wow

wooow. jaag haar bråkkat meed min vpappa idaag. Deet var faaktiskt riktiikt hemskt. Fiick även vetta att han leser dena blogg (gr8). Såå - komer intee skrivva oom det här. Meen jaag kann sega attt det haandla omm min finasteee pojkansvän, hämrezan, bejtyg, attt jag inte bereettar saker for hunum (tydliiigen haar inte min vmor jort det haller..) samt aaaaallt annnaat. haan totaaalt balla ur ok jick for långt. (jaag vet snyg stavnig - pga att hann leser & översatter) Men jaag menar WOWOWOWOW.. 


mamma, pappa och ellinor - jag älskar er.
och:

papreena komer snaart som ni moste skjiva undre.
moste barra hita en datorr med skaner - for jaag far inte lona deraz.

Torsdag


hade en rätt okej dag idag, missade nästan bussen till skolan, hade mattetest (gick ifs rätt bra), hade vikarie (läs vi hade en militär jävel) på us history, jag glömde lunchpengar, vi hade hälsa test, vi sprang en mil på idrotten, jag var överdrivet trött och bara flummade runt på kören. Sen var det åka buss hem och lyssna på fin musik - höjdpunkten. Sen åkte vi och kolla på cordells träning, sen var det volleyboll med kyrkan.

Nu sitter jag här och tuggar på en macka och ska snart ta en dusch, imorgon är det fredag - fätt!

tooniiight I'm goiiing haave myseelf a reaal good tiiime


Var på "good time" och åt med Carol idag medans cordell hade träning. Jättemysigt att bara sitta och prata om allt och ingenting. Vore det inte för henne skulle min tid här i michigan inte ens vara hälften så rolig (fick jag till det rätt nu?!). Hon är så fin hon!

Imorgon är det torsdag, jag har redan beskrivit vad som väntas. Funderar även på att dra till kyrkan på kvällen, de har nattvolleyboll klockan 7-9 imorgon kväll. - ska prata med sam imorgon i skolan och kolla om han ska gå!

Nu är klockan halv 12 här och jag är "trött som döööööö-den, vinterns korta dar är låååånga i år"

TA INGEN SKIT!

Sitter i mitt rum nu och har packat ner lite saker i paket som ska skickas till sverige. Trotts att jag har haft en jättemysig kväll så sitter jag här och deppar för mig själv.

Ni ska veta att det är inte lätt att vara här, det är långt ifrån lätt. Men jag har klarat snart 40 dagar - jag är as stolt. Men det verkar som att jag är den enda. Just nu känns det bara bajs bajs bajs. De ända som verkligen stöttar mitt val är min finafinafinaste familj (därbland min pojkvän), några fina utbytesstudenter, vissa fina läsare och mina fina klasskompis melinda.

Jag vill också att ni ska veta att det är inte ett lätt val att välja att åka hem, jag har verkligen grubblat på det länge - skrivit säkert 435 listor med för och nackdelar, gett det nya chanser och verkligen försökt. Men jag har faktiskt gjort mitt val nu, jag valde att följa magkänslan och trotts att det verkligen inte är ett lätt val så har jag gjort det.
Och just nu känns det bara så sjukt ovärt att komma hem till vardagen - jag blev as glad häromdagen när jag loggade in på datorn. MASSA mejl från vänner, facebook meddelande och allt - DE SAKNAR MIG va min första tanke.
Alla löd typ såhär " nej stanna, du kan inte ge upp. du kommer ångra dig föralltid - åk inte "

Jag blir bara ledsen och irreterad när jag läser det - förlåt - men de flesta av er har inte ens en aning om hur det är att vara här. Och det vore så skönt att bara känna all kärlek strömma till än när man gått igenom något svårt och gjort ett svårt val - istället för att alla bara säger att man väljer fel.
Jag som är så stolt över det jag har gjort, ni får mig bara att känna mig så sjukt misslyckad och svag - istället för tvärtom som jag kände för några dagar sedan.

så nu får ni välja, antingen stöttar ni mitt val och tar emot mig med öppna armar - eller så håller ni era tankar för er själva, för jag orkar inte bli ner klankad på längre. Det spelar ingen roll hur mycket kärlek ni menar det med, ni får mig att känna mig så jävla dålig.

- så. nu ska jag vara positiv! PUSS

Hej hopp gummi snopp!

Skriver dethär inlägget i Word-program nu. Nämligen så att familjen har stängt av internet och gömt internet-dosan som man måste tycka igång. - känns faktiskt väldigt fel.

får fråga efter den ikväll, nu ska jag iväg och träffa Carol, vi ska köpa en mobil till henne och sen ut och äta. jag gillar det. Jag ska även träffa min area rep. och planera lite.

Idag fick jag 100% på en matte quiz och 30 fel på historiaprovet (haha) - dock av 80 samt 6fel på en hälsa quiz.
Imorgon är det matte test, hälsa test och gymet på idrotten.

Go lions!


Ikväll ska jag försöka packa ihop lite grejer i paket - ska skicka iväg de i helgen tänkte jag, så att det är klart!
Jag är glad idag, för jag har lyssnat på fin musik hela eftermiddagen och bara varit så himla stolt över mig själv.

PUSS

dansa fastän hjärtat brister.

klockan är 11:15 - vid denna tiden brukar jag sova som en gris här. Men idag tänkte jag göra ett undantag - jag sitter och skriver CV och personligtbrev och mår rätt bra. Har haft ett fin-fint samtal med Michelle idag
- återkommer med resultatet av det.


Såg föresten mina betyg idag, än så länge.

Idrott - A
Hälsa - A
Matte - A
Kör - A+
US history - C-

föresten!


fick äntligen mitt paket idag. trodde verkligen att mina älskade ridkläder skulle vara borta föralltid.
det gjorde mig lite glad faktiskt.

fin musik.

min favorit just nu.

jag älskar faktiskt att bara sitta på bussen i 2h och bara höra denna. Det är bra för en social-varg (?) som mig att vara här. Jag är så mycket ensam, har tid och tänka och jag har kommit fram till att jag gillar att tänka. Det är rätt intressant att bara vara ibland - att ha tråkigt.


one way or another
idag hade jag matte test som gav mig A+, historiaquiz som gav mig C, hälsa uppgift som taaack vaaare ccccp uuungar gaav miiig C (skriiiiver koonstigt iblaand så atttt foolk inte kaan översäätta med gooooogle).
sen hade jag idrott på gymmet - JOBBIGT men härligt, samt allvarligt prat på kören. vissa där är bara cp - men det är så kul ändå. Imorgon ska jag vara som assistens på kören, Mr. Rosens högra hand som han beskrev det. Jag ska alltså vara som en liten extra lärare som hjälper de som behöver hjälp, skriver upp de som pratar för mycket, låter folk gå på toaletten och säger vad jag tycker och tänker om allt. Ska bli rätt kul.

pratade även med mrs. Shomaker idag - så nu är jag ute ur musikalen. Känns såklart lite segt, men ändå det ända rätta faktiskt. Efter skolan åkte jag skolbuss hem, lite fustrerande att det tar 4 minuter med bil att åka hem, 2h med skolbussen. Men jag gillar det ändå, jag lyssnar på fin musik, kollar på allt det vackra här i Michigan och bara försvinner i mig själv.

På bilden ser ni en brownie som var mitt mellanmål under bussfärden. haha. tycker den är gullig!

as fätt!

 

jag älskar älskar älskar min nya design - är den inte finast i världen?
och allt tack vare finafina erika som är min personliga blogg-designare.

Lyckans ost.

Vet ni vad?

Nu ska jag skriva en lista på allt jag är lycklig över:

- jag är lycklig över att jag har en sån fin familj som stöttar mig till 100% i allt jag gör, och som förstår mig i alla lägen. En familj som jag vet gör allt för mig, jag menar bara - de skickade iväg mig hit, de åkte 8h och hämtade mig på emmaboda för att jag inte orkade vara kvar, de köper världens finaste häst till mig, de ger mig all kärlek jag behöver, de har uppfostrat mig till den personen jag vill vara. De låter mig vara den jag vill vara och de älskar mig.

- jag är lycklig som har världens finaste vänner som alltid alltid alltid finns där för mig, när livet äger-vinäger och när det suger. Jag kan verkligen vara mig själv med de och jag vet att de oftast tycker om mig ändå. Jag vet att jag kan ringa mitt i natten och prata om det skulle behövas, de åker med på alla möjliga konstiga äventyr som jag drar med de på och de är bara så himla underbara måsten i mitt liv.

- jag är lycklig som går på en sån fin skola med några av de viktigaste människorna i mitt liv. Det var där det hela började, kom dit som en osäker fjortis med löshår och scenskräck. Oj vad jag har förändrats, jag har växt till en helt annan nivå och träffat de mest underbara människorna.. Ingen nämd och ingen glömt - men mina älskade smusar, jag har förstått nu att jag aldrig kommer ha ett gäng som er runt mig igen. Jag älskar er allihopa så väldigt mycket. Och skolan, wow. Fmg - film och musikgymnasiet, jag vet inte om jag ska säga sveriges eller världens bästa skola..

- jag är lycklig som kommer få dela hela mitt liv med min allra bästavän
och min största kärlek någonsin. Jag har världens bästa pojkvän där hemma, som varjedag skriver mejl som jag läser för att orka gå till skolan. Han stöttar mig i allt jag gör, alla val jag tar och finns alltid där för mig. Han är min andra hälft, det viktigaste jag har och mitt liv. Ibland vet man saker, och jag vet att han är den jag vill leva mitt liv med. Han är alldeles för bra för mig egentligen, men jag vill ha honom ändå.

- jag är lycklig som har friheten hemma i sverige, jag kan ta mig dit jag vill, jag har en familj som litar på mig så jag behöver inte ha någon som beskyddar mig hela tiden. Jag kan ta hand om mig själv och göra mitt liv tilll exakt som jag vill ha det.

- jag är lycklig som tror på mig själv så pass mycket att jag kan åka hem härifrån med flaggan i topp. Jag är lycklig som under de senaste 3 åren växt enormt som individ och lärt mig att ta hand om mig själv och gå min egen väg. Jag känner att detta är fel, jag stannar 1 månad sen åker jag hem. - jag har växt lite mer, jag har fått nytt persperktiv på livet och framförallt så har jag varit helt ensam iväg från allt annat i 1 månad. Jag menar visst, 10 månader är sjukt länge - men 1 månad är faktiskt också väldigt länge att vara själv i ett land där man inte känner någon, gå i en helt annorlunda skola och bara upptäcka en helt annan kultur. Jag är så jävla stolt över att jag har klarat dethär.

andra saker jag är lycklig över:
min personlighet, mitt fina hus i sverige, att jag har världens finaste häst hemma, att jag har två av världens bästa hundar, att jag bor i finafina sverige där allt är underbart, att jag har världens gulligaste vänner som stöttar mig vid bloggen när livet suger här, att jag har tillgång till pengar, mat och sällskap när jag behöver detbabe

Idag kom mitt paket äntligen (trodde jag). Det visade sig vara paket nr 2, as weird att det kom först med tanken på att det andra skickades ungefär 2veckor innan. Men det innehöll kläder, mössa och vantar, min fina fjällrävenryggsäck och godis. Djungelvrålspåsen är redan öppen.


Jag pratade förövrigt med Michelle idag ang att åka hem, hon förstod och det var fint. vi satt och grät båda två. Jag ska iallafall prata med min area rep om det nu. För jag har näst intill fattat ett beslut att avsluta mitt år. Inte HÄR och NU, men jag kommer att avsluta det.

Känns inte värt det, när man ska sitta med gråten i halsen på lektionerna i skolan. Denna resa har gett mig så sjukt mycket att ni anar inte..

Nu är det mat och cordellsträning. Jag skippade Musikalen idag för att prata med michelle, ska maila Sara Shomaker (musikaltjejen) ang mitt val så att hon vet.

Men vet ni, jag är fortfarande en vinnare som kommit såhär långt!

handen på hjärtat

Vet ni vad jag tror?
Jag tror att jag tog det här valet lite för förhastat, för att kolla ifall mamma och pappa skulle låta mig åka. Jag menar, många som åker har drömt om det sedan de var små. Det gick så fort för mig..
Jag känner redan lite att "okej, this is it - nu har jag testat dethär" Känns som jag redan utvecklats massor och fattat lite mer, mest av allt så tror jag att jag förstått hur bra jag egentligen har det. Det är jobbigt att vara här ibland, allt är så olikt det jag är van vid, det jag gillar. När man ska göra familjjära saker här åker man och kollar på cordells  träningar, åker på garageloppis och kollar på skräp och allt är så annorlunda mot vad jag gillar.

Jag gillar familjen, trotts att de är lite tråkiga ibland och jag har inte fått några så nära vänner än så att man kan hitta på saker utanför skolan. Så det blir att om det inte är skola, musikalrep eller cordellsträningar så sitter man bara och sitter.

Det är så lätt att skryta om att man ska spendera ett år i usa utan att ens tänka på hur mycket det påverkar än phsykiskt.
Det känns som att jag så mycket hellre skulle vilja hitta på andra saker än att vara här i 34587år till. - förstår ni vad jag menar?
Det är inte min grej att vara här, jag saknar att kunna sätta mig i bastun eller höja temperaturen på elementet när jag fryser. Nu förtiden sover jag med vinterjacka,
huset saknar isoering och mitt ena fönster går inte ritkigt att stänga. jag har försökt täcka för det med strumpor - men det hjälper inte så mycket.

