livet som rödhårig.

detta är min nya kärlek (tror jag). Livet som rödhårig är tufft, känns som att efter 2 veckor blir det röda håret mest brunt och fult. Men nu hittade jag denna. Har använt samma typ förut, men igår när jag var på maxi med melinda upptäckte jag att det fanns en med EXAKT samma färg som jag. HUR GÖTT? så istället för att färga håret en gång i månaden så kan jag bara låta inpackningen sitta i håret i 3 minuter efter duschen. FÄTT BRA. Dock kan kanske håret bli lite mer åt lila hållet - men det kan nog bli snyggt!

Återkommer senare idag med resultat!


Onsdag.

(åh. skrev ett inlägg men det försvann) IALLAFALL: gick upp vid 8 i morse och körde mamma in till stan, direkt efter det åkte jag till olle och åt frukost och hängde lite där då han inte började förän 10 imorse. Snart ska jag iallafall mot stallet och gå en promenad med min ponni och hundarna. Blir nog rätt mysigt i det här fina vädret! Senare idag ska ponnin till tandläkaren, jag ska hämta mamma i stan, jag tänkte börja plugga till en prov som är efter jul, träffa pojken och spendera natten där, det blir att laga tacos och hyra film tillsammans - väldigt mysigt må jag säga!

Mamma ringde precis och sa att hon bokat julbord - MUMS. (eller?) nej jag är faktiskt inte så förtjust i julmat. Blir liksom att mamma och pappa får betala 600kr för att jag ska äta köttbullar och potatis. - VÄRT! Men det är iallafall sjukt mysigt, speciellt där vi brukar äta. Nämligen villa solliden;

 

hur fint?


värsta pojkvänsakademin

Sitter och kollar på värsta pojkvänsakademin och jag sitter och kallsvettas och stortjuter som ett litet barn. Både av total lycka och för att jag blir mörkrädd. Hur tänker vissa äckliga penisbärare egentligen? Förstår inte hur vissa tjejer står ut. Ena killen ligger med en storbröstad bimbo under programmet " vem hade inte velat ligga med henne? Jag är bara glad, då betyder det ju att min pojkvän är snygg " alltså whaat? Och nu precis va det en kille som sa till en annan storbröstad bimbo " jag har en tjej, men det räknas knappast för hon är rätt ful, jag menar du slår henne i hästlängder " jag blir så ledsen. Samtidigt mår jag så himla bra. För jag menar, hur sjukt bra pojkvän har inte jag? Oj. han är faktiskt världens bästa, alla dagar i veckan alla kategorier. min fina fina olle. Idag köpte jag julklappar till honom, det är så svårt. Vad ger man till någon som har allt? Vad ger man till den man helst skulle vilja ge hela världen till? Men jag tror jag hittade några bra grejer.


här är en bild från en söndag för några veckor sedan. Jag kom till min pojke, han hade släkt ner i hela huset och tänt massa ljus och hade bestämt sig för att vi skulle baka kladdkaka vilket slutade i smetkrig. haha. han är världens bästa och jag älskar honom alldeles för mycket för att kunna skriva ner det.

Tisdag.


Alla julklappar handlade - känns bra! Nu ska jag till stallet och ta hand om min ponni, sen ska jag till min pojke innan han ska iväg. Hoppas på att hinna träffa honom mer än de 50 minutrerna jag såg honom igår.

Ingen har hört av sig ang jobb under dagen - jag ska hålla er uppdaterade!

Tisdag.


Tisdagen spenderas först med skola 9-10:30, kultur och idéhistoria och berlinprat. taggatagga! Efter det blir det julklappsköpande. Hoppas jag kan träffa anna en sväng. En nyårsklänning måste jag även hitta!! - Så sjukt svårt detdär.. Jag ska även förbi carlings och se om de har fribiljetter till fredagen, det vaknas krogen med vännerna nämligen. FÄTT. tänkte för en gång skull kanske ta med mig min pojke. Vet ni att vi bara festat 3,5ggr tillsammans under de snart 11 månaderna vi varit tillsammans. (halv beror på en krökarkväll, alltså inte riktigt fest) Hur dåligt är inte det egentligen? Ska se om pojken kan slita sig från plugget på fredagkvällen och följa med ut.


måndag.


pysselverkstan är igång. Inte alls lika fin som min förra, men jag orkade inte satsa så mycket. Snart är den klar iallafall, lite mer bilder ska fixas och ska försöka hitta vilken stolekt jag har i ridskorna. 35 om jag inte minns fel - whatevah!

Nu så har jag precis bytt om, ska snart börja skriva på en uppsats som skulle ha lämnats in för ett tag sedan. Men verkar som att min lärare inte kunde öppna documentet och nu har jag slängt hela uppgiften = börja om från början, börja om på nytt.. YEEEEY! Ska även ta hand om hundarna under dagen, en sväng till stallet och pussa på min ponni samt planera julklappar och kolla på pojkens träning. Hur svårt är det inte att komma på julklappar? Men jag tror jag har något på spåret. Det är bara systers kvar och halva pojkens - jag står och velar mellan tre styckna julklappar. Får rådfråga någon senare idag och se vad de tycker. Till syster vet jag ungefär vad jag ska köpa - måste bara hitta det!


Göteborg - söndag.



söndagen vaknade vi upp med storm utanför. Men trotts det drog vi till andra sidan stan för att köpa skidor till pojken min - vad gör man inte för sin kärlek? Skapligt trötta och hungriga vi var sen. Så vi drog till Pamorama och åt världens dyraste brunch. Otrolig nyttig var den också... eheh. men oroa er inte, jag åt endast gelehallonen från efterrätten - trotts att jag tog så mycket mer. Ibland är man faktiskt värd en onyttig frukost tänkte jag samtidigt som jag hällde sirap på mina amerikanska vofflor.
Drog hem senare på söndagen, krångel med tågen pga stormen = skulle ha väntat 1,5h istället för 10 minuter i kartineholm. Men som tur var kunde olles mamma hämta oss. Ibland har man tur!

Göteborg - Lördag


Lördagen spenderades i Göteborgcity.

