JAG GJORDE DET :D

Gick på toan alltså.. Något jag mer gjorde va att sno min pojkvänns spotify (förlåt..) så jag kan lite tyst sjunga till veronicas låtar :)

På bussen

Sitter på bussen nu, kissinödig.. Varför ska jag alltid bli kissenödig när jag inte borde? Linn, jag har fått ungefär lika "stor" Blåsa som du. Jag gick nämligen på toa för 30 minuter sedan..- så ni vet! (lärarna i amerika kommer få damp på mig..) kom fram En fin tjej/dam förut och gav mig komplimanger. Sen stod vi och pratade i typ 20 minuter att svenskor är Så snåla med att ge komplimanger till främlingar & vi lovade varandra att vi skulle skärpa oss. Det var rätt fint faktiskt! Bussen var förövrigt sen.. Så kommer komma försent till det lilla mötet. Det blir nog gött ändå. Jag glömde kameran men jag tror jag överlever. Nu funderar jag på om jag vågar gå på busstoan.. Urs. Jag hatar sånthär. Puss

STOCKHOLM

japppps. då är det snart dags att bege sig mot stationen. De bär av till stockholm för utbyteshäng. jag gillar'T. efter det blir det valborgsfirande, hur det blir har jag inte bestämt mig ännu. antingen party eller myskväll med olle. den som lever får se.


savidan

"jag önskar.. ärs. jag önskar bara att det kunde vara som det är nu" Inatt såg jag ett stjärnfall, och samtidigt som jag valde ut min önskan så lutade jag mig mot min kärlek och log mot en utav de finaste vännerna jag har.

wow. vilken kväll jag har haft. vi satt ute och pratade om livet, omsvepta i filtar fram till halv 12. Jag blir helt pirr i magen av såna här kvällar och de sker alldeles för sällan.

Nu ska jag gå och lägga mig. imorgon är det stockholm dags för att träffa utbytesstudenter, är både as taggad och lite nervör. haha.

mitt hjärta blöder

jag fortsätter citera veronica, hennes låtar är allt jag kan tänka på.
Har spenderat dagen framför tv, med olle, i stallet, maxi mm med olle och hans syster samt varit ute med hundarna xantal ggr. Jag klagar inte. Solen skiner och det känns så himla gött. Jag börjar även friskna till lite.

Nu ska det firas att det är fredag.
om några minuter kommer olle och hämta upp mig och vi åker till malin för att grilla och chilla. Låter inte helt fel.  Ni får en liten dagens också, bara för att.



skjortan är nyinköpt från hm. (synd att man inte ser fina guldknapparna) shortsen från gina. jag dör i dom, skinnshorts en varm sommarkväll är inget att rekomendera. rumsvett låter ju ungefär lite nice som det är.

snyggast i världen,


okej att man kan vara snygg, men det finns ju gränser.

nykter eller alldeles för full.


det handlar inte om att få vem man vill, det handlar om att få den man vill ha. Det handlar om att vara med människor, det handlar om att vara med just den människan. Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagsnatt, det handlar om att gå hem med honom. Det handlar inte om att vara omringad av folk, det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig. Det handlar om skrattanfall och vackra axlar. Så är det bara.
Förstår du? Har du kännt det? Känner du det?

det handlar om dig, det handlar om mig.



oj. så himla snyggt. man kanske borde börja använda jeans (?) och ta fram saxen lite.
skorna skulle inte vara helt fel heller för den delen.

för jag är namnet som du har på armen.



de har fått lamm i stallet. Tror det var 93402 st (höhö. kul skämt!) ae. whaatever. olle drog precis till skolan efter ett dygn som sambos. vi lagade tacos, JAG VANN ÖVER HONOM I ISHOCKEYSPEL (!!), kollade på film och chillade på en fralla som jag så snyggt börjat uttrycka mig. Idag gick vi upp tidigt och tog en morgonpromenad med hundarna innan vi gjorde brakfrukost med rostatbröd med banan på (- jag lovar, det är SÅ gott) och chailatte. Nu lyssnar jag på veronicas platta. jag dör, återuppstår och dör igen bra.

som ni kanske förstår så blir jag hemma idag också..

