kattvakt

Var som sagt kattvakt igår, tänkte att ni kunde få se lite bilder på den lilla kraken även kallas estter.



nu ska jag snart ut i solen och sätta mig där lite och plugga körkortsteori - LOVELY. Senare idag blir det att träffa Malin och bada. Blir även stallet och fika på stan under dagen - helt okej söndag helt enkelt!

mot stan


Kom precis ut ur duschen, nu ska jag snart mot stan med olle och checka läget lite. Får se vad som inhandlas - rätt gött att bara gå omkring ändå. Lunch skulle sitta fint. Oj, nu ringer det! Love.

Personbevis mm

Idag kom det engelska personbeviset till visumet hem. Den 10 augusti ska jag till ambassaden, det som är kvar att fixa är betala 980 kr för intervju på ambassaden och fixa ett kuvert från posten med porto på 67kr kvar. Sen är jag redo! Är rätt nervös över att sticka till ambassaden, är så rädd att jag har gjort någonting fel med papprena eller något. Nu börjar det närma sig (ev). from. måndag har jag inte bokat in någonting - ifall jag skulle åka någongång då. Så då är det dags att börja jobba lite och tjärna pengar. - på tiden! SÅ avis på de som är i New York nu.

lördag.



Vaknade rätt tidigt idag tillsammans med min man. Vi satte igång lite film innan mamma kom med frukost på sängen till oss, men vi valde att dra ut oss på balkongen och äta lite. Inte helt fel början på dagen. Några timmar senare drog han iväg till johan medans jag satte mig här och kollade lite efter kläder på internet. Ska snart hoppa in i duschen, ikväll ska jag och olle vara kattvakter till bebis och mormorkatt. seriöst världens minsta kissemiss - 6 veckor. (med död mamma..)  - tar med mig kameran. Det blir även paussallad och bara ta det lugnt. love.

varför åkte du hem från emmaboda?

jag har fått lite frågor om varför jag inte var kvar på emmaboda - så tänkte att jag lika väl kan berätta det nu.


Det var en helt okej festival. Var rätt taggad när jag kom dit, trotts bajamajorna, lång biltur och massa skräp överallt. Vi gick omkring och chillade lite första kvällen, tappade bort varandra, hittade varandra och tappade bort varandra igen. Efter ett tag kändes det dock som att dels festandet gick lite överstyr på vissa ställen, det kändes liksom lite obehagligt att gå själv till toan - jobbig feeling. Sen vid halv 2 när vi skulle sova märker vi att mina vänners tält blivit sönder skuret och HELA kerstins packning är tagen. Med sovsäck, kläder, madrass, kamera, mat, stormkök.. ALLT. Så vi gick omkring och hade panik i några timmar innan de bestämde sig för att ta in på hotell över natten. Det var hur som helst väldigt jobbig känsla att veta att det lika gärna hade kunnat vara min packning. Hur som helst så regnade det hela nästa dag. Jag kom fram till att jag nog inte är en festival människa trotts allt.. Det var dock en annan sak som också var inblandad, men den tänker jag inte ta upp här. Det gjorde iallafall så att jag bestämde mig för att fråga min far om han ville åka 8h och hämta mig. Eftersom att jag har världens snällaste pappa så gjorde han det såklart.

fick höra att ALLA mina vänner blev av med sina luftmadrasser i går kväll. Jag menar, jag trodde man var där för att lyssna på musik, dricka lite och träffa nya människor? Men det var visst förbi. Nu för tiden snor man visst packningar, röker på, struntar i musiken och bara chillar och förstör för andra. fett LAMT om jag får säga det själv.

Ja, nu vet ni det iallafall. Nästa gång jag ska på festival blir det nog typ Way out West eller något, mycket fräshare festival enligt mig.

nu ska jag mysa med olle. Vi hörs!

puss

ibland kan det vara bra att vara sjuk när man har världens bästa pojkvän!

