Museumsinsel och masssaa mer. Jag hoppas även att vi kommer kunna testa på nattlivet i berlin. Jag är tagggggad. (okej. ja vet att det är 423559 år kvar..)

fredag 23 december


Imorgon är det julafton, jag är as taggad faktiskt. Men som sagt det är imorogn det. Idag ska jag på stan en sväng med cilla och traska runt lite. Ska bla lämna tillbaka tunikan jag köpte igår. Rätt kul för den är faktiskt fruktansvärt ful. Sedan nalkas kvällen och precis enligt traditionerna så blir det bingolotto och räkfrossa med familjen.

Prata i sömnen gjorde jag inatt också, som en galning. Har en prata i sömnen app som spelar in såfort något låter under natten. Kan säga er att ibland säger jag riktigt intressanta saker. Men de senaste nätterna har det varit rätt deprimerande saker. Men ändå rätt kul att höra sig själv prata i sömnen!

torsdag 22 december

Dagen börjar gå mot sitt slut, det luktar nybakat bröd i hela huset och imorgon är det dagen innan julafton. Pappa berättade idag att han har världens bästa julklapp till mig och jag vet att min syster har köpt en finfin klänning till mig i julklapp annars vet jag ingenting som jag kommer att få. Första året på länge som jag inte vet typ 50% av alla mina julklappar. AS TAGGAD. Och jag ska se till att det här blir ett bra jullov.

Fint

Barn är fina dom. Föresten är en ny design på G - kommer bli kalas snyggt!!


torsdag 22 december


jag och finfina anna.


Efter en sväng på stan med fadern och en välbehövlig lunch på paus så åkte jag mot skolan och hade lite kramkalas innan jag och anna drog till stan. Gick och kollade lite affärer, jag spontanköpte en rätt ful (?) tunika som jag inte ens testade. Ska pröva den snart och se om det är något att ha. Och så köpte jag laktostabletter samt prinskorvar.  Sen tog vi en lång fika med pratpratprat. Så himla skönt det är att ha folk som man kan luta sig mot. Träffade även på min barndomskompis på stan, alltid trevligt!

Nu är jag hemma, jag ska testa tunikan och kolla om den är fin eller inte och sen ska jag nog sätta igång en film och lägga mig i badet lite med ansiktsmask. Mamma ropar något om ett brev till mig nu också. fätttt

klappsnapparN


tankar.

Det är alltid väldigt svårt när någonting tar slut. Godiset i godispåsen, julaftonen, förhållanden.. Men en kär vän sa till mig igår att man måste tillåta sig att vara ledsen och att acceptera att livet suger ett tag. Men att det ändå gäller att forsöka tänka framåt. Och hur töntigt det än låter så läker tiden alla sår (är det så man säger?). Tror att det gäller att inse att ibland fungerar det bara inte, förhållanden handlar tyvärr om så mycket mer än att bara älska varandra och kärleken räcker inte alltid till. Jag vill bara att ni ska veta att jag tycker det suger så fruktansvärt mycket och att jag alltid kommer älska honom. Mer än såhär tänker jag inte skriva i bloggen. Jag menar, hur kul vore det att läsa om det? nej, sånt har man en dagbok eller vänner till.


nu ska jag till stan med pappa.
Jag är så glad att jag har de föräldrarna som jag har, de stöttar mig i allt och när livet suger hittar de alltid på massa saker med mig så att jag får annat att tänka på. Jag älskar dom något fruktansvärt mycket.

torsdag.


Idag är det torsdag, jag börjar dagen med att ta en klappsnappare på bargärning nu ska jag kolla på julkalendern och sen ska jag in till stan med pappa en sväng. Senare ska jag börja planera julaftonoutfiten och börja packa till smålandsresan. Juldagen och annandagen är vi nämligen i småland och firar jul med släkten. Det betyder långa hundrundor, mormors köttbullar och julklappar. Kanske hinner med lite shopping på det? Vi märker.


godnatt


slänger iväg världens största godnattpuss till alla mina älskade vänner därute.
Ni anar inte hur bra ni är, allihopa. Jag älskar er.

jag tycker om dig.


syster - hjärta - syster               .

julbord nr 1

det var mysigt fast att pappa fick betala 500kr för att jag skulle äta 3 ägghalvor, 6 köttbullar och två ostmackor. Egentligen tycker jag inte ens om julbord. Det enda jag tycker om är köttbullarna. Jag menar, vem tycker om kalla ägg egentligen?! Men det var mysigt, väldigt mysigt. Villa soliden säger jag bara, världens finaste ställe. Troligtvis blir det sommarjobb där för min del i sommar. yeeeey.


sanningen

ja. de flesta har kanske räknat ut, ni andra kanske har sätt på facebook eller hört från någon annan.
346 väldigt fina dagar blev det med världens finaste människa.
Men ingenting varar förevigt och ibland funkar det inte hur mycket man än vill.
god jul!


onsdag

bjuder på en gammal bild som togs för nästan exakt ett år sedan.



Då var onsdagen här. Jag drömde att det var översvämning någonstans och jag var förtvivlad och letade efter min väska och vi spelade brännboll och så tjuvrökte vi på toaletten medans en kompis pappa var med i en ond hundklubb - behöver jag säga något mer? Jag borde införskaffa mig en bok om drömtydning. Det skulle nog vara rätt spännande..

Iallafall, idag har jag absolut ingenting planerat förän vid halv 7 tiden då det blir ut och äta julbord med familjen.
Vaknade iallafall med världens huvudvärk. Tror det kan ha att göra med att jag har en finne vid ena tinningen - tror ni det kan ha någonting med det att göra?