At work

Sitter på jobbet nu, kände mig lite hungrig så jag tog en viktväktarna chipspåse & jag känner mig nästan nyttig! Jag älskar mitt jobb.

MVH Explorius

Hej Ewelina,

Jag vet faktiskt inte varför informationen har försvunnit.

Så fort både din värdfamilj och skola är klar kommer vi ringa dig och meddela det.

Vi får inte vet någonting kring din placering förrän allt är klart.

Mvh

Emma


du får passa dig som satan.

när man är sjuk kan man göra såna man inte hinner annars. Som att dregla efter Oliver Theyskens kollektio som snart kommer ut. Jag såg att ginatricot får ut en kollektion som har inspererats av honom. tror det skulle komma den 12 maj. ska jag absout kika på. Just nu sitter jag i solen, på balkongen och läser lite elle, elsas värld och snuttar på en klubba.  det är så varmt och skönt att jag vill ta på mig bikini och lägga mig på gräset. men då lär jag ju aldrig bli frisk.. Nej så jag får sitta här ock svettas i min ensamhet. Stockholms biljetterna är iallfall beställda nu och jag är så jävla taggad!


så himla fett livet kan vara ibland hörreni!

ska försöka få mor eller far att inhandla en paussallad till mig sen.
åt inte sallad på hela dagen igår, pga feber & tandställningsgrej kunde jag knappt få i mig ngt.
(åt dock endast sallader i tisdags)
haha. nej jag är inte galen i det..

sjukling


mår inte så värst bra idag. blir hemma idag också, men hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon. Solen skiner och jag vill inget annat än att lägga mig i solen och dö. Men just nu ligger jag framför SATC boxen. Idag ska jag ta tag i att boka bussbiljetter. Ikväll drar mor och far mot göteborg och kommer inte hem förän imorgon kväll så olle kommer hem hit och vi ska laga lite mat och bara ta det lugnt. Låter som en fin torsdag, trotts att febern dödar mig just nu.

dagens fundering

vad mäter man svenska skostolekar i?
det är ju inte cm, inte tumm, inte ...

JAG HAR INGEN VÄRDEFAMILJ.

nehe. nu när jag gick in på ansökningssidan så var informationen om min värdefamilj borta. Jag kommer troligtvis inte hamna hos familjen bennett, kanske inte ens i michigan. Så nu är det väl bara att vänta på en ny familj.. jag håller er uppdaterade!

satan i gatan

har feberparty till veronicas senaste släpp.
klicka på punkten och shake it baby!


annat som gjort mig glad idag är:
+ en skinnjacka som luktar kärlek
+ att vakna brevid någonannan
+ Explorius 11/12 gruppen på facebook

+ en kille på skateboard med fina händer
+ att jag på måndag ska börja mitt sundare liv
+ att jag har ett datum att ta bort tandisen
+ gravida tjejer som ser så himla stolta ut
+ att busschaförer


DU ÄR SÅ YEAH YEAH WOW WOW

åkte hem direkt efter tandläkaren. nu sitter jag här och.. blir frisk? eller sjukare.. har inte riktigt fattat vinkeln än. Sitter och kollar på Sex and the city.

fräsch bild. fräsch tjej.

 

där ser ni mina piercingar. skulle egentligen bara ta ett, men blev två lite spontant. På måndag ska jag ta en annan piercing. Örhänget har jag designat själv, ringarna är från gina tricot, indiska och glitter.

 

jag har även fått en tid att ta bort min tandställning. jag säger inte när, det är ett tag kvar. men YEAH så skönt. Snart ska jag göra mig lite lunch som jag verkligen inte orkar sen blir det stallet och teorilektion som sagt. Imorgon är det torsdag och jag ska snart boka

bussbiljetter till stockholm. Here I come USA folk.


Grattis aragorn 8 år!!