What a wonderful world!


whaat?! Check out my eyes..
medans jag sitter här och spyr av mensvärk så landar snart sex av mina vänner i New York. Känner att livet kunde vara mer smickrande. men, vad gör man inte?! Jag måste snart till stallet ändå, synd att inte djur kan ha lite medkänsla när man är sjuk.. Hoppas olle skyndar sig på jobbet så han kan komma och pyssla om mig. Skulle ha träffat malin idag, får se hur jag mår i eftermiddag - just nu orkar jag inte ens borsta tänderna.

I was dancing the whole way home.

Hemma tidigare pga omständigheter - Men hinner inte uppdatera nu. Imorgon är det den 29onde juli. vilket betyder att eira och maria mfl åker till New York för att senareåka vidare (i deras fall) till Arizona och Tennessee. Tänk när min resa är så nära?! Känns dock aldrig att den kommer vara det. Svårt att tänka sig det när det inte händer någonting. 10augusti ska jag till ambassaden , och innan sista augusti hoppas jag på att få en värdefamilj. (haha nu uppdaterade jag iallafall typ)


Ville bara önska Eira, Nelly, Kajsa, Jonathan, Maria och Emelie lycka till och se till att shoppa loss i New York nu.

mot emmaboda!

nu är näst intill allt packat, plastglas och strumpor kvar. Olle är nog påväg hit nu sen hämtar vi upp rebecka och linn så drar vi mot emmaboda. ska bli så sjukt nice, lovar er bilder sen när jag kommer hem - söndag.


ICEUSA.COM

jag tror att jag i genomsnitt går in på ICE-sidan 3ggr om dagen för att se om det står något om någon värdefamilj. Man ser hur fler och fler får familjer och jag vill bara ha en nu. Man vill ju hinna åka dit och umgås lite med ens familj innan man börjar skolan. Det är ju massor som missar första skoldagarna.. -tråkigt. åååh. jag vill ha familj!!

knep och knåp.


vad tycker ni om min fina kalender? och mitt nya nagellack! :)

malin och tjockisgubbe


Världens finaste malin. även hon ska till USA faktiskt, vilket betyder att vi pratar om USA 24/7. - hur underbart?

vi är även världens bästa humor och skrattar åt att 100g klumpen ser ut som en tjockis-gubbe.

tisdag

nu är vännerna på väg mot emmaboda medans jag sitter här i min säng och tuggar på marie kex (- underskattat) Har tillbringat dagen på stan med anna. Inhandlade ett par levisshorts, tröja, nagellack, torrshampo och skärp. Sedan umgicks jag lite med olle, vi var ute i skogen och plockade svamp. Nu ska jag ta det lugnt, äta räkor med mor och far och packa inför imorgon. Imorgon åker nämligen jag iväg mot emmaboda.

mina nya kläder. hänger absolut med till emmaboda. Ikväll kommer olle, ska kolla om han kan kanske kan köpa lite godis hit. gott det vore!


mot stan


tillbringade första tiden på dagen med fröken hellrin nere i åbystallet. Inte fy skam med en sådan start på dagen. nu ska jag in till stan med malin och shoppa lite inför emmaboda. Längesedan jag träffade henne nu, lär bli usa snack x4324. Drömde förövrigt en konstig usa dröm inatt. Att jag kom till någon välkomstfamilj, fick 8mobiltelefoner - supersmå. Sen åkte jag direkt till michigan, missade new york och massor. Det var så konstigt - men härligt! Vill komma iväg nu. Tänk Eira och Maria som åker om 4 dagar. Kan inte riktigt smälta det.. tänk när det är 4 dagra kvar tills JAG åker. WALLA.

emmaboda

på onsdag drar jag med mig mina vänner till emmaboda festivalen. Ska bli hur fätt som helst. Redan imorgon ska jag sätta igång med min packning. Jeansshorts och torrshampo kommer vara mina nya bästavänner.
nu ska jag kolla på film med olle, var nyss ute med hundarna. Ikväll står grillat och föräldrarnas hemkomst på menyn. - lovely!

vart är världen påväg?