Nu ska jag iallafall ta lite frukost och sen kolla på julkalendern. ceeee yah!


kvällens outfit.


klänning från HM. Tyvärr hann jag inte ta någon bild på ryggen. Den är nämligen väldigt snygg baktill med djupurringning och fint. Sånt gillar jag!
Egentligen ville jag ha hudfärgade nylonstrumpbyxor, me de va slut så fick bli svart. ihih.

ha en fin tisdagskväll!


Förlåt mig men du är allt jag har

sitter och lyssnar på kent och äter ost - nivet såna dära småostar som man äter runt jul. gotttt. Kom nyss hem från en hundrunda i snön och nu är jag kalllllllllllll som tusan. Men så fort mina fossingar har tinat upp så ska jag mot stallet. Har inte kommit igång med plugget än, men det kommer. Nu har det börjat snöa igen också - orkar intee. Är inte alls pepp på julafton längre. Det ända som är kul med julen är ju julklapparna, hemskt jag vet. Men det är ju så!


kvällens restaurang - enoteket!

tidig julklapp.

Olle kom förbi en snabbis och lämnade en tidig julklapp innan han skulle till skolan. Behöver jag ens säga hur glad jag blev?

tisdag.

godmorgon världen. Klockan är halv 12 och jag har precis kollat på dagens avsnitt av julkalendern. Nu ska jag fixa till mig lite sen ska jag sätta mig och plugga ett tag innan det blir stallet. Solen skiner så varför inte en långpromenad med hundarna också? Jag gillar tisdagar och idag fyller pappa år.

Så senare idag kommer syster ÄNTLIGEN hem samt så blir det restaurang ikväll. gottttttt.


träningstjejen BAH.

Då var första träningspasset klarat. Bodycombat = typ box.

Sjukt jobbigt men gud va skönt det var att svettias lite. Vi var på worldclass och körde jag och mamma. Och det ska vi nog fortsätta med. Börjar undra om det kanske ligger ett träningskort i någon julklapp i år. Jag hoppas det iallafall, är taggad på att ta tag i min kondition. Sen jag kom en från usa så har den helt försvunnit.

Så nu jävlar!!


dude I'm not dead.

Jag tog en mentalbloggpaus för två dygn. Det kan man behöva ibland men nu är jag tillbaka. De senaste dagarna har jag slagit in de sista julklapparna, köpt julskinka med mamma, gått långpromenader i snön, åka på rumpan i yxbacken, varit o tränat, skrikit i sömnen, haft fågelbegravning, sovit dåligt, läst igenom min dagbok och sjungit duett med melissa horn.
image descriptionimage description

Julkänsla? Check!!


don't give up.


så mycket bättre


sitter och kollar på Så mycket bättre och WOW. Jason ("timbuktu" )
Om/när olle tröttnar på att behöva vara uppe sent och vakna tidigt pga att jag både är morgon och kvällmänniska så ska jag gifta mig med jason. Så himla härlig man det där. Såg honom även på musikhjälpen imorse i SVT medans olle sov (höhöh) och att han är så sinnessjukt snygg gör ju ingenting alls.

Nu ska jag fortsätta att dregla. Det känns som när jag var 10år och hette ewe_darin på msn.
ewe_jason? Ja - det kanske kan bli något!


(ja vet vad ni tänker..
DUDE. han är KORT. men vetni? han är 3cm längre än mig. DENNI!)

lördag, jag saknar dig.

ååh. dummadumma donken som fick mig att få ont i magen som bara tusan. Blev en hemma kväll istället, jag hade sånt magknip att jag trodde jag skulle dö där ettag. Så nu har jag precis kollat på dagens avsnitt ur julkalendern och nu håller jag och mamma och pappa på och lagar tacos. ååh va gott. Såna här dagar saknar jag min syster väldigt mycket. På kvällens schema står bara att vara med mig själv, ta ett bad i badkaret och komma fram till bra eller mindre bra saker. GO GIRL. Jag tänker börja 2012 på det bästa sättet, så bäst att ta tag i allt det svåra nu innan. För visst kan man blunda för alla negativa saker, men livet blir ju mycket lättare om man tar tag i dom och reder ut det. GU va vis jag är!


lördag

jag åkte och köpte älskade donken, ÅH så gott. Köpte även godis till min mor.  - jag är en bra dotter jag! Nu ligger jag och kollar på Sunes jul och det snöar ute. Lite julkänsla på det, ikväll blir det lilljul också. Kan ni förstå att det är 6 dagar kvar till julafton? Och det är tre dagar kvar tills pappa fyller år. Dvs elli kommer hem och det blir resturang. Och om fyra dagar bli det julbord med familjen + olle. SUPER mysigt! Egentligen tycker jag inte om julbord, det enda jag äter är typ köttbullar och det får mamma och pappa betala 600kr för - ovärt egentligen. Men SÅ himla mysigt det är!


Nu ska jag gosa med hundarna, en viss liten valp som VERKLIGEN har svårt att lämna mig ifred..

min ponni.

såhär snygg var han igår!



han slängde förövrigt av elli under de 10 minutrerna hon red. jag dog. jag älskar min ponni.

gårdagens outfit


så här såg jag ut igår innan regnet förstörde mitt hår.