Alla dagar ser lika dana ut ungedär.
alla skoldagar iallfall
måndag: skola - musikal - cordellsträning - plugga - sova
tisdag: skola - musikal - cordellsträning - plugga - sova
onsdag: skola - komma hem och äta - plugga - sova
torsdag: skola - musikal - komma hem - plugga - sova
fredag: skola - musikal - komma hem - plugga - sova..
lördag : upp tidigt - cordellsmatch - äta ute med familjens vänner - slappa - sova
söndag : kyrkan - slappa - kyrkan - plugga - sova.

Just nu känner jag mig faktiskt rätt klar här, skulle mycket hellre vilja komma hem. Kanske läsa några av ämnerna i skolan (kan man välja att läsa hälften ett år och andra hälften ett annat?) ta hand om djuren, kanske skaffa ett jobb och upptäcka nya saker. 

Just nu känns det som att jag bara väntar tills det känner som att jag har varit här tillräckligt länge för att kunna säga att jag försökt.
Men det känns bara inte som en sak för mig, känns som att.. jag vet inte.

Jag är nog inte utbytesstudent-typen direkt. Här är man så beroende av alla andra, jag saknar friheten att kunna åka vart jag vill, när jag vill.
jag saknar min vardag i sverige. Jag saknar mina vänner, jag saknar min familj, jag saknar mina fina djur, jag saknar ridningen, jag saknar skolan, jag saknar körkortet, jag saknar att kunna göra vad jag vill, jag saknar maten, jag saknar att få skratta på riktigt, jag saknar mitt rum, jag saknar mitt stora fräsha hus, jag saknar att kunna prata med någon - öga mot öga - när livet suger, jag saknar att få vara mig själv till 100%, jag saknar att kunna hitta på sakner med vännerna, jag saknar att somna till svensson svensson, jag saknar min pojkväns snarkningar, jag saknar att behöva gå till stallet fast det är alldeles för kallt, jag saknar hela sverige och jag saknar absolut min pojkvän.

Detta skriver jag inte för att jag har hemlängtan, för just nu har jag faktiskt inte så mycket hemlängtan. Jag känner mig bara så himla på fel ställe..
och just nu känner jag bara " hur lång tid tar det innan man kan säga att man kämpat?"

godnatt.


Hur tänkte de nu?!

Michelle kom in till mig för ett tag sedan " jag och joel ska bara iväg en sväng, kommer tillbaka snart " De har nu varit borta i 1.5 timme. Varken Cordell eller jag vet vart de tog vägen. Cordell börjar bli hungrig OCH jag också - har inte ätit på 7 timmar och cordell borde nog sova snart eftersom det är skola imorgon..

två timmar har de varit borta nu..

två och en halv timme.. (seriöst. cordell har inte ätit något och måste sova - jag också!!? )


OCH HUNDEN I DETTA HUS ÄR SÅ OUPPFOSTRAD ATT DET FINNS INTE

såna här dagar saknar jag sverige.

när  familjen är på trötthetshumör och man kan inte göra något på egen hand.. det suger.

idag vore en perfekt dag att shoppa på förmiddagen, åka förbi candyland på eftermiddagen och sen ligga i soffan och kolla på eva och adam boxen med olle..


ja. idag har jag lite hemlängtan. men det är bara för att jag inte gör något. Men det finns inte så mycket att göra här, när resten av familjen nu sover klockan 4 på eftermiddagen..

ang cordell och bråket med joel

det är många av er som undrar hur jag ska göra här med min familj, pga att jag får ta hand om cordell endel och att jag bråkat med joel ang varför jag är här. Många av er har sagt åt mig att byta familj och att prata med min area rep och så. Jag har faktiskt inte ens tänkt tanken att byta familj, visst vi har kanske inte så bra kemi - vi kanske säger 3-5 meningar till varandra under dagarna (då inte godnatt och godmorgon), och ja - jag tar hand om cordell rätt mycket. Men jag har faktiskt inte ens tänk tanken att byta familj, ja vet att 3 av 5 byter familj, men än så länge upplever jag inte att det är ett måste.

När jag läser om vissa familjer så känner jag mig bara lyckligt lottad faktiskt, finns folk som fått det så mycket värre. Så än så länge stannar jag, börjar jag tycka det är jobbigt att det är stelt (om det nu fortfarande är det) så kanske jag bör överväga det.

Grejen är att ja, ja vet att jag är blyg i början ibland. Men jag har jättelätt och prata med mina vänner här, jättelätt att prata med endel av familjens vänner och sånt. Men sen blir det bara helt tyst när man kommer till familjen. De är inte så påhittiga av sig, alla dagar ser likadana ut. Och får de en tid över, t.ex idag då det bara var kyrkan på morgonen och något möte på kvällen så går joel och sover och cordell sätter igång en film och michelle städar. Så då blir det att jag bara sitter och sitter, antingen vid datorn eller gör läxor eller något sånt.

Men jag är ju här för att leva en amerikans's vardag - inte att ändra deras vardag för att jag ska få hitta på saker hela tiden.

Vi får se hur det hela utvecklas - jag är ju rätt duktig på att uppdatera tycker jag, så ni lär ju få följa rätt mycket.

föresten, ni är så fina. Ni anar inte hur glad man blir när man loggar in på bloggen och upptäcker att någon kommernterat något fint. wow - det kan verkligen förbättra en hel dag här. - HEJA ER!

kyrkhäng.


(ååh. skrev ett helt inlägg som raderades)
hur som, idag blev det inte kyrkan för än 10:45 - men det gjorde inte mig något. Jag sov gladerligen till halv 9 och kände mig rätt utvilad. Hursom, lyssnade lite på tal, sjöng och hade oss, sen var det picknick igen. Denna gång innomhus då det är regn i luften idag (men ändå ca 17 grader). Vi åt alldelesförmycket och satt och pratade massor innan det blev att dra hem. Ledaren frågade mig om jag skulle komma på teen-mötet i eftermiddag. Tänkte strunta i det först, men sen när vi skulle gå kom sam efterspingande och frågade om jag inte kunde komma - då kunde jag inte säga nej. Sam är nog den trevligaste killen jag mött sedan jag kom hit. Så sjuk klockren grabb. Han är också senior på Maple Valley men vi har dock inga klasser tillsamman - det suger. Men vi brukar äta tillsammans ibland.

Jag gillar kyrkan här, den är rolig, modern, alla är så trevliga och de hittar alltid på saker. Resor gör de också - rätt många. Får se i framtiden hur det blir. Just nu är det inte så många resor än.. Men när det blir kallare så hörde jag ryckten om skidresa.

- den som lever får se!

dagens outfit

kyrkklädd och fin. Hah. Jag får alltid kommenterar om att jag är svartklädd - men jag gillar det.


Michelle


godmorgon

hittade ingen bra bild på J i kameran, så snodde en bild på honom.
Här är han, samt en bild på homecoming king and queen (junoir/senior) :


 

fint som snus


gulligt.

haha. här om dagen fick jag ett brev hem (ja, jag bor faktiskt här) från farmor. Det stod typ "hej. ville bara kolla så det fungerar, här regnar det. Du är duktig, jag är stolt. Kram " och idag fick jag dethär av mormor och morfar:


haha. så fina dom är. tänkte inte riktigt till där när det gäller pengarna, men det är tanken som räknas och att de har skrivit brevet på en (ett?) skrivmaskin gör mig alldeles varm. så fint.

(förövrigt. armish människorna här - nivet de ja snackade om som åker häst och vagn istället för bil, inte använder el och detdär.. Har även upptäckt att de inte har någon vagn till barnen - de drar de i skrindor. jag dog. det är det finaste jag någonsin sätt tror jag)

homecoming dance - check!


HAHA. jag dör. homecoming dance liknade mer disco för åk 4-6. HAHA. man kunde köpa popcorn, godis, en korv med bröd och allt sådär. De hade kakbord och allt möjligt. haha! Men det var kul, vi dansade oss helt svettiga, kramades under tryckarelåtar, ni vet sån där dans som de gör i filmer - då alla gör lika dant, åt kakor och klagade på att fötterna gjorde ont. (kanske mest jag som stod för det) Jag drog faktiskt hem 1h innan det var slut - "J" som han kallas var snäll och körde hem mig. Han är understudy för en annan roll i musikalen, så de föreställningarna då det är understudy föreställning (typ 2) så spelar han min sk pojkvän. haha. Men jag hade iallafall tur, jag kunde fått en fuling att spela mot. (ni kan få en bild på honom imorgon om ni vill - tror jag har en bild i min kamera.. )

hursom, nu är jag hemma och har duschat mig fräsh(are). Funderar på att ta något att äta, har ju sedan klockan 2 bara ätit en tallrik flingor. Hur som, bestämdes förut att det inte blir någon söndagsskola imorgon utan bara gudstjänst. Alltså behöver jag inte vara där förän 10:45 - wow.


btw. min dejt till dansen dök inte upp - haha FAIL. ska prata allvar med den där killen på måndag. Men hur som, det kändes ändå inte som en grej att gå två och två på. - men ändå.

kvällens dans-outfit:


Jag kände att jag inte riktigt satsade på denna dansen. Vilket visade sig vara bra, visst- vissa hade balklänningar som vi i sverige brukar ha, medans vissa hade jeans och flippflopp. - rätt kul!

shopping

shoppingen var helt okej, wow jag är så ekonomisk här. (kanske för att ja inte hittar snygga saker)
jag köpte iallafall en liten systemkamera, värmeskyddande spray, torrshampo, 3ögonskuggor, nagelsax, 4 sminkborstar, solpuder, en pärm, papper till skolan, toffsar, hårspännen och säkert något jag glömt - allt för typ 250 dollar , känns jättebra. Kameran är fin, dock inte hunnit prova den så mycket. Men ska ta med den ikväll till dansen så ni får se bilder sen!
Nu ska jag börja sminka mig och lite sånt, NU GÄLLERDET!


soligt, 28 grader kl 10.40

Sitter just nu och kollar pa cordells match. Sandy (area rep.) Ar har och man marker att min familj inte gillar henne - lite kul! Fick ett tuggummi forut, as ackligt! Fick reda pa sen att det var appelpaj smak - whaaaaaat? Haha kul! Om 1h blir det shopping, tror jag ska kopa mig en kamera :)

regnigt och 18° c

redo för fotbollsmatch och shopping.

YEEHA - see you later.

 

(igår köpte för förövrigt mitt andra godis här - minipaket av M&M )


1 månad

Imorgon har jag varit i usa i en månad. wow- tiden har gått fort men ändå inte..
Jag känner själv hur sjukt mycket jag har utvecklats på dessa 30 dagar. Att först komma hit och det visar sig att ingenting är som man tänkt sig, att vara så sjukt långt ifrån allt man känner till och att dela sitt liv med sig själv. Att lära sig att göra det bästa av situationen och att tro på sig själv.

det tar på än så mycket phsykiskt att bara släppa allt och åka iväg, men oj vad man lär känna sig själv.

Imorgon är det fotbollsmatch, shopping runda och HOMECOMINGDANCE - fätt

m&p - vi var på postkontoret idag, de hade fasnat i tullen tydligen, skulle ta MAX 2 veckor till innan de kom.. krångel! (kommer inte ta så lång tid för paket nr2 trodde de)

Paraddags!


Efter musikalrepandet var det dags att ta sig till paraden. Där hade alla olika årskurser från skolan gjort en byggnad eller skapelse eller vad man ska säga. Sen visades våra (hittar inte ordet) "hejnågraavdessakommerblihomecomingking/queen" och alla olika team visades upp. Det var trevligt, de kastade godis på än. bokstavligen. Alltså inte till än, utan PÅ än. hah!

Sen var det maat (äntligen, inte ätit något från klocan 10 till klockan 7) och sen FOTBOOOOOOOOOOOLLSMATCH.

matdagsinnan jag stack till fotbollsmatchen så stack vi och åt på det gamla vanliga stället, jag älskar det.
De har världens godaste cheeseburgare.

(som ni kanske förstår har jag endast ätit hamburgare idag,
men oroa er inte - det händer inte mer än 3ggr i veckan
)

Fredag förmiddag.

innan allt började


idag har varit den bästa dagen på länge, vaknar upp och inser att det är fredag. Åker till skolan gör ett test och två quizes, fick grillad hamburgare i skolan - helt seriöst, de stod och grillade hamburgare till 2000 pers. - MUMS. Sista timmen var det kör, vi körde lekar - Mr. rosen kom till mig och sa att " men cordell kan få vara med här på mornarna när vi över med special kören och sen ta bussen härifrån " - han är så fin han. (pratade med michelle, blir ett nej iallafall.. BAAJS) Sen hade vi party i gymnastiksalen, de hade pimpat upp den och sen var det massa tävlingar mellan de olika årskurserna. - vi kom 2a.. Vilken jävla stämning det var!!