Jag kan inte förstå vad som precis hänt i oslo. Det är så sjukt att jag inte ens kan ta in det i huvudet. Norge av alla länder också.. Jag förstår inte vart världen är påväg längre. Känns som alla människor börjar bli så äckligt bortskämda,man förstår inte vilken tur man egentligen har. Att få leva ett liv, få mat på bordet, ha vänner och familj (?), bo i BRA länder, kunna tjäna pengar rätt lätt osv. Människoliv är inte längre värdefulla, en dör.. två dör - en människa hit eller dit spelar ju ingen roll. Jag vill dö, jag tar med mig 34st i fallet - bra ide! Jag trodde faktiskt inte att man kunde känna så mycket hat att man ville död personen/personer. Men det är ju jag det, verkar vara andra som tycker annat.
hemskt är det iallafall. Mina tankar går till Norge, de drabbade och närstående.
Vad ska behövas för att få slut på sådant här?!

Söndag

Regn regn regn.. jag och olle har spenderat helgen hemma hos mig. Mestadels av tiden inomhus - sittandes och kolla på regnet. Ätit tacos, spelat massa spel och lite sånt. Det är ju så klart inte fel det heller, lite planering inför emmaboda har också varit på sin plats. Är rätt taggad på att åka nu faktiskt, på onsdag bär det av! I morse var vi ute på en långpromenad med hundarna. Dock ska ju inte Tuwa gå så mycket än, så vi hade henne på en väska på magen. Grannarna kollar lite skeptiskt, Men det gör oss ingenting. vi får se vad som händer idag, vi båda är fortfarande lite halv sega efter att varit sjuka så det gör inte så mycket för oss att bara vara. Ikväll kommer mamma och pappa hem, då kan jag äntligen hitta på lite saker utan att hundarna måste med. Oj vad jag kommer sakna dom i usa..

gull.

Idag när vi var nere i stallet fick Tuwa hälsa på min ridlärares man (Kalle), hon blev så glad att hon kissade på sig och skämdes som bara den sedan. Samt i morse gick hon upp för trappan för första gången någonsin!   Damer och herrar, valpar är det sötaste som finns.
- undra om man kan köpa det till sin värdefamilj som present?

efter regn kommer solsken

samtidigt som solen gick ner igår kom åskmolnen och det hela började. Det var seriöst det värsta ovädret jag någonsin varit med om. Det var precis över oss, jag olle Tuwa och alwa trängde upp oss i sängen och tog hand om varandra. Tuwa var jätterädd (jag också). Men nu är det över och solen har kommit fram igen. Så blir ut och slappa lite i solen. Olle är hemma och fixar lite, men han kommer sen och håller oss sällskap.
love

Hostfamily?! OVER HERE!



Ewelina
is a cheerful, positive, creative, caring and brave girl. She attends a Musical School learning acting, singing and dance. She has a B average and her favorite subjects are Math, Theatre and Dance. She does have an advanced level of English skills. Ewelina loves animals and often trains and rides on her horse, she also has a dog. In her free time Ewelina enjoys walking, skiing, boating, swimming, sunbathing, camping, shopping, going on a picnic and taking photos.

såhär ser det ut när jag söker (inte samma bild dock) det har gått 176 dagar och fortfarande vill ingen ha mig..

kräftan

jag var så här *visar 3cm med fingrarna* nära på att klippa av mig håret här om dagen (och ev. permanenta det) men precis innan satt jag och läste horoskåp, då stod det:

KRÄFTAN
" Gör inget spontant, klipp inte håret"



så jag gjorde inte det.. inte då iallafall!

postis-pär

jag har haft tre fina dagar i strömstad med olle och hans familj. Det har varit hur mysigt som helst, trotts att olle var sjuk. Tänkte att ni kunde få se lite bilder!


hur fint är det inte? dock är vi båda sjuka nu. Men det gör inte så mycket. Mamma och pappa har precis dragit till italien, så vi har huset och hundarna för oss själva över helgen. Rätt mysigt. Ikväll ska vi äta räkor, hyra film, äta godis och bara mysa. Nu är gullollen iväg och köper lemonad och plopp till mig. (jag ska börja säga lemonad istället för läsk)

love.

Frågor

Har man frågor till mig, vad det nu kan vara så kan ni antingen skiva de som en kommentar i något inlägg eller mejla mig på : [email protected]. Är förövrigt på väg hem nu från 3 fina dagar på västkusten med pojkvän och hans familj! Puss

Is it me or the dog?