Vi ställde klockan på 10 men det tog ungefär 1h innan jag lyckats dra upp de ur sängarna. Morgontrötta människor... Iallafall, sen tog vi bussen in till stan och gick omkring. Väldigt trevligt trotts att det regnade. På kvällen köpte vi godis och åkte tillbaka till lägenheten och lagade tacos och såg på tv. Myspys!

Godnatt!

godnatt finisar. Jag orkar faktiskt inte lägga in Göteborgsbilderna idag. Fixar det imorgon istället. Plus visar er lite vad jag inhandlat under helgen. Imorgon börjar en ny vecka, en rolig vecka med massa av nya möjligheter. Vad som bla står på schemat är julkonsert, SACO mässa, musikal, veronica maggio konsert och andra anvent. Kommer även under veckan att få ett jobbesked så ni får lova att hålla tummarna för min skull. Men imorgon är det måndag och den är oplanerad vilket låter spännande. En lång powerwalk, en sväng till stallet och hänga med pojkvännen är något av det som står på morgondagens önskelista. På tal om önskelista så måste jag skriva en ny sån, rev sönder den gamla i ett pms utbrott. coooltjej_93

 

 

godnatt!


På väg hem

Är just nu på väg hem efter en väldigt fin helg i Göteborg hos min syster tillsammans med min fina man. Det blev shopping, tacomys, godis, mer shopping, regn, blåst, idol, brunch och massa skratt. Jätte trevligt! Jag har bilder att visa er sen! Nu sitter vi på tåget Olle sover som ett barn här bredvid och jag sitter och .. Ae, jag gör Inget speciellt helt enkelt. Hörs sen!


Fredag.

Oj, hann verkligen inte blogga idag.. Kvart i 7 i morse så drog jag till Olle (hittade fina lappen) och sov till typ 11, sen blev det tvmys och frukost. Efter det packade jag allt för göteborg, städade bilen och stack till stallet. Sen hämtade jag min pojke, vi åt älg tillsammans med min familj sen mot stationen. Nu sitter vi på tåget mot Göteborg- tagg! Dock sitter han framför mig så känner mig lite ensam här bakom.. Det har varit en fin fredag iallfall och jeansägare har jag blivit. Nu har jag mest bara ont i huvudet dock.

Har inte med mig datorn till götet, men däremot kameran så ni kan ju förvänta er en ordentlig uppdatering på söndag! Ha det bra så länge. Ta hand om planeten jorden och kom ihåg att allt kan hända i rymden!


Torsdag.

yeeey. nu har jag färgat mitt hår. Nu känner jag mig fräsh och redo för göteborg. Men göteborg får vänta tills imorgon, nu ska jag överraska min pojke genom att gå och kolla på hans träning och säga förlåt för att jag ibland är en bitch. (eller? egentligen är det mest för att få några väldigt mysiga kyssar) Denna torsdagen har varit väldigt bra, min ponni var snäll och solen har skinit (?).


ni får en bild på när jag sitter på toan. MOHAHA.

Torsdag.


senaste kvarten har jag försökt rädda mina ögonbryn - utan något vidare resultat dock.. RIP!! Jag har även börjat packa till göteborgsresan som börjar imorgon. TAGGAD TJEJ!! Pratade nyss med olle, han verkade minst lika taggad. Min gullolle. Hittade ingenting på Lager 157 och orkade inte leta jeans så det ska jag göra imorgon istället. Imorgon ska jag även köpa hårfärg för just nu ser mitt hår ut som någonting katten släpat in och gud vet vad. Kanska det blir att köpa hårfärg redan idag ..

Så fort pappa kommer hem från Stockholm så ska jag sno bilen och dra till stallet och ta hand om min ponni.
Hinner jag så blir det en sväng till ingelsta och kolla på jeans ändå, vill verkligen ha några jeans till götet. För ska jag vara ärlig så har jag inte ägt några jeans sedan 2009. Men nu jävlar!


föresten, haha. när jag skulle färga ögonbrynen så råkade jag ta lösögonfransarLIMM istället. haha - ni kan ju ana hur det slutade..

Torsdag.

Dagens schema:

+ färga ögonbrynen

+ Lager 157 med mamma

+ plugga
+ ta hand om ponnin
+ ^^
+ packa till göteborg
+ steka köttfärs
+ duscha
+ ändra önskelistan
+ städa lite på rummet.

Torsdag

Godmorgon alla monsterdiggare! Klockan är 10 och jag och mamma är på väg till lager 157 som öppnar idag. Ska se om de har något trevligt.. Ska även förbi Ingelsta och inhandla lite saker. En rätt okej torsdag förmiddag!


Onsdag

Det var en fin onsdag idag. Ponnyn min var extremt fin, träffade Melinda ett tag, 2orna va jätte duktiga med monologerna och jag fick träffa min pojke. Ibland är livet rätt bra! Nu sitter jag hemma och ändrar lite på min önskelista. Imorgon ska jag på stan och lägga undan saker bl.a. Ett par jeans som mamma ska köpa till mig - yeey!! Nu = filmtime!!!


Opus..

Så går det när man är hos pojkvännen och blir chokladsugen! Tur att det var hans och inte min (elli jag vet vad du tänker- HAHAHAHAHAH!!)


onsdag.


godmorgon världen.

vaknade av väldigt fina sms från min pojke - hur bra morgon blev inte det?
Nu sitter jag och äter lite frukost, ska snart fixa iordning mig och dra till stallet och ta hand om min ponni. Är rätt sugen på ett riktigt dressyrpass idag, får hoppas att ponnin också är det.

Vid sex tiden blir det att lyssna på monologer tillsammans med anna och melinda. Jag kanske kan filma och fota lite så ni får se? Sen håller jag tummarna för att jag får träffa min pojke innan torsdagen kommer.

Tisdag.


Tisdagen går mot sitt slut och jag har precis skrivit en fin önskelista och satt den på kylskåpet. Den blev rätt fin faktiskt. Nu sitter jag här och försöker övertala min pojke att spendera natten med mig. Känner att jag förlorat den kampen redan - synd. Imorgon är det iallafall onsdag, det betyder ta hand om ponnin, plugga samt gå på vernissage och lyssna på monologer tillsammans med melinda och anna T. Ev blir det en sväng på stan också så att man kan fylla på önskelistan lite. Sen ska jag skriva packlista till göteborg också, jag har inte gjort det idag.

puss

Nysolad

Blev jag brun? Nej
Blev jag fräknig? JAAA!!

men jag är inte heller så röd som bilden visar. haha!

