På flygplatsen

Sitter vid flygklubben och väntar på att pappa ska landa, han och hans pilotvän har nämligen spenderat dagen i visby. Kom hit lite väl tidigt så jag sitter och myser med hundarna lite :)


en vanlig sommardag.


haha helt glömt bort att visa er denna videon från i sommras!

NJUT!

Måndag.


Godmorgon finisar. Klockan är 10 och jag har varit uppe i ungefär 1,5 h. Sitter och äter lite frukost just nu, vid 12 ska jag till min fina anna och göra lite pannkakor och snacka skit. Det ska bli mysigt, länge sedan jag hängde med henne. Sen blir det en kortis förbi stallet och fixa lite inför massören som kommer och klämmer på min ponni lite. Ska försöka få med olle på en promenad senare också, om vädret är fint.

jag älskar dig.


Slappt

Hej babes. Jag och Olle kom nyss hem från donken - man får faktiskt svulla när man är bakis. Nu är olle hos sin mormor (eller var det farmor?) och jag ligger i soffan och kollar på sex and the city och funderar på att göra mig lite nacos med ostdipp. Jag kommer nog inte göra så många mer knop denna dagen. Olle kommer nog snart tillbaka och pussar lite på mig!


Dagen efter

ja, antar att man mår som man förtjärnar idag. Blev en rätt tidig hemgång för mig (lite efter 1) trotts allt då jag skadade foten, idag kan jag inte gå på den så jag antar att det var ett smart drag. Olle är här också och idag har vi sagt att vi ska strunta i allt och bara ta tid för varandra, kommer alltså inte kunna blogga så mycket idag,kommer inte heller ha så mycket koll på mobilen min. Utan idag blir det slappa x43 och troligtvis blir det en sväng till sjukhuset också och kolla upp foten. Hoppas den inte är bruten bara.

ni får iallafall lite underhållande bilder att kolla på under dagen!

tidsinställt inlägg.

hejhopp. hade velat blogga nu och visa er "kvällens outfit" men det får ni se imorgon istället. - Men något såhär ser det nog ut. Dock med fixat hår, smycken och smink. Troligtvis sitter jag i bilen påväg hem från ridlektionen nu. Nämligen så att jag fick slänga mig av hästen när jag var klar, pappa kom och hämtade mig medans elli tog hand om ponnyn och hjälpte mamma att lasta honom och sånt. Sen va det snabbt hem, snabb sminkning, snabbt ombyte och sen iväg mot förfesten!

Hoppas att jag kom ihåg kameran, för då får ni massa fina bilder imorgon!

nu börjar det dra ihop sig!

heeeeejhej hallå. sitter och diskuterar tår med min syster just nu. Ska snart fixa lite inför ikväll, lägga på liten del av sminken och sånt, om 2 timmar kommer mamma och hämtar mig och vi åker mot stallet. Ridlektion 6-7, sen kommer pappa och hämtar mig - snabbt hem och fixa sig - sen möta upp linn och mot festen!

Nu ska jag äta upp min banan och börja förbereda - FARVÄL LOVES.

( det kommer ett tidsinställt inlägg senare! )


i väntan


sitter och väntar på att ellinor ska vakna. För såfort hon gjort det ska jag slänga henne i bilden. Det blir stan och lämna in cv, systembolaget och köpa lite grejer tills ikväll (bla. strumpbyxor)  är kluven om jag ska ha svarta eller hudfärgade nylon till klänningen. Bestämt mig för den vila klänningen förstår ni. Solen skiner förövrigt - hur härligt?

jag är super taggad inför ikväll - sjukt pepp faktiskt! FÄTT!

upp och hoppa!


japp, klockan är 8.51 och jag har redan varit vakten i en halvtimme. Idag är det lördag, gissa vad jag ska göra? Precis, jag ska söka jobb. Jag ska även fixa lite inför ikväll - får se om jag är utklädd eller om jag struntar i det?! Ska se lite hur de andra har tänkt att göra.. Har iallafall bestämt mig för att det blir utgång ikväll - hur trångt det än är!

Godnatt från nya mobilen :)

Tänkte bara pussa en godnatt innan jag slumrar till. Imorgon är det Halloween och jag är kluven. Har ridlektion 6-7, dvs kommer missa stor del av förfesten för att gänget drar till puls och måste vara där tidigt för att komma in. Är det värt att betala 100 spänn för att fira halloween på ett alldeles för trångt dansgolv? Jag får se helt enkelt, men det lutar nog mot det. Va ska jag göra annars? Sitta hemma och äta chips?


delar av min snygga klass

halloween = maskerad på hela min skola. såhär snygga va mina klasskompisar;

PS.

KAN ALLA SOM HAR MITT NUMMER (VILL DU HA DET SÅ KOMMENTERA SÅ SKICKAR JAG ETT MAIL TILL DIG MED NUMMRET) SKICKA ETT SMS TILL MIG MED DITT FÖR OCH EFTERNAMN. NÄMLIGEN SÅ ATT ALLA MINA NUMMER RÅKADE RADERAS UNDER PROSESSEN.

Världens bästa pappa

min syster skrev i sin blogg:

hade ingen aning om att mamma var gift med jultomten & att han dessutom var min far.

bäst är han iallafall!

 

jag måste hålla med, min pappa är bäst. Imorgon ska jag gå in på mix megapol och försöka få med honom i pappa-barn planet. Har ni hört om det? Min pappa köpte iallafall en varsin Iphone 4S till mig och min syster idag. Han skämmer bort mig alldeles för mycket egentligen, men oj vad han äger! Ett snyggt pälsskal till mobilen köpte jag också.

Olle stack förövrigt precis, han har högskoleprov imorgon så han lät mig spendera natten själv.

(lycka till imorgon postis! - och alla andra som ska göra det)


fredag



tjabba tjena mittbena! Kom precis hem från ridlektionen, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite tacos. Efter det blir det in till stan med fadern min, köpa en ny mobil, en sväng förbi systembolaget och lite sånt innan klockan är halv 4 och jag ska träffa hanna för en fika. Hur trevlig fredag får man ha?

Vad som händer ikväll är inte rikigt bestämt än - men den blir nog bra!

Nu måste jag dra, vi hörs senare om jag har tid.

videoblogg -eller?


hade en videoblogg redo, men youtube ville inte ladda upp den. Antar att jag var för sexuell för ert bästa - haha, nej men helt seriöst ingen aning om varför. menmne. Nu ska jag in till stan och träffa olle och fika och shoppa lite. Sen blir det att kolla på hans träning. fätt.


nu kom pappa med bilen, bäst att sticka!
pusss

nellys skorea är dålig för själen,


köpa eller inte..

är ruggigt sugen på dessa snyggingar. Ett problem dock, skulle jag välja så skulle jag valt de svarta - det är enklare. Men de kostar dubbelt så mycket.. Frågan är om det är värt det?


Torsdag morgon.

kom precis från en morgon promenad med hundarna och mamma - väldigt trevligt. Nu ska jag snart fixa lite frukost sen blir det ev att åka en sväng till ingelsta samt coop. Hörde nämligen rykten om att coop säljer converse för 500kr just nu - är äckligt sugen på att slå till.

 

 


idag har jag saknat sommaren



Det blev en rätt fin onsdag idag, efter att jag varit ute med hundarna så åkte jag och gjorde lite fotojobb sen träffade jag olle en sväng och vi bara slappade och åt lite onyttigt. Sedan blev det äta kvällsmat och chilla lite till. Nu sitter jag här framför tvn med datorn tillsammans med min mor. Pappa är iväg och hämtar systern min och olle drog nyss.