Sitter hemma hos olle just nu och kollar på TV, jag älskar att de har så många kanaler. Har suttit här hela eftermiddagen samt lekt hemmafru lite. Har fixat med diskmaskenen, tagit ut sopporna, tömt brevlådan, packat lite åt olle och lite så medans stackarn cyklar omkring på sin postcykel i spöregn. Stackarn.. han kommer vara helt förstörd när han kommer tillbaka. Då får vi även veta om det blir västkusten idag. Med andra ord om Olle får ledigt eller inte.. HÅLL TUMMARNA ÅT OSS ÄR NI SÖTA!


vad är höjden av kärlek?


Jag och Olle träffades för första gången för snart 6 år sedan, vi gick på samma skola under högstadiet. Vi var tillsammans en kort tid för 4 år sedan och nu sitter vi här igen, har för några veckor sedan firat ett halvår med varandra. Ett levande bevis på att kärlek bygger på vänskap. Olle är min absolut bästa vän och det finns inget jag inte kan göra med honom, inget vi inte kan prata om eller måste gömma för varandra. Det är så kärlek ska vara tycker jag. Allt hans är mitt och allt mitt är hans. Jag ser en framtid med honom och (jag hoppas) han ser en framtid med mig. Nu ska jag snart till USA och vara där i 9-10 månader, detta gör ju så klart att det blir problem med ett förhållande. Ska man ta en paus från varandra och hoppas att man fortfarande vill ha varandra när man kommer tillbaka, eller ska man försöka sig på ett distansförhållande?

Det vet vi inte ens själva svaret på..

VIGGO BEAUTY

Äntligen kom solen fram efter allt regn, så utan att tänka så tog jag och olle bilen och åkte och badade, helt spontant utan att ens tänka att det kan vara kallt fast solen skiner. Så vi var helt ensamna och satt i solen och myste.

love.


vad kan man göra när det regnar?


Sommarlov

Kommer ni ihåg när man va liten? Man bara lekte sönder hela sommarloven. Nu försöker man gång på gång att hitta på saker, men alla bara jobbar och jobbar hela tiden. Är det värt det? Man har ju ändå sommarlov för att ta det lugnt, semestra från skolan. Men istället börjar folk jobba dubbelt så mycket. Det suger verkligen, speciellt när jag åker efter sommaren. Jag komer ju inte hinna träffa alla och säga hejdå. Det är rätt hemskt faktiskt!

Lördag

Idag är det lördag, egentligen skulle jag och olle och resten av hans släkt vara i en bil typ i jönköping nu. Men olle fick inte ledigt, så nu sitter vi här. Det regnar utanför och vi funderar på att träna lite. Har ju både mitt och olles hus för oss själva nu. Rätt skönt! Vi hoppas kunna åka till västkusten Månag eftermiddag istället, men ingeting säkert. HOPPAS!

Förlåt

Jag hatar ordet förlåt, det finns nog inget ord som kan betyda så lite som just Förlåt gör. Ibland önska jag att vi bodde med Harry potter och gänget, att vi alla kunde trolla. Då skulle jag trolla så att INGEN kunde säga något om den inte verkligen menade det. För jag hatar att det just nu är så lätt att försöka låta som att man ångrar sig. Att göra misstag på misstag och sen everyday komma med ett förlåt - det håller inte. nej, tacka vet jag harry potter-världen. Den skulle jag vilja leva i.

föresten, jag dör. Emma watson är SÅ snygg i sitt korta hår. Hon ser nästan ut som pixie!

love

Fråga

Mathilda:
Åh grattis i efterskott!!
Blir så nyfiken, vilka tre tatueringar ska du tatuera in? :)

Tusen tack gullunge! Egentligen har jag tänkt att hålla dessa tatueringar hemliga tills dess att jag gör dom. Men ni kan faktiskt få se dom!
- liknande fast annan text.


dessa tre är de som jag har tänkt på, men det är så svårt! - alla är så fina!