 


dagens planer


+ skruva ihop en lampa
+ skruva ihop två korgar
+ hjälpa mamma att handla
+ sola solarium

+ powerwalk
+ skriva klart önskelistan
+ hämta böcker i skolan

+ packlista till göteborg
+ ut med hundarna


r.i.p

i söndags dog en utbytesstudent från samma organisation från mig. Kan inte säga att jag kände henne men många av mina utbytesstudentvänner var tillsammans med henne i NY innan de åkte till sina värdfamiljer. Så sjukt hemskt att dö under sitt utbytesstudentår. Det är såklart alltid hemskt att dö, men tänk familjen här hemma i sverige. Att bara få ett samtal från amerikanskpolis med meddelandet att ens barn/syster är död. De kan liksom inte ta farväl eller någonting. Hur går man vidare med det? Hur blir begravningen? Gud det är verkligen jätte hemskt att sånt här får hända.

här kan ni läsa lite mer.

hjärta.


london babe

sitter och tittar på olika hotell i london just nu. Jag är mer än sugen på att åka dit på jullovet och bara strosa rund i den fina staden. Var faktiskt 2år sedan jag var där nu. Skulle vara så kul att åka dit igen - vi får se vad som händer och fötter.

promenad i mörkret


denna fina bild tog jag för en timme sedan när jag var i skogen med hundarna. Nu ska jag ut igen. Behöver jag säga hur mycket det tar emot? aja. det regnar ju inte iallafall. - För det gäller ju att vara positiv!

måndag.


tjabba tjena. sitter i badet just nu, kom hem från stallet för inte så länge sedan. Stod i nästan 3h och klippte min ponni. jävla klippmaskin. blir tillbaka till stallet i eftermiddag och klippa andra hälften av honom. Får se lite vad dagen har att bjuda på, vid 19 är det iallafall mot saliga munken för att titta på fina 2orna från film och musikgymnasiet som sjunger blues tillsammans med mina fina klasskompisar. Det ska bli kul! Sen hoppas jag att min pojke kan ta en paus i pluggandet och pussa på mig lite. Den som lever får se..

Nu ska jag upp ur badet och göra mig lite lunch - gotttt!

kom nu ketchup så går vi


bjuder på en bild på en väldigt snygg kille som linn hittade. någon som vet vem det är?

klockan är 21.55 och jag sitter och kollar på beck och väntar på att min pojke ska komma. Då blir det att mysa ner sig till någon film antar jag då han varit iväg på match sedan typ.. 12 imorse - stackarn. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att äta frukost tillsammans med olle och för att dra till stallet för att klippa isbjörnen aka aragorn. Mer än så har jag inte bokat för morogndagen. Har ju faktiskt ett oanvänt solkort i plånboken som min pojke köpt - kanske borde ta och använda det?

Nu ska jag gå och blanda hundarnas mat - puss

julkalendern 2011

Gustaf Hammarsten spelar ficktjuven Kurre och Tea Stjärne som Charlie.

Tjuvarnas jul- en julsaga i klassisk tradition förgyller barnens dagar fram till julafton

SVT:s julkalender 2011 heter Tjuvarnas jul och är en julsaga i Charles Dickens anda. Historien utspelar sig i Stockholm, i det förra seklet, där julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter att tjäna pengar - och stans tjuvliga längtar efter att stjäla!

 

Madame Bofvén (Siv Carlsson) leder en ökänd tjuvliga som i folkmun kallas för Klappsnapparna eftersom julen är deras högsäsong och julklapparna deras byte. Tjuvligan är nu i full gång med sina förberedelser - kofötter ska putsas, dyrkar plockas fram och tjuvnästet pyntas med falska sedlar. Bland tjuvarna finns Bongo (Bert Gradin), Skuggan (Maria Kim), Trollet (Calle Carlswärd) och så Kurre (Gustaf Hammarsten) förstås. Kurre är stans klantigaste ficktjuv och uppväxt i ligan, som blivit hans familj.

 

Men den 1 december får Kurre ett oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven - hans okända dotter Charlie (Tea Stjärne). Kurre vet först inte vad han ska ta sig till med ungen, men när Charlie av en slump räddar Klappsnapparna från polisen blir hon hela ligans maskot. Madame Bofvén ger Kurre i uppdrag att lära upp Charlie till att bli en äkta Klappsnappare. Men hur ska det bli för Charlie att växa upp bland ett gäng banditer? Och ska Kurre, som knappt kan ta hand om sig själv, klara av att vara pappa?


söndag.

då var man hemkommen från ikea. mycket trevligt - inget speciellt inköpt utan mest småsaker till huset. Nu är jag tröttast i världen, så jag ska nu ut med hundarna sen blir det sätta igång någon film och äta lite godis som jblev kvar från bion igår. fätt. Skriva önskelista ska jag göra också. Olle är i västervik och spelar match - hejaheja. Ska hålla tummarna för att han tänker spendera natten här. Men den som lever får se - nu gnäller hundarna på mig.. varför köpte jag inte två hamstrar istället?

biobilder

image descriptionimage description

image description

hade det jättetrevligt igår - som alltid med cilla!


söndag


påklädd och klar. Nu mot ikea med mamma och pappa. - det kallar jag en äkta söndag!

breaking dawn

jag dog. den var faktiskt så himla bra. Jag är inte ett twilightfan direkt. Visst jag har läst bäckerna för ett tag sedan men mer än så är det nog inte. Men denna filmen var verkligen den bästa av alla som kommit ut. Skulle kunna se den ikväll igen. Den var verkligen så bra som alla säger!


LÖRDAGSBIO.



jag är taggad till tusen. Om ca 20 minuter kommer cilla hit för att kolla på eclipse (eftersom att det var så underbart fint väder idag valde vi att endast se den senaste filmen) sen blir det .... BIOOOO!!!