Imorgon är det torsdag, då blir det morgonpromenad med mamma, shopping, stallet och kolla på olles träning.

Beslutsångest.


Jag har fått förfrågan att skicka en jobbansökning att jobba i Tandådalen. Min syster jobbade där förra vintern och blev rätt omtyckt av personal så skulle hon kunna ge mig rätt mailkontakter osv. Men jag är lite kluven, visst jag har sagt att jag någon gång ska säsongsjobba i fjällen  - men nu? Jag ska suga på karamellen under dagen..


Nu ska jag ut med hundarna på långpromenad!

Nyhet!


Så länge jag kan minnas så har både jag och min syster sagt att vi någongång ska flytta till Göteborg. Och vet ni vad? Igår tackade min älskade syster ja till en lägenhet där. I början av November flyttar hon troligtvis dit, och hon har redan två jobb där. Detta betyder att jag i framtiden kommer hänga mer i Göteborg än någonsin. Jag är taggad, antar att det blir ett Göteborg besök redan nästa vecka och hjälpa till med grejer. Elli bad om hjälp med flyttningen och när jag sa att jag var ledig kollade hon på mig och sa "det var inte riktigt dej jag menade.." Men jag vet att hon älskar mig ändå!

VIP Kväll på VILA


detta var vad som fanns i Goodiebagen från VILA, det var rätt trevligt med 25% på alla kläder, cider och godis och lite sånt. Olle var kanske inte super förtjust i sin bag, så han gav den till systern min istället.

Godnatt.

Det börjar närma sig för mina amerikanska vänner nu, ååh. skulle så gärna vilja se den musiklen..

 

 

godnatt babes. Imorgon ska jag dels dela med mig av en strålande nyhet samt visa vad som hittades i VILAS goodiebag som jag fick på eventet jag var på idag.  Men det får vänta tills imorgon. För nu ska jag skölja bort ansiktsmasken, skriva en "kom ihåg" lista till imorgon och somna till ett avsnitt av svensson svensson.

 

Love


maskerad


testade outfiten lite snabbt - dock små detaljer som fattas.
På lördag gäller det!

taggad tjej - eller?


efter att ha kommit från skolan myste jag lite med olle, sedan körde jag in honom igen, drog en sväng till Ingelsta och inhandlade ett halsband och ett par knästrumpor då de jag har vägrar hålla sig på plats. Jag har även kollat lite på mobilförslag, funderat ang maskerad och försökt få tag i pappa. Grejen är att jag är hemma utan bil just nu, och ska träffa hanna på stan om en timme. åååh. vill inte skjuta upp det IGEN. - vi får hålla tummarna för att pappa svarar denna gång och säger att han är hemma om 30 minuter.

Klockan sex är det VIP kväll på VILA med pojken min. Blir nog trevligt (om vi kommer in såklart..)

Tisdag.



Som vanligt på tisdagar så ska jag snart dra mig mot skolan. Tänkte bara bjuda på dagens outfit först. Som sagt så har jag nu  1,5 timme Kultur och Idéhistoria framför mig. Sen blir det att chilla lite i skolan fram till lunchen, då jag vet att det är Tacos i skolan idag så tänkte jag för en gång skull äta där. Sen blir det att umgås lite med olle under tiden han har hålimme.

Uppdaterar mer sen runt 2 tiden, nu måste jag äta lite frukost!

fotojobb


har fått som uppgift att fota till åby ridklubbs reklam brochyr (?) - så igår var jag nere och fotade lite. Skulle även gjort det idag, men vädret stoppade mig. Vi får hoppas att solen kommer fram imorgon så jag kan fortsätta det jag påbörjat.

Nu har jag precis kommit hem från stallet, var och kollade på mammas hoppträning samt hämtade hemnyckel. Nu om 20 minuter ska jag åka till Norsholm och hämta pappa, sen ska jag in till stan och hämta elli. Hoppas på att bli klar innan halv 10 så att jag hinner kolla på olles träning lite.

Ikväll ska jag plugga. haha - hatar uppgiften jag har, därför jag jobbar med den lite då och då istället för att sitta en timme och bara nöta! Men imorgon lämnas den in!

tatuerings dags.

satt i två timmar medans pojken min tatuera sig. Visst blev det fint?

Nu sitter jag hos honom och ska börja plugga lite, senare blir det att fixa lite hemma, ta ut hundarna, kolla på mammas hoppträning och kanske kolla på olles träning lite.

Men först måste läxan bli klar och den gör inte sig själv så farväl!


jag älskar hösten.

och jag älskar promenader i höstsolen - fler sånna tack!


måndag morgon!

godmorgon snyggingar nu sitter jag här och äter frukost. Jag ska snart sätta igång med pluggandet. Jag ska även måla naglarna, ta en dusch, åka till stallet en sväng och fixa lite på rummet. Klockan halv 12 kommer olles syster och hämtar mig och vi åker in till stan på hemligt uppdrag. - ni får veta mer runt halv 2 när jag kommer hem.

 

senare idag blir det fotojobb!

Nu ska jag äta upp min banan sen blir det plugga som sagt.

Vi hörs senare - då lovar ja er bilder!


ny vecka - nya möjligheter.

säger tack och hej för denna vecka, nu ska jag avbryta pluggandet och spendera tid med min andra hälft. Imorgon är det måndag, rätt fullbokad sådan och jag älskar det. Jag mest bara glassar runt här hemma nu för tiden och gör saker som jag tycker om. Det enda som behövs är en inkomst så jag kan köpa lite fina kläder, köpa mig ett träningskort, börja inhandla julklappar och bara leva livet liksom.

 

 

Puss!


kyssjohanna


hittat så snuskigt snygga grejer på kyssjohanna.se  
- synd dock att dessa två kostar lite mer än 6 TUSEN tillsammans..

nyinköpt!

nytt läppstift köptes förra veckan, eftersom att mitt röda hår kickade ut alla mina älskade röda läppstift fick detta mörklila ersätta de!

Mobilblogg

Bloggar från mobilen nu. Inte lika smidigt som från iphonen men det funkar! Sitter på olles match nu. 15-12 står det, de andra leder. Men det blir ju mål två gånger i minuten. Så som den handbollsexperten jag är så tror jag de har en rätt stor chans att vinna! Nu står det förövrigt 17-13, nej nu blev det 18-13.. Fortsättning följer!

söndag.

Mina söndagar innehåller inte längre söndagsångest och plugg (okej jag borde plugga), utan jag vaknade upp hos olle, åt en megafrukost och nu ska jag snart till hallen och kolla på hans match för första gången på nio månader. Känner att jag får lite flickvänspoäng för det - det gäller ju att samla på sig!

Senare blir det till stallet för att ta hand om ponnyn min
- kanske ska man ta en skrittrunda i skogen en fin dag som denna?


rip phonen

min stackars iphone har nu dött på riktigt. Den har legat på dödsbänken i ungefär ett halvår - och igår sa den hejdå föralltid. Så nu använder jag mig av min systers gamla sony ericssons. Men jag funderar på om man kanske ska satsa på den nya iphonen 4S? Den vita är så sjukt läcker att det är svårt att låta bli.. Och om man skaffar sig skärmskydd så kanske skärmen håller sig hel lite längre. Och det finns så sjukt snygga skal till 4an också - hm..


maskeradredo!


funderar dock på att byta ut vita spetsklänningen mot en svart skinnklänning..


hos olle

ligger just nu i olles säng och ska snart sätta igång och plugga. - fätt.