Lördag

Blev lite stressigt efter stallet igår så jag hann inte blogga. Hade iallafall en jätte trevlig kväll med malin, cilla, tilda, linn, malin, jessica, ellinor, frida, johanna och grabbarna grus (ink en jockebooi kopia). Blev mycket dansdansdans, gamla återseenden och prat. Faktiskt mamma som sagt att jag borde gå ut och dansa mer - det är faktiskt bra för mina benhinnor. Sådetså! Blev dock inte så sent, kom till olle runt två väckte upp honom och hade lite filosofisnack innan vi båda somnade. Idag mår jag som jag förtjärnar, men det var det värt. Jag har ändå inget planerat förän klockan sex då det är lilljul med klassen så det blir super att bara ligga hemma och vara bakis. Så sjukt sugen på lite hamburgare så ska kolla med tilda eller något ifall hon känner som jag. Som vanligt är mobilen full med bilder, vissa bör inte folk se. Men andra kan ni få se :)



mot stallet baby


dagens outfit just nu = ridkläder.

Nu ska jag bara bädda sängen (ehe.ehe) sen hämta upp hellrin innan det blir mot stallet. Är rätt taggad, ska köra hårt dressyrpass tänkte jag. Dock har vi inte fixat nya dressyrsadeln än, men det funkar ändå. Mor och far har lovat en ny dressyrsadel innan januari tagit slut. fätt.

Drömde föresten inatt att jag och cecila min vän badade bland delfiner, och efter det drömde jag att vi satt och diskutera om det var en dröm eller inte. Var helt snurrig när jag vaknade och det tog ett tag innan jag kunde komma fram till om vi hade badat med delfinerna eller inte. kontsigt!

btw.

VISSTE NI ATT EN JORDNÖT INNEHÅLLER LIKA MYCKET FETT SOM 1KM GURKA?


UNBELIEVABLE


Fredag

Då var fredagen här och det ligger en halv centimeter snö på marken. - alltid något! Min älskade vovve kom och väkte mig vid 9 så det var bara att stiga upp och göra sig lite frukost. Nu är klockan kvart i 11 och jag har precis sätt dagens avsnitt av julkalendern. SÅ bra!! Klockan ett ska jag hämta upp ellinor hellrin vid åby och vi åker till stallet och rider tillsammans - mysigt. Efter det hoppas jag på att träffa ollsson ett tag och sen ikväll blir det party tillsammans med mina fina vänner. Jag är taggad! Men nu ska jag gå och borsta tänderna och byta om. Tjilivippen!


Godnatt

Ae, blev bottennapp.. Dvs ytligare en natt utan min pojke. Men men, nu ska jag sova iallafall. Imorgon är det fredag, gissa vad som står på schemat? ;)


Bra torsdag

Det har varit en bra torsdag. Jag stack till Olle och träffade honom lite. Köpte blommor till stackarn gjorde jag också. Ett dussin röda rosor blev det. Hos honom bara slappade vi framför TVn, stackarn orkar inget annat pga allt smärtstillande han går på. Blev precis ännu bättre kväll för jag köpte godis på vägen hem och vi har fått vårat första julkort. Underbart!! Snart är det julafton... Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Sunes jul. Ikväll sover jag troligtvis (hoppas hoppas) hos Olle.



(trodde jag ja, soffan var tagen)


Hur får man en sjuk pojkvän på bra humör?


Tycker så sinnessjukt synd om min pojke som just nu hoppar omkring på kryckor i skolan samtidigt som han går på tre olika smärtstillande samt några andra piller. Jävla jävla stora handbollsspelare som ska slänga sig över honom hela tiden. Jag brukar skylla på att han är för snygg och att det är därför de ALLTID ska ge sig på honom. Men nu vill jag få honom på bra humör trotts att han hoppar omkring på ett ben och har två ton plugg i skolan.


Tjuvarnas jul

Jag älskar årets julkalender, så himla spännande och bra! Kan ni fatta att det är 9 dagar kvar till julafton? Helt otroligt!! Jag längtar ihjäl mig..


1års dag.



Hm. nu sket sig precis allt jag bokat inför olles och min 1års dag. Så nu är det bara att börja om från början.. jävlaskit. jag som hade planerat så bra. Frågan är om jag kanske ska fixa till det iallafall, fast då blir det att jag firar vid två olika tillfällen - men det kanske fungerar? Ja. Så får det bli, nu fick jag lite nya ideér också. Det ska nog bli bra dethär!

Blev föresten inga hoppstövlar, de satt inget bra.
Nu ska jag kolla på julkalendern innan det blir promenad med hundarna!

dags att tagga ner?



Torsdag.


dagens slappoutfit.

Godmorgon alla monsterdiggare. Idag är det torsdag och jag börjar dagen lite spännande med ett blodsockerfall. dvs att man lite halv svimmar, ser ingenting och får skyhög feber. Men det la sig efter någon timme så nu mår jag bra igen. Klockan är 10.42 just nu och jag och mamma ska snart iväg och pröva nya ridstövlar. Har ju ett par som jag trivs jättebra i, men ska ev köpa så att jag har ett par i hoppning och ett par i dressyr. Vi får se hur det blir..


filosoferar


sitter och kollar på bilder sen i somras. ÅH. världens bästa sommar utan tvekan. Det är så svårt att ha samma känsla när det gäller kärlek som det var då. Nu är det mörkt och kallt, det är massor av plugg (för olle), massa måsten och sånt. Jag antar att det gäller att acceptera att livet inte alltid kan vara en dans på röda rosor. Utan ett förhållande går i vågor och om man ska börja tvivla på varandra såfort vinden blåser så blir det en rätt knepig att leva. Man går igenom olika faser i livet och vissa är jobbigare än andra. Just nu längtar jag bara tills vi kan skaffa oss en lägenhet och verkligen börja leva med varandra.