Sen var det musikaldags, dansnummret testades för första gången. Vi hade en danslärare med, som mitt i en låt stannade upp - stängde av och gick fram till mig och sa att jag var en fröjd och titta på, att jag verkligen dansar med själen - då blev jag gladast i världen.


lång dag - YES

skolan (test x2) - musikalen (börja scensätta) - parraden - fotboll


jag tycker om er


what a day..


jani.. skolan var väl som vanligt, idag var det färgdag. Vi seniors skulle bära ljusblå och gul - ser jag ut som en person som äger ljusblåa och gula kläder? nopp - så det blev svart för min del. Skolan segade sig fram, Mr. Rosen kom och bad mig igen att vara med i kören.. och jag var bara så sjukt trött. (cordell väckte mig vid 3 på morgonen idag och sa att han var hungrig - så va tvungen att göra lite flingor till honom) Musikalen kändes bara BLÄÄÄÄ. fick dock sluta 4:15 istället för 5:30 - så joel kom och hämtade mig så att jag kunde äta hemma. Då tänkte jag, att det kostar ju inget att fråga igen ang kören. OUPS - inte så smart.. Verkar som min area rep. har berättat för familjen att det känns som att jag lever cordellsliv här istället för mitt egna. Joel blev as arg och sa typ att bara för att jag vill vara med i den där jävla musikalen så måste han sticka 1h tidigare från jobbet för att vara hemma när cordell kommer - och det förlorar han pengar på. Han tog även upp att det kostar pengar att ha mig här, och att ja borde ge de något tillbaka.

- whaat?

urs. då ville jag hem..

Powder puff matchen var iallafall kul - satt och hejjade på andy som var cheerleader och powder puff drottning. hah!

ps

Jag har brakat med joel typ hela eftermiddagen.. - berattar sen!

sverige i love you

Sitter pa rummet nu (musikalen slutade tidigare), ligger under tacket och lyssnar pa musik.. Cordell var uppkaftig och nu far han sota for det. Wow - visst jag hatar honom ibland, men jag skulle aldrig I hela mitt liv kunna sla honom. Urs, kanns jatte obehagligt det har..

seeee yah!

mot skolan - musikal - cordellsträning - powder puff fotboll.
lovar bilder sen när jag kommer hem, vilket borde bli runt 9 kanske.
LOVE

taggad chei


Vet inte vad som har hänt med mig här, men jag har sånt himla träningssug i magen hela tiden. Wow, jag vill bara tränatränaträna och bli sådär härligt trött i kroppen - nivet! Just nu har jag dock inte så mycket tid för det pga musikalen, det är mest på idrotten som det blir av. Men i november är musikalen slut, och då ska jag dra med Michelle på zumba - FÄTT. jag är as pepp och jag tänker inte bli av med muskler bara för att jag åker till usa - TVÄRTOM. Christin, en vän till mig pratade idag om att hon dansade varje söndag (eller om det var lördag) ska kolla upp det och se vart och tid och sånt, för det vore ju as nice!

förövrigt hade jag ett fint samtal idag med michelle, hon är så gullig. Hon är lite som muminmamman tycker jag. Det är fint, jag sa iallafall att jag va sugen på att hitta på något med mina vänner. Så på lördag, efter cordells match blir det shopping med carol - TAGGEN.


Nu ska jag iallafall sova, det är bra för själen.
Jag ska fan bli personligtränare när jag blir stor!


OCH FÖRESTEN, ISTÄLLET FÖR ATT SÄGA "OH MY GOD" HÄR SÅ SÄGER MAN "MILEY CYRUS"
haha, jag skrattar lika mycket varje gång ^^


Det var allt för idag, nu ska jag sova. Imorgon är det 75 minuter på gymmet som gället - jag gillarT.

- åt föresten min första amerikanska pannkaka idag - gott!hm..

funderar väldigt starkt på att beställa denna godingen.

var min drömjacka förraåret, men 5minuter innan jag skulle beställa hem den tog sen slut..

knepigt..


saker jag saknar med sverige


- paussallad

- att ha körkort

- att inte vara barnvakt hela tiden

- äta alldeles för ofta på donken

- kunna äta mig mätt utan att någon påpekar att jag äter mycket

- maten ( PAPPAS TACOS!! )

- att inte vara så troende

- att få festa

- att kunna sova till 7 på vardagar

- att kunna gå och shoppa när som

- att kunna säga vad jag tycker

- att skratta på riktigt

- att kunna dricka kranvatten

- att ha två toaletter

- mina kläder

- bra internet

- att få fina sms om kvällarna

- att kunna UMGÅS i skolan, här är det liksom 5minuter mellan varje lektion.

- att sova tillsammans med min pojke

- att vara i stallet

- fina höstkläder i affärer

- kunna säga till mamma vad jag vill ha så köper hon det (typ frukostbröd och såna saker)

- att vara lillasyster

- att fika

- att planera sin vecka precis som man vill ha det

- svenska godis (dock inte saknat det så mycket som jag trodde jag skulle göra)

- svenskmusik

- svenska tv program på fredagskvällarna (även fast jag HATAR idol så saknar jag det)

- att ha fina kvällar med vänner

- åka till candyland och köpa godis och mysa framför tvn hela dagen när det regnar

- slappa känslan i skolan

- kunna vara tjurig om man har en dålig dag

- att bli välkomnad av världens finaste hundar när man kommer hem

- att INTE ha en fågel som skriker

- att ha ett städat hus

- att få duscha efter idrotten

- ha allt man behöver

och självklart alla vänner, familjen, djuren och pojken min.

vi är alla under samma måne.Jag älskar halvdagar, 30 minuters lektioner och allt bara flög iväg. Kan inte fatta att det är torsdag redan imorgon, dagarna här bara flyger förbi. Idag blir det att vara med cordell tills klockan halv 5 då michelle och joel kommer hem, då blir det mat och sen cordellsträning. Ungefär så kommer alla onsdagar, måndagar och torsdagar se ut.. En gång följde jag inte med till hans träning, men då såg jag hur besvikna de blev. Så det är väl bara att hänga på! Skönt att inte ha musikal idag faktiskt. Men måste göra lite matteläxa och öva lite sånger till musikalen.

blev förövrigt frågad till bal idag, två gånger haha. Vi utbytessstudenter är rätt populära än så länge. - men eftersom jag redan har dejt så blev det nej. Känndes hemskt..

hjälp tack!

jag kan inte riktigt sova utan ligger och tänker på sommarjobb inför nästa sommar. Fick ett framtidskaos i huvudet idag, helt plötsligt var jag as pepp på att skriva fina CVn och bara lämna ut - se om min tid i usa kan hjälpa mig att skaffa jobb. Hur som så satt jag och tänkte lite på vad man kan tänka sig för jobb..

Jag kom på kolmårdens djurpark - har sökt dit varje sommar sedan jag var 16, men alltid blivit nekad för att inte ha körkort. Nu har jag ju körkort..

- har ni några förslag?


Nu ska jag iallafall försöka sova, Idag har jag inte gjort några läxor - så sjukt skönt. Gjorde klart alla i skolan under lektionstid. - gött.

Imorgon har vi halvdag, det roliga med de är att de är inte så att vi går halva dagen och sen slutar, nej för istället har de dragit ihop schemat så att vi fortfarande har samma lektioner, dock är alla lektioner 30 minuter ungefär. - värt!

världens chans!


Pratade med Mr. Rosen idag - Han är min körlärare, så sjukt underbar lärare - och person över huvudtaget. Han ville ha med mig i the honor choir - alltså en extra kör som man får göra audition till. De finns bara 10 styckna platsert totalt och man får göra massa olika test för att kolla om man passar. Han sa att den kören är lite som Glee - nu är jag ju ensamast i världen (rebbo = svikare) om att inte kolla på tv så jag fattade inte riktigt. Men var tydligen lite musikalliknande, showigt, poppigt och sånt. Han var ju med när vi gjorde audition för musikalen och han sa att om jag vill, så är jag med (haha skrev inne först - som " Your in " - måste nog ta extra svenska lektioner sen) Fattar ni vilken jävla chans? Så åker vi tydligen omkring i hela USA och gör massa framträdande - för två år sedan va de i bla hollywood, förra året va de i Texas, Arizona och alaska - JAG MENAR VAFAN?! Och man får kanske betala typ 50 dollar var, resten står den som "hyr" gruppen för.

HUR FREAKING UNDERBART?!


men..
övningarna är innan skolan på måndagar, onsdagar och fredagar. Klockan 6.40 - alltså 20 minuter innan jag i vanliga fall hoppar på bussen. Första tanken var "perfekt - joel och michelle lämnar huset typ halv - ja kan åka med de" men när jag pratade med de så var det inte en lika bra ide.. Cordell kan inte vara hemma själv, grejen är att nu på morgnarna så väcker de honom vid 6, han tar på sig kläder och skor och lägger sig i soffan och sover (ni hörde rätt - han borstar aldrig tänderna) sen 2sekunder innan vi måste gå väcker jag honom så går vi ut.

han kan liksom inte hålla sig vaken själv.. så jag va tvungen att tacka nej, med gråten i halsen.
- fattar ni vilken grej det hade varit?


Maple valley high school


här får ni lite bilder på hur skolan ser ut utifrån, både utsidan och insidan är typ bara 1/4 av hur stor skolan är. Den är väldigt stor.. (tillskillnad från älskade film och musikgymnasiet med 150 elever) Det är verkligen High school som det visas på film. Alla lektioner slutar EXAKT samtidigt och ma får inte gå ut i korridoren innan (- utan passkort från läraren) så när klockan är t.ex 8.04 så ser man bara hur alla kommer ut samtidigt och sen går det 5 minuter sen är alla borta igen.

Iallfall, dagen var som vanligt, helt okej mattelektion, asjobbig us history lektion, alldeles förtidig lunch som består av en hamburgare och en frukt, hälsa som är intressant som fan men astråkiga lektioner. Bara sitta och fylla i papper hela tiden och allting står direkt i boken så bara skriva av - lämna in sen test på det. As jobbig PE 2 klass, tisdagar och torsdagar är det gymmet som gäller med olika stationer så SJUKT jobbiga, men wow vad stolt man blir över sig själv. Har redan börjar FYRDUBBLA antalet armhävningar, lägga på mer tyngder, orka mer och känner att jag inte blir lika trött. Ni anar inte hur härligt det är att bara få ut alla agritioner och svettas som en gris. Sen kör, då är man as trött och vill helst bara sova, men det är kul. Sen musikal, repen just nu är lite sega.. Bara sjunger, men från och med fredag ska vi börja scensätta. - OCH DANSA. YES. - vid detta laget förstår ni kanske att man är rätt hungrig? Lunchen är vid 10.18 och sen är det musikal till halv 6.

Iallfall, efter det åkte vi och shoppa, jag hittade ett par fina skor för 34 dollar - stolt. Åkte även till Walmart och köpte hårspray, smink och lite såna saker som behövs. Förstår ni att jag från att jag lämnat sverige t.o.m imorgon har varit helt utan hårprodukter? - kul grej!


ps. ingen brydde sig om kläderna idag - YES. jag kan gå i mina jeansshorts!

MOT SKOLAN

idag ska jag försöka bryta mot dresscoden. Har sätt att det är många som gör det - lärarna verkar inte bry sig. Så håll tummarna för mig!

godnatt babes.

skolans stora ingång typ..

 

Läser massa bloggar nu på kvällskvisten, jag kan säga att jag redan vet ungefär 15styckna som antingen är hemma i sverige resan eller som iallafall bokat biljett hem.

Och jag vill bara skicka så sjukt mycket kärlek till de allihopa.

- ni anar inte hur svårt det är psykiskt att bara åka iväg, det fattade jag inte själv förän jag kom fram..amagaaad. klockan är över 10 - måste sova.
(vaknade förövrigt 5 i morse - whaaat?)

Maple valley high school

tagit massa fina bilder på skolan idag

Idag har jag gått omkring hela dagen och trott att det var fredag, har även pratat svenska mitt i stressen och fått ett D på hostoriaprovet.. (ska göra ett nytt på fredag) vilken dag babes. Men jag är glad iallafall - musikalrepet gick bra för mig, men alla andra har så svårt att koncerntrera sig tydligen. Menmen, det är deras problem. Satt och gjorde lite läxor i skolan medans jag väntade på att klockan skulle bli sex så att michelle joel och cordell kom (cordells träning). De tog med sig lite mat till mig. - michelle lagar faktiskt väldigt god mat. Har en favoriträtt som är pasta och kycklig koliox. åt det häromdagen och jag kan säga att jag åt mer än de tre tillsammans. SÅ gott! Nu ska jag svara på lite mejl sen ska jag plugga, har Hälsa prov imorgon - det börjar bli väldigt mycket nu..


ps. klaga förfan inte på plugg i svenska skolan. Jag har tre läxor VARJE dag.
Och varjedag börjar se likadan ut.
skolbuss-matte-historia-lunch(hamburgare)-hälsa-idrott-kör-musikal-cordellsträning-plugga-sova.

Men imorgon är det tisdag - Cordell har ingen träning så jag och michelle ska iväg och leta skor till mig efter mitt musikalrep.

att vara utbytesstudent


Vet ni?

Det handlar inte om att vara här längst, det handlar inte om att vara här tills skolan slutar (eftersom man ändå inte får betyg), det handlar inte om att räkna ner dagar till hemresan eller att vara kvar för att man har betalt för det.

- det handlar om att vara här så länge man tycker det är roligt, att vara kvar så länge man utvecklas och lär sig nya saker.

För har man kommit så långt, så har man fått nytta av sin resa - då spelar det ingen roll hur mycket tid det är kvar eller hur mycket pengar man betalt för det. Man har utvecklats och blivit en bättre människa
och det är ovärdeligt.


Vermontville, Michigan - mitt hem.

påväg hem från kyrkan

cordell

åt här påvägen hem - världens godaste hamburgare!!

cordell och joel

hur ser eran kyrkors rum ut? här är ett från min

maaaaajzzz- naaaaaaaaajzz!


besviken tjej.