HEJAHEJA.

denna lördagen har förövrig förstörts av enorm mensvärk..


kvällsfika

sitter och äter lite kvällsfika med min pojkvän framför svensson svensson. (sällan-ställan)

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka och kolla på ponnyhoppning. - hundarna ska med också. Super mysigt!

 

Lovar er lite bilder!


höstpromenad i jursla del 2


hade en väldigt mysig eftermiddag med anna. Nu ska jag plugga lite och sen ska jag träffa olle antar jag. Ikväll blir det räkor för hela slanten - gott!

höstpromenad i jursla del 1


kladdkakemys

 

jag tror jag har fått turen att få världens bästa pojkvän.

Ibland undrar jag om vi seriöst har världens bästa förhållande?!

 

Han är iallafall finast i världen och jag önska bara att jag kunde ge honom hela världen!

 

 

 

 

hursom, klockan är halv 1 och jag ska sova efter en väldigt fin kväll. Imorgon är det äntligen fredag!!


På träning

Sitter och kollar på Olles träning. Har bilder att visa er sen när jag kommer hem. Nu ska jag fortsätta att titta på mannen i mitt liv.


torsdag.

Meningen var att jag skulle umgåtts med anna idag, men det blev ändrade planer. Istället hängde jag i stallet från 10 till 2, duschade, gjorde mig lite lunch och fixade lite på rummet. Nu ska jag snart upp till olle och fira någonting - vet dock inte riktigt vad, man vet aldrig vad den grabben hittar på. Hörde iallafall något om kladdkaka - sist jag åt de minns jag inte ens..

dagens goda lunch!


Godnatt!

Säger godnatt med ett inlägg från mobilen. Imorgon ska jag upp vid 9, sticka till stallet vid 10, fixa med försäkring samt värdering av hästen (han är ju värd så mycket mer än när vi köpte honom - så det ska ändras, och per martin - vår veterinär ska komma och kolla till honom vad han är värd och så) sen ska mamma ha lektion för mig.

Ska ta med mig kameran (som äntligen vill samarbeta nu) så ni får se lite bilder!


(utkast från i tisdags)

Sitter på lektionen nu, vi diskuterar tavlor från förr. Jag är hungrig som ett djur och ska snart mot stan för att lämna ut cvn. Måste nog köpa något och knapra på innan jag börjar dela ut!


maskeraddags

 

snart är det halloween och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till..

är sugen på polis, men jag har ingen kostym och inga pengar att lägga på kostym.


att göra av mitt liv

dagarna går in i varandra just nu, vad jag gör är att ta hand om djuren, äter, träffar pojkvän samt vänner och söker jobb såklart. Här är iallafall hur min framtid är planerad:

+ få ett jobb
+ köpa träningskort
+ tävla dressyr på aragorn
+ halloween fest!  (VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL?!)
+ party
+ börja julshoppa
+ fira världens bästa jul
+ ha kickaaaaaassss jullov
+ fira ett år med olle
+ till björnriket med olles familj på sportlovet


nu har jag precis kommit in från min andra runda med hundarna och nu ska jag till stallet och byta täcke på hästen.

onsdagsmorgon

Hejsan solstrålar, just nu sitter jag och äter frukost. Jag sov faktiskt till halv 11 idag - RECORD! Börjar få halsont så det sjunger om det, men det gör mig faktiskt ingenting. Idag är det onsdag, jag ska snart ta tummen ur röven och gå och borsta tänderna, gå en sväng med hundarna samt duscha. Har sedan ett rum som måste städas lite, en nyckel som ska hittas (lugn mamma, jag hittar den nog snart), samt naglar som ska målas. Ev. ska jag med pappa och fotografera senare idag, men vet inte riktigt hur vi bestämde med det..  Klickade precis på att ladda ner "tillbaka till vintergatan 5A" , åååh. den kommer ta 540935 år, men det gör ingenting!

Klockan 5 ska jag iallafall träffa anna och anna och yra omkring lite på stan - trevligt!


finisar.


bildbrist.

morgondagen är oplanerad, ska ev. iväg med pappa och hjälpa honom fota. Sen ska jag träffa anna och anna en sväng och umgås lite. - mer om det imorgon för nu ska jag sova!


kvällsinspro

 


lever ni?

jag lever iallafall, trotts att ni inte ser något levnadstecken från mig.
Just nu sitter jag och småfnissar åt mammas fina kedjemail som hon skickade mig. Hur fint? hon är gullig ibland min mamma. Jag kom iallafall nyss hem från olle, varit på hans träning samt umgåtts med honom under eftermiddagen. Efter min 1,5h lektion i skolan drog jag och käkade med anna en sväng och pratade lite skit. Sen åkte jag och olle runt och delade ut mer CVn. - jag undrar hur många jag har delat ut nu..

Rätt meningslös dag, det har spöregnat nästan hela dagen - så blev en rätt slapp dag.

Jag känner en tjej
som är


rolig och omtänksam,
kärleksfull och givmild,
tokig och lite galen.

Hon ser bra ut och är en
god vän

och hon läser e-post just nu!


Skicka detta till
tjejer du aldrig kommer att glömma,
inklusive mig.



Vanlig dag i stallet

Hahaha jag älskar alla djur överallt. Tuwa har fått 73738282 nya vänner här, bl.a. En katt, en häst, 3728937 får och två hundar. Katten här är ju underbar, helt galen i min ponny. Hoppade nyss upp på hans rygg och la sig där!


Godnatt monsterdiggare,


dags att sova, klockan börhar närma sig 12 och alarmet står på 7 imorgon bitti. Nämnligen skoldags imorgon, den enda lektionen på hela veckan är 9-10:30 tisdagsmorgon - lovely!

Efter det ska jag dela ut 26st CVn, umgås med min pojke under tiden han har håltimme och sen vet jag inte mer. Den som lever får se helt enkelt!

kyss

förlåt babes.
kameran dampade så ville inte lägga in bilder på skorna eller kläderna.
kommer ikväll/imorgon.
nu ska jag till olles träning. puss

smycken skänkes:

Idag är det städdag hemma hos mig = gå igenom garderob + skor + smycken.

Tänkte att innan jag skänker sakerna till myrorna (second hand affär) så tänkte jag kolla om någon av er ville ha något. Så först ut är smyckena, senare kommer även kläder och skor. Kommentera bara nummret på smycket som du vill ha. Smidigast är såklart om du bor i närheten så man slipper hålla på med frakt och sånt.

Här är iallafall smyckena, det är först till kvarn som gäller. - jag kommer ha kvar de till och med fredag.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

skor kommer inom kort!

Godmorgon!

Antar att de flest av er är i skolan/ på jobbet just nu. Jag gick upp för ungefär en timme sedan och nu har jag precis svalt frukosten. Det är regn i luften ute och dagen är fortfarande obestämd.
Men som det ser ut nu blir det att:

+ städa lite på rummet
+ skriva ut yttligare 26st CVn
+ luncha med olle
+ måla om naglarna
+ ta en långpromenad med hästen och hundarna
+ gå på olles träning
+ skriva önskelista till jul
+ duscha
+ hänga lite mer i stallet.


håll utkik på bloggen föresten, inom kort kommer nya headern.

Nu ska jag byta om och börja städa lite, puss.

Från paddan

Sitter och bloggar från paddan just nu, dock inte min utan min fars. Jag skulle aldrig klara av att ha en, den skulle gå sönder efter en vecka.. Olle drog precis och nu ska jag sova :) imorgon är det måndag, fortfarande obestämd dag! Godnatt lovers!

fail.

hahah från räkor till pizza / fläskfile och pommes.

min pojke är allt bra fin!


hjärtizar


finisar

fråga:


har du haft någon mer kontakt med din värdfamilj sen du kom hem? : )

jag har försökt att ha det, har mejlat de några gånger men de verkar inte intresserade av att svara utan ignorerar de bara. Självklart är det tråkigt som tusan, men är de så omogna av sig så får de faktiskt skylla sig själva!

världensbarn

lördag eftermiddag kollade jag på mina fina troll som hade konsert för världensbarn och samlade in pengar och hade sig. Jättefint!

videosar påväg!


finisar.