TAGGAD TJEJ!

fredag.

hade det jättetrevligt ikväll hos anna - som alltid. Det första vi gjorde var att dra till candyland. Christoffer satte igång gyllene tider på högsta och vi hade bilparty hela vägen. UNDERBART att bara sitta och skrika-sjunga om sommaren såhär mitt i november. Iallafall, helt tomt på candyland så vi drog oss till willys istället och köpte morötter och dipp. Sen blev det att sitta och sjunga högt igenom hela mamma mia filmen. UNDERBART. Blev dock hem tidigt då hundarna behövde frisk luft. Nu sitter jag här ensam och antar att jag snart ska sova - tyvärr ensam. Men sånt är livet ibland när det kommit ut nya datorspel.  pojkar..


hittade en fin bild på oss från 08. haha!


hos anna

hej bloggen. haha! Jag sitter hemma hos anna just nu, hon är och äter och jag chillar på en fralla lite. Senare blir det att gå och handla lite morötter och dipp - mums filibabba. Och så film och tjejsnack på det - jag klagar inte. En väldigt bra fredagkväll helt enkelt. Om jag kan övertala pojken min att spendera natten med mig så vore den näst intill perfekt.

föresten. påminnelse till mig själv; köp hårfärg.  jag (krossathjärta) min utväxt. jag tror faktiskt att jag kör på samma färg som sist. Jag trivs som rödhårig!


fredag.



hejhopp. Då var det fredag igen - wow veckorna bara glider förbi - snart är det jul.. Jag vill börja med att säga grattis till min syster som faktiskt fick jobbet, hon äger! Idag är det som sagt fredag, snart kommer olle hit hoppas jag på och umgås lite. Vem vet kanske blir en långpromenad med hundarna eller något annat mysigt. Sen vid 5 tiden ska jag till anna för att spendera kvällen där. Det blir nog jättemysigt! Jag ska även boka biobiljetter tills imorgon då det blir biotime med cilla. Jag är hyper taggad.

Kameran följer med idag iallafall, så ni får lite bilder!

Påväg!

Bilder från gårdagens uteritt..


stora röd

det var jätte mysigt men jätte kallt att rida ut. Det var tillochmed is på vattenpölarna. Men efter en varm dusch var jag upptinad och glad igen. Nu ska jag snart åka in till stan och hämta anna sen ska vi förbi candyland innan det blir filmtime hemma hos mig. Det blir nog jätte mysigt.

love

onsdag

åh det var så länge sedan min tuwaplutt va såhär liten..



Klockan är halv 11 och jag har precis ätit upp min frukost och ska snart bege mig mot stallet. Vid 12 ska jag rida ut i skogen med tilda och lovan. Ska bli väldigt skönt att få prata lite skit och bara skritta omkring i skogen lite. Efter det blir det in till stan och träffa anna en sväng och snacka lite mer skit. Efter det blir det att umgås med pojken min lite. Låter som en bra onsdag i mina öron. ( och jag vet, jag suger på att fota just nu..)

Nu måste hundarna med en sväng - sen bär det av till stallet.

"OM gud nu finns så måste han gilla mig "

Ibland undrar jag vilken underbar tur jag måste ha. Jag är 18 år och jag har hittat killen jag vill spendera hela mitt liv med. Ibland när jag och olle kollar på varandra kan vi börja skratta - hur hamnade vi här? Vi gick på samma skola 7-9an, han har varit tillsammans med mina vänner och jag har varit tillsammans med hans. Vi har även varit tillsammans några månader i åk 8 och nu sitter vi här. Jag och min fina pojke.

Det är svårt det där med kärlek, det gäller att ta hand om varandra när livet suger och skratta tillsammans när livet leker. Jag är så lyckligt lottad som har honom. Han är inte bara min kärlek, han är min allra bästa vän. Han har sån underbar humor, gulliga humörsvängningar, bryr sig alltid om än, finns allt där när livet suger och är så himla positiv, social och stöttande. Men han är även min största kärlek, han ger mig pussar i överflöd, ger mig roser när jag mår dåligt, köper choklad när jag har pms, kramar om mig när jag är ledsen, säger att jag är vacker på morgonen, ger mig frukost på sängen, skickar gulliga sms, åker hem från fester och tar hand om mig om jag mår dåligt mm.

Jag tror inte ni förstår vilken underbar pojkvän jag faktiskt har. Det är inte många som kan säga vid 18 års ålder att "han vill jag leva med" men jag känner verkligen så. Jag har hittat killen som jag vill spendera hela mitt liv med. Jag har alltid trott på kärleken men aldrig trott att den kunde vara såhär stark. Vad jag än gör så tänker jag på honom, jag drömmer om honom nästan varje natt, varje gång jag får sms hoppas jag att det är han och trotts att vi snart varit tillsammans i 11 månader så ler jag fortfarande sådär töntigt när jag läser hans sms, jag blir fortfarande pirrig i magen av hans kyssar och jag saknar honom så fruktansvärt om han inte är hos mig.

Jag har inte så kul med någon som jag har med olle, han är min andra halva och vi hittar alltid på något kul. Ta t.ex i sommras då vi bla åkte på kosläpp, till high chaparall, åkte till mitt land 2ggr, åkte en vecka till västkusten, hade picknick i hästhagar och så mycket mycket mer. Och vi har så mycket planerat också, vi ska till Göteborg nästa helg, troligtvis på skidsemester på sportlovet, ev till london på jullovet...

Jag kan inte förstå att den jag tycker mest om i hela världen även tycker mest om mig.

Olle jag vet att du läster det här - Jag älskar dig.

tisdag.


har varit en trevlig dag idag. Rebecka firades med massa godis och en håkan hellström bok och det planerades inför en Berlin resa. I slutet av april/början av maj bär det av. Dock inte säkert än om det blir 5 dagar eller 7. Ju längre desto bättre.. Nu har jag precis kommit in från en hundrunda och ska göra mig lite tacos. Om 3 timmar är det arbetsintervju jag är jättenervös. Vad ska de fråga? Vad ska jag säga? Om de erbjuder fika ska jag ta en chokladboll eller bara en läsk?

Alwa ligger här brevid och drömmer som bara den, undra vad hon drömmer om.. Jag drömde inatt att min pojke lämnade mig, hemska tanke. Hoppas på att få träffa honom senare idag. Men nu kurrar magen!