Känner att jag har rätt mycket press på mig här. Pratade just med Michelle ang shoppa på onsdag. - så blev det inte. Måste vara hemma med cordell plus att hon vill att jag ska göra läxor innan jag gör något kul om dagarna. Suck. Aja, hon lovade iallafall att ta mig och shoppa senare på onsdagen. Det är ju inte alls samma sak att shoppa med de som med tjejerna, menmen.. det är deras regler och jag tänker inte tjabbla emot. Vi får se vart det hela slutar, skulle ha picknick med garret också på onsdag, men det hinns inte det heller.. 

Hur som, de ville att jag skulle tillbaka till kyrkan nu för någon aktivitet. Men jag sa ifrån, jag måste plugga!

weekend.

ibland måste man sätta lite press på sig själv;det är rätt kul här, för de kallar lördag och söndag för weekend - ändå har de söndag som första dagen på veckan. (alltså som vi har måndag)

en annan kul grej som jag glömt berätta är ju att min historie lärare hade två likadana lektioner för oss förraveckan. Yra tanten berättade samma saker två gånger. Men det var ju bra, hon var förvånad att så många kunde så mycket om det området redan. - vi bara fnissade.

en annan bra sak är att jag ska köpa en ny kamera tänkte jag, och att på onsdag går vi bara i skolan till 11:30.

Jag hatar att komma på rubriker..

Har faktiskt varit duktig och tagit massa bilder idag.


dock tar de 549085039 år att laddas upp - men allt för eran skull babes.
Och ny design är påväg!


förövrigt sitter jag och försöker plugga, men joel sover = SNARKAR, cordell sitte och spelar super mario på högsta volym (ni vet hur det låter...), hunden skäller hela tiden och fågeln sitter och SKRIKER.
jag börjar nästan gråta. haha - bara för att det är så mycket ljud.
Nej, men jag får nog plugga in hörlurar i öronen eller något, måste få bra på provet. (dvs inte F)


- okej, nu har jag väntat i två timmar och bara två bilder har laddats upp. - DÖR!
jag måste iallafall plugga som fan nu, ni måste hålla tummarna för mig imorgon! vid.. 14.49 - då börjar lektionen

MOT SÖNDAGSSKOLAN


Godmorgon världen (se vad som står på..)


Jääävla skit, bara för att jag KAN sova till nio så vaknar jag av mig själv vid 8. Vad är det med mig? Hur som helst, jag har tillbringat morgonen med att leta efter fina julklappar som jag önskar mig (höh), pratat med min pojkvän - tack gud att sverige är 6h före och försökt få tag i någon som vill fixa min blogg design.. Ja, typ det.. Jag ska väl snart gå upp och äta lite frukost, jag älskar mina frukostflingor (egentligen cordells), det är typ maränger i de. YUMMY. Iallafall, klockan kvart i 10 börjar söndagsskolan, är nog bara med en kort stund idag för jag måste plugga på Usa historia plugget. Förlåt att jag tjatar men ni anar inte hur svårt det är..

Jag ska förövrigt föröka att ta mer kort till er, jag har varit dålig på det..
Nu ska jag iallafall äta lite frukost, men vi hörs sen babes. - ta hand om er!

Godnatt.


Väldigt random så bestämde vi vid 8 på kvällen att ärs, vi sticker ut och äter - så kan vi kolla på skor till ewelina. Så 7personer åkte i ca 40 minuter för att hitta en affär som var öppen för att kolla på skor till mig. Fick lite dåligt samvete när jag inte hittade några - men jag tänker inte köpa några fula. Sen åkte vi till Hastings och åt lite, eller ja.. mycket. Familjen älskar stället - jag hittar aldrig något gott att ta.. Kanske nästa gång! Hur som, höll på och dö av trötthet. Helt seriöst så har jag inte kommit in i tidsskillnaden än - vid halv 6 börjar jag bli trött. (alltså klockan halv 12 i sverige) Det är NÄSTAN tillomed så att jag kan somna i bilen då. Helt sjukt..

Hörde förövrigt Westlife i högtalarna i en affär, typ först låten jag känner igen sedan jag kom hit. Här är det country som gäller - rätt gulligt faktiskt. Eller julmusik... åkte i angies och bills bil hem från småkillarnas fotbollsmatch. Vi lyssnade på julmusik, men det var inte människor som sjöng utan det var hundar som skällde i tonarterna. - jag trodde jag skulle dö.

Jag gillar angie och Bill - det är nästan så att jag har bättre kemi med de än med michelle och joel. De är lite mer skojsamma, lite mer flummiga liksom. - och då blir jag likadan. Michelle och joel är så tystlåtna - förutom när de skriker på Cordell - och då blir jag tystlåten och tillbakadragen. Vilket jag nog inte skulle beskriva mig som..


Imorgon behöver jag inte gå upp för än 9 - det är den längsta sovmorgonen jag fått sedan jag kom hit. Jag är glad om jag får sova längre än halv 8!

ÖÖÖÖÖÖÖÖ-na, vart är ni?

Skypade förövrigt med min vän idag, han började as garva åt min svenska dialekt. Tydligen pratar jag någon stockholmska med blandat göteborg-ska och vad han nu mera sa. När jag kollade på min egna videoblogg upptäckte jag det också - vart är mina fina ÖÖÖÖÖ-n?

emily hälsar - minstingen i den andra familjen.


ändrade planerBlev inget shopping idag.. Hon som skulle köra oss var sjuk, så nehe.. jävla skit - jag som var så taggad på det. aja, blir väl att chilla lite idag också. Var och kollade på Cordells match, köpte en cheeseburgare på vägen hem (var hungrigast i världen, men de andra åt så lite så jag ville inte äta så mycket - förövrigt första donken måltiden sedan sverige) och nu är angie och bill här. Vi ska väl snart göra lite hamburgare - är hungrig fortfarande. Ska nog ta ett äpple så länge. 

Hur som, jag ska försöka få oss att sticka och shoppa imorgon. Jag vill verkligen hitta på något! - Vi märker.lördag.

godmorgon mitt herrskap - eller något.

Klockan är 8 här och vi ska snart åka för att kolla på Cordells match. Jag har tagit på mig massor med kläder - så att jag är redo att möta kylan! - okej, ni har det nog kallare än mig, men ändå! Är taggad på shoppingturen i eftermiddag. Förövrigt hade jag en jättekonstig känsla när jag vakna, jag drömde liksom att jag var i sverige, så när jag vaknade så min första tanke var " vart är jag?" - as skumt. Hur som helst, gjorde inte klart US history papprena igår, men jag ORKAR inte. Har gjort 4 st häften - 3 kvar. Prov på måndag..

 

hur som helst - det blir nog en bra dag idag.

 

Förövrigt fick jag ett meddelande av mig area rep. igår " MÅSTE PRATA MED DIG" - bör jag vara rädd?

 

förövrigt nr2, jag dör på mitt hår just nu. vet inte riktigt vad jag ska göra med det.. = i-landsproblem


love never fails.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt situationen att jag har världens bästa och finaste pojkvän hemma i sverige, och ändå betalar jag sjuka pengar för att åka så långt ifrån honom som möjligt. Javet att det inte är därför jag åkte, men just nu är jag lite senimental (som jag inte ens kan stava - men ni vet vad jag menar)

wow. humörsvängningar i USA
- det är inte många som har haft. Iallafall, jag vill bara att alla ni som har era fina pojk/flickvänner vid er. - NJUT. Lägg en lapp i hans/hennes plånbok imorgon där ni skriver "du är fin" - sluta upp och ta varandra för givet. När jag sitter här, ensam i mörkret så ångrar jag allt taskigt jag någonsin gjort mot olle, alla gånger jag tagit honom för givet och alla gånger jag bara tagit ur min illska på honom. Men det är ju lite försent att säga förlåt för det nu. Jag är bara tacksam som fan över att han tycker om mig iallafall. - för vad vore jag utan honom?

du är finast i världen


..och jag saknar dig.

jag lämnar inte amerikatt - än.

fått fina sms under hela dagen, haha. Ett ryckte har tydligen gått i skolan om att jag åkt tillbaka till sverige. haha - så fått massa "vi måste ses och kramas hejdå/ du FÅR inte åka/ jag tänker åka med dig" - sms. rätt fint att så många redan bryr sig. Men nejnej, jag stannar ett tag till - har ju precis kommit hit ju! Det är sjukt att jag redan varit här i 21 dagar - amagaad. Är as taggad inför morgondagens shopping, inte åkt och riktigt shoppat någongång sedan jag lämnade sverige. I New York sprang man mest bara omkring och kollade på allt, och köpcentrumet jag var i med familjen var inget för mig..

Huvudet känns lite bättre.
Idag har jag förövrigt varit så sjukt onyttig - men det får man vara när man är sjuk tycker jag!

videoblogg - YO!


framtida hund


Glömde visa hunden ju; Här är den iallafall. Inte just denna, men sån ras. Först tänkte vi ha en hanhund vid namn Cleas. Men kom fram till nu att en tik är mycket lättare. Så inom iallafall 2år ska vi köpa en sånhär plutt - vid namn Lillemor. Lagom fult och gulligt - jag gillar fula namn på gulliga saker.

Distansförhållande

Vad gör ni en fredagkväll (för er) som denna?
Själv sitter jag och pratar med min pojkvän ang framtida hund, lägenhet och resor.
Jag måste säga att distansförhållande-grejen funkar bättre än förväntat för min/våran del. Visst, det är svårt att vara utan varandra. Men vi båda vet ju att vi ses om ca 270 dagar. - så varför sitta och gråta då istället för att göra något kul så att tiden går snabbare? Visst, det går lite upp och ner ibland, man blir svartsjuk och ... Men det förändrara inte kärleken för det. Visst - vissa känslor försvinner när man inte ses på 10 månader. Men jag kan sätta allt jag äger och har på att de känslorna kommer tillbaka så fort man ser varandra igen.

Jag satt faktiskt och kollade på resor hem till sverige över jul, 7000 ungefär. Mycket pengar och jag ångarede med en gång att jag kollade. Jag ska fira jul i Usa - det är nytt, annorlunda och as nice! Jag ser fram emot allting som händer, och jag vet att världens bästa och finaste pojkvän kommer stå där på flygplatsen med 549083 pussar till mig när jag kommer hem.


Nu måste jag verkligen plugga! - HEJA


ps. videoinlägg på g

klänningsproblem..

 

satsa på den blåa lite enklare som jag redan har, eller köpa en ny?


sjukling

Everest Black Jeffrey Campbell Henry Kole

yeees- It's true. Jag är sjuk och ligger nu i soffan och kollar lite mejl och sånt. Har även satt igång en tvätt (duktig tjej) och ska väl plugga US historia sen *suck*. Hur som helst - ni vill kanska höra om musikalrepet igår? Vi fick manus - ändrade allt snuskigt till mindre snuskigt samt sjöng två låtar. - där en av de var min. Hur som helst, det gick bra och jag är taggad.
Ikväll ska joel och Cordell iväg och jaga, får se vad jag och michelle hittar på. Imorgon är det iallafall match för cordell först på morgonen, sen kommer angi och bill hit ett tag (vänner till familjen som jag träffat typ 35839475 ggr) - de är jättetrevliga. Vi ska äta lite mat tillsammans och sånt, sen ska jag till Carol och vi sticker och hämtar några utbytisar sen är det shopping time. - måste skriva en shopping lista på vad som behövs.
Är förövrigt väldigt sugen på dessa godingar - fintfint!

jag saknar mina voffingar.


puss från sjuklingen

garret och jag på skolans bakgård.


Hejsan babes. Jag är ledsen att jag är lite off, men det är rätt mycket här nu. Idag var det som sagt skola,musikal,mat och cordellsträning. Hade matteprovet idag, gick sådär.. Prov + feber är inte sån bra kombination. Förövrigt så har massa kommit fram och grattat mig till rollen i musikalen idag, sagt att jag var duktig på audition och massa. - då blir jag glad. Folket i skolan har förövrigt börjat kalla mig "fash" - dels för att de inte kan uttala mitt namn och dels för att de tycker jag har coool stil - fashongiirl. I like it! Imorgon är det skola som vanligt, US hist quiz också, men får se. Just nu ligger jag med feber. Har på mig ungefär alla kläder jag äger - TOM vinterjackan och ligger ändå och fryser som en get. fan.

hur som, på lördag är det shoppingdags. - funderar på att ta en klänning jag har hemma - nivet den där blåa med volanger? Istället för att lägga pengar på en som jag ska använda en gång? haha. ja jag är snål här. Men jag lägger hellre pengar på aktiviteter än en klänning. Jag ska ju ändå bara gå med en kompis.


- klockan är 9.10 här - på kvällen alltså. Jag ska sova, ska nog vara hemma imorgon så att jag blir frisk någongång..  - vi får se!

fråga

om hemlängtan.

får många frågor ang hemlängtan nu för tiden.
Men på något sätt så är det så mycket just nu, skola, halloween, homecomming week, musikalrep, prov, vänner och massa händelser på gång så man hinner inte tänka så mycket på sverige.

Såklart det suger att inte få uppleva allt dethär med mina närmaste. Men alla måste någon gång lära sig att stå på sina egna ben. Det här är en sån stor möjlighet, det öppnar många nya dörrar och jag vet att de som är där hemma fortfarande kommer vara där när jag kommer hem.

men idag. idag saknar jag min pojke väldigt mycket.

myskväll


direkt efter skolan satte jag mig och pluggade lite på matteprovet vi har imorgon. Hade hälsaprov idag, var typ 4st som jag inte ORKADE. Helt seriöst, jag mår as bra på morgonen och kvällen, men under dagen får jag feber. - funderar på om det är stressen? hur som, satt med feber och gjorde det där provet. Vi får se hur det gick. Matteprov imorgon och Us Hist prov på måndag - dödamig. det där ämnet alltså. HURSOM. Efter lite plugg åt vi och sen drog vi till cordellsträning. Det var FREAZZZZING cold. Jag dör - nu börjar det bli kallt här (typ som i sverige alltså) - regnade gjorde det också. Så efter att ha suttit där i 1.5h så åkte vi hem, tände upp öppnaspisen - bakade mina favoritkakor - gjorde varmchoklad med marsmellows och åt upp ALLA kakor.