För vet ni? Jag är 18år, jag är vuxen och mydig. När mamma och pappa var i min ålder så träffades de.
Tänk om det är så att det alltid kommer vara jag och olle?

Jag trivs

Saknas bara min pojke, men han är sönder drogad tack vare läkarna och ligger i sin egna säng just nu och sover som en liten bebis.


onsdag

Ändrade planer, olle åkte ni till sjukhuset vid 8 tiden i morse och ha ville inte att jag skulle följa med så jag sov vidare i någon timme och nu sitter jag här. Han skulle ringa när han var klar så då blir det väl att träffa honom, ifall han orkar såklart. Annars blir det stallet och sen julshoow vid 6 tiden. Tjilivippen

gullollllle.


japp här är han. Mannen i mitt liv. Han är världens bäst person och jag älskar honom alldeles för mycket för mitt egna bästa. Imorgon tänker jag inte blogga, jag ska spendera varje levande sekund med denna prins. ( HAHA SKREV PENIS FÖRST) Stackarn ligger hemma och får inte äta nu igen, förstår ni att på två DAGAR får han äta ett mål? Det är sjukt, imorgon ska jag sitta och vänta med honom på sjukhuset och vänta tills han får komma in i operationsrummet.
Så imorgon kommer bloggen ligga lågt, blir 100% flickvän. jappjappjapppppp.
För han är ju faktiskt det viktigaste jag har.

knep och knåp.

sitter och bokat ettårsdagen med olle som infaller i januari. All min tid är nu bokad, dock lämnade jag tillbaka presenten då det inte kändes så 100, så nu får jag leta efter en ny. Svårt! Men är ju några veckor kvar.

.


Antar att livet tar än vidare fast det ibland känns som att man väger bly. Och jag antar att föralltid egentligen inte existerar. Vad innebär det ens? Ingenting är föralltid - blommorna vissnar, människor dör och solen brinner upp. Jag antar att "under väldigt lång tid" inte alls är lika frästande att benämna. En kär vän sa till mig en gång att "vi är vänner sålänge som vi behöver varandra" är det alltid så? Att allt handlar om att behöva? Tänk om det är så att man vill ha något ändå? Fast man inte behöver det? Och jag menar, hur vet man vad man behöver? Och tänk om jag behöver något/någon som inte behöver mig? Tänk om det är jätte många som jag behöver som egentligen inte behöver mig?

Idag har varit precis som igår och jag bara antar att morgondagen blir exakt likadan.

rövrövrövrövrövrövrövrövrövröv.
jävligt mogen tjej jag är

TIPS

Har ni svårt att komma fram till julklappar?

Kolla DENNA hemsidan, MASSA roligt.

T.ex det här snygga vinstället som jag tänkte köpa till mamma och pappa först, me nu hittade jag lite andra saker så det får vänta till 50 års present eller något.


185kr.





kul. olle satt på sjukhuset i 4,5 timmar och sen skickad de hem honom. Han ska dit imorgon igen...



Tisdag


Jaha, klockan är kvart i fem och det är kolsvart ute. Olle hade tid hos läkaren vid 1, han sitter fortfarande i väntsalen och väntar på att bli opererad. Ev så blir han inte ens det idag, utan imorgon. Stackarn som inte har fått äta på hela dagen, ska det bli likadant imorgon? Han kommer ju försvinna om de fortsätter såhär! Stackars sate.. Kanske blir det en sväng till åbykrog ikväll? eller kanske imorgon.

Nu ska jag hämta pappa, han har varit på möte med stora hästmänniskor. Nämligen så att i januari släpper pappa sin sadel kollektion. Frän han är va? Folk frågar ofta vad min pappa jobbar med, "allt" brukar jag svara. Han designar egna hästsadlar, skapar nya cidersorter, gör reklamplancher åt företag, för webbsidor, är nästintill huvudansvarig när det gäller norrköpings horse show, har eget företag och massa annat. Han är världens bästa pappa!


Lucia

Åh, idag är det lucia - så fint! Var i skolan 9-10.30 som vanligt, sen drog jag till stallet, en kortis till maxi och sen hem. Nu sitter jag och äter lite lunch, ska senare åka och hämta pappa, fixa ev. Fribiljett och jag hoppas att Olle orkar ses. Han ligger på operationsbordet nu nämligen, stackarn.. Jag vet att mina flickvänspoäng försvunnit helt nu när jag sitter här istället för hos honom. Men han ville inte att jag skulle följa med. Får köpa honom lite lunch eller något sedan, stackarn har ju inte fått äta något sedan igår..


måndag.


måndagen går mot sitt slut, har varit mycket flängande! Vakna-olle-maxi-stallet-hem-stallet-konsum-hem-olle-hem men jag antar att det är då jag fungerar som bäst. Idag har jag varit som alla tjejer är minst en gång i månaden, ena sekunden näst intill självmordbenägen och andra sekunden cp lycklig. Men vad gör det om hundra år? Ibland är det rätt gött att sitta hemma under en filt och tycka så synd om sig själv för att ingen på hela jorden tycker om än.

Imorgon är det tisdag, vilket innebär skola, olles operation, stallet, plugga, hitta julklappar, planera onsdagens utgång och lite sånt. Visade sig att julklappen jag tänk köpa till mor och far skiter sig, blir så sjuttsingen dyrt för en student utan studiebidrag. Så får hitta något annat. Är rädd att de läser min blogg fortfarande så ni får se allt jag köpt efter jul.