Håller även tummarna för ellinor som även hon har arbetsintervju idag. - HEJA DIG!

tisdag


hejsan hoppsan karlsson! Jag sitter just nu och väntar på att ägget ska koka klart. Frukost står på schemat och det finns ju faktiskt inget godare än ägg. Ska snart mot skolan för en lektion Kultur och Idehistoria. Oj, klockan är rätt mycket - nu får ägget vara klart!

kunde inte hålla mig!!!



Imorgon är det tisdag, jag ska till skolan först klockan 9-10:30, sen blir det en sväng förbi candyland som har 50% rabatt på allt sitt godis (FÄTT!) - tänkte faktiskt köpa en inflyttningspresent till min syster där. Ska ju troligtvis till göteborg tillsammans med min pojkvän i slutet av månaden och hälsa på henne. Iallafall, imorgon eftermiddag klockan fyra ska jag även på ARBETSINTERVJU. Jag är super taggad! - Tänker dock inte berätta vart det är än.. Så den karamellen får ni suga på i några dagar tills jag har fått någon besked. Men det känns väldigt bra iallafall. Så det är vad jag ska göra imorgon. Köpa billigt godis och gå på arbetsintervju! (haha och lite mer såklart, men de två är de viktigaste händelser)

:DDDDDDD

Har varit en väldigt trevlig måndag idag. Drog med olle till stallet och hade även köpt en bukett med röda rosor till honom. Det förtjärnar han - min fina pojke! Har även laggt ner lite tid på att slå in paket. Nämligen så att en viss liten tjej fyller 19 år imorgon - GAMLING! Det ska iallafall firas med buller och brak. Imorgon är det nog en av de bästa dagarna på länge - varför får ni veta imorgon bitti. Nu ska jag kolla lite på en film innan maten är klar, håller även tummarna att en fin pojke spenderar natten med mig. Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag!!

måndag

Ny vecka på g. Klockan är nu 15:21 och jag kom nyss ifrån olle. Varit och pysslat om honom lite idag, stackarn har nackspärr så det blev lite plugg och slapp framför tvn. - jag klagar inte! Nu ska jag göra klart uppsatsen som skulle varit klar förra veckan. Haha, jag glömde helt bort den! Sen när någon kommer hem så ska jag sno bilen och dra till stallet för att rida lite dressyr på min ponni.


bilder från förra sommarens tävlingar.

Farsdagpresenter


life's too short

Hade det väldigt trevligt igår men det blev en rätt tidig kväll trotts allt. Vid ett körde pappa mig till olle och idag mådde vi båda som vi förtjänade. Idag är det söndag, farsdag. Jag ska snart dra iväg och köpa lite farsdag present och vid halv 2 är det handbollsmatch för hela slanten. Olle har hemmamatch och jag skaffar flickvänspoäng, kan behövas efter att ha kommit hem alldeles för full till sin pojkvän en sen lördagnatt. Antar att vi tar en sväng förbi donken efter det. - är man bakis så är man. Senare blir det promenad med tilda också. Jag gillar söndagar!

P-ARTY!!!!!!!!

BILDBOMB BABES!!!!


P-ARTY TAGG

SJUKT TAGGADE TJEJER INNAN KVÄLLEN BÖRJADE!


För-för-förfest med mig själv!

Nu är klockan halv 5 och jag håller på och fixar mig inför kvällen. Jag är sjukt taggad nu faktiskt - skönt! Står och dansar lite vilt framför spegeln till gamla (HAHA kom på nu att ta bort sporify händelser på facebook -bra gjort!)  Nu ska jag snart äta något. Klockan 7 ska jag till Anna på för-förfest och sen blir det till Malin på förfest för att sedan dra vidare! Det blir nog en jätte härlig kväll skulle jag gissa på. Tror även det blir att spendera natten hos mannen i min liv. - jag klagar inte!

Nu till det svåra uppdraget : hitta en varm OCH snygg jacka..

 

 


läppstift

hej bloggen <3

 

jag kom nyligen hem från hopptävlingen, eller träning borde jag kanske mer kalla det. Hur som helst, han var duktig och jag var kall. Min fina pojkvän kom dit och kollade också - min hästpojke! Nu sitter jag här, har precis kommit ur den varma duschen och ska snart iväg en sväng. Nämligen så att candyland här i norrköping faktiskt lägger ner nu (rip) så nu har de utförsäljning av allt godis - en perfekt farsdag present tänkte jag! Ska även en sväng förbi systembolaget och fixa lite inför kvällen.

 

Ikväll blir det party med lite klasskompisar! Jag har varit pepp hela veckan, men idag känner jag mig lite sådär.. Hoppas det blir bättre snart och jag blir taggad. Måste hitta rätt outfit också....

Livet med valp

Fast jag tycker om henne, väldigt mycket!


fin flugan på

då drar jag snart iväg mot min pojkes hem. Fin flugan är på och livet leker.

Blir nog en rätt tidig dejt med kudden idag, eftersom att det är hopptävling imorgon.

Troligtvis sista hopptävlingen på min ponni.


It's Friday, I'm in love

Min alldeles egna favoritfigur kom och överraskade mig på stan med mängder av pussar. Då gör det faktiskt absolut ingenting att jag har en finne på hakan och att det regnar ute - det blir ändå världens bästa fredag. Hann åkte även och köpte lite pepparkaksdeg till mig och chips och julmust till kvällen. Blir att spendera den hos honom nämligen, med tacos och onyttigt. Längtar ihjäl mig!



nu ska jag väcka hundarna och ta de på en promenad!

Fredag

fätt. det är redan fredag! Veckorna bara flyger iväg. Idag ska jag först en sväng förbi telia och fixa lite grejer med min mobil som inte vill fungera som den ska. Sen ska jag förbi åbystallet och kolla startlistorna inför imorgon (hopptävling) innan jag ska till mitt stall och hoppa lite på min ponni. Efter det blir det att träffa tilda en sväng. Får se vad som händer ikväll, pappa kommer ju hem så de blir ju skönt. Kanske en hemmakväll helt enkelt. Blir ju att gå upp tidigt imorgon eftersom att det är tävling! Nu måste jag dra, Telia - Here I come!


rätt kul faktiskt!


pippi / jag ca 11 år (?)

cilledill


hade en jättetrevlig fikastund med denna tjejen idag. Tiden bara sprang förbi - fler sånna tycker jag absolut! Nu är det torsdagskväll, jag ska snart till stallet och kvällsfodra hästarna. Funderar på om man kanska ska fetta till vardagen lite och be modern köpa donken på vägen hem från jobbet..