Det är så konstigt, jag är VERKLIGEN inte en kakperson. Tycker inte om kakor. men dessa - YUMMY!

Jag kan även säga att wow, min hy har verkligen blivit fin sedan jag kom hit. *glad tjej* och att jag får mängder av positiva kommentarer på min engelska. De är typ helt chockade att alla i sverige kan engelska. - rätt gulligt.

Jag kan även säga att WOW. jag trivs här. Morgondagens schema är
- skola
- musikalrep
- ut och äta med familjen (gör det typ 2ggr i veckan - LOVE IT)
- cordells träning

Hoppas mina babes där hemma hade det bäst på relionsresan föresten. Det är så konstigt att ni är så långt borta..

plugginglady.


Anders (min mattelärare i sverige), jag saknar dig. Trotts att jag läser Matte B som jag redan läst så är det så SJUKT jobbigt. Okej, man lär sig en sak - sen ska man göra 094853095830495834958340953484 tal med det. Som nu, från idag till imorgon har vi 36 freaking tal. Och ett tal tar typ 5 minuter för man måste skriva ner ALLTING.

(och de 23 st första talen jag gjorde var fel tal.. alltså inget av talen vi hade i läxa)det är som är MEST irriterande är dock att det ändå bara är 5 som rättas - dessa väljs slumvis ut. färstår ni hur opepp man blir på att sitta och plugga då eller?

Har 4 häften us history också. Men det får garret hjälpa mig med - samt så rättar hon typ inte. Hon bara prickar av att man lämnat in.


En annan sak. Jag och michelle kanskes ska börja dansa Zumba - FÄTT. Hoppas det blir av!


Det är nu allting börjar - känner ni det?

musikal

ett av de två kakborden på helgens picknick.oups. kollade precis på musikalschemat. Rep varje måndag,tisdag,torsdag,fredag och lördag - 7veckor framöver. Denna vecka är det dock bara torsdag. Sen börjar allvaret. FÄTT. måste dock se till att hinna med familjen, vännerna och plugget. Så om jag from. nästa vecka blir lite off här på bloggen så vet ni varför. - men jag ska göra mitt bästa!

Nu tror jag att maten är klar. Sen måste jag plugga lite till.. sjukt mycket denna vecka. Usa historia är värst - jag hatar det ämnet. HAHA. Har ett hälsa prov imorgon och mattequiz på torsdag. Men det ska nog gå bra. - måste plugga lite på hälsan bara, men matten kan jag. Har lite historiapapper som måste in också.

Har ju som sagt idrott på gymmet varje tisdag och torsdag - förstår ni hur helt slut man blir? Man har ont överallt och verkligen bara hatar sitt liv. Det är sjukt härligt!

Imorgon är det onsdag (whaat? det var ju måndag nyss?) dagarna här se rätt likadana ut därför går de så sjukt snabbt. Jag älskar det. - det gör jag verkligen.

klänning


blir lite sugen på att beställa en homecomming dress. Men tror jag väntar, kan beställa lite kläder någon gång då jag får lite pengar över :)  - jag är även lite osäker när det gäller färg på klänningen - men vi får väl se vad som hittas :)


nu måste jag plugga, har MASSSOR av plugg..

BABES

jag ska vara städerskan tror jag ..


Jag tänkte vara lite negativ också när jag ändå är i farten. Jag blir så himla trött på endel utbytesstudenter som skryter om hur många regler de har butit - som att det vore något att skryta om. "mig kan man inte lite på - visst är jag cool". Det känns ju bara omoget och respektlöst. De finns ju regler för ens egna bästa - inte för att de ska vara dumma. ÅH. ja det blir jag arg på.
Jag blir också arg på min benhinnainflamation som kommer fram igen..


förövrigt är det ändrade planer nu - så på lördag ska jag carol och några fler tjejer åka och köpa balklänningar :)

Nu ska jag plugga, Cordell har ingen träning idag så blir att vara hemma och plugga och tvätta.
PUSS

MUSIKALDAGS.


JAAA!!!
JAG SKA VARA MED I MUSIKALEN. JAG ÄR EN UNDERSTODY FÖR HOLLY. ALLTSÅ RESERV FÖR EN AV DE 4 HUVUDPERSONERNA. WOWOWOOWOW.
DET VAR 200 SOM SÖKTE TOTALT OCH JAG BLEV UTVALD. YEES!!! ÄR DEN FÖRSTA UTBYTESSTUDENTEN NÅGONSIN PÅ MIN SKOLA SOM FÅTT VARA MED I MUSIKALEN!!!
JAG HAR ÄVEN EN DANSROLL - JIPPI. DET KOMMER BLI BÄST!!!

Lång dag.Hej babys.
Har varit en lång dag idag. Skolan var allt som vanligt, matte, us hist, hälsa, idrott och kör. Körde amerikanskfotboll på idrotten - så sjukt jobbigt! Iallafall, slutade skolan som vanligt 2.40. Då var det bara att vänta tills 3 - då jag gjorde min dansaudution som gick helt okej och sen sång 4.15 audution som gick bra.  - de sa direkt att de ville se mig igen. Så då var det bara att vänta till 7.45 - förstår ni hur lång tid det är? (förlåt att jag börjat skriva i pm och am istället för typ 19.45...) Satt iallafall och gjorde läxor och flummade runt med carol och Garry ett tag. Garry var snäll och väntade på mig och var mitt mentala stöd. Sen var det MASSOR av tryouts. Vi fick läsa manus, dansa igen och massor. Flera människor fick gå och jag blev kvar i den sista gruppen. Imorgon får vi veta om vi kom med/vilka roller vi får. Jag vill verkligen vara Holly - typ en slampa som är lite whitetrash - if you know what I mean? Hur som helst så har hon bäst låtar - därför ja vill vara henne. Vi får se imorgon! Klockan är iallafall 9.46 här nu - kom precis ut ur duschen. Nu ska jag sova.

Imorgon är det seniorfoto på G - jag vet inte vad jag ska ha på mig..


fick förövrigt godis av busschafören idag - "det förtjärnar du" . då blev jag glad!

Godnatt babys


här får ni en fin bild på dagens frukost. Jag tror faktiskt att jag ska börja strunta i att äta frukost. De har bara onyttig äcklig frukost här. Så istället kanske ta en banan eller något sånt. Hur som helst. Amazing race var SÅ sjukt kul. Men jag hinner inte berätta idag - för nu ska jag ta en dusch (borde egentligen göra matteläxa) och sen sova. Åh. jag svär - min säng här är skönast i världen. Imorgon är det skola som vanligt, musikal auditions, hänga med garret och sen kolla på cordells träning. Jag gillar usa. Ska försöka ut och gå/springa imorgon också - jag MÅSTE komma i balklänningen.


Föresten pappa och mamma om ni läser detta
- LEVER NI? jag har försökt få tag på er under hela helgen utan resultat *sad face*


michelle är väldigt bra hostmamma. Idag var hon och köpte skolgrejer till mig jättemycket fint. Då blev jag glad!
jag har blivit mer pratsam nu med familjen, och framförallt i skolan. Engelskan är oftast inget problem längre.

Vanlig söndag.

BILDERNA VILLE VERKLIGEN INTE - finns på fejjan iallafall.

Vaknade vid 8 - SOVMORGON!! Hann inte duscha utan fick dra direkt till kyrkan. Åt donut frukost - det var rätt gott! Sen var det lite konsert, teater och lite as intressanta föreläsningar (av en väldigt fin kille). Sen var det vääärldens största picknick- ååh allt var så gott. Det var massa frukt, massa cupcakes, massa god dricka, massa onyttiga saker och MASSOR av fina människor. Kom precis hem därifrån. men ska dit igen och köra Amazing race med alla andra high school kids. Jag hoppas fina killen med lockiga håret är med..

Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR dethär. Wow, alla är så trevliga och så fina. Och min familj bara fortsätter planera massa resor!!! (Tänker inte berätta - FNISS )

kan förövrigt säga att jag inte komma ha lika mycket tid vid datorn länge babes. Det är nu mitt liv börjar. Jag är så sjukt taggad inför allt att ni anar inte.

Visst, hemlängtan suger. Men det är det värt - för det är en helt ny värld här borta.
-Och den är underbar!

lite svar

aaah jag är avis! vill också på footballmatch :( har dina värdföräldrar förresten planerat in en baseballmatch ännu? såna är AWESOME.
ha det så braa!

- nej, inte vad jag har hört än. Men de planerar massor - så någon baseballsmatch blir det säkert! Puss

fan vad gött med Bal älskling <3 när ska denna Bal ske då? :) <3 pusss


jaaa. det är as nice! Balen är lördagen den 24e sep. HOPPAS klänningen hinner komma..
annars lovede michelle (hostmamma) att hon skulle fixa något. Åh- hon är så fin :)
PUSS BABE

STOLT TJEJ

 

Jag vill bara säga en sak. Jag har sedan jag lämnat NEW YORK (där jag köpte en äcklig chokladkaka som jag sedan gav bort) inte köpt något onyttigt alls. Det ända riktigt onyttiga jag har ätit är chips. De har ju chips till vissa maträtter här. Jag vill bara säga att jag är så sjukt stolt över mig själv för det. Jag har liksom inte slösat pengar på massa småsaker.

förövrigt. alla som vill ha mitt nya mobilnr - säg till!
PUSS BABES


Lördag.

Jag var inte sådär jätteglad när klockan ringde vid 6 idag. Jag menar - OFTA KOFTA? det är så tidigt.. Hur som helst så drog vi iväg mot Cordells match. Det var så sjukt nära att jag somnade i bilen (bara gjort det 2 ggr ihela mitt liv) - men så blev det inte..  Hur som helst så SPÖREGNADE det när vi kom dit. Fick sitta i regnet i 3h- funny. Nejrå -det var helt okej. Sen åkte vi och shoppa. Jag skulle som sagt köpa mig en bra och billig mobil - hittade den perfekta. Dock visade det sig att den inte skulle fungera i huset pga dålig teckning. Så jag fick ta en lite dyrare, en blackberry. 60 dollar i månaden ska jag betala - så länge jag vill ha kvar den. Dock funkar den ändå inte i huset - suger.

 

WHATEVER. Köpte även en skolgrej där jag kan ha alla lösa papper - perfekt. Sen köpte jag inget mer, ingen affär lockade mer än Victoria Secret. Men kände inte för att gå in där med familjen. Så vem vet, det kanske kommer gå rätt bra att vara snål? Hur som så var det så sjukt konstig stämning när vi skulle äta. De liksom gick och köpte mat och frågade inte ens vad jag ville ha eller något, så då satt de tre där och åt och jag satt utan. As konstigt, efter ett tag gav jag iallafall upp och gick och köpte mig mat själv. konstigt!

Hur som, efter lite shopping så åkte vi till en marknad och gick omkring lite. Fick smaka smakprov av några popcorn liknande saker med typ caramell smak. JAG DOG. det är typ det godaste jag ätit i hela mitt liv. - men jag köpte inga! (jag ångrar lite det dock)

Sen åkte vi till några garagesales - jag HATAR det. men de tycker att det är roligt, så det är väl bara att åka med och göra det bästa av situationen. Blev helt plötsligt AS varmt under dagen, så man svettades ihjäl halva dagen - men hellre det. Luften här är nivet sådär kvav som den är utomlands? Att man får en varmvind mot sig när man går utanför dörren? - det älskar jag.

 

Sen åkte vi till en restaurang i Hastings och åt. Jag läste allt möjligt konstigt på menyn men bestämde mig för att " bacon och cheeseburgare med chips" lät ändå rätt gott. HAHA. Grejen var dock att hon kom med en freaking skål med chips och sen var det typ pyttelite köttfärs och bacon på sen massa ost. HA - det var as äckligt. Men jag åt ändå. Och de hade världens godaste dricka där - bubbelgum läsk. Och det är så fint, för alla får skicka in valfria bilder så väljer de ut varje vecka vilken bild som får pryda flaskan.

- varför finns inte det i sverige?!?!

 

Efter maten stack vi till en affär och kollade lite på gevär och sånt. Det är så sjukt här, VEM SOM HELST kan bara gå in i en affär och köpa värsta pistolen. rätt sjukt!

 

Nu ska jag sova, imorgon är det kyrkan hela dagen. Det är donut frukost (äckligt men roligt), picknick, konsert, teater och massa massa skoj. Det blir nog fätt. Sen ska jag tvätta kläder och plugga på kvällen.

Nu - SOVA. är så sjukt trött!


WHAT A NIGHT,

Wow. jag har haft världens bästa kväll. Först drog jag och några vänner till en pizza restaurang vi var väl ett gäng på kanske 10-12 st. As mysig, köpte mig som vanligt en cheeseburgare - love it. Tänkte vara nyttig och bara ta hamburgaren - inget friterat till. "Du är ny, jag bjuder på chips till" tackar och tar emot (- det är inte han som måste fixa en ny balklänning om den inte passar sen..) Sen drog vi mot matchen. Wow det var så mysigt. Alla hälsade på alla - alla pratade med alla, man dansade, gjorde narr av cheerleaderna, skrek, slogs, snodde varandras telefonnr, attackera folk, lärde känna massor och lärde oss nya språk. Wow. Det var helt klart den bästa kvällen i USA hittills.