Hej hallå. Nu sitter jag och väntar på tandläkaren, bara 35 minuter kvar nu.. Sitter med feber och är förkyld och hela köret - jippi! Får se hur det blir med skolan idag. Vad som står på schemat är iallafall hästen och teorilektion. Kanske inte PEPPEN på det just idag. Menmen! Är väl hemma vid 7, då ska jag göra allt i min makt så att jag blir frisk.. Det är ju Valborg och stockholmsdags snart. Nu ska jag dö lite här i soffan hos tandläkaren, hästen kanske får vila idag.

mot skolan.



påväg mot skolan snart.
iklädd höga jeans shorts och ett vanligt gult linne fårn hm.
hatten är från monki om någon undrar.

idag är det pianouppspel, engelska och matematik.
efter det blir det att hänga med anna ett tag, känner jag oss rätt så kommer vi spendera timmar på uteservering med massa skratt och skitsnack, men jag älskar det.

ska försöka hinna träffa olle en sväng sen ikväll också tänkte jag!

plus och minus

+ om 5 dagar ska jag till stockholm och träffa utbytisar (!!)
+ om 5 dagar är det valborg och party som aldrig förr
+ om 8 dagar är det pop cultur med julia
+ om 9 dagar kommer syster hem (har varit iväg sen 15 december)
+ det är 29 skoldagar kvar tills skolavslutningen
+ jag har världens finaste pojke
+ min häst är bäst - hih.
+ imorgon ska jag börja cykla till skolan - PEPP
+ imorgon är det piercing x2 som gäller!
+ jag fick mvg på engelska nationella
+ jag har precis öppnat min hockey puck
+ jag har saknat mina klassisar
+ jag har haft världens mysigaste måndag

- pianouppspel imorgon
- jag ska till tandläkaren på onsdag..
- jag har svenska nationella på torsdag
- min hockey puck börjar ta slut (tro inget nu. jag har kollat på ett rosa avsnitt imellan här)
- imorgon börjar skolan igen




ps.

idag har jag hånglat på en picknickfilt i en hästhage och
hur omöjligt det än låter blivit snäppet mer förälskad.

nu kommer snart olle och hämtar upp mig, måndagskvällen ska spenderas på donken sen filmmys med godis.
fett x83

imorgon är det skola, och det ska ändå bli rätt så nice när jag tänker efter!

godmorgon världen

oj. jag som vaknade 10 över 7 idag. vad händer med mig?! linn vi kommer aldrig kunna sova över längre.. ska iallafall gå upp och fixa brakfrukost tänkte jag. Innan jag drar mig hemåt för att sedan träffa olle, hänga på stan, köpa en paussallad, sticka till stallet och ha picknick och ta hand om hästen. en fin måndag helt enkelt. önskade dock att det inte var skola imorgon, är rätt opepp. Har ett pianouppspel och svenska nationella att se fram emot första veckan. Sen är det dock helg med stockholmstipp, weekendkurs med hästen och valborg firande. oj. kontigt att det redan är maj..

stockholm, here I come. (tänk när jag kan skriva sån rubrik fast om USA)

har seriösa tankar på att dra till stockholm på lördag och luncha med usa människor. Det vore ju faktiskt hur fett som helst. hittade billiga bussbiljetter också. det är ju frågan..
ska försöka få med mig malin eller atilla tänkte jag.
slipper jag komma där som en tönt och inte hittar någonstans.
haha. eller så drar jag med mig någon annan stackade som får sitta och lyssna på usa snack hela dagen. (okej, bara några timmar)

nu ska jag vara social med pellejöns här brevid mig, vi ska ha filmmaraton och kolla när solen går upp, dansa till slagsmålsklubben och tagga emmaboda.



stålkvinnan.

drog en sväng till stallet innan olle kom hit och vi grillade lite. åt lite mycket så det blev en promenad med hundarna och nu sitter jag här och halsar vatten. Ska snart iväg mot kvällens bravader. Imorgon är det plugg som står på schemat samt picknick & stallet med olle. Vi har verkligen passat på och umgåtts nu under lovet. För snart kommer vardagen igång och då har vi knappast tid för varandra.

Nu ska jag borsta tänderna för att få bort vitlöksandedräkten. mumma.

dagens fundering

Dagens fundering:

Får en polis gripa in om den ser något, även fast den har "ledigt" ?

duktig tjej.

nu har jag tagit på mig bikini, kokat nudlar, ställt fram en redbull och alla matteböcker och satt igång Håkan Hellstöm på högsta. Nu jävlar ska jag sätta mig i solen och plugga.