( haha på den tiden var jag brun och blond... egentligen skulle jag vilja ha tillbaka blond igen för det är ju faktiskt min narutliga färg, men det vågar jag inte säga till någon.  )

Flygande tjej

Här har ni en rätt cool bild från Joe Labero föreställningen.
Den är dock tagen med mobilen - därför kvaliten suger. Men ni får stå ut.


anything to make you smile


kom precis in från en 45minuters powerwalk. Hann inte träna pga vissa spyinsidenter från en viss valp (...) så det fick bli en långpromenad istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Om två timmar ska jag träffa Cecilia på stan för en fika. Efter det blir det nog lite solning på schemat (om jag orkar) sen förbi telia och fixa någon försäkring på mobilen. FÄTT.

lilla lady hej

idag har solen skinigt ända in i mitt hjärta och trotts det så är min outfit svart som natten. - Likaså bilden. Pratar just nu med italienmannen i telefon (även kallad min far) och mitt ressug håller på att växa sig större än min tomma plånbok.(AMAGAD) Klockan är förövrigt snart 12 nu, men jag har ingen stress. Imorgon ska jag träna, träffa cecilia, sola solarium och försöka träffa min pojke. - Boka biljetter till Göteborg ska jag också göra. Snacka om livet på en pinne.


angelica blick

så här vill jag se ut, varje dag - hela dagarna.

Nu ska jag in till stan och träffa linn en sväng innan det blir promenad med olle.

allt ditt i mitt.

Det har varit en mycket trevlig tisdag idag. Trotts att jag fortfarande inte känt mig helt 100 så var det bara att bita i det sura äpplet. Blev pga det ingen träning idag, men en sväng till skolan blev det allt (och upp tidigt..).  Hade även en väldigt mysig fikastund med denna goding, satt och pratade skit i nästan två timmar. Super härligt. Imorgon är det onsdag och det betyder förmiddagen i stallet, eftermiddag med linn och kvällen ska jag dansa vilt på krogen med gamla vänner - jag är taggad till tusen.

Men än så länge är det fortfarande tisdagskväll och jag har lite saker att göra.


ny dag - nya möjligheter.

Det är måndagskväll och jag sitter och kollar på alldeles för många avsnitt av vintergatan 5b. Kollade även på fotbollsgalan förut för att se om min vän vann sitt pris för "årets nykomling" - tyvärr gick det till någon annan. Imorgon är det tisdag dvs upp vid halv 5 och köra pappa till skavsta flygplats då han ska till italien och jobba under hela veckan. Sedan blir det skolan 9-10:30, efter det ska jag se till att gå och träna lite. Jag har nämligen införskaffat mig ett träningskort på friskis och svettis - duktig tjej. Sedan blir det en sväng förbi solariumet  innan jag ska träffa anna och hänga lite med henne. Blir nog en trevlig tisdag trotts allt!

Vill bara dela med mig av dethär klippet. Nämligen så att här om dagen när jag kollade på värdscup hoppning så dog en av världens bästa hästar mitt på banan i direktsändning. - hur hemskt?



beauty isn't judged by the size of your jeans.


Melissa sjunger rätt högt om att det finns en mening med dagens regn och jag nynnar gladerligen med. eller föresten, stryk över gladerligen. Patetiskt. Jag antar att man ibland måste ta beslut som är emot vad sitt hjärta slår för, så att man sedan kan bygga upp det igen - starkare. Och även fast jag just nu helst skulle vilja sätta mig i ett mörkt rum och lådsas som att livet leker och brudarna steker så måste man ta tag i sitt liv.

Som ni kanske förstår så är inte allt så bra just nu, och jag kommer chilla med bloggen i några dagar framöver.

vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.

Kom precis hem från dressyrtävlingen där jag blev tvåa på min hoppponnnnni. han var duktig som tusan och jag är "nöjdnöjdnödj - kvinnan här är väldigt nöjd." Sitter just nu och plåstrar om mitt köttsår, som egentligen är ett skrubbsår. Men jag har döpt det till köttsåret för det låter lite coolare. Annars ligger höstmörkret och pressar sig mot fönstret, jag sitter och nynnar på melissa horn och är så orebellisk jag kan va. JappJapp. idag är jag mammas flicka - liten men tuff tuff tuff, som ett lokomotiv.

 


Hejdå syster!!

Hon är från och med nu göteborgsbo - fränt!!


Enoteket

Efter Laberos show drog vi till nya restaurangen i stan, enoteket. UNDERBAR restaurang - så himla snygg att jag dör och allt var så modernt. Tog lite fina bilder, dock bara med mobilen då kameran inte hade något batteri - oups!



nu blir det tvkväll. näsan rinner som en fontän och jag läser fina sms högt för mig själv.

Joe Labero



Precis som jag trodde så fick man inte fota under föreställningen - men min syster fotade lite ändå så bilder kanske kommer! Föreställningen får 2 av 5 av mig - jag är rätt besviken. De flesta tricken var sånt man hade sätt förr men vissa var helt fantastiska!

Men med tanken på att en biljett kostade nästan 600kr så är jag lite besviken!

perfekt humor för en fredagkväll,

Underbara tavlan olles familj har på toaletten.


Joe Labero

om 30 minuter drar vi iväg mot degeer hallen för att se. Jag tar med kameran - men jag är inte säker på att man får fota där inne. Efteråt drar familjen vidare till en nyöppnad restaurang där vi ska spendera kvällen. Ikväll blir det att bara vara hemma - ta det lugnt och umgås med familjen. Imorgon är det ju tävlingsdags som sagt, dressyr KM på Åby. Det blir nog bra! - nu ska jag iallafall ta något att dricka. Ha en fin fredag allihopa!


72 saker jag tycker om.