Lördag förmiddag spenderades i stallet med min pojke.

olle var en solstråle


framhoppningen.

Söndagsslapp

Olle sitter och pluggar och jag kollar på fångarna på fortet och planerar veckan lite. Hoppas vi kan åka iväg en sväng sen, men vad gör man inte för en pojkvän med massa plugg?!


Världens bästa syster

Föresten, syster blev klubbmästare igår på Åby. Hon tävlade dock mot storhästarna, då hon egentligen är för gammal för att tävla våran ponny. Men som kul grej va hon med, och hon vann!

Världens bästa syster och världens bästa ponny!


Kul!

Kul man kan ha med sin pojke en söndagsmorgon ;)


Godmorgon!

Hahahaha, räkorna va så pass äckliga igår att vi valde att i sista sekunden beställa hem mat. Men det var mysigt det också :)


Förrätt

Medans räkorna tinar så kollar vi på sällskapsresan. Har filmklipp och videos som jag ska visa er imorgon!


Mobilblogg

Äntligen har jag börjat använda blogg.ses mobilapp, as nice! Ligger i Olles säng just nu och kollar på robinsson medans han pluggar fysik B - härligt!

Ikväll blir det räkfrossa och mys med Olle - låter väldigt bra enligt mig!

Fin bild från Manhattan får ni också!


godmorgon!


nu ska vi göra lite frukost, skriva ut 345345 cvn till och sen mot stallet. Hämta min jeansjacka ska vi göra också.
Jag gillar lördagar!

ett tu tre på marken

Fredagkväll, jag sitter och myser med min familj och min finafina pojkvän. En helt okej fredagskväll faktiskt, speciellt när man inte har någon inkomst och är fattig. Imorgon är det lördag, jag ska dra med min pojke till stallet och kolla på hästtävlingar, sen ska vi in till stan och kolla på världensbar event som mina fina vänner håller i- det ska bli kul, jag ska dra med mig kameran så ni får se lite hur det ser ut!

fikatime.

dessa finingar hade jag fikatid med idag.

De gör mig så glada, imorgon ska jag kolla när de sjunger i stan - ska spela in till er!


hundpromenad

gick en sväng med mina fina vovvisar i höstsolen - super mysigt!

tuwa ville inte vara med på bild..


fredag.

solen sken i norrköping idag, vid nio drog jag mot skolan och kollade när mina gullrumpor övade inför musikalen. Är sjukt taggad på att se den när den är klar, den kommer bli SÅ bra! Efter det kom olle och hämtade mig och vi åt frukort innan jag körde honom till skolan. Nu sitter jag här och kollar på Segemyhr, om en timme ska jag in till stan igen för att fika med rebecka och linn - trevligt trevligt!


livet med en bad-boy.


Han är iallafalll den utan tvekan absolut sexigaste brottslingen jag sätt under mitt 18åriga liv.


och vet ni? han är bara min.

hey soul sister

tjääääänare!

sitter hemma hos olle just nu och lyssnar på musik. Vi ska snart iväg mot ikea samt ikano och kolla lite vad de har att erbjuda. Olle har nämligen studiedag idag. Sen efter det blir det stallet, först ta hand om min ponny sen ta hand om olles systers ponny - blir nog kul!

 

jag lovar er lite bilder och sånt ikväll - nu ska jag locka olles hår!

 

 


tummen upp


man vet att man har en valp i huset när det är skor överallt.

Höstfint i norrpan


hur fint är inte norrköping?
jag älskar hösten.

onsdag.

Kom precis hem från middagen med elli nu, det var gott och trevligt. Nu håller jag på att packa upp det sista från usa, förstå att allt är klart nu - jag är hemma föralltid. (eller... ) Snart ska jag åka och hämta olle, sen blir det att hänga med honom lite. och kanske sova middag, jag är fortfarande så sjukt trött hela tiden.

blekfis,

Kom precis hem från skolan, hade möte med min rektor och det är nu bestämt att jag ska läsa ett ämne nu och sen efter jul ska jag börja med ett till. Kultur&idehistoria samt naturvetenskap - typ de två mest krävande ämnerna vi har i 3an, känns väldigt skönt att få göra de nu. Det blir nog bra!

Nu ska jag städa rummet, duscha och sen vid halv 12 ska jag in till stan igen och luncha med systern min. Det blir nog trevligt, vardagslyx är alltid bra - speciellt om någon annan bjuder!

Mina två paket med kläder från usa har även kommit, måste packa upp de också - bara att ta tag i det!


love

jag älskar er


är dom inte finast i världen?

 


tisdag.

Vart tog hela tisdagen vägen egentligen?! Började förmiddagen i stallet med mor min, det var höstigt och fint. Sen åkte jag och hämtade min pojke från skolan, han slutade as tidigt = bra. Så åkte vi och delade ut massa CVn, åt lunch på donken (BRA början på "nya livet" ), och sen skulle jag ha tränat med elli. Men har kommit fram till att jag ska vänta tills iallafall helgen, har fortfarande inte kommit in i tiden här, så vid tre när hon ville åka in ville jag helst bara sova. Så istället slappade vi lite, köpte godis (BRA igen), lagade tacos till olles familj och skrattade åt hur kul det kan bli när man säger fel.

Sen var klockan halv 7, anton kom förbi och vi drog till killarnas träning. Var faktiskt helt okej att sitta där och kolla - becka kollade också så det var trevligt sällskap!

love.


LABERO 4 NOVEMBER

helt glömt bort att berätta, mor och far har köpt biljetter till Labero den 4 November för hela familjen - As nice!


Det händer mycket i mitt liv här i sverige, många bollar i luften samtidigt. Dagarna är planerade i förväg och man pratar framtid med sin pojkvän. Det är det jag älskar med mitt liv här i sverige
- det är ovärdeligt och alldeles alldeles .. underbart!

Imorgon blir det till stallet med mamma vid 10 tiden, har hört rykten om helt okej väder imorgon = morgonpromenad. Sätter klockan på 8 så får vi se hur vädret ser ut!
Sen blir det nog luncha med olle på stan, åka till maxi och lämna ut lite cvn och sånt sen träna med syster såklart. Har förövrigt lovat att kolla på olles träning på kvällen, vi har varit tillsammans i lite mer än nioooomånader och jag har inte sätt någon av hans träningar - rätt illa faktiskt.

aja. nu är klockan 1 minut över 1 - har varken duschat eller städat rummet, får bli imorgon! Nu ska jag sätta igång Segemyhr och sova.

Love

hej finisar.

Var som sagt och lämnade ut massa CVn idag, de flesta tog emot snällt - men känns ändå som att ingen var super intresserad av mig. Ska vänta tills på måndag, sen ska jag gå runt och prata med de och se om de är intresserade. Nu håller jag på och skickar in till PizzaHut - alla jobb är bra jobb! Har även planer på att ringa posten och presentera mig. På onsdag klockan 9 har jag möte med rektorn då vi ska bestämma hur jag ska göra.