Nu är klockan halv 11 och jag antar att jag snart ska gå och lägga mig - är rätt trött faktiskt.


kärlek handlar aldrig om vad som är logiskt


Idag fick jag lära mig av tidningen att jag inte gillar kritik. Känns skönt att ha en sak som är säker dessa förvirrande dagarna. Men för mig gör det ingenting, jag gillar att inte veta, planera är överskattat, man lär sig av sina misstag och blir starkare av att trampa snett. Inget av skiten är ju sant, men man lär sig ändå att leva med det. Idag ljög jag för en främling och har suktat efter beanässås.



ja. idag är jag ledsen.

Hos olle

Är och tar hand om min pojke, köpte lite godis till honom på vägen hit. Nu ska vi kolla på Sune!


godnattt


åh. min fina kille hör aldrig av sig. Antar att han är kvar på akuten, jag blir orolig. Självklart var handbollen inblandad - like always. Han lyckas alltid....

haha nu ringde han.
tydligen cp med ledbandet så han ska tillbaka på tisdag och sövas ner och kolla igen (eller något, fattade inte riktigt) så att ev skulle de sätta in en skruv eller något. Nivet, ben och muskler och hur läkare jobbar är inte direkt något jag är insatt i. Men med denna mannen i mitt liv borde jag kanske utbilda mig som läkare. Om han fortsätter såhär så får ju nästan de träffa honom oftare än jag ;)

Tyvärr kunde han inte komma hit sen efter som det var bestämt - så nu ska jag sova!
Imorgon ska jag pussa sönder honom!!

poängjakt.

Här sitter jag en söndagskväll och kollar på svensson svensson medans min pojke ligger på akuten. Herregud, alla mina flickvänspoäng som jag samlat på mig under 11 månader bara rasar iväg.. Jag ska iallafall ha film marathon tills han ringer och säger att han är klar och mår bra så att jag kan få krama honom lite. Hah, inte för att det får det hela att låta bättre men ändå. aja. jag erbjöd mig iallafall att följa med och att köpa kvällsmat till honom, det kanske får mig att behålla några fjuttiga poäng. (?)

Vilket kap ladies!


Maggios klänning som hon hade på konserten var klockren. Hittade den precis på Nelly.com endast 3495kr.
Vilket kap ladies!

brandos.se

va inne på brandos.se för att kolla på lite skor, hittade dessa goingar. 899kr. Suger så sjukt mycket att jag inte har ett jobb. Dessa skulle vara en av många grejer som jag skulle ha köpt för min lön isåfall.



Myssöndag

Blev en rätt fin söndag ändå. Solen sken och min ponni va jättefin. Ikväll blir det räkor med familjen, troligtvis kommer Olle en sväng också. Om han inte måste plugga såklart!


fint till iphone.

såg att både lisaplace och linn länkat till denna sidan och jag kan inte låta bli att göra detsamma. Alla med iphone, både 3/3g (?) och 4/4s eller vafan alla heter. Kolla HÄR
1213 sidor med superfina mobilskal, jag orkade bara kolla igenom 25 och dessa va några av mina favoriter på de sidorna:

de kostar 35 dollar styck, alltså runt 300kr plus frakt. (och tull?)

söndag.

Sådär, då var söndagen här. wow - veckorna bara springer fram. Idag är det redan 3e advent och solen skiner som bara den. Underbart, snart är julen här! Olle kom till mig vid 10 tiden igårkväll och sov här. Dock stack han snabbare än blixten imorse för att plugga så efter det blev det att äta lite frukost och sen köra mamma fram och tillbaka till stan. Har även gjort planer till min och olles 1årsdag som är i januari så nu är min del fixad. Jag har morgonen/förmiddagen och han har eftermiddagen/kvällen. hah. Jag vet att ni tänker att morgonen hinner man ju inte göra så mycket på utan det är mer på kvällen som man går ut och äter eller något. nej icke sa nicke, det blir en tidig morgon allt!

ps.

Ville bara förtydliga - Självklart vill olle och hans familj ha med mig till fjällen. Men olles kompisar som ska med tillsammans med deras familjer ville att de bara skulle vara grabbarna. Det lät som att olle inte ville att jag skulle med och så är det inte. Vi får se hur det blir, är ju ett tag kvar till februari!

God mat!

Blir inget handbollsmatchkollande imorgon, då jag inte fick plats i bilen. Vilket suger. Blir troligtvis inte heller fjällen med Olles familj och två andra familjer i februari då grabbarna inte ville ha flickvännen med. Vilket också suger rätt mycket. Jag hade ju tillomed önskat mig en onepiece i julklapp för att åka i - Menmen, får väl dra med någon annan till fjällen! Aja. Något positivt i detta inlägg; jag och mamma ska börja träna 2ggr i veckan och maten var god!


lördag.

det har varit en jättetrevlig lördag, trotts att jag inte kunde dra till modemässan som jag sätt fram emot i 4095354095år. Nu är klockan sju, jag ska snart kolla på julkalendern lite snabbt innan det vaknas mat. Potatiskaka, beanässås och fläskfilé - ååh. jag längtar! Måste även fixa mina naglar ikväll, de ser ut som .. jag vet inte vad. Hoppas även att olles plugg blir klart innan midnatt så att jag kan träffa honom lite. Annars blir det hemmakväll med mamma och pappa, det är ju inte helt fel det heller. Sätta igång en film och bara chilla på en fralla.

Imorgon är det söndag, ev ska jag med olle till halshammar (eller något sånt) och kolla på deras handbollsmatch. Isåfall blir jag borta från 10 till 22 typ. Men har aragorn imorgon så får se hur det blir. Kanske kan muta mamma så att hon tar honom imorgon. Den som lever får se!