17 år i staden

då var jag hemma igen. gårkvällen hos jerry var helhärlig, alla var glada och fulla. Precis som det ska vara på 18 års fester. Alldeles för fulla och alldeles för glada stapplade jag och olle hemåt medans de andra drog till puls. (är man bara 17 än sålänge så är man) Spenderade natten i mitt andra hem (sovit hos olle sen tisdags) och nu är jag hemma för att byta om, dra till stallet och plugga. Det sistnämda kommer nog inte bli av.. Eller?

igår drömde jag om usa, det var helkonstigt och jag skulle inte till michigan alls..
fattar ingenting faktiskt. nu får explorius höra av sig snart..

jag älskar dig.


dagens fundering

jag har fixat en ny kategori. Denna är till för mina konstiga frågor och tankar, lite allmänt konstigt och hel knäppt egentligen. menmen.

dagens fundering:

föds dvärgar så att man kan se att det är en dvärg?
eller märker man det när de slutar växa?

jag känner inga vackra människor



glassssss i stora lassss.
hade hur trevligt som helst med linn i går.
det blev paussallad, glass, inköp av två bikinisar, solhäng, spanska och skratt.

Safari disco club

kom precis hem från stallet, olle var snäll och hängde med som stöd. vi gick en liten promenad med pollen för han hade tappat en sko. rätt soft ändå faktiskt. nu håller jag på att fixa mig inför påskmiddag hos min man.

vad ska man ha på sig?!

 

nu ska jag kolla igenom sporitfy listan - emmaboda 2011 som linn gjort.

kolla här.

 

 

föresten. USA MÄNNISKOR.

ni får gärna bli vän med min på fejjan

tror denna länken fungerar?


tjockis nästa?

fick yttligare ett påskägg av min far idag.

samt pengar till att pierca mig på två ställen.

gissa vart?


P to the ARTY

Nu har linn precis dragit efter en mycket trevlig dag. (bilder kommer)
Nu är det grillparty som väntar med pojkvännen och hans crew.
imorgon blir det fotbollstittande, picknick och stallet med olle. (ja. jag bor hos honom över lovet)
sen blir det fest igen.

får se om jag hinner uppdater lite därimellan!

ominte..
GLAD PÅSK!

jag gillar'T

inser hur meningslös jag är.

linne + tröja - hm, shorts - vila, bikini - monki, väska - accent, hansband + armband - pojkvännens, ringar - glittar, gina, solbrillor - cubus.

idag vaknade jag redan vid 8, så jag drog upp och och tog med honom på en morgonpromenad med hundarna. vi gick nog en halv mil och det var jättemysigt!

nu är klockan typ halv 11, jag ska ut och räffsa lite löv innan jag ska fixa mig inför stan. Ska nämligen hänga med linn idag. ska bli FÄTT. inte träffat henne på hela lovet ju!

men nu måste jag lägga gasen i botten. puss

allt var bättre förr.



har kollat på dessa två med min man under lovet. herregud. jag älskar gamla barnfilmer!

I'm a creep

tog på mig min nya bikini och låg i solen lite förut. men blev rastlös efter kanske 10 minuter.

så det blev att ta på sig lite kläder igen och hitta på något med livet.

jag borde egetligen plugga, men jag tänker faktiskt inte göra det idag.

(nya solbrillor)

snart ska jag iallfall träffa olle.


var det någon som sa påsk?

pappa kom hem med ett stort påskägg här om dagen.

man går upp i vikt bara genom att titta på den!

 

idag var jag på stan med anna T och shoppade min första kjol. Damer och herrar, jag är ju inte den som inte tycker om kläder precis.. visst ni att jag innan idag inte ägde en kjol?

hur konstigt som helst egentligen, men men. nu är det probemet ur världen.

hittade en fin kjol på rean, 50 kr pröjsade jag.

(fina strumpor va? )

 


man kan skratta fast man inte menar det.

vill börja med att säga att jag sitter och skriver på en sten med mossa på utomhus någonstans. Det är sant. Det känns ganska konsigt men på ett positivt sätt att sitta och skriva från en sten.

nu har jag varit med mig själv och ingen annan i snart 4 timmar. 4 tråkiga timmar, och det får mig att undra hur rolig person jag egentligen är? whatevaaah. nu ska jag dränka min mens och tjurighet i vad jag kallar frihet.

oh, just a ranger like aragorn.

eller bara "aragorn"

 

puss


we all need love.