(undrara ni något är det bara att fråga)
KRAM

The Sims


sitter och spelar The Sims 3 - jag älskar såna datorspel. Man kan bygga hur fina hur som helst, göra en gubbe som ska vara än själv men gör än lite snyggare, är pengarna slut skriver man motherlode några gånger så är man miljonär igen. Man slipper ha jobbig PMS, man kan skaffa barn när man vill, bygga hur stort hus man vill, ta vilket jobb man vill.. Huset på bilden är det huset jag har gjort, ligger precis på husen och världens finaste inredning - visst är det fint?

love

It's Friday, I'm in love

ligger i sängen och slappar lite just nu. Har städat huset lite,packat klart till imorgon och fixat lite. Känner mig lite hungrig så snart ska jag äta lite frukost. Idag ska vi fixa lite inför imorgon, då vi HOPPAS att vi ska till strömstad. Har blivit problem för olle att ta ledigt vilket verkligen suger. Måste köpa lite färdkost också. Det ser ut att bli en fin fredag. Eftersom vi ska åka (HOPPAS) vid 7 imorgon bitti så blir vi hemma ikväll, vilket inte är så fel det heller!

love.

måndagsvideo på en torsdag


love

aj löv mackedonken



sjuuukt trevlig kväll igår. Förfesten hos mig blev lyckad - såklart. Med alla mina fina väner! Drog sen vidare till Hugo - fullt med folk och massa dans. Helt klart lyckad kväll! Kom väl hem vid halv 4 efter en liten tur på donken på vägen hem. Nu ligger jag fortfarande i sängen och myser, väntar på att olle ska komma hem från jobbet. Han lovade att köpa med sig mat hem. Nämligen så att mina päron är bortresta i 1,5 veckor så vi har huset för oss själva nu fram till lördag då vi åker till västkusten. Underbart! Vi ska senare iväg och köpa lite mat inför kvällen.

love.

tankar

Jag vet tre stycken som ska åka till michigan, de ska åka den 26 augusti. På den tiden då jag hade familj i michigan så skulle jag också åka den 26 augusti. Nu vet jag säkert att jag ska till micigan, jag räknar alltså med att åka den 26 augusti. och det känns väldigt bra!

Hotellet i New York


detta är hotellet som vi ska bo i under våra tre dagar i New York. - hur fint som helst tycker jag!

<3


jag älskar dig.

restaurang

olle bjöd även på restaurang på kvällen, vi drog till min favoritrestaurang (som jag glömt bort vad den heter)

det var iallafall över huvudtagen en perfekt dag!


födelsedagsshopping


(mocka kavajen)


min pojkvän shoppade verkligen loss åt mig igår. fick världens finaste saker.
skorna och väskan är mina klart favoriter, älskar mocka kavajen också!!


hur fin är inte han egentligen?

födelsedagsbarnets outfit

köpte mig en långklänning som jag hade när vi var ute och åt på min 18 års dag, tänkte att ni kunde få se den :)


dagens outfit


livet enligt ewelina.

Det känns, med handen på hjärtat jävligt jobbigt att inte ha någon värdefamilj. Jag menar, om 17 dagar åker de första gänget. De har fått flygbiljetterna, värdefamilj, har börjat packa, säga hejdå till vänner och liksom har det där pirret i magen. Jag (och 40598095andra såklart - stackars oss) sitter här och bara väntar. Vet inte vad jag har för familj så kan inte börja köpa presenter än. Jag kan få min vädefamilj om två timmar eller om en och en halv månad, vet inte om jag kanske åker om 17 dagar eller om 3 månader så jag kan inte börja packa, jag har inte fått några flygbiljetter, inte ens varit på ambassaden och ingenting närmar sig. Man går bara och väntar, nästan glömmer bort vad som komma skall - just för att det inte känns någonting. Det tycker jag suger..

lovebirds

Sitter i solen just nu och bara njuter av allt. Ibland undrar jag varför jag valt att åka till usa när jag ändå har det så sjukt bra i sverige. Men det är klart, usa är ju usa.. Whatever, solen skiner och jag sitter som sagt och jobbar på brännan. Jag och olle har tävling under sommaren om vem som blir brunast. (Tror jag leder..) Snart kommer han hem från jobbet iallfall, då blir det att fixa sig och sticka mot stan. Idag ska nämligen han fira mig lite mer, det blir heldag på stan med shopping samt restaurang ikväll - hur mysigt som helst! Tänkte ta med mig kameran och allt då så ni får se lite!

love.