Lucia

Kom precis hem från luciafirandet i stallet. Jätte mysigt tillsammans med cilla och Olle. Drog med Olle trotts att han hade plugg och var halvdålig. Men han verkade uppskatta det ändå, kallt som det var..


Lördag


super seriösa bilder från gårdagen.

Fysatan vad jag mår dåligt idag. Men det får man leva med antar jag. Pojken min var iallafall fin och gav mig frukost på sängen i morse. Han var med ute en sväng igår, men drog hem 1h innan mig då han fortfarande kände sig lite kraslig. Det var en trevlig kväll med massor av dans, fina människor och vin!

Nu är klockan iallafall kvart över ett, och vid tre ska jag ner till åbystallet för att kolla på luciashow. Egentligen skulle olle med, men han va tvungen att plugga. Tänkte faktiskt sätta på mig lite smink och (kanske/om jag orkar) ta en dusch. Så att man ser lite fräsh ut..

Annars är det inte så mycket mer planerat idag, skulle ha gått på style by nkpg idag men olle behövde plugga som sagt. Han pratade även om att gå ut och äta ikväll, får se hur det blir med det. Beror nog på hur långt han kommit i pluggandet.

videoblogg.


Julpyssel

Olle drog nyss. Han är världens bästa pojke förövrigt.. Blev precis klar med årets Julpyssel = tomteluva för hundarna. Klippte hål för öronen och sen ett ljusterbart resårband (?) under hakan. De är överlyckliga (eller?) Ärs. Jag tycker att de är fina iallafall! Ska göra en till tuwa imorgon så de båda kan ha sina på sig när vi kollar på stallets lucia :)


PARTY TIME!!!

Håller på och sminkar mig nu - snart ska jag hämta cilla för lite för-förfest! Fättttt. Jag är as tagg!!!


jag klarar mig aldrig ensam.

då var rummet städat, spellistan näst intill klar och ansiktet lent som en babyrumpa. Nu ska jag byta om och sen sticka till olle en sväng. Antar att vi hörs senare babes, ha en fin fredag sålänge. Jag kommer uppdatera lite ikväll innan jag drar mot förfesten. fätt.
men just nu står jag i valet: vilka skor?
Tänkte de rosa först, men sen hm.. de blommiga är också fina..
Jag ska ha en vit spetsklänning till, så lite färg vill man ju ha. Därför kickades mina svarta kängor ut ur lottningen samt mina andra blommiga som var lite för tråkiga för att ha till helvitt..





kanske en av varje? ^^

Doctor jones



Jag börjar tagga tidigt ja, nu har jag partyspellistan på högsta och sjunger högt med samtidigt som jag städar rummet iförd en ansiktsmask. Känns som att jag lever i en tonårsfilm - fränt. Nej men nu ska jag inte sitta här, ett rum behöver städas och nu börjar magnus uggla sjunga om kung i en bar. aaah. you got 2 love old music.

tryck på punken så får ni min fina, 100% seriösa spellista.


fredagsshoppar


Skulle köpa strumpbyxor men nu funderar jag på en kanin istället. Hur gulliga är de inte?!!?!?!

Frukost

Åh jag älskar ost&gurkamackor!! Detta blev alltså min frukost för dagen. Idag är det förövrigt fredag vilket betyder party!! Jag är sönder pepp och bryr mig inte om att jag inte har några mer planer för dagen. Ska iallafall ta en lång dusch, måla naglarna, ut och gå, lägga ansiktsmask och bara ta hand om mig själv. Det kan behövas ibland! Ska även räkna ut vad som ska bli kvällens outfit - sjukt svårt.. Frysa eller snygg?? Det är frågan..


nu jävlar.

Jag vet att jag har sagt dethär 5345 ggr men nu har jag bestämt mig. Sista februari ska ja ha gått ner 8kg - jag är så trött på att alltid tänka att " tänk om man kunde gå ner några kilon " men så tar man inte tag i det. Så nu jävlar tar jag tag i dethär. Det börjar imorgon - imorgon bitti ska jag ta en långpromenad med hundarna på morgonen. Stöttar ni mig? Jag funderar på om man ska ha bloggen som mat/motionsdagbok - får se hur det blir med det. Ska iallafall ta tag i mitt liv lite nu. Låter som att det är första januari och jag har skrivit årslöften - men nej. Det börjar nu!

(ni behöver inte oroa er förövrigt, jag ska inte börja äta konstiga grejer som soppor eller barnmat eller sluta äta eller något sånt. jag ska äta nyttigare och röra på mig mer )


Det blir iallafall inget att träffa olle nu ikväll, han var tvungen att plugga. (haha)
Men jag ska snart åka och slänga lite skräp samt hämta pappa från julbordet.

Torsdag

oj jävlar. hela dagen försvann.. Vaknade vid kvart i 10 av att en väldigt kall kille kröp ner under mitt täcke. Men det gjorde inte så mycket. Någon timme senare drog vi hem till honom och fixade lite frukost och myste framför tvn. Sen drog vi en sväng till stan och uträttade några ärenden som olle själv beskrev det. Vi köpte även lite paussallad med oss hem. Vid två tiden drog jag hem då han var tvungen att plugga. Så nu sitter jag här och chillar på en fralla, ska snart köra fadern min till julbordet. Senare blir det nog att träffa ollsson igen och köpa pizza med mamma (kebab för min del troligtvis, äter inte pizza)



fina vädret idag!!

Godnatt


Nu är jag nöjd!


onsdag.