Dagens planer om Stockholmsresa sköts upp, istället tog jag och olle en soft morgon framför tvn innan vi drog till donken och åt. höh vi kollade på otecknade flinta - hur fätt? Nu har han precis släppt av mig hemma och jag ska ut med hundarna innan jag sticker till stallet för att ta hand om min bus polle.



den som väntar på något gott..

nu har det nästan gått en månad sedan jag hittade information om min värdefamilj. Men explorius har fortfarande inte meddelat någonting? När jag frågar säger de bara att "vi har inte fått någon information om värdefamilj till dig, håll ut" vad är problemet? Jag vill ju kunna börja prata med dom NU. Veta deras intressen, hur skolan är, hur familjemedlemmarna är.... 

så fort jag får någon information meddelar jag er!

we feel it before we say it.

började morgonen med att en vacker människa kom skuttandes med en pappersbit i handen. Min man tog sitt körkort idag och det firades med solhäng, trip till staden, paus sallad och lite mer mys i solen. Det är så konstigt det där med kärlek. Att man kan tycka om en människa så himla mycket.

Nu lämnade han av mig precis, har suttit i solen lite, funderar på att åka mot staden igen och träffa en fin vän för lite fika på uteservering. Måste även inköpa lite påskägg. I like it!

Senare blir det iallfall att sticka till stallet, rida pollen lite och även ta lite kort när mor min rider. sen ska jag träffa olle igen, får se vad som händer och fötter!

på tal om fötter.. (jag dör)

När man var liten föll man jämt, nu ska det va så jävla hemskt.

Måndagen går mot sitt slut och oj vilken trevlig start på lovet. Solen sken och jag sprang omkring på stan i klädd shorts och linne. nu är verkligen våren här! Köpte mig ett par solbrillor, smink och en bikiniöverdel (varför kan jag aldri hitta snygga underdelar?) Hela dagen har spenderats med anna, vi hängde i stallet lite också, stötte på Julia och stekte i solen. Jag har lite snygga linnes-ränder av solen. Men jag klagar inte!

min favorit kille kom även förbi en kortis förut. Men han försvann alldeles för snabbt.
tur att den lilla skiten kommer till mig imorgon bitti.

Jag firade vårkänslorna med att göra om i garderoben.
- bort med tjocktröjor och fram med shorts och klänningar!

jag älskar dig.

även när du ligger 8 cm ifrån mig så är du på något sätt ändå alldeles för långt ifrån.

anna tar första doppet

 

haha. bra att det är jag som skriker!


måndag, jag saknar dig.



Måndagen ska spenderas med lite mys hemma först. Sen vid 12 ska jag in till stan och luncha med anna och olle innan jag och anna drar till stallet för att sedan avsluta dagen med uteservering i solskenet.

hur nice?



jag heter inte max.

fick dra mig upp ur sängen vid halv sju, för min man skulle ha körlektion. Men det gjorde mig inte så mycket faktiskt.  Nu sitter jag här, klockan är 7 och jag kan inte somna om. Tänkte därför att ni kunde få en bildbomb från gårdagen.






avslutade vårdagen med för första gången åka nedcabbat hem.
Innan jag drog till olle och spenderade kvällen framför Harry Potter

påsklov

nu börjar påsklovet då. känns hur nice som helst.
och jag ska tillbringa veckan med:

+ träna
+ ta hand om hästen
+ ha en heldag i stallet
+ träffa min pojkvän
+ hänga på uteserveringar med vänner
+ festa
+ städa garderoben - fram med vårkläderna!
+ plugga inför svenska nationella
+ solasola
+ första doppet?
+ till stockholm med olle
+ fira påsk
+ sälja min systers gamla cykel
+ träffa mina fina vänner
+ hänga på annas land
+ öva piano

känns rätt så gött faktiskt!

tidsinställt inlägg.

jani. just nu sitter jag i en bil påväg till st. anna.
ska nämligen spendera hela dagen på annas land.
det blir sola, prata skit, ev.första doppet, städa lite och bara chilla.
känns faktiskt inte helt fel en dag som denna!

bilder kommer. det lovar jag!

försent för kärlek, ren som snö.



hej jag heter ewelina,
jag är så trött att jag nästan ser dubbelt (ni ser ju vad klockan är? 6.21... )
men rätt glad ändå faktiskt!

pelle är förståndig, förståndigare än alla andra.

att äta tacos, gunga på solstolar, skratta så man gråter och kolla på hela pelle svanslös julkalendern en varm vårdag med sin egna solstråle är aldrig fel. Imorgon ska jag upp ap tidigt så nu ska jag packa en väska, ta bort sminket (nej juste, har inget på mig - YES) och sätta igång livet enligt rosa serien. 