Imorgon börjar föresten mitt sk. NYA LIV (javet va ni tänker " WHAAT?! nu igen?!?! " )
Imorgon ska jag träna med min fina syster, jag gillar att både hon och jag har massa tid att hitta på saker nu. Så imorgon är det gymmet som gäller - jag är as tagg! Är super sugen att börja på Zumba. Ska prata med mor och far om de vill köpa Träningskort på friskis och svettis åt mig, ja har jaft på WordClass förut. Men friskis är billigare! Får se hur det går!

Nu har jag en ankät och svara på också, " Statistiska Centralbyrån" har skickat mig ett häfte. Lovely. Jag ska också städa lite på mitt rum och hoppa in i duschen. Om det är fint väder imorgon bitti ska jag nog ta en lång runda med hundarna. - FÄTT. jag är as tagg på allt!

Måndag

Var en fin måndag idag. Hängde någon timme i skolan och kollade på när mina finisar övade dans inför musikalen - duktiga som tusan är dom! Sen drog jag till stan och gick och kollade lite med olle. Vi köpte även paussallad till lunch och bara satt och snackade lite om framtid och sånt. Väldigt fint! Sen va han tvungen att dra tillbaka till skolan igen, så jag snodde hans bankkort och gick omkring och kolla om jag hittade något fint.
- är faktiskt lite besviken på Norrköping.

Vid halv 3 kom pappa och hämta mig, sen kom olle hem till mig och vi chillade lite. Jag är fortfarande inte helt inne i Sveriges tidzoon - sängen lockar så sjukt mycket runt 4 tiden. Hur som så drog vi och köpte lite godis och låg framför tvn hela kvällen typ. Kollade på en freaking frågesport på TV, ett par som förlorade 2miljoner för de inte visste vad pippi långstrumps långa namn va. - DOG! ( nivet, pippilotta, viktualia... )

fina anna!


Dagens inköp, fina nylonstrumpbyxor med fjärillar på, en ring samt vanliga svara nylon + hårspray.
Köpte även en finfin tröja till min pojke.

jobbsökande tjej,


då var det måndag, jag trängdes hela natten med min älskade vovve - men det gjorde mig absolut ingenting. Vid nio kom bebis Tuwa och väckte mig - mysigt.
Nu ska jag skriva ut massa CVn och kolla om jag kan komma på något roligare att ha på mig. Jag har ångest!
Om 30 minuter ska jag mot skolan och pussa på mina klasskompisar lite, sen ska jag luncha på stan med olle och dela ut CVn till höger och vänster. Det blir nog en bra dag dethär.

love.

godnatt gullrumpor.


Imorgon är det måndag, det innebär full rulle för mig - lovely!


beställd!

beställde precis hem denna finingen från Nelly.com

dock kanske inte det bästa att använda nu när man är blek, mullig och det är freaziiing kallt ute.

Men någon gång i livet måste den väl passa!


söndagskväll.


söndag



Idag är det söndag, jag retar olle för att han ska till skolan imorgon och jag sov till halv 11 idag. Tidskillnaden dödar mig fortfarande, räknar med att det kommer ta ungefär en vecka innan jag kommer in i tiden. Idag ska jag iallafall skissa det sista på CVt och personliga brevet, städa mitt rum lite samt fika med anna på stan. Det är en väldigt fin söndag enligt mig.

Nu sitter jag och olle och kollar på Svensson Svensson, vi ska snart kolla lite på Londonresor. Vissa har ju varit tillsammans ettttår i januari. - fätt. Återkommer ikväll med lite bilder och sånt fint.

bättre sent än aldrig.


haha super seriös..

nya skor!!

dessa fina skor köpte min pojke till mig idag.


Lördag.

Förlåt för att jag har varit helt borta idag. - Ni anar inte hur mycket min kropp lider av denna tidförändringen. Herregud. Vi sov iallafall till 11 idag, sen satte vi igång svensson svensson och låg och kolla på det till typ 1, sen försökte vi skriva ut cv men det funka inte, så vi åkte till stan utan CV och käkade en paussallad, köpte skor till mig (min fina pojke skämmer verkligen bort mig) och sen stack vi till stallet. Jag tvingade Olle att rida - haha jag dog. Nu är klockan iallfall kvart över sju och vi ska till donken och äta, javet.. lördagkväll och donken passar inte, men spela roll. Jag är as trött hela tiden. Vem vet, vi kanske hyr en film eller något också.


Här är den omtalade Paussalladen, PERFEKT sallad. - (tro inte att jag äter allt detta, jag och olle delade på denna)
- kyckling
- pestopasta
- ananas
- ost
-majs
-gurka
- sallad
- vitlöksdressing.



senare idag får ni bilder från ridningen samt en liten video!


ett sista ryck innan jag slocknar.

fina fina eve - lina på scenen. Sjöng en låt från chicago musikalen - duktig tjej!


anna och anna på scenen - duktiga tjejer det där!

Då börjar fredagen gå mot sitt slut. Har ändå hunnit med rätt mycket idag.. Hämtat HM paket, tagit Tuwa till vetrinären, hämtat bilen från service, umgåtts med min pojke under hela dagen, varit i skolan och kramats, haft ett kort möte med skolan ang hur jag gör, shoppat en poncho, halsduk, HALSBAND (tack olle!.. ), och ehm.. godis och paussallad - såklart. Sen har vi varit i stallet och tagit in alla hästar och pussat på de,hämtat tuwa igen sovit middag (iallafall jag), lagat pizza och myst framför idol som jag inte ens tycker är så kul. Nu är klockan halv 11 och jag håller på och dör.

Imorgon är det dags att lämna ut CVn på stan samt rida aragorn och såklart umgås med olle. En lugn lördag verkar det som - jag gillar det.

Återkommer med hur det blir med skolan, ska dit igen på onsdag och bestämma helt hur det blir.

Nu ska vi sova, idag är första gången jag inte ställer klockan sedan .. typ 2 månader. wow!

rödingen.

här är mitt röda hår.
jag gillar det men samma dag kom mina fina röda byxor som jag beställt = de får ligga på hyllan tills jag byter hårfärg.

Fredag.


olle är mästerfotografen!


Hade en jättemysig torsdagskväll med min fina familj. Trodde jag skulle sova som en gris efter 43timmars vakenhet, men icke. Såfort vi gick och la oss kom febern och jag låg helt seriöst och frös som en gris medans jag var blöt av svett. FRÄSCHT. Idag är det fredag, pappa är påväg till london, olle är och jobbar på project, mamma är hos vetrinären med tuwa och tar bort en tumör och här sitter jag - ska snart åka och hämta de. Väskorna är upppackade och alla grejer är fixade. Jag är hemma på riktigt nu! Idag ska jag till skolan och kramas samt kolla på lunchkonsert, ta hand om min ponny, umgås x34 med min pojke, äta paussallad igen, köpa skor, lämna ut CVn på stan, ta in alla hästar i stallet, kolla på idol samt ut och äta med pojkvännen min.

Men först ska jag hoppa in i en dusch, kolla kläder på internet, skriva ut CVn och gosa med alwa.


Har förövrigt fått klagomål på min svenska - jag ska göra mitt bästa för att bättra den. Dock menade jag inte NEW YORK när jag skrev NEWARK. Newark är stället där flygplatsen är, ligger dock ganska nära New York, men det är inte samma sak.

Torsdagkväll.

Jag har haft en fin torsdag, känns så himla bra att vara hemma. Nu har jag och olle precis lagat tacos till mamma och pappa. Så det ska vi göra ikväll samt äta godis och sova. Jag börjar känna mig lite trött faktiskt. Imorgon är olle ledig också, så vi ska förbi skolan min och kolla vilka möjligheter som väntas.


fin pojkvän.