Efter matchen åkte vi och köpte glass. Min var alldeles för söt. så nate fick äta upp den..


Jag har inte nämt Garret för er föresten, han är min BFF som man säger här. ÅH. han är så bra!
wow - har träffat så många trevliga människor ikväll. Jag är så glad i hjärtat.


hur som helst, imorgon ska jag upp klockan 6 - YES. 30 minuters sovmorgon! För vi ska till grand rapids (?) och först kolla på Cordells match och sen shoppa. Jag ska köpa en mobil. De där 500 dollarna som blev stulna skulle ha suttit FINT nu. FANFANFANFANFAN. aja, får väl se men inte röra. Ett block och en mobil ska jag iallafall köpa - billigt.
jag är förövrigt SJUKT ledsen över bilderna. Min plan om att vara den perfekta bloggerskan går sakta i kras..
Men jag kämpar!

VET NI!?!?!?!?!??!?!JAG SKA GÅ PÅ BAAAAAL. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG INTE VET VART JAG SKA TA VÄGEN. WOWOWOWOOWOWOOW.

HECTOR FRÅGADE MIG IDAG - GLAD TJEJ. JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!!!

HÄR ÄR MIN KLÄNNING PÅ BILD. MAMMA FÅR SKICKA DEN SÅ FORT HON KAN SÅ ÄR DET BARA ATT HÅLLA TUMMARNA PÅ ATT DEN HINNER KOMMA FRAM!!NU SKA JAG PÅ FOTBOLLSMATCH OCH HEJA SOM BARA DEN. TROR MIN MAPLE VALLEY TRÖJA ÅKER PÅ. YEAH!

- har jag sagt att jag älskar hälsa- lektionerna?
OCH att jag har världens jävla träningsvärk.  tur att det är helg!

Fredag.

skolan idag var mycket  bra!

 

Först matte, matten är jättelätt. Läraren vill att jag ska byta till en svårare för att få lite mer utmaning. Men njaa.. trivs rätt bra. Us Hist börjar bli svårare nu. Idag satt vi och kolla på film ett tag, om Word trade center grejen. Sjukt intressant faktiskt (ja jag är en hemsk människa)

Sen Hälsa - brukar ha lunch men idag var det ändrat schema. Så hade hälsa här. wow jag älskar det ämnet - helt i min smak. Sen var det lunch, köpte mig en SUPERGOD hamburgare - YUMMI. Och jag dricker mjölk och vatten hela dagarna. Sedan jag kom hit (om man inte tänker på New York) har jag druckigt 3 glas cola. - lite cred för det tack. Och nyss åt jag min FÖRSTA skiva av vitt bröd.

 

Sen var det idrott och kör. idrottsläraren var typ sjuk så vi fick köra lite fotboll - de va nice. Sen kören smet jag ifrån för att istället gå på audition information. Det var SÅ kul.

 

; ja. först kommer ni in här, se till att gå rakt, kolla på juryn i ögonen, fläng inte så mycket med armarna.. Ni ställer er här, jag gör en markering så att ni kommer ihåg. Sen ska ni säga namn, klass och sång. Sen säger vi okej, då kan ni börja sjunga. Ni får MAX 30 sek på er, sen säger vi tack, då bockar ni och säger tack. Sen går ni ut såhär. Jag tar det en gång till... - så ska vi öva en varsin gång nu?

 

Skolan slutade 1h tidigare pga att alla seniors skulle samlas och prata om graduation, balen, skolfoton och sånt. Taggad tjej. Näst-nästa vecka är det homecomming vecka. Dock var det inte så roliga teman.. omatchat, tvilling, 80tal, färgglatt och skolfärger.

 

Hur som helst, vi skulle iväg någon stans ikväll. men kommer inte ihåg vad det var. Hoppas vi äter ute iallafall!


Jag älskar dig.


Så rädd att jag ska glömma bort dig, du är så långt bort just nu.
Jag vill ha kvar känslan inuti mig - allt som är kärlek ger du.

Så rädd att jag ska göra misstag som förändrar allting.
Tänk om jag blir någon annan.. som inte känner någonting ?!

Så rädd att du ska glömma bort mig, hur du känner för mig.
Du är mitt livs stora kärlek
- Jag skulle dö för dig

Bilden vill inte. sorry babes

Idrotten idag var så jävla HÄRLIG.

ni vet (några av er iallafall) hur jag pratar om att jag vill vara med i biggest looser bara för att bli TVINGAD att göra saker? Så är det typ på våra träningar - lite som biggest looser. Det är så SJUKT jobbigt, men så SJUKT härligt. Alla peppar varandra och är glada.

FAN va fätt med idrott 75 minuter 5 ggr i veckan.
plus att jag har räknat ut att min familj inte är så onyttiga. - visst de köper massa grejer, men de äter de LÅNGSAMT plus att maten är sjukt god. Ikväll åt vi engiladas (jag vet inte hur det stavas) - MUMS. Igår åt vi kött och ris - as konstigt och as gott ris.


OJ: klockan är fraking över 9 här. Jag måste sova.
(och nej alla från soft landing campet - jjag har fortfarande inte vant mig vid tidsskillnaden. är ALDRIG hungrig här typ - det är ju ifs bra)

hur som helst, ville jag komma fram till att jag nog inte kommer bli så fet detta året. Men kanske kommer gå upp i vikt pga musklerna och det är ju bara bra.


- älskar förövrigt min Hälsa lektion. SÅNT vill jag göra föralltid.nu MÅSTE jag sova. ska upp 05.20. DÖDA MIG. - så sjukt tidigt. Har även kommit fram till att jag är den eleven som åker LÄNGST skolbuss i vårat område - KUL. 7-35 börjar skolan, saknar fmgs hejvibörjarvid9.

puss

listan


Jag gillar detta grejen med positiva listan. Men det är för att underlätta för er, händer mycket här om dagarna som är nytt. Så istället för att skriva en novell så gör jag lite listor.

- BILDER KOMMEER IKVÄLL.


- REBECKA du skulle älskat dethär, de äter chips till sina måltider. Som vi äter potatis typ- gott.

- På måndag är det audition för musikalen, jag är sjukt taggad.

- har ändrat schema nu, så har hälsa. AS KUL. - ända neggativa är att jag har lunch 10.13 - fraking tidigt.
(skolan 7.35 - 2.40)

- det är fullt med smådjur överallt, så jag har bett över hela mig snart. Myggor och massa sånt.

- jag kommer ALLTID sen till bussen på vägen hem

- skolmaten är äcklig, men det gör inget för jag är inte hungrig vid FREAKING 10.13

- SKULLE JAG ÅKT HEM TILL SVERIGE 10 DAGAR SENARE SÅ SKULLE JA HA HÄNT MED FAMILJEN TILL ALASKA.

- igår kom en skadad lite hund och hälsade på oss här. vi gav honom mat och sånt. han va söt.

- på söndag är det picknick med kyrkan.

- nu ska jag till cordells träningLOVE

mina grannar

Vill berätta lite mer om folket som bor här omkring för jag tycker de är så gulliga och fina. De använder ingen elektrisitet eller något sånt. De skriver brev till varandra, de åker häst och vagn och de är alltid så finklädda. Mamman i långklänning och förkläde, dottern lika dan outfit och med flätat hår. Mamman har scarf runt håret. Pappan har kostymbyxor, vit skjorta och svart väst och oftast hatt. Och småkillarna har hängslen med vit skjorta och emilmössa. De är så fina att jag bara vill pussa på dom.


Rolig sak - yttligare igen

På matten sitter jag brevid en typisk LUDDE. ni vet en såndär lång smal kille, fluffigt hår, trasiga och äckliga kläder, leker med flugor under lektionen men ändå är så smart. Tror att det bara finns sånna i amerika.

förövrigt träffade jag några riktigt trevliga ridtjejer. De var fina.

PLANER

På fredag ska jag äntligen gå och köpa mig en mobil som jag kan ha här. Fortfarande osäker på om jag ska välja en bra som jag kan ta med till Sverige sen eller om jag ska satsa på någon dålig. - pappa vad tycker du?

Ska även kolla på Halloween kostymer. Det är tydligen jättestort här på landet. De gör laburinter av majsfälten och så vid midnatt får man karta och ficklampa . så ska man försöka hitta ut medans olika saker jagar än. - YEAH. As taggad!

Familjen har verkligen massor planerat. Men jag vill inte säga allt.. Men jag kan säga att vi ska åka forsränning!!
ni vet när man sitter i såndär gummibåt och åker ner för små vattenfall? - men resten får ni inte veta. För då kommer ni sluta läsa min blogg. Jag vill ju ha lite spänning!


Engelskan går förövrigt välidgt bra just nu. Känns bra!

Roligfakta - igen!- det är så kul att Usa ändå ligger så efter oss när det gäller flörtning. Här drar man fortfarnde tjejerna i håret, tar deras böcker och sånt.

- har en så länge sätt en kille som ser helt okej ut. De andra - big nono..

- jag ändrade mitt schema idag.
Så från och med nu kommer jag varje dag ha :

- matte
- historia
- hälsa
- lunch
- idrott
- kör.

Känns sjukt bra!


- jag älskar verkligen kören.

- jag trivs bra här. Hemlängtan är jobbig ibland. Men jag vill bara säga att jag har det bra.

- pratade mer med människor idag i skolan.

lite mindre bra:

- alla lag är typ fulla.. alltså typ basket, volleyboll, cheerleading mm. så kanske inte blir något sånt för mig.
Men då får jag ge gärnet och komma med i musikalen!

Andra dagen på High school.

Mycket bättre dag idag. kände igen några människor på bussen som man kunde prata med, första lektionen var matte - börjar bli lite knepigare men det känns rätt bra än så länge, sen var det US history. Ämnet alla utbytesstudenter har varnat mig för - men det känns rätt bra. Lärare är jättesoft och ämnet är rätt intressant än så länge. Jag känner mig dock lite som en pluggis när jag är den enda som antecknar. Men hellre det än att jag får ett C- och får åka hem. Sen var det accounting - sista accounting lektionen EVER. Fattade ingenting satt mest och pratade med B - han heter inte B, men jag kan inte uttala hans namn rätt så han sa " whatever, just say B" Sen lunch, satt med B och hans vänner - Nate är en utav de. Han påminner lite om troy i HSM filmerna. - fotbollskillen som fick stjärnrollen i musikalen förra året (har kör med honom - därav jag vet det) Iallafall, sen blev det idrott - jag glömde lappen med påskift. Det är så fint här - man måste typ skriva under reglerpapprena och så måste ens föräldrar skriva på den också. - den glömde jag.. men fick vara med på idrotten ändå. Körde fotboll, och sen såklart ingen dusch efter - så blev ju att slöspela lite.

Sen var det iallafall kör, jag älskar kör. Idag var det min tur att sjunga. Han sa att jag var väldigt duktig - sen fick alla sluta tidigare (händer kanske 1 gång om året på high school) Så gick han och presenterade mig inför musikalläraren. Så på måndag ska jag göra audition till musikalen.


om första dagen i high school.

Okej första dagen.
Var faktiskt inte alls så nervös. - tänkte att jag är från freaking sverige. De måste tycka att jag är intressant. Åkte buss i 9505095035930 år trotts att skolan ligger på cykelavstånd. - borde skaffa mig en cykel. Kom dit, fick springa direkt till första lektionen som var matte. Matte B - som  jag redan läst. Alltså blir det lätt för mig. Men funderar på att byta den ändå - får se vad det finns och välja mellan. Hur som helst, ingen pratade med mig då - förutom läraren som bad mig dela ut böcker medans alla bara satt och glodde på mig. Sen var det snabbt till att hitta skåpet - fick upp det på 3e försöket och direkt mot Historia. Läraren verkar bra - dock inte ämnet, men jag måste läsa det. Sen var det accounting, wow detta ämne måste jag verkligen byta. Freking ekonomi på datorn. Skulle ha bytt redan idag, men hann inte. Så får göra det imorgon så kan jag gå hem sen. (lär komma hem snabbare än bussen) Wow. fattade knappt någonting.. HOPPAS jag får byta. Efter det var det lunch - helt okej. Men så sjukt konstigt att man måste betala för det. Fanns dock tacos, ska nog ta det imorgon! Sen var det idrott, vi stod mest och pratade och kastade lite bollar. Imorgon börjar det på riktigt - utomhus fotboll. Tog förövrigt med mig tre idrottskläder - inga fungerar att ha pga dresscoden. Sen var det kör, jag gillar kör. Imorgon är det min tur att sjunga solo - rock. är rätt taggad.

Annars då?

Jo, jag mötte en sån där tjej som verkar så fin och snäll, men som ger bitch blickar åt än i smyg och kastar bollen extra hårt och extra nära huvudet när hon skjuter. Sen om hon träffar kommer hon skrattande och kramar om än och säger förlåt.

Jag var den där tjejen som ingen ville sitta brevid på idrotten och matten.

En tjej sa att jag var fin i håret.

jag satt själv längst bak i bussen

en tjej frågade ut mig om olle, hon blev helt CHOCKAD när jag svarade JA på frågan: har du sovit hos honom någon gång?  - gulligt.

Hade jag inte träffat NAT (utbytesstudent som man inte riktigt hör vad han säger) så hade jag nog inte ätit lunch över huvudtaget.