öjaby

här har ni lite video från mitt ena landställe, i småland- växjö.



love.

18 år

Vill bara nämna att idag är det min dag.
Idag blir jag 18 och hittills har dagen varit strålande. Blev väckt av familj (- syster och häst) samt pojkvän tidigt imorse av vacker trestämmig sång samt massa fina och underbara paket. Bara grejen att få åka till usa, få ca 10 000 i fickpengar, betalt körkort, en till hund och en häst är ju världens bästa grejer som jag redan fått. Men de överröste mig med massa fina presenter. Fick lite träningskläder, pengar, cd skrivor (UNDERSKATTAT), en fjällrävenväska, godis och massor mer. Ikväll ska vi ut och äta, olle hänger så klart med. (och jag ska ha på mig min nya klänning) Och imorgon blir det heldag på stan med shopping och sen trerätters på restaurang - det av min fina pojkvän som skämmer bort mig alldeles för mycket. Jag fick även en tröja och presentkort på tatuering av min syster, ni anar inte hur sugen jag är - jag har ju redan 3st jag vet att jag vill tatuera in. Men har bestämt mig att vänta tills efter USA (suck)

love.

ps

jag har lugg igen.

(och morgonfrilla)


visum - check!

äntligen har mitt pass kommit, så har suttit i någon timme nu och fixat med visumet. Även bokat en tid på ambassaden, så den 10 augusti (as sent) ska jag dit klockan 8.00 - spännande! Känns skönt att ha det gjort, nu måste jag bara fixa allt som man ska ha med sig. Krångligt dethär med att åka till USA vetni!

love.

gästbloggar

Jag blev satt här - vilket resulterar i lite kärleksförklaring i några rader till min fina flickvän.

Ewelina du är det bästa som har hänt mig.
Du är finast i världen och jag är så himla kär i dig.
Jag blir bara mer och mer kär i dig för varje dag som går.

- nu ska vi dra till stallet och senare blir det räkor&bad.

I love you/  din o

P to the ARTY

igår var det lite partaj för mig då. Blev ytterst trevligt med goddricka, massa mat, lekar och mord. Helt klart godkänd kväll! Tänkte visa er lite vad jag fick av mina underbara vänner:


ett fint kort, godispengar som man verkligen tror är papper, ett fint kort x2, hemlängtanbrev 7st, 2 par örhängen, en earcuff, godis, usa guide, toffsar, engelskapysselbok, en ring. Samt:

en sk "spyhink" med massa cider i - underbart! Samt två fina (och tåliga) glas till.

Jag fick även en hängmatta som jag inte satt upp än (gjorde sig därför inget bra på bild), en dagbok som jag ska ha i usa samt fina pennor som jag kan skriva med.

Hur fina är inte mina vänner?!



love.

bildbomb


lite bilder från landet. ni ska få en video sen imorgon troligtvis så ni ser lite mer hur det ser ut :)

hittade en gamal anteckning

jag älskar när man hittar gamla block med massa fina, felstavade texter!


home sweet home

kom hem igårkväll men då orkade jag faktiskt inte sätta mig vid datorn. Istället umgicks jag med min pojke. Idag är det lördag, solen skinder som aldrig förut och det vaknas 18års fest. Är taggad till tusen - det kommer nog bli bra! Gick förövrigt lite spontant till frisören igår och klippte mig- ni får bild imorgon. Hinner nog inte blogga ikväll, eftersom att det är party på G. Bilder från småland kommer att komma upp under kvällen!

love.

Jag älskar dig

Ett halvår med världens bästa pojke idag - fint!