Olle hämtade upp mig på flygplatsen med massa fina paket. Sen åkte vi hem hit, hälsade på hundarna, fixade iordning oss och drog in på stan. Jag inhandlade mig en Egoboost tidning - eller ja, olle köpte den till mig. Sen köpte jag mig hårfärg - jag är numera RÖDING. Samt smycken, plånbok, godis och.... PAUSSALLAD! Dock glömde jag kameran hemma, men whatevah!


dagens bilder.

hej hallå. just nu har jag varit uppe i 33 timmar - detta med att hoppa över en natt har ändå gått rätt okej. Jag hade en trevlig onsdag med Alice - SÅ härligt att jag hade henne att åka med. Vi hade det jättetrevligt. Alice är en anna utbytesstudent som åkte hem samtidigt som jag.

men fytuuusan va tid allting tog..

borta bra men hemma är min häst.


ääntligen hemma. min fina pojkvän stod på arlanda med en fin ros, två veronica maggio biljetter, djungelvrål, äcklig festis och massa fina pussar. Nu ska vi till stan och checka läget - återkommer ikväll!

du är finast i världen.

 


jag tänker leva hela mitt liv med dig.

Tidsinställt

Nu sitter jag nog troligtvis i Newark och väntar på planet med fina fina alice - vi har ca 5h på oss på flygplatsen. Därför tänkte jag ge er lite information om hur min dag såg och ser ut.


-Upp klockan 4
-till flygplatsen vid 5
-planet lyfter 8.41 (14.41 SV tid )
-är i chigago 8.35 (eller 10.35 MI tid 16.35 SV tid)
-åker från chicago 10 - chicagotid ( 12 MI tid )  - MED ALICE
-framme i newark 01.10 MI tid (17.10 SV tid)
-åker från newark 17.20 MI tid (23.20 SV tid) - MED ALICE
-framme på (i?) arlanda 07.15 SV tid (01.15 MI tid)

där kommer troligtvis min fina pojkvän stå (vet inte just nu om det kommer bli fler)
ååh. jag kommer pussa sönder den pojken alltså..
Lär tvinga honom köra förbi donken påvägen hem, pga alla flyg och tidsskillnader lär jag nog inte äta något. (?) - mer än flygplansmat..

Sen blir det hemma kväll med familjen och underbara tacos.
Tror även det blir en sväng på stan med underbara paussallaaaaad!
Egentligen skulle jag och olle fira niomånadersdag - men det ska vi göra på fredag istället, för då är halva min familj ändå iväg så då kan jag äta ute utan dåligt samvete.

långtråkigt.

tjenare alla monsterdiggare - sitter fortfarande på flygplatsen. Sitter och smsar med Alice och pratar med olle på fejjan. Satt och kollade lite på Kenzas "Modelljakten" program på kanal5-play. Rätt besviken faktiskt..

Hur som så är jag alldeles för taggad just nu, jag är så sjukt nervös av någon anledning. Men ni vet mig, jag hatar flygplatser. Även fast man vet att allt är rätt så är man alltid rädd för att det ska vara krångel med biljetten, packningen, planet eller något sånt. Kan liksom aldrig slappna av ordentligt.

 

Jag är förövrigt kissenödig också, men antar att jag måste vänta ca 30 minuter med det - tills jag kommer ombord på planet. (säger man ombord när det gäller plan?)

TAGGAD TJEJ.

 

Kom dock på att pga tidsskillnaden kommer jag missa en hel natt

samt bara äta ett flygplansmåltid de kommande 17 timmarna - fätt!


på flygplatsen!


rätt tomt här på flygplatsen.. Men det gör inget, jag hittade internet här och kom på att jag hade både kamera sladden och datorladdaren i handbagaget! FÄTT.
Klockan är 7.18 här nu - 8.41 går planet. fytusan vad bra det känns allt ihop!

mot flygplatsen!


HEJDÅ AMERIKATT - SWEDEN HERE I COME!

BTW

har glömt att berätta, min värdfamilj ska faktiskt ta mig till flygplatsen. Det är jag väldigt glad över, hur fina mina vänner är som skippar skolan för min skull så vill jag inget hellre än att min värdfamilj ska ta mig dit.

Nu har vi precis varit en snabbis på walmart - va tvungen att köpa bläck till skrivaren. - flygbiljetter, HERE I COME.
Kommer nog inte hinna skriva något imorogn innan jag åker - ska fixa lite tidsinställda inlägg dock!

PUSS BABES. HÖRS I SVERIGE!

sista kvällen i amerika på länge

Idag har jag haft en jättefin dag. Jag har varit hedersmedlem på kören, världens bästa lärare och musikallärare sjöng sånger till mig om hur mycket de skulle sakna mig, hur fin personlighet jag har och massa sånt. - hur glad blir man inte då? och en tjej kom fram och sa att hon alltid trott att ja var en modell för alla mina kläder ser ut att komma direkt från någon katalog.

Nu är allt klart packat, imorgon runt 5 åker vi härifrån. Allt som är kvar är att skriva ut flygbiljetterna.
Jag är taggad!

i skolan

sitter i skolan nu. Skriver en uppsats om diabetes.

maste forovrigt beratta!!!!!


jag aker hem imorgon, 8.41 gar mitt plan fran michigan, byte i chicago och newark. AKER DE TVA SISTA MED VARLDENS FINASTE ALICE. kanns as bra!

dock va det jatteproblem med vem som skulle ta mig dit, familjen jobbar och sant. Men for 10 minuter sedan hittade jag tva fina tjejer fran skolan som sa att de kunde skippa de tva forsta lektionerna och kora mig - fyfan vilken lattnad. jag ar gladast ivarlden!!!

sa pa torsdag, 7.15 ar jag pa svensk mark!!!

bajs

mitt huvud dödar mig. denna jävla huvudvärk känns som pricken över i just nu. Förlåt för att jag är negativ och inte berättar något - vill ni veta?


okej.

ni vet ju att jag har pratat med explorius och att de håller på och fixar flygbiljetter till mig hem. IDAG (har haft kontakt med de i ungefär 2 veckor och redan pratat med två från ISE som accepterat mitt val att åka hem), men IDAG ringer min amerikanska organisation och säger att de vägrar släppa mig inom en månad. Gubbjävlen helt seriöst skriker i luren till mig hur ynklig jag är som vill åka hem och säger att " om 1 månad låter vi dig skriva på papprena, sen är det jag som bestämmer när flygbiljettens bokas - så uppför du dig inte tar det längre tid " - helt seriöst. jag stod bara och tjöt i luren.

Han höll på och prata om att "jag har rest över hela världen, jag vet hur det känns att ha hemlängtan " och " vi har bara skickat hem 2st innan " - tror han jag bryr sig om någon annan än mig själv just nu?!

Han ringde vid 7, jag grät då, jag grät under tiden vi var på resturangen, jag grät när vi kom hem och jag gråter nu.
Har mejlat explorius och frågat om de får göra såhär..

Jag hoppas så sjukt mycket att vi bara kan strunta i JÄVLA ise och boka flyg till onsdag.
Jag vill hem, jag vill hem nu..


jävlar, mitt huvud dödar mig!

fan

allt är bara fel just nu. jag kan inte ens skriva ner det - det är förmycket.

varför har verkligen allt under denna resan gått fel?

fanfanfanfanfanfanfan x43885309584395830. förlåt men just nu kännner jag bara att.. röv!

mobilblogg

Star och kollar pa cordells traning. Min vpappi freakade ut nar min vmor berattade om att jag inte skulle till skolan. Sa antar att jag gar dit imorgon- trotts att jag inte har nagra bocker eller nagot.. Fan! Verkar ocksa som att jag maste tiggga skjuts till flyglatsen av nagon, for de verkar inte vilja ta ledigt pga det. Komigen explorius - hitta flygbiljatt.. Jag vill hem...

beställt:

klänningen

 

byxorna

titta vad min fina familj precis beställt hem till mig. Nu blev jag glad!