Imorgon ska jag byta ämne. ACCOUNTING MÅSTE bytas, ev matte också..

har ont i hela kroppen efter fallet på 4 hjulingen..


jag bryter halft ihop. WOW. såna här saker är tufft att göra.

första dagen på High school

jag överlevde, har en klass att byta.

men jag tänker inte uppdatera nu. Det tar mycket på än att vara här, första dagen i skolan var jobbig och svår.
Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag har gjort sedan jag kom hit.puss - ni ska få veta om första skoldagen.
lovar!

high school here I come!

klockan ringer 5.36 imorgon. Skolbussen kommer utanför 6.50. Jag har packat allt vad jag behöver förutom ett block - FREAKING GUD jag har glömt block.. Kanske finns något här man kan låna! - kom ihåg och kolla det!


wow. jag är helt äckligt mätt pga den goda bubble gum glassen. seriöst. det är det godaste jag någonsin ätit!
Men nu mår jag sjukt dåligt igen. Imorgon är det skola, jag är taggad. Jag och Nat ska efter skolan gå och boka tid med Mrs. Yegar - så vi kan byta lite ämnen och sånt. Sen blir det väl hemåt antar jag. Antingen plugga eller ut och springa/gå. Ta en dusch iallafall, för det får man ju inte göra efter idrotten.

morgon dagens schema:

matte, us history, ekonomi, lunch - köpa i skolan, idrott, kör.
ska försöka hinna uppdatera innan jag springer till bussen annars - önska mig lycka till!

6 september

det är inte bara skola imorgon för min del. Det är även min och olles 8månaders dag. Vi har fram tills nu alltid varit töntiga och firat våra månadersdagar just för att vi visste att dessa dagar skulle komma - då vi satt på två helt olika kontinenter. Men än så länge tycker jag att det går rätt så bra - har ifs bara varit ifrån varandra i 11 dagar. Men det är det längsta vi någonsin varit ifrån varandra under dessa 8 månader. Känns konstigt men ändå känns det så himla bra. Han stöttar mig i alla lägen, han tror på mig och pushar mig. Han är inte barar min pojkvän utan även min allra bästavän. Det känns skönt att ha honom hemma i sverige, att jag vet att han fortfarande kommer vara där när jag kommer tillbaka. Wow. Tänk att ses igen efter 9,5 månader isär - vilken känsla. Jag tror att distans bara är en dålig undanflykt - att distansförhållande inte fungerar. Det beror helt på hur mycket man vill, hur mycket man kämpar, hur mycket men tror och litar på varandra och framför allt hur mycket man älskar varandra.

Och jag älskar honom väldigt mycket.


Första krachen i USA - naaawförlåt. rubriken är intern. bara typ atilla joakim emilie och bea som förstår..

hur som helst var jag och cordell ute och åkte 4 hjuling. Han körde jag satt bakom. Slutade med att hela fyrhjulingen välte. Jag kom under och liksom fick hela 4jävlen över mig och massa krångel. Så nu har jag skärt upp hela armbågen,  hela ryggen är uppriven och så smällde jag i höftkulan så sjukt hårt. Liksom den som fick ta smällen. Wow - det gjorde ont. Men det är väl smällar man får ta. Måste iallafall ta en dusch snart så jag får bort all smuts i såren - ajfan.. 


aja, snart kommer michelle hem, och då blir det ut och åka. NICE

Rolig sak;

Prästen när en gullig gammal tant undrade om prästen hade tid att svara på en fråga:

(kollar på klockan) Yes, we have L.O.T

alla andra: ?!?!?!??!!?!?! whaat?!

prästen: ehm.. that's mean a lot of time..det var lite kul. - han var en fin präst - säkert runt 30 års åldern.
och tanten också fin, hon sjöng en fin sång i slutet av gudstjänsten sen efteråt kom hon fram och kramade mig.
henne gillar jag!

ni är så fina..

åh gud, har läst hela din blogg nu och jag måste säga att du verkar SJUKT stark.
förr sommaren tröäffade jag en grekisk tjej på en språkresa, och vi blev bra kompisar så jag ville såklart hälsa på henne i somras. Me när jag kom dit blev det inte som jag tänkt mig, hela de 2 veckorna jag var där pratade hon BARA grekiska, hennes grekiska kompisar(som inte talade någon engelska, eller inte ville, förutom när de sa elaka saker till mig dvs. ugly var väl standarsrepliken!) var med oss hela tiden, killkompisarna snackade skit om mig och tjejkompisarna gav mig bitchblickar. Jag grät varje kväll, och det enda jag ville var att ringa min mamma och prata med henne men tror du det gick? NEJ! telefonjäveln hade gått sönder.. så jag genomled dessa två djävulska veckor, men vet du vad?
jag försökte göra det bästa av det. Jag undvek att vara med hennes vänner i största möjliga mån, jag badade så mycket som möjligt och solade, åt glass, åt crepe - semestergrejer helt enkelt! Och när jag kom hem var jag så sjukt stolt att jag klarat av det, och jag känner mig (låter cheesy, men seriöst..) vuxnare efter den där upplevelsen.

så om 2 veckor kunde vara en sån big deal för mig, fatta då hur du kommer växa efter det här året.

Håll ut(eller skaffa ny familj om de blir för jävliga haha) och gör det bästa av det:)
STOR KRAAAMKunde inte komma in på din blogg pga lösen behövdes. Jag vill bara säga ett stort tack. Du anar inte hur skönt det är att höra såna saker. Måste varit förjävligt att vara där i grekland med de där idioterna. Sjukt starkt av dig att vara kvar iallafall. Hela situationen här känns bättre nu, såklart går det mycket upp och ner. Men det är tack vare människor som du som gör det hela så mycket lättare. Wow. Kan inte tacka dig (er alla) nog.
HJÄRTAN x 98753948573 till dig.wow. imorgon börjar skolan - jag är super excited och livrädd på samma gång. Matte första timmen, måste verkligen byta schema-  läskigt..

utbytesstudenter


Nat och Hector.

Haha, såhär super glada var vi alla när vi skulle till doctorn och ta spruta - eller?
Båda kommer gå på samma skola. Känns sjukt skönt. Och Hector är han spanjoren som bodde i närheten - remember?

tror skolan kommer bli as bra. Så länge jag har pengar till att joina de klubbar som jag vill vara med i..

Labor Day del 1Sitter ute i solen och chillar. Det börjar bli lite varmare nu. Var typ bara 15 grader i skuggan innan - CCCCCCOOLD. Och säkert typ 10 grader inomhus. Men nu börjar det närma sig 25. Har haft lite Cordell tid idag. Började med att vi kollade på "Tigers film" - tror den heter så på svenska? aja, vi båda grät som bebisar och åt upp alla kakor. Sen gick vi ut en sväng, Han lärde mig skjuta med gevär - jag ägde. Och skjuta pilbåde - inte min starka sida. Det var rätt kul! Nu sitter han och åker på gräsklipparen medans Joel klipper. Och jag sitter på trappan och bloggar. Rätt chill. Ikväll blir det glassbuffe tror jag. Mooville - där vi var i förrgår (tror jag det var) De har VÄRLDENS godaste bubbel gum glass. ååhåhååhåh. jag önska så att vi hade mooville i sverige. Finns dock bara ett i hela världen. - sucks. Vet inte mer vad planerna blir. Sandy (area rep.) kom förbi med en camp lapp nyss. Skulle så gärna vilja gå - men familjen verkar tycka att det är för dyrt så det blir nog ingenting.

JAG HATAR ATT JAG BLIVIT AV MED MASSA PENGAR.
jävla skit.. annars hade jag lätt kunnat köpa massa roliga grejer nu. Men nejnej.. spara spara.

måste fortfarande köpa en mobil - men vi har liksom inte varit iväg på någon shoppinggrej än. Och känns inte som att de ska behöva köra mig 548593438403534 mil för att jag ska kunna köpa en mobil..  en träningsväska måste jag ockås ha. Omjag ska ha idrott varje dag i 9veckor lär jag behöva en större väska än min handväska. Har inte ens testat om mitt bankkort fungerar..- sucks.

Engelskan går lättare nu förövrigt, tänker inte så mycket på det. När jag inte förstår va de säger så frågar ja bara så får de förklara. Joel är värst, han har typ lite mississippi dialekt låter det som. Allt bara flyter ihop och det blir bara mummel.


jag har ett problem, jag måste verkligen börja tvätta kläder.. hur vet jag om jag själv ska tvätta eller om michelle gör det? ååh. svårt.. får ta upp det lite senare idag.

glömt berätta om när jag var i kyrkan. Prästen började prata om mig, välkomnade (?) mig till michigan från sverige kära ANGELINA. What the fuck? Men det var fint iallafall, sen bad vi alla om att jag skulle få en bra tid i amerikatt.
På söndag ska vi på picknick med hela kyrkan. (tror jag). Det blir gr8.

Labor Day

Idag är det Labor day här. Vet inte vad det betyder mer än att man inte går till skolan. Vet inte riktigt vad planerna är idag. Just nu är Joel och Cordell ute och hugger ner träd och michelle jobbar och här sitter jag.. Det är lätt att tänka på saker man inte borde när man sitter hela själv hela dagarna och knappast gör någonting. Men det blir nog bättre när skolan börjar. WOW- den börjar imorgon. Jag är så sjukt nervös att jag kan spy. Men jag tror det kommer gå bra - hoppas jag. Hur som så vill inte mitt ica banken kort fungera - WHAAT?!?! Så nu kommer det kosta 35 greaking spän varje gång jag ska ta ut pengar. Jag måste se till att fixa detdär!  Nu kom Cordell in, vi ska nog sätta igång en film!


Får se vad kvällen bjuder på!


LOVE

Söndag

kanske svårt att se, men den är rätt stor..


Idag var det en mysig söndag. Efter att vi ätit frukost, lunch och kollat på två filmer så kom michelle hem. Vi bakade lite, (eller ja.. degen var färdigköpt OCH SUPERGOD )åt lite deg och började även fixa tacos. ÄNTLIGEN lite mat man kände igen!! HAHA FAIL. De hade helt annan köttfärs, sen hade de bara köttfärs och ost plus skal. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men jag drog en längtande suck efter pappas tacos och åt sedan glatt vidare. Aja, sen begav vi oss ut till trädgården och gjorde en stor brasa som vi sedan grillade marsmellows i. JUMMY. Det var väldigt mysigt och det kändes som att jag kom ett steg närmare i familjen. Joel (pappan) är lite svårare, men antar att han inte riktigt vet hur man ska hantera tonårstjejer.. eller vad man ska säga. Det är ju helt nytt.

Hem längtan berodde nog mest på Pms och mammas mejl. Helt knäppt.. Hon skrev typ bara "elli är i goteborg, pappa är i enköping, hästen går bra, hundarna mår bra. idag ska vi..." och ändå så började jag böla som en gris. Jag bölar nu också, vet inte varför.. Tror att det är någonting med att hon skickade det. Hon brukar inte vara den som liksom sätter sig vid datorn och bara mejlar och visst, vi har fått mycket bättre kontakt under senaste året. Ärs, jag vet inte.. jag bara bölar så fort jag tänker på att hon skickade ett mejl. (det betyder inte att du ska sluta mamma!)

Hur som helst, kan knappast fatta att jag börjar skolan på tisdag.
Jag är så sjukt nervös över det. - måste komma ihåg att byta klasser också! - läskigt!!


Godnatt finisar - ni är mitt ljus.


lite svarjag tror det kommer bli mycket bättre när skolan drar igång. finns det några andra utbytesstudenter på din skolan ? om inte kommer du ändå lätt hitta vänner att umgås med ! <3


Det tror jag också. Ja, det är jag och 5 till - har redan träffat de andra. Jättetrevliga. Hoppas att det kommer bli bra. Sjukt läskigt med första skoldagen dock.. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Tack! :)

kan man (OM MAN VILL) byta värdfamilj typ när man är där? om det inte känns rätt eller så.

Ja det kan man. Men man måste se till att ha en bra anledning. Kan ju inte riktigt byta för att "de äter äckligt" eller något sånt. Men ja, man kan prata med sin area rep. så försöker hon lösa det eller försöker hitta en annan familj.


kan du inte visa mer bilder från hur det ser ut och din familj

ska jag absolut se till att göra, dock tar 1 bild typ 30 minuter - därför det är segt. Jag ska bättra mig ;)

Tycker du inte om Pizza?

Nej, jag har aldrig i hela mitt liv gillat pizza ;)


Om det skulle vara så att man inte trivs eller har jätte hemlängtan eller typ ångrar sig, får man åka hem då? nått jag funderat på, haha. puss

ja, självklart! Man får åka hem exakt när man vill. Men då var ju de där 100 000 kronorna man la ner på dethär förjävels. Men ja, fullt tilllåtet när som helst :) Puss


Jag älskar er!