1. Min man.
2. Spontana telefonsamtal
3. Ett fint brev från någon som undrar hur det är.
4. Försommarkvällar när man går ensam på gatan, lyssnar på en ny favoritlåt och andas in de första sommardofterna som är precis överallt och tar några hemliga danssteg i takt med musiken och tänker att livet är nästan som en musikal.
5. När fina pojkar tar av sig tröjan och t-shirten under råkar åka med.
6. Känslan av när man precis har tvättat, blåst och kammat sitt hår och man drar fingrarna igenom det.
7. Pojkar med ljusbruna fräknar som inte förstår hur söta de är när de är koncentrerade.
8. Känna sig så nöjd med en spotify-spellista att man lyssnar igenom den fem  gånger på raken och lever sig in i att man är de fem olika personerna som man har skickat den till.
9. Få en kram.
10. Promenera med en låt man älskar i hörlurarna, svänga in på en gata tom på människor och mima det mesta man kan för ingen ser.
11. Mysiga hemma fester med dålig musik och för litet dansgolv
12. Vara ensam hemma och prata med sig själv.
13. Människor som kommer fram till en på gatan bara för att ge en komplimang.
14. Pojkar som biter sig i läppen och tittar en i ögonen.
15. Ha hemmafest och mitt i natten, mitt i festen hitta en kompis som står i köket och diskar glas.
16. Att läsa något i en vetenskapstidning när man är hos frisören och sedan av en slump råkar en kompis fråga något i det ämnet som den stora artikeln i vetenskapstidningen handlade om och man kan allting.
17. Gå långpromenad i skogen med en hund man tycker om och man låter henne bestämma vägen och tillsammans hamnar man på platser där båda aldrig tidigare varit.
18. Efterfester där alla skriksjunger till nittiotalslåtar och någon kopplar in en hårtork i uttaget och så låtsas vi att vi spelar in en musikvideo.
19. Skrika svordomar ut genom ett fönster så högt man kan och sedan fort stänga igen.
20. Mjuka kaninmagar
21. De där få gångerna då man känner sig nöjd med sin kropp.
22. Köpa högklackade skor och upptäcka efter en utekväll att de är bekväma också.
23. Hundar som lägger upp en tass i ens knä när de vill bli kliade på magen.
24. När man är hos doktorn och de pratar så lugnt och snällt till en som om man vore fem år.
25. Varna att man är förkyld men får en kyss ändå.
26. Att gå en promenad när solen har gått ner.
27. Att gå ensam i natten och skrämma upp sig själv.
28. Sjöfester med brasa.
29. Fina killar som erbjuder sig sin tröja när man fryser.
30. Andedräkt av kaffe.
31. Killars stora händer.
32. Kramar som får än att känna sig så liten och trygg.
33. Äkta kärlek
34. Min hund.
35. Råka säga en hel mening samtidigt som en kompis, skratta jättehögt efteråt och tänka ”gud vad det är meningen att hon ska vara min vän. Hon är bäst.
36. Dansa tills man blöder om fötterna.
37. När det känns som ens djur förstår
38. Att gå på stan på skolavslutningsdagen och se alla glada studenter.
39. Bara ben en sommarkväll
40. Banan i filen.
41. Busschaufförer som tittar en i ögonen och säger ”hej” när man stiger på.
42. Jordgubbar
43. Människor som man inte känner men som hälsar.
44. Att lägga sig i en säng med nya lite stela lakan.
45. Solen bakom rullgardinen
46. Åka tåg till en annan stad
47. Picknick i parken
48. Göra något som man inte trodde att man vågade.
49. Se de rosa molnen på himlen när solen gått ner och se fram emot en ny dag med sol.
50. Att somna med världens finaste hund brevid sig och hon fortfarande ligger tätt intill när man vaknar. (!!)
51. Sälskap
52. Att få ögonkontakt med folk man inte känner
53. Känslan när man har gjort det där man inte trodde man orkade
54. Adrenalinet i magen när man är nära på och ramla då man gungar på stolen
55. Stå på en flygplats med kompisar, jämföra passfoton, skratta åt någons fotofrisyr från 2004 och vara precis i allra första början av en resa.
56. Fotografera vänner som gapskrattar och få en skarp bild mitt i skrattet.
57. flickor med glugg mellan tänderna och stora leenden.
58. Se en konsert live och kunna varenda låt.
59. Att ringa någon bara för att säga hej.
60. Vara på landet och spela sällskapsspel i fula fleecetröjor
61. godis
62. Vara på en familjefest och en liten flicka man inte har träffat förut frågar om man vill gå på bio med henne ”eftersom man har så fint hår”.
63. Ligga på en strand i ett annat land och känna att man inte måste bada för det kan man göra dagen efter lika bra för det är alltid fint väder där man är.
64. Att slänga den där kvittosbunten som legat i plånboken
65. När man städar och upptäcker saker i ens rum som man trodde var borta
66. När någon skriver till en såfort man loggar in på msn
67. När man glömt mobilen hemma och när man kollar på den inser man att det är många som försökt nå en.
68. Att ligga framför tvn och inte veta vad stress betyder
69. Att hitta världens finaste kläder på secoud hand och veta att ingen har likadan
70. Öppna dörren när man är sjuk och inser att ens vän åkt hela vägen till en för att kolla hur man mår
71. Smultron på strå
72. Hösten

utkast

jag älskar att läsa igenom dagböcker.
detta skrev jag 3 april 2010:


Idag fick jag lära mig av tidningen att jag inte gillar kritik. Känns skönt att ha en sak som är säker dessa förvirrande dagar. Men för mig gör det ingenting, jag gillar att inte veta, planera är överskattat, man lär sig av sina misstag och blir starkare av att trampa snett. Inget av skiten är ju sant, men man lär sig ändå att leva med det. Idag ljög jag för en främling och nu snart ska jag ta mitt vin, dra till stan och vara så jävla rebellisk. För en vis man sa en gång att man måste dö några gånger innan man kan leva.




fredag

somnade inte förän halv 3 inatt, sängen var alldeles för stor, kudden för mjuk, rummet för kallt... vaknade iallafall vid 8 efter en mycket snorig kväll. Varför kan det aldrig ge sig? Hur som, jag är alltså fortfarande sjuk = inte träffa cilla eller tilda idag = suger. Ska försöka träffa de i veckan istället!