Jag själv har även beställt en fin levis jeansjacka. - nöjd tjej!

 

OCH min fina pojkvän berättad precis att han köpt två biljetter till veronica maggio i december - FÄTT!


sista dagen på high school


bussen kommer hit om 15 minuter och jag är så sjukt redo för den sista dagen på high school.
För imorgon måste jag packa om (kollade bara vikten igår), fixa med paketen, städa mitt rum och tvätta kläder och massa sånt. För sen när familjen kommer hem vill jag tillbringa tid med de och inte behöva städa och sånt då.

Fick mail från explorius nyss - de håller på och letar plan och skulle återkomma.
Idag ska jag ta med min kamera till skolan och fota allt, men nu måste jag borsta tänderna.

peace

ni äger-vinäger

erat fina stöd har hjälpt mig så   sjukt mycket under hela den här tiden - vad vore jag utan er?

tro inte att jag kommer sluta blogga bara för att jag kommer hem till sverige, det kommer bli mindre amerikansk fotboll och mer shopping, outfits och roliga händelser.

lördag.

det var en fin lördag!
Efter cordellsmatch, restaurang + mooville med familjen och carol så åkte vi hem till carol, hälsade på 3 fina utbytesstudenter. Vi alla åkte till walmart och köpte pizzagrejer och godis.
Sen var vi hemma hos carol och gjorde våra egna pizzor - MUMS, åt massa godis och bara satt och prata.

Vi bestämde oss sen för att kolla på bio, en skräckis:

men den var mer phsyk-läskig. Lite som shutter island om någon här har sätt den. Men sjukt bra - värd att se!

 

Sen åkte vi hem, åt lite mer godis - satt och diskutera julafton sen somnade jag någonstans mitt i konversationerna på spanska. Jag var nämligen den enda där som inte kunde spanska = lite utstött tjej ^^

 

Hur som, imorse lagade vi amerikanska vofflor och åt - MUMS. Sen när alla andra dragit sprang jag och carol omkring och yrade i huset. haha. jag älskar den tjejen!

(tog massa bilder - men väntar tills efter onsdag och laddar upp de - för internet här vill inte sammarbeta)

Nu är jag hemma, har precis packat klart och ska snart hoppa in i duschen. Familjen är fortfarande i kyrkan - men de lär nog komma hem snart. Vet inte riktigt vad resten av dagen bjuder på..


varför jag vill åka hem del2

Mitt liv i sverige:

jag har precis fyllt 18, jag har tagit mitt körkort så jag kan ta mig vart jag vill, jag är tillräckligt gammal för att gå in på krogen, mina föräldrar låter mig göra väldigt mycket som jag vill, jag har världens finaste pojkvän, min klass går sista året på gymnasiet = nästa år är det omkring i hela världen, min syster är äntligen hemma för ett tag, det är sista året jag kan tävla med min ponny, jag har en jättegullig liten valp henne, jag har världens bästa hund hemma....

förstår ni vart jag vill komma?
I sverige har jag min bästa tid nu, jag menar.. nästa år kommer körkortet inte kännas lika wow, jag kommer sucka åt att det hänger omogna 94or på krogen, mina gamla fina vänner kommer jag inte alls kunna träffa ofta - vissa inte alls, min häst kan jag bara träna på och inte tävla, min syster är troligtvis iväg, min valp är stor och min fina fina hund är fortfarande världens bästa.

Här är jag ett barn, jag kan inte ta mig vart jag vill när jag vill, jag har inte ens en fjärdedel av den friheten som jag har i sverige. Min familj är jättefin som säger att de kan köra mig massor - men det är inte samma sak. Jag känner mig lite instängd..  Jag saknar all frihet som jag har i sverige.

Det är som att jag är jäääääättte godissugen, så får jag en pytteliten godisbit - då vill man ju bara ha meeer! Friheten i sverige är godiset, jag hade liksom mitt körkort ungefär 1 vecka innan jag åkte.


gullunge.

Idag fick Cordell godis av busschafören, för han har varit alldeles för stökig innan men efter hon pratade med joel så har han blivit mycket bättre - så idag fick han godis av busschafören. Sen idag när vi var och kolla lite i affärer så gick han och köpte en likadan till mig - för sina egna pengar. Det var fint..

 

Och han fick även veta att jag ska åka hem, han började gråta..

han må vara jobbig ibland - men jag älskar den ungen iallafall!

 

 

nu ska jag sova, för jag ska upp 6.30 imorogn för att kolla när min lillebror spelar fotbollsmatch för sista gången på väldigt länge.


fredag.

idag efter skolan så var vi hemma och myste lite, sen åkte vi iväg och åt jättegod mat, kollade lite i affärer, planerade morgondagen och lite sånt. Haha rätt kul - här kan typ vem som helst gå in i en affär och köpa ett gevär..

Efter att jag hade den heta diskussionen med min värdfamilj så känns det faktiskt som det har blivit lite bättre stäming. Det känns bra! Jag kommer sakna de..

Imorgon är det lördag, det bli kolla på cordellsmatch, sen hoppas jag att det blir mooville - nivet den där goda glassen jag skrev om tidigare och där man kunde klappa djur? jag måste äta en till bubbelgum glass. Och carol har aldrig varit där (WTF?!?) och jag ska sova hos henne senare med massa andra utbytesstudenter så ska jag kolla med de imorgon om devill åka till mooville med min värdfamilj. Sen ska jag tillbringa natten hos carol med massa andra utbytesstudenter.

Blir nog jättetrevligt, sen måste jag se till att börja packa lite och sånt. Tänker att jag har faktiskt ungefär 100 dollar kvar i plånboken - så jag tänker att jag ger de till michelle så får hon fixa med paket och sånt, för kommer inte ha tid med de innan onsdag och jag har ca 3 paket som måste skickas iväg.

Ska se vad de andra tycker, men antar att min sista dag på high school blir på måndag - så jag kan packa klart, städa och sånt på tisdagen. fätt.

 


varför jag vill åka hem

tracii och jag under kören


Idag när jag satt och prata med en fin tjej i skolan så berättade jag att jag skulle hem. Jag började beskriva varför på mitt krångliga sätt - jag har ju inget svart på vitt svar liksom. Men hon bara skakade på huvudet och sa att det syndes att jag inte vad lycklig " du ler ofta, man det syns att det inte kommer från hjärtat - för det når aldrig riktigt ögonen" sa hon. det var fint.

Jag tänkte iallafall skriva en uppsats om varför jag lämnar USA nu på onsdag.

Som jag redan beskrivit så var hela iden med att åka rätt spontan, jag har aldrig tänkt på att åka som utbytesstudent eller drömt om det som många har. nivet, det låter alltid bra att säga till alla " jag åker till usa och är där i ett år " - jag är så glad att mina föräldrar tillät mig göra dethär för wow vad jag lärt mig saker.

Jag vet inte om ni vet (olle vet iallafall) men jag har väldigt svårt att släppa in nya människor i mitt liv ibland. Nivet, att verkligen öppna upp sig för nya människor. Efter att jag blivit sårad en gång för länge sedan och jag inte pratade om det så har jag blivit så stängd av mig. När jag väl öppnat mig så pratar jag på rätt bra om känslor och sånt, men så fort jag inte känner mig 100% säker så väljer jag att vara tyst och tänka för mig själv istället. Och jag ska vara ärlig - de flesta amerikanska ungdomar är så sjukt självgoda. De må vara öppna, men så sjukt självgoda att det finns inte. Och det gör mig osäker, så istället för att bli BRA självständig här så har jag ända sedan jag kommit hit levt lite som i en bubbla. Ni vet, överanalyserat allt och bara tänkt förmycket.