Jag vill försöka peppa dig här och nu! Jag åkte till USA för att jobba som Au-Pair i ett år! Kom till en familj där jag och mamman kom väldigt bra överäns medans jag och barnen ville ha ihjäl varnadra! Jag vantrivdes därför och ville efter EN vecka åka hem. Min familj i sverige fick mig att stanna i ytterligare fyra veckor för att inte kunna ångra mig att jag inte "kämpade"! Nu är jag glad att jag kämpade även fast jag åkte hem tillslut! Men jag vill bara få dig att vara där, ge allt en chans, du kommer få nya underbara vänner, din familj kommer du inte vilja lämna där sedan, du kommer skaffa dig ett galet bra liv i USA! Ewelina, jag följer din blogg och du är stark, du kommer växa otroligt mycket detta år! DU KLARAR DET HÄR!! HEJA DU! :)


Jag vet inte vem du är men jag älskar dig ändå. Wow. det känns så himla skönt att ha erat stöd från sverige. Det är tufft att vara här. Det värmer lite i hjärtat varje gång jag loggar in på bloggen och ser att ni har skrivit något. Det behöver inte vara något så fint och underbart som detta - det kan bara vara något litet. Jag är så glad att jag har er, att ni vill följa min blogg och att ni stöttar mig.

söndag.För det första vill jag bara säga TACK JAG ÄLSKAR ER. ni är så fina och så stöttande. Mår mycket bättre idag! Var i kyrkan imorse, förstod ungefär lika mycket som i en vanlig kyrka. Men jag köpte nästan allt prästen sa, det var rätt coolt faktiskt.

Men jag har ingen aning om de är protestanter eller Katoliker (vet inte heller hur dessa två stavas). Hur som så pratade de väldigt mycket om "dagen då gud kommer tillbaka" - eller om det var jesus. Fattar inte riktigt skillnaden på de. Till lunch åt vi rostatbröd - eller ja, stektbröd med ost. JUMMY. och nudlar. Nu sitter jag och kollar på Twilight. Ska snart skära upp lite vattenmelon. IKVÄLL blir det äntligen tacos och grillade marsmellows.

KyrkanNi anar inte hur glad jag är som har er! Det känns lite bättre nu. Idag ska vi till kyrkan för första gången. (om man inte räknar då vi satt och kolla på när joel klippte gräset) Har lite bilder att ladda upp till er sen - från gårdagen!

sverige <3

Jag är ledsen för att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har inte kunnat (och kan egentligen inte fortfarande). Jag har haft världens hemlängtan hela dagen. Wow, det har varit helt sjukt. Och är.. Har så många gånger velat sätta mig vid datorn och bara skriva ett mejl till pappa " boka ett plan hem till mig imorgon" - ni anar inte hur nära jag har varit.. Jag har verkligen haft stunder då jag har ångrat detta av hela mitt hjärta, då jag verkligen har önskat att det bara var en dröm, eller en 2 veckors lång språkresa.

Det är så sjukt jävla svårt att åka ifrån allt man äger, har och allt man älskar och åka till ett helt nytt ställe, där man inte känner någon. Idag var vi iväg hela dagen. började dagen med frukost = bulle med glasyr. Sen stack vi till massa garade loppisar - typ bara skräp.. Sen åkte vi till två antikaffärer där en av de var freaking 8 våningar - de va där inne i säkert 3h, och jag sa att jag ville va på en annan våning.. - egentligen satt jag på toan och grät.. Sen åt vi lunch, jag åt hamburgare med chips.. som vanligt kommenterar Cordell allt jag gör, och jag försöker att le med gråten i halsen, till kvällsmat åt vi glass... 

Vid ca halv 8 sa jag godnatt, sedan dess (klockan är 9.13 här nu) har jag bara bölat.. som en liten gris.
Jag önskar verkligen att man kunde få pengar tillbaka om man valde att avsluta det. - för det känns verkligen inte som min grej detta.
Jag har ångest som fan inför skolan, och att överhuvudtaget vara här...


Jag är nog inte så stark som jag trodde att jag var när jag valde att göra dethär..

Godnatt babys

Jag tror på  något sätt att det är bra för mig att ha hamnat här. Jag menar det är så stor skillnad mellan mitt liv här och det jag har hemma i sverige. Det är bara att kolla på huset, här är det ett mysigt lite smutsigt hus på landet, i sverige är det ett rätt stort och modernt hus. Här kan jag inte slösa så mycket pengar, utan förstår att man kan ha kul ändå (hittills iallafall, vet ju inte hur kidsen kommer vara) Det är stor skillnad men både är ändå hem. Jag känner mig hemma i detta hus, visst.. jag skulle absolut inte till att bo i ett ( oh fuck nu kom han igen - du sitter vid datorn mycket.. EHM. ja va ska jag göra då? ni sitter och kollar på samma film vi kollade på igår.. ) lyxhus med massa pengar, pool och allt sånt. Men jag tror att detta är bra för mig. Då lär jag mig att ta vara på allt jag har där hemma, att inse hur bra jag faktiskt har det.

Iallfall, blev inget tacos och marsmellows idag. Istället stack vi till kyrkan. Satt där i 1,5h och kollade på när Joel klippte gräset. Sen stack vi ut och åt på samma ställe som sist. Jag beställde en cheeseburgare - precis som sist. Men denna gång utan pommes. Och jag tog en cola - första gången sen jag kom hit som jag dricker cola. Jag är stolt över mig!
Vi satt även och planerade saker vi ska göra under året - men jag tänker inte berätta allt för er-

Nu ska vi sova, imorgon ska vi hinna med massor!
Så bäst jag laddar kameran under natten .. PUSS

(föresten börjar jag skolan på TISDAG.... fuck, jag trodde det var TORSDAG.. GREAT! )

livet med en lillebror.

Jag har alltid trott att jag gillar barn. Har ifs typ bara hållt i ett, pratat med kanske 5 osv.. men alltid kännt att "ja men barn är gulliga" EH - DON'T THINK SO. Att ha en 7åring runt omkring sig hela dagarna DÖDAR än.

- varför håller du alltid på med ditt hår?
- varför trummar du på dina nyckelben? det är konstigt..
- haha, du sa fel. det heter inte så..
- du sitter alltid vid din dator
- det är stor skillad på dig när du har smink och inte
- du har alltid den där tröjan
- du har en stor finne där..
- DU ÄTER MYCKET.


WHAT THE FUUUCK?
IDAG HAR JAG ÄTIT EN LITEN SKÅL FREAKING SOCKERFLINGOR MED MJÖLK, EN PYTTTEBIT PIZZA (tänk er 4e del av billys typ) OCH INTE RIKTIGT EN HEL HAMBURGARE TILL KVÄLLSMAT OCH KILLEN SÄGER ATT JAG ÄTER MYCKET?!?! JAG MENAR - SKA HAN DÖ ELLER? NU FÅR JAG JU ÄNNU SÄMRE SAMVETE.. JAG HAR FÖRSÖKT VARA SÅ SNÄLL SOM MÖJLIGT, INTE TA DET DYRASTE PÅ MENYERNA UTAN VARA BILLIGAST, ÄTA MINST OCH ALLTID TA VATTEN - SÅ SÄGER HAN SÅ.. HAN SJÄLV SOM ÄTER UNGEFÄR LIKA MYCKET SEN 5MINUTER SENARE ÄTER 954064 KULOR GLASS ELLER EN FRAKING PUDDING. JAG HADE IALLAFALL INTE CHIPSTUTTAR SOM 7ÅRING. JÄÄVLA JOBBIGA SNORUNGE.

SÅ NU KAN JAG STRYCKA " GILLAR BARN" PÅ MITT PERSONLIGA BREV. SKA SKAFFA MIG EN JÄVLA HUNDKENNEL ISTÄLLET FÖR BARN NÄR JAG BLIR STOR. JAG STUNTAR I OM OLLE VILL HA BARN, DÅ FÅR HAN FAN HITTA EN ANNAN MAMMA TILL DET BARNET.


OCH ELLINOR, DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER - JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR DIG. OCH FÖRLÅÅÅÅT X848 OM JAG VARIT JOBBIG.

MAMMA OCH PAPPA. HERREGUD, JAG ÄR GLAD ATT NI ORKAT MED MIG. JAG LOVAR ATT BLI MYCKET BÄTTRE!!
OCH PAPPA, DET VAR JAG SOM RÅKADE HA SÖNDER VÄGGEN I MITT RUM BAKOM DÖRREN..hur ska jag stå ut i 285 dagar?

FRÅGESTUND.FRÅGA VAD DU VILL. PUSS

hellodet är sjukt varmt i dag också. 33 grader i skuggan, tydligen lite för varmt för frank familjen som istället har satt sig för att kolla på tv. Hah, när jag sa till Cordell att jag skulle ut en sväng kollade han bara på mig " men, du va ju ute igår?! " - kul!

Var iallafall i skolan och valde ämnen nyss. Eller ja... de valde ämnen åt mig (rektorn typ). Så har typ världens tråkigaste schema. Men ska kolla om jag kan ändra det, har ju ändå ingen nytta av ämnerna efter som de inte gills..

1a terminen:
matte, historia, accounting - ingen aning om vad det är, idrott och kör. Idrott och kör är ju okej, och historia måste jag ta. Men matte?..

2a terminen:
Matte, historia, accounting, engelska, kör.. tråkigaste terminen ever! Vill få bort matte och accounting tror jag (ifs ingen aning om vad det är) Engelka och histoira måste jag läsa..

3e terminen:
Engelska, hälsa, accounting, datakunskap, kör.  - den går nog inte att ändra på.. eller kanke ändra typ från datakunskap till något roligare och ev då om man tar bort alla tre accounting..


ska se, ska gå till hon som sköter ämnerna första dagen och försöka ändra..

Hur som, hörde rycktern om Tacos och grillade marsmellows ikväll. - gott!
Kan även lägga till att jag åt min första pizzabit på 4 år idag. Dock en väldigt liten bit, men den var okej.
¨
Imorgon ska vi på riddarspel!!

love from michigan!

brb


Ska till skolan nu och välja ämen, uppdaterar senare om dagen. Denna dag verkar bli kanon!

TIMS. sqlite bilder från soft landing camp - världens bästa tror jag, helt seriöst!

Läget än så länge.Jag vet att man inte kan säga så mycket efter att ha varit i ett hus i 3 dagar. Men tänkte att ni kunde få lite uppdate ändå. Familjen är jättesnäll men det är så sjukt stelt hela tiden. För det mesta pratar cordell, michelle och joel kommenterar lite då och då och jag bara sitter och ler. Vet liksom inte vad jag ska säga, och de vet nog inte riktigt vad de ska göra. Det är svårt att komma till en helt ny familj. Jag menar, hemma i sverige kan man sitta tyst vid matbordet med sin familj utan att det blir jobbigt. Men här blir det jobbigt..  Jag hoppas att det går över. Jag gillar hunden, skuller mer än gärna gå omkrig med honom i området - jättefint för hundpromenader. Men de vill typ inte att man ska gå ut med honom för han är lite för vild, inte ens de går ut med honom. Så undrar de varför han är så galen.

torsdag.


Hello babys.
Då var det yttligare en morgon här ensam, förutom Cordell som sitter och kollar på film hela tiden (pust). Förövrigt har jag hittills gått NER 3kg sedan jag lämnade sverige - rip muskler <3

hur som, vill mer än gärna gå ut och gå idag. Men jag vågar inte riktigt pga att Cordell är hemma - kan man lämna en 7 åring hemma? Tror promenaden får vänta tills helgen. Förövrigt ber vi bordsbön innan vi äter maten här - det är något nytt. Och tror vi ska till kyrkan i helgen och kolla lite. Förlåt att jag inte har bilder att visa er, men jag sitter mest bara i huset hela dagarna nu för tiden. En stor skillnad från mitt liv i Sverige, men det kanske är bra?

Kan knappt bärga mig tills skolan börjar, då jag kan börja röra på mig, träffa nya vänner och börja med aktiviteter. -1 vecka kvar!!
Har förövrigt as ont i armarna efter alla sprutor..

Det är tur att inte mamma var med när vi handlade mat igår. seriöst - de köpte typ 40 små plastmuggar med olika puddingar, tre olika chipspåsar, massa läsk och sånt. - kul.
och joel är verkligen för sockerfritt. sockerfria puddingar, cola light och massa sånt - rätt roligt. Har förövrigt inte varit så sugen på onyttigheter sedan jag kom hit..

Idag ska jag väl hänga hemma tills michelle kommer hem (joel är i indiana) då blir det väl mat sen dra till Codells match. Har haft exakt likadana dagar sedan jag kom hit. Nu är det 3e dagen - och den blir likadan. Förutom att istället för träning blir det match.

Godnatt!

Dagen har varit väldigt skön, vaknade vid 9 tiden och upptäckte att jag var själv hemma. Sen hängde jag här lite, åt frukost (flingor och mjölk), åt lunch (flingor och mjölk) och kollade lite klasser med skolan, packade upp det sista och sånt. Sedan for jag som sagt till doctorn, träffade Hector och hängde lite med honom. Han bor på gångavstånd (för en svenskhundmänniska, inte en amerikanshundmänniska) så det är jätteskönt! Efter det kom familjen hem, vi åt lite mat och for till Cordells träning. Han ska ha sin första match i morgon - ska ta med mig kameran så att ni får se lite! Vi stack även och handlade lite mat, och nu ska jag sova. Klockan är bara 10 men jag orkar verkligen inte vara uppe längre - whats up med att jag aldrig kan komma in i tidsskillnaden?

Än så länge har jag gått upp 0.5 kg - då vägde jag mig efter maten. PUST. Blev lite smått skräckslagen när vågen visade tresiffrigt - sen kom jag på att det inte var kilo.

Imorgon ska jag vara hemma med Cordell. Jag ser faktiskt inte fram emot det, jag har aldrig varit själv med ett barn.. Jag vet inte vad man ska säga eller göra.. Ska jag laga mat? hm.. får se hur det går. Han kallar mig iallafall för "sissi"  (storasyster) - that's cute!

Engelskan är faktiskt svårare än jag hade tänkt.. men jag har ju bara varit här ett dygn typ.

RSS 2.0