I bilen

Uppdaterar från mobilen nu. Blev nämligen en spontanresa till landstället i Småland. Jag klagar inte... Lämnade faktiskt datorn hemma så att jag verkligen kan få lite semester. Just nu ligger tuwa och sover i mitt knä - söt! Är tillbaka i norrpan på fredag troligtvis- lovar er bilder då! Ha det bra så länge!

morgonmys

 

myser lite med Tuwa nu, ska snart ta en sväng i skogen med henne. Kom på att jag måste fixa nytt pass idag, pratade med explorius och måste fixa ett nytt pass innan jag kan bli klar med visumet vilket gör att det ligger lite stress bakom allting. Igår tog jag visumkort så det är klart, jag ser förjävlig ut men jag tror det hör till!

undra hur lång tid det tar för ett nytt pass att komma? åh. allt detta krångel..

 


värdefamilj

läste att en tjej som åker till australien imorgon fick sin värdefamilj förra veckan - hur sjukt?!

bye bye sweden!


Igår drog första gänget iväg, mot Australien. Och idag åker yttligare ett gäng mot varmare breddgrader. Jag tänkte faktiskt också på att åka till Australien ett tag, tycker det är sånt himla fint ställe med all öken, alla djur och sånt. Men kände sedan att USA kändes mer. Jag har aldrig varit i varken USA eller Australien så jag kan ju inte säga så mycket om något av de, men USA är ju USA. Det är gula skolbussar, röda plastmuggar... Vilken jävla grej hörreni!


love.

ändrade planer



Oj, hann verkligen inte med datorn igår kväll. Direkt efter att olle slutade drog vi hem till mig och fixade oss lite, var hundvakt och lite så innan vi drog hem till olle för att fira hans syster. Idag ska jag sitta nästan hela förmiddagen och läsa teoriboken, sen ska jag övningsköra, duscha och fixa lite. I eftermiddag åker jag till enköping och jobbar, jobbet här hemma krånglar så mycket så jag valde att åka ner till enköping. Får se hur länge jag stannar men som längst är det väl till lördag eftersom att sen är det 18års fest, födelsedag och grejer :))


ska försöka ha med mig datorn, men sist ville inte mobila bredbandet fungera.. får be pappa hjälpa lite!

hard work work

egentligen skulle jag ha jobbat min nionde jobbdag idag, men pga massa krångel så ska jag inte jobba idag och har bara jobbat en dag innan. Det suger att jag inte tjärnar lika mycket pengar som jag hade hoppats till USA. Får komma på något sätt att tjärna pengar lite lättare. - frågan är vad..

love.


Måndag.

Åh jag blir så ledsen på detta väder. Nu ska jag göra en lista med "göra i sommar" och äta lite frukost sen ska jag försöka läsa lite i körkortsboken innan jag ska in mot stan. Födelsedagspresenter ska inköpas och visumfoto ska tas. Tänkte även försöka hitta någon fin klänning till mig som jag kan ha på min födelsedag. Blir ut och springa senare idag, för nu måste jag ut med hundarna.
Såhär ser jag ut idag

love.

godnatt lovers

Första natten sedan typ... 6 juni då jag sover utan olle. Känns rätt jobbigt. Iallafall, när jag skulle gå och fixa visumkort så hade de såklart stängt. Men eftersom att jag aldrig får jobba (rip usa pengar) så kan jag gå dit och ta kort imorgon istället. Jag känner att jag ligger så efter med Visumet, men jag har verkligen inte haft tid med det.. Idag har jag övningskört två gånger - stolt tjej! Jag har kommit in i en period då jag tycker att det är kul att köra! Vem vet, jag kanske hinner ta körkort innan jag åker?

nu är klockan 23.18 jag ska upp imorgon och springa tänkte jag. Ska ta tag i det där nu :)

ICA banken

nu har jag ansökt om att bli medlem i ICA banken, det är tydligen det bästa att ha utomlands läste jag - kostar inget extra! Det tipsar jag verkligen alla utbytesstudenter om!


här kan man skicka in ansökan!


nu ska jag och olle in till stan, jag ska fotas till visumet.

att vara eller inte vara?