OCH
jag vill meddela att jag är väldigt besviken på alla mina kära som var på håkan konserten.
jag satt med mobilen i handen hela kvällen och ingen ringde.
rumpa!

när jag är med dig blir min röst så gäll.


fann en trött hund i min säng när jag kom hem i morse.

nu kom jag precis från stallet, åh det var så mysigt. Jag stod ute och borstade honom, red en sväng i skogen och sen lite dressyr på banan. Han var pain in the assssss. men jag älskar honom ändå. 

Nu ska jag ut med hundarna, hoppa in i duschen sen dra mot malin.
jag gillar'T.

lördag.

klockan är halv 1 och jag kom nyss hem.
Jag ska snart fixa i ordning mig för att åka till stallet och ta hand om pollen.
senare idag ska jag hem till fin-mallan och laga tacos, prata usa och må så jävla bra.
jag har saknat henne så mycket, vi har varit så dåliga på att umgås..


ny bild? höh.

den som väntar..


:(

en fredag som denna.



såhär ser jag ut idag. solen skiner som aldrig förr och jag känner YEAH. det är fredag.
idag finns det en A-plan och en B-plan.

A-planen är att gå till skolan nu, ha matte, historia sen filmfreaks (3hbio) med skolan och olle. Sen åker jag jullan och linn till finspång och går ut och äter någonstans. sen mot eve för 18års fest. sen sova hos julia.

B-planen är att gå till skolan nu, ha matte, historia sen filmfreaks (3hbio) med skolan och olle. sen hänger jag i norrköping city med jullan och linn, innan jag åker hem för att träffa min man och hans friends och grillar lite och chillar sen sova hos olle.

Allt beror på om lilla Evelina är frisk idag eller inte. Vi får hoppas att hon är det!

nu - till skolan!

vad är höjden av kärlek?

här har ni min älskade väska. gått och suktat efter den som sagt i 3589år. men nu, när det var 50% rea kunde jag inte låta bli att köpa den. Som ett litet påskägg till mig själv!

Nu - mat.

(klänningen får ni bättre bild på imorgon, då det blir dagens outfit)


Veckans viktiga.

Nationella provet gick käpprätt åt helvetet. Men det gör mig inte så mycket jag tillbringade förmiddagen med anna. Vi åkte rally, tvätta bilen, laga världens godaste mat och åt glass på Halvars. Sen träffade jag Olle en sväng, yrade på stan och köpte världens finaste väska som jag gått och suktat efter i 7392 år. (visar bild sen). Just nu är jag på jobbet, på viktväktarna men ska snart hem. Imorgon är det fredag, vilket betyder matte, svenska och filmfeaks (film treornas slut projekt), 3 timmar bio med världens finaste skola samt världens bästa pojkvän. Sen hoppas jag att det blir 18års fest hos Evelina, dock är hon sjuk men får hoppas hon blir frisk. Det blir även ut och äta med Julia och linn samt sova hos Julia. Jag gillar det!

man måste dö några gånger innan man kan leva.

mamma har bokat upp mig imorgon kväll. Hon ska ha strykningskurs för mig. " det måste du ju kunna när du kommer till USA "

usa? jag?
på något sätt har det inte fastnat i skallen än.