Då var onsdagen snart slut, spenderades med min sjuka pojke och i stallet. Nu ska jag snart äta lite sen blir det att hoppa in i duschen. Har fortfarande lite huvudvärk så jag funderar på om jag faktiskt ska åka och köpa mig lite godis (okej, jag kommer nog inte orka det..) Men det är onsdag idag, vet ni vad det betyder?.. BERG FLYTTAR IN. Seriöst, Carina berg måste vara världens snyggaste människa. Åh. skulle jag vara 7 år äldre så skulle jag vara lespisk och förälskad i den människan. Imorgon bitti kommer olle och hämtar mig och det blir frukost tillsammans med honom. Han nämde även något om en paussallad till lunch. Han är så fin den där killen!

på tal om fin kille så var min ponnni så sjukt duktig idag. förstår att ni kanske inte bryr er men det gör jag!

seriöst

TROR NI INTE ATT KLÄNNINGEN VAR SÅLD ELLER? JAG KOM TILL GINA TRICOT 23 MINUTER EFTER ATT DE ÖPPNAT OCH DEN VAR SÅLD. FÖRSTÅR NI DET ELLER?! INT FANNS DEN PÅ MAXI HELLER, SÅ JAG HÖRDE I PANIK AV MIG TILL SYSTER I GÖTEBORG OCH SA ATT HON MÅSTE KÖPA DEN TILL MIG. ANNARS FÅR JAG ÅKA PÅ UTFLYKT IMORGON TILL HAGEBY ELLER LINKÖPING ELLER NÅGOT SÅNT.


iallafall. efter jag insett mardrömmen (ehe.eeh) så åkte jag till min sjuka pojkvän och tröståt lite frukost och myste med snorisen. Men nu skulle han plugga och jag ska snart till stallet och ta hand om min ponni. jag är as pepp på att rida idag faktiskt. Det är inte så mycket mer planerat för dagen, jag kanske också sätter mig och pluggar lite. - den som lever får se!

Nyårsklänning?

Egentligen ville jag ha en annan, men den verkar bara finnas i XL. Så ev blir det denna till nyår - eller en annan, 3/4ärmad, svart paljettklänning med öppen rygg. Hoppas iallafall på att få båda klänningarna i julklapp! Nu ska jag sova, imorgon ska jag in till stan snabbt som tusan och lägga undan denna skönhet så ingen köper den. Jag DÖR om den är borta imorgon..


Tisdag

det var en väldigt fin tisdag, stressig men fin. Jag bjöd min pojke på picknick i sängen med loka, paussallad och lite paket. Väldigt mysigt, men vid halv 8 drog pojken hem och pluggade och nu ska jag snart göra mig lite kvällsmat. Sitter just nu och planerar fredagen lite, nämligen utgång på gång - jag är as tagg! Men först är det morgondagen med onsdag. Hittade tre fina klänningar på stan idag, två la jag undan och den tredje fanns inte i min stolek men hittade den nu på tradera. Ska fundera på saken, den ligger på 299 just nu men den kom in igår så den lär ju öka. ååh. rip min drömklänning.. jag kommer aldrig få äga dig </3


Tisdag

Är en rätt stressig dag idag. Såhär ser den ut;

- skola 9-10:30
- stan 10:30 - 11:20  (shoppa inför eftermiddagen/kvällen )
- stallet 11:20 - 12:00
- hämta mamma 12:00
- till stallet och rida 12:15 - 14:00
- duscha, fixa mig själv+förbereda eftermiddagen/kvällen 14:00-15:15
- hämta olle 15:15
- fira 11 månader (berättar sen, vill ju inte att pojken ska få reda på det i innan)


åååh. kolla va liten tuwis är på bilderna. jag.dör!
(haha. jag vet att jag är snygg i pyjamas och morgonruffs.. )





11 månader

bildbomb.
Att få med alla våra knasiga äventyr i en bildbomb skulle få alla mina bloggläsare att försvinna för det skulle bli ett långt jävla inlägg. Men har ni några bilder under våra 11 månader tillsammans.






ett liv utan dig är ingen framtid och en framtid utan dig är inget liv.

Snö

Idag snöade det i 30 minuter - det var lagom tyckte jag. Tog hundarna ut på promenad under tiden det snöade, tuwa har ju aldrig sätt snö. Inte så mycket reaktion, blir nog mer när det är en halv meter snö på marken - då ska jag filma när vi släpper ut henne för första gången!

(sov Föresten i hundsängen förut med alwa - mys)


huvudvärk.

jag dör - har sån fruktansvärd huvudvärk. BLÄ. jag vill bara ligga och sova hela dagen.. men det funkar ju inte. Nu ska jag istället ut med hundarna, sen ska jag göra mig lite chailatte och sätta igång med plugget. Blir inget träffa olle/ kolla på hans träning idag för han skulle plugga. Hade ju helst velat dra mot staden idag, men ingen bil är hemma än så det får vänta några timmar. Funderar på att göra mig lite tacos till dagens lunch senare..

önska förövrigt att dagens outfit kunde se ut såhär;


sommar <3

Måndag.



Denna dagen kunde inte ha börjat bättre - eller? Vaknade vid 10 tiden av att mor min kom in med ett brev till mig. Hur underbart är det inte att få brev? Dock handlade det om att jag inte fick jobbet på Lindahls i Ingelsta - SUG! Aja. Nu sitter jag framför datorn och ska kolla på dagens avsnitt av julkalendern.

Mer på dagens schema står:

- till ingelsta för lite shopping
- ut och gå med hundarna
- planera morgondagen
- planera helgen
- plugga
- städa rummet
- duscha


Söndag.