Jag har verkligen förstått hur bra jag har det i sverige, hur underbart liv jag faktiskt lever. Jag känner mest att ja, nu har jag verkligen blivit mer mogen och självständig - jag har verkligen utvecklats under min tid här. Men jag känner att livet i min bubbla kommer inte hjälpa mig här. Och jag menar, det tog säkert 3 månader innan jag kunde öppna mig för min egna pojkvän - hur mycket jag än försökte. Så det känns som att i denna miljön kommer det bli så sjukt svårt för mig att faktiskt må bra och verkligen vara mig själv.

Jag vet vad ni tänker - usa är underbart och du kommer säkert ångra dig. Men grejen är att jag mår inte bra här, så det är inte värt det att vara här bara för att man betalt. Det är helt fel sätt att tänka på, jag har utvecklats och blivit en bättre människa - det är värt alla pengar i världen.

Och jag menar, pengar finns det gott om - det finns faktiskt bara en utav mig.
Och jag har fått fina vänner här som jag självklart kommer sakna, men de kommer vara kvar här - jag vet att jag kommer komma tillbaka och hälsa på min värdfamilj här. Jag menar, efter jag gått ut gymnasiet kanske jag drar med mig olle och kommer hit och bara är här typ 1 vecka sen åker vidare i usa eller något.

Livet är inte slut bara för att jag lämnar usa för att åka hem. Det känns så himla rätt att ha gjort det här valet och jag är så himla stolt över mig själv att ha varit iväg helt själv i usa i 40 dagar. - hur många 18åringar har gjort det?!




" när den rätta dyker upp så säger hjärtat till, och då får huvudet säga vad det vill "
känns faktiskt rätt mycket så när det gäller dethär valet. Det är så rätt för mig att åka hem, jag kommer sakna alla här - men de försvinner ju inte.

En vanlig dag på high school

Fick förfrågan om att beskriva hur det är att gå på high school - så här kommer en lång och utförande beskrivning om hur mina dagar ser ut:

Går upp klockan 6 (suck), äter en ostmacka, kollar mejl och fixar mig lite. När klockan är 5 i 7 väcker jag cordell och vi går till bussen. Sitter i bussen som alltid har på för mycket värme i ca 30 minuter - lyssnar på musik och längtar tillbaka till sängen.

Kommer till skolan 7.28 ungefär (I USA ÄR MINUTERNA NOGA RÄKNADE) - springer till skåpet, tar mattegrejerna, säger hej till några personer påväg till mattesalen. Kommer till mattesalen - min plats är längstfram närmast dörren. Varje morgon på matten gör vi uppvärmningsövningar - alltså matte tal på det som vi håller på med. 5 tal som kan ge än 5 poäng. Sen har vi genomgång nästan hela lektionen, kollar på gamla läxan och jobbar lite på nya. Så det är liksom inte som sverige då de säger att " till imorgon ska ni göra 3 sidor " Den lektionen är 7.35 till 8.49

sen springer man till skåpet, säger hej till några på vägen, möter några bitch blickar, försöker få upp skåpet, hämtar us hist böckerna - tar en djup suck och går mot lektionen. Där sitter hon och läser ur en historia bok och vi får anteckna det vi tycker är intressant. - alltså as svårt och alla människor pratar, sover, snor flickornas böcker, skriver lappar och drar varandra i håret. Lektionen slutar 10.08 och då är det lunch.

så sjukt konstigt att ha lunch klockan 10 - men man börjar bli hungrig då faktiskt. Så då ställer man sig i kön till matsalen - kollar vad som står på menyn. oftast typ chickenbits, brödmedostpå, något äckligt gojs eller något annat friterat, finns även tacos (äcklig..), sallad (äcklig) och fullkornshamburgare som jag tar varje dag. en fullkornshamburgare och två äpplen - 2 dollar och 75 cents. alltså tyå 15kr. Man sitter och småpratar lite med folk under tiden man äter, oftast sitter jag med samma gäng. Vilket är cheerleader tjejerna. De är helt okej. Sen måste man sitta i matsalen i 40 minuter för att man får inte lämna förän det är 5 minuter kvar tills klassen börjar.

Det är verkligen minuterräknat här, inte typ " du börjar tio i" utan du börjar tider som 48, 02 och allt möjligt konstigt.
Efter lunch har jag hälsa, det är väldigt intressant faktiskt. Men vi gör alltid samma sak, läser högt kapitlet, vocab, vocab, quiz, test, läser högt kapitlet.... men det är faktiskt intressant och skönt - man hinner oftast med allt på lektionen så att man inte har någon läxa.

Sen efter det är det PE 2 klassen, idrott. så spring till idrotten - till skåpet. Alla har ett varsit skåp i omklädningsrummet där man har sina idrottskläder. Man har alltså samma varje dag - jag brukar dock vara lite fräshare än alla andra och tvätta de iallafall 2 ggr i veckan - då vi är i gymmet och SVÄTTAS. Idrottsklassen är faktiskt den roligaste, för det är ett rätt roligt gäng. Två gånger i veckan är vi i gymmet och gör stationer som militärarmhävningar, sittups, vikter och massa som jag inte vet vad det heter. WOW - det är SÅ sjukt jobbigt och man har träningsvärk föralltid - men det är så sjukt kul.

Mindre kul när lektionen sedan slutar och man har 10 minuter på sig att byta om och de har inte ens någon dusch. Så det blir deoderant och parfym och tvätta ansiktet i kranen och försöka se lite fräsh ut till sista lektionen. Det jobbigaste är eftersvättningarna - nivet när man inte duschar efter man varit varm så börjar man frysa, sen svettas igen sen frysa.. Och jag kan säga att mina älskade svarta kängor som jag bor i börjar lukta rätt illa pga det. De är förövrigt sjukt sönder också, ska köpa nya såfort jag kommer till svearike!

Sen är det kör, jag älskar att ha kör sista timmen. Seriöst finns det vissa fina människor i den gruppen som bara får än att känna att "det här är något" - och läraren mr. rosen - åh. skulle jag vara 10 år äldre skulle jag gifta mig med honom. Han är världens bästa lärare och jag blir bara så sjukt glad av honom. Så där spenderar jag mina sista 73 (?) minuter av skoldagen.

Som ni märker är det mycket stress och man har liksom inte en klass som man går med, eftersom att alla får välja sina egna klasser (typ) så har man olika människor i olika klasser. Så man lär inte direkt känna någon, och med 5 minuter mellan varje lektioner så hinner man inte lära känna någon då heller riktigt. blir mer att springa genom korridoren och säga " hej...hej....hej...hej " Och om man behöver gå på toa får man smyga fram till läraren och fråga om man får gå på toa - självklart får man det. men ändå så konstig grej.

2.40 slutar jag, 2.45 lämnar bussen skolan så man måste springa som en gris. Sen när man kommer till bussen och sätter sig får man dryga kommentarer om att " det är hennes plats" " du kan inte sitta där... " så jag sätter mig längst bak och stoppar in musik i öronen och lådsas inte höra hur de kommenterar mig.  Så sitter man där från 2.45 till 4 ungefär.


Det är en dag på high school - och vet ni vad det tråkiga är? det är att man vet att morgondagen kommer se EXAKT likadan ut..

RSS 2.0