Min tandställning är förövrigt sönder på tre ställen nu (lagade den i fredags)

anyway. imorgon är det svenska nationella prov hela dagen,
ser fram emot det faktiskt!

nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mig mot mitt andra hem, till min kärlek.

puss

du får alla överallt att skratta och ditt egna skratt är underbart.

idag hade vi sång och idrott på schemat. På rasterna & innan skolan skrev jag på engelska uppgifterna så nu är de klara och såg att hon hade hunnit rättat en och den klirrade jag mvg på, rätt soft!
var även super kul på idrotten idag, men oj va jobbigt! samt att hästen gick väldigt fint idag!

någon som inte är lika soft är att min engelska lärare ska sluta..
den jäveln ska flytta ner till USA, men vem vet!
om jag åker på semester till karlifornien under min USA tid kanske jag stöter på henne.
eller?

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, göra mig lite lunch sen bege mig mot pojkvännen.
rätt soft onsdag trotts allt.



får jag gå precis så nära, att min axel stryker vid din arm?

tisdagen var äntligen här. trotts att jag under hela gårdagen levde i tisdags-anda så känns det rätt gött att den äntligen kom.

Idag ser schemat ut såhär:

+ pianouppspel i skolan (som jag dock inte kan vara med på)
+ sånglektion
+ engelska uppsatsskrivning
+ matte
+ träffa malin på en fika
+ gå på stan med linn
+ skriva ut historian
+ göra klart engelskan
+ sova hos olle


rätt gött va? nu ska jag borsta tänderna och sen dra mig mot bussen.
tjingeling badriing!

jag är lucy in the sky,

idag har det varit en bra dag.
Solen sken mer än någonsin och ja mina damer och herrar, idag var det vår.

idag har jag hunnit med:

+ historia
+ långrast
+ danshistoria
+ teater
+ gå utan jacka
+ trevlig fika på uteservering (!!)
+ hänga i stallet
+ räddat 6 lamm från helvetet (typ)
+ pussats
+ gjort klart historiauppgiften
+ kollat på engelskafilmen

nu ska jag mysa lite med min hund,
ta en dusch, måla naglarna kanske sen krypa ner under täcket och sätta igång en bra film.

idag har det gått 101 dagar på 2011 och jag känner YEAH! detta året äger.

Skyll dig själv, ingenting händer här.

tatuering.
jag är mer än sugen just nu.
men mor vill att jag ska vänta tills jag fyllt 18
men då är det ju sommar?!
känns jobbigt att skaffa en tatuering då, får inte sola eller bada.
men efter sommaren sticker jag ju till USA.

knepigt det där..


jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.

heeeeej monsterdiggare!
Sitter i skolan just nu och har håltimme. Rätt soft med nästan 3h lunchrast på en måndag faktiskt!
Idag var det 16 grader när jag gick till skolan.

här är andra vårtecken som jag sätt:

+ en kille på skareboard
+ humla
+ folk utan jacka
+ uteserveringar öppnar
+ fjärill
+ tygskor
+ nercabbade bilar
+ sol x458

betyder det att våren är här nu?


olalalallaaa, i love you babe. olalalalalaa, love me tonight!



jag gjorde lite tacos till familjen förut.
med lite menar jag alldeles förlite, så efter vi ätit upp det fick vi hjälpas åt att göra lite mer för ingen av oss var mätt. måste vara värt iallfall 1 vuxenpoäng?

är lite trött efter att ha gått långt idag,så nu ska jag tappa upp ett bad och slänga mig där i. Imorgon är det måndag, det betyder historia, långlunch, dans och teater samt stallet.

på återseeeeende my babylovez.

happy people never fantasize

& nu börjar en ny vecka med nya möjligheter.
En vecka kvar sen påsklov. Känns så himla skönt att ni anar inte!
Bjuder även på min fina second hand jacka som jag köpte förra veckan!


ps. TACK ERIKA FÖR DESIGNEN - HUR SNYGG?!

här står jag och spricker,

Hörreni. Nu ska jag allt börja skriva lite mer vardagsgrejer här.

Idag är det söndag, helgen börjar gå mot sitt slut och den har innehållit:
+ musikalrep
+ fredagsfika med min man
+ bio (hur många lingon finns det i världen?) med min man
+ tacos, godis och chillkväll hos honom.
+ köpt världens finaste klänning
+ hängt i stallet, ridit i solskenet
+ gått en promenad med min kärlek i solskenet
+ solat
+ MISS LI KONSERT

+ pojken sov här
+ långrunda med anna + hundarna
+ lite plugg
+ tacos



det låter väl inte helt fel?!

RSS 2.0