Jag ska iallafall till stallet idag, ska ju tävla dressyr imorgon - så det blir lite hårdträning idag. Sen ikväll blir det Joe Labero föreställning med familjen samt ut och äta. Väldigt trevligt måste jag säga!

Myspys

Sitter och kollar på notting Hill med familjen nu och äter glass. Livet leker och brudarna steeker - eller?

 

 


.



onödigt är underbart.


jag älskar onödiga grejer. Kolla bara högst upp, en grej man placerar i badkaret så blir det sådär fina färger. Eller den snygga tvålhållaren eller mobilskalet. så underbart! Hittat massa med fina grejer, men kan inte visa allt eftersom att både farsdag och julafton närmar sig!

Nu ska jag åka och hämta systern min, köpa lite ben&jerrys och sen blir det tacosmys med familjen. Näst sista gången på väldigt länge som det blir kvällsmat med hela familjen. För på lördag flyttar ellinor till göteborg!

puss

idag är det en dålig dag. skulle jag inte ha super ont i halsen så skulle jag ha ätit 34509358439430kg godis. Nu ska jag ställa mig och koka lite ägg istället. rejäl lunch är viktigt har jag hört. patetiskt.

dregel

dessa snyggingar har kommit in på Nelly igen - jag vill så sjukt gärna ha de. När jag får min första lön (dvs. när jag får ett jobb) tänker jag köpa dessa till mig själv. Så sinnessjukt snygga. 1649 kr + frakt - aaah. dyrt!


sjukling

blev inte av att träffa anna idag, febern kom och nu mår jag inte alls bra. Så nu ligger jag i soffan och kollar på Tillbaka till Vintergatan 5a - så sjukt längesedan man såg den!

Kul att vara sjuk, verkligen superkul. Men imorgon måste jag vara frisk!


Torsdag.

tja alla landkrabbor. Klockan är 11 och olle drog nyss, nu ska jag fixa mig lite för klockan 2 ska jag träffa anna på stan. Mår förövrigt fortfarande rätt dåligt, men orkar inte vara hemma och bara va! Får va vad vi hittar på jag och anna, men det blir nog något trevligt - det brukar det bli!

bjuder på två gamla bilder från olika internetsidor/tidiningsklipp jag varit med i. Det är rätt bra när man har en pappa som jobbar med att göra reklam. Idag kom det ut yttligare en tidining/bok där jag är med. yeey, C-kändis bara!


onsdag och sjuk





det har varit en väldigt slapp dag idag. Vaknade upp hos olle vid 8(!!) - fick dock ge olle några timmar innan han orkade dra sig ur sängen. Sedan blev det slappa lite framför tvn innan vi fixade till oss och drog in till stan för att äta lite underbar paussallad samt inhandla en halsduk till ollsson. Sen blev det hem och slappa, nu drog han precis för att träffa lite vänner. Jag skulle ha träffat tilda samt till stallet och träna med min syster. Men istället ligger jag i sängen och dör långsamt. Min hals är hemskare än någonsin och febern kommer och går.

Jag orkar inte det, jag var ju supertaggad inför att träna ikväll. Antar att det blir hemmakväll istället. (BERG FLYTTAR IN!!!!!!) Får träna imorgon om jag har tid och mår bättre!

farväl tisdag.


kom precis upp ur badkaret och har precis svalt min kvällsmat som bestod av två ägg då halsen gör för ont för att svälja något annat. Sitter och planerar resterande veckan. Imorgon är det onsdag vilket betyder ridlektion, ev. ikea med olle, träna med elli, och.... BERG flyttar in. Det blir nog fätt! Fick förfrågan om att följa med på krogen, så får se.. Lovade faktiskt elli att träna. Men kanske skjuts det fram så att jag hinner med båda!
Nu är klockan 20 över 9, om 10 minuter slutar olles träning - jag hoppas på att få spendera natten med den godingen!

Lovar er förövrigt en videoblogg imorgon - ifall halsen fortfarande är illa. Jag låter förträffligt rolig!

i väntan

Sitter och äter lite tacoschips och bara kollar omkring på datorn lite. Gamla bilder, olika bloggar, intenetkläder och sånt. Har fått halsbränna, mamma tror att det är för att jag äter för dåligt, men jag intalar mig själv att det är av stress - så bäst att ta det lugn..
För att vara ärlig sitter jag och väntar på att min pojkvän ska bli ledig så vi kan träffas. Stack från honom rätt tidigt imorser för att han skulle träffa sina vänner ett tag, och ibland känns ett tag som en väldigt lång tid. (haha get a life ewelina! ) Han har träning senare dock, får väl vänta tills efter den. Funderar dock på att gå och kolla, men man vill ju inte sitta där som en stalker utan liv och kolla. - förstår ni? Jag vill ju att folk ska fatta att jag har ett eget liv också, att han får kämpa lite också för att få tid med mig.

När man går in i ett förhållanden är det så mycket att analysera och tänka på. Man vill te.x. att killen ska veta att man tycker om honom väldigt mycket, men man vill ändå inte visa för alla andra OM det nu skulle vara så att man är den som är mest "på" - förstår ni?

Och hur mycket man än saknar honom så vill man inte säga det varje gång, man vill att han ska säga det först, att han ska få kämpa lite. Man vill liksom inte visa hur svag man egentligen är. Det är så krångligt att vara kär!

Nu plingar det på dörren - kanske är det han?!

..
haha nej. det var någon som kommit fel. fail!

tisdag.


idag är det tisdag. jag har spenderat morgonen hos olle, sedan blev det åka och handla lite med mor min. Blev nya kuddar, och ett inlämnat CV. Fina Julia Scherlin tipsade mig om ett annat jobb som ja var snabb som tusan att söka. Känns bra nu, jag är taggad som tusen på allt som händer. Nu är klockan halv 4 och det är rätt mörkt ute (!!) = vintern är på gång. Jag har försökt få tag i vänner idag men verkar som att alla sitter med 50493 kg plugg under lovet, så får se vad som händer. Jag kanske borde ta tag i uppgiften som jag har?!

får även se vad som händer ikväll - dagen är ung!


RSS 2.0