Medans jag satt tillsammans med familjen och åt tacos och hade högtalarsamtal med syster så kom min pojke och plingade på dörren. - överraskningarnas man detdär. Det blev att kolla på julkalendern och bara mysa lite. Han drog hem några timmar senare för att plugga och nu sitter jag här och planerar tisdagen då det är elva månader för mig och min prins. Förstår ni att vi snart har varit tillsammans i ett år? sinnes.. Nu tänkte jag gå och ta en macka innan det blir att bädda upp och sätta igång en film och sova till. Imorgon är det måndag, jag är taggad!

framtidstankar

Sitter och läser om Volontärarbete i Namibia där man tar hand om föräldrarlösa och sjuka djur samt gör det bättre för de friska. Låter så sjukt lockande..


bilderna är som folk tagit under sin resa.

Söndag.

Då var söndagen här, vaknade upp tillsammans med olle vid halv 10 tiden och drog oss sakta upp ur sängen och gjorde lite frukost sen drog han hem för att plugga. Nu ska jag snart iväg och handla lite inför ikväll åt mamma och pappa. Nämligen tacos som står på menyn plus att min ponni måste ha nya bandage. Han har nämligen skadat sig - inte allvarligt dock. Senare blir det att städa lite på rummet, plugga lite och lämna in cv.

Jag ringde ang jobbet nyss, de sa ju att de skulle ringa mig under vecka 48 - visade sig att hon gått på semester. Jag skulle ringa igen på tisdag. Jag vill verkligen ha det här jobbet..

Veronica maggio

Gårdagen innehöll en konstert. Aaah, den var så bra! Maggio var snyggare än någonsin och det ägde även om publiken var rätt seg. Efter konserten drog vi till donken och åt och sen satte oss i soffan hemma och kollade på film. En väldigt bra lördagskväll helt enkelt!


klassiska konsterten

Jag var ju på min klass konstert här om dagen och jag tänkte att ni skulle få höra lite hur det lät.



Lördag.

Känns rätt skönt att det är lördag idag faktiskt, med tanke på gårdagens festligheter känns det mer som söndag. Men icke då! Nu har jag precis kollat på gårdagens julkalender ( - jag ligger lite efter.) och förut kollade jag igenom alla papper från SACO-mässan och slängde de som inte lät så intressant. Senare idag blir det till stallet och ta hand om ponnin och träffa olle. ikväll blir det att köra mamma och pappa till några vänner och sen blir det MAGGIO KONSERT med olle. jag är rätt opepp nu, men såfort huvudvärken släpper ska jag tagga till som tusan. FÄTT!!

Världensbar

Hade en jättetrevlig fredagskväll på världensbar tillsammans med wadell, johan, valund, oskar, måns, olle och cilla - vi satt på världens från halv 8 till 1 och drack gott och prata snackade skit, efter det drog vi en sväng till grownwell och hängde lite där. Rätt sent kom två rätt fulla människor in till mitt hus - och idag mår man som man förtjärnar antar jag. Men det var det värt! Det får absolut bli fler gånger :)


SACO-mässan

Jag personligen tyckte att SACO-mässan gav mig massor. Nu har jag inte 345398 idéer men iallafall några. Har ju ett tag kvar innan jag måste bestämma mig. Det var iallafall en trevlig vistelse med lång busstur, ännu längre matkö, massamassa folk, volontärprat, högskole hit och högskole dit.


Lördag

Jag ligger verkligen efter i bloggandet. Men jag kommer ladda upp lite grejer under dagen. Just nu ska jag bara koncentrera mig på att vara bakis och ligga och dra mig i sängen så länge som möjligt. Vovven kommer och myser lite med mig till och från då pojken nyss drog för handbollsmatch. Oj, vilken huvudvärk jag får av mobilen - uppdaterar mer sen!


Mot Stockholm

Hann inte uppdatera igår. Pojken erbjöd sig att dela natten med mig och det tackar man väl inte nej till! Så direkt efter gårdagens väldigt fina konsert drog jag till honom. Och sen körde han mig till bussen vid sju. Nu sitter jag på bussen med massa 3or på väg till SACO mässa - det blir nog trevligt!


blåsiga göteborg och SUPERPIGGA gänget!


trött tjej försöker göra en videoblogg.


fint


titta va fint jag hittat på chicy.se   åh jag skulle vilja ha allt från deras sida. Men tröjan på bilden är ju att dö för. SJUKT snygg. Åh. jag önska så att jag kunde få det där jävla jobbet så att jag kunde köpa lite fina kläder och sånt. Och iphonskalen är ju hur söta som helst!

1 december


åååh. snart är det jul. jag ÄLSKAR julen.

Och jag älskar att det är fredag imorgon, blir borta hela dagen på SACO mässa med skolan, sen blir det ut och dricka lite gott med cilla olle johan och ev måns. Blir nog jätte trevlig fredag. Men först är det en halv torsdag kvar!

torsdag.

hyrde sista harrypotterfilmen - den var bra. Inte den bästa av alla filmerna, men det var ett bra slut!



Igår spenderade jag kvällen hos olle med film, tacos och godis - super härligt! Spenderade även natten där och vaknade vid halv 10 av att katten kom och myste och pojken hade gjort frukost. Vid 10 skulle han dock iväg så då blev det att dra sig hemåt. Nu är klockan halv två och jag kom nyss från stallet. Nu ska jag kolla på julkalendern, senare blir det att lämna ett cv på stan och ikväll blir det klassisk konsert som min fina klass håller i (dock allvarliga problem med att jag inte har tillgång till någon bil.. )

RSS 2.0