Det är så mycket att tänkta på när man ska åka iväg i 9-10 månader. Det är så mycket som man måste ta ställning till. Den jobbigaste grejen är väl olle. Hur man gör när man är inne i ett förhållande? Klarar man 10 månader utan att träffas? Och knappt hinna skypa? Man kan ju faktiskt inte spå framtiden och om något händer - "logga in på skype jag ska säga en sak" ska man göra slut via skype? Det känns ju superkonstigt och inte alls något jag vill göra. Och hur mycker kommer man inte sakna varandra? Det spelar nog ingen roll om man är tillsammans eller inte, man kommer sakna varandra ändå. Frågan är om det är lättare att det tar slut, eller om det bara gör det hela svårare..

söndag

gårkvällen var hur trevlig som helst. Satt på världens finaste ställe och åt god mat. Sen drog vi hem till några barndomsvänner och var där alldeles för länge. Det var trevligt. Jag älskar hur man liksom känner igen lukter, i deras hus har jag tillbringat dagar ända sedan jag var 6 år (de flyttade dit då) och ni vet hur lukter liksom gör sig påminnda, det är så fint hur väl man kan komma ihåg någons/nån lukt. Idag skulle jag ha varit med rebecka och linn, men de dissade mig så nu får jag se vad som händer. Måste iallafall in till stan för att ta kort till visumet. Imorgon börjar jag jobba - opepp men måste verkligen få ihop pengar nu..

love.

egoboost

köpte denna tidning här om dagen, mest för att se om det var något och ha. Jag blev faktiskt positivt överraskad - den var faktiskt väldigt bra!

Den tog tex upp:

-hur man gör det perfekta CVt

- hur man ger ett bra första intryck

- hur man blir av med prestationsångest

- dejtingsfrågor

- festsnygg på en kvart

- lite pysselknep

 

och lite mer..

däremot var det väldigt mycket reklam i den, reklam som kändes så fel.. t.ex var det en reklamgrej om tabletter som gör att man blir av med celuliter?! Jag läser inte isabellas blogg längre, men var inte hon en sån som typ " former har alla, det ska va något att ta i " - tjej? Kändes lite som att hon ville ha så mycket reklam i som möjligt för att få pengar..


Lördag


har tillbringat morgonen framför denna film. Nu drog olle precis och jag ska fira mamma lite, Hon fyller ju år idag. Och det betyder att det inte alls är långt kvar tills jag fyller - 9 dagar. WOW. Sen är jag äntligen 18år. Iallafall, så idag blir det väl att gå ut på restaurang ikväll, vad jag ska göra nu vet jag inte.. Det är varmt som satan ute, men åskar så får se vad som händer. Jag tänkte ta med Tuwa (och såklart alwa) till stallet för första gången. Spännande!

fredag

en fredag som denna är jag så sjukt trött. Jag orkar faktiskt ingenting.. Så just nu sitter jag här, har gömt mig från gästerna som sitter en trappa ner för jag orkar faktiskt inte vara social idag. Trött efter att ha åkt bil i ca 8h på två dagar - det tar på än! och sen bara gå och gå och gå hela tiden. Så nu ska jag laga mig någon mat som passar på en fredag, jag är för trött för att känna om jag är hungrigt så får bli något litet, senare ska jag och hundarna gå och möta olle. Ja, det lär väl inte hända så mycket mer denna fredag - så himla skönt faktiskt!

 

 

love.


semester

Här har ni bilder från semsestern. Grejen var ju att vi skulle gå på high chaparall (som stavas high chaparral egentligen) både torsdag och fredag och bo på deras camping. Men vi tröttnade på high chaparall och deras camping så istället drog vi till mitt ena landställe, i småland- växjö och spenderade torsdagskvällen plus fredagsmorgonen där. För att sen åka hem och stanna på A6 och shoppa på vägen hem.



love.

Days Unplaced: 155

Nu har jag varit utan placering i 155dagar - det är ju skrattretande. Är jag så dålig att ingen vill ha mig alltså? Explorius säger att man inte ska tänka så, att det inte är så.. Men hur är det då? Ännu värre i min sist då det verkar som en familj som skulle ha mig ÄNDRADE sig..  Ju mer jag tänker på att jag inte har någon familj än ju med otaggad blir jag faktiskt. Det händer ju inget, bara visum som jag måste jobba med (är segast i världen - jag vet.. ) Folk har liksom redan familjer, avresedatum, nedräkningar.. Folk har en månad kvar tills de åker,  jag kan också ha en månad kvar, eller tre månader kvar..



RSS 2.0