framtida hund


Glömde visa hunden ju; Här är den iallafall. Inte just denna, men sån ras. Först tänkte vi ha en hanhund vid namn Cleas. Men kom fram till nu att en tik är mycket lättare. Så inom iallafall 2år ska vi köpa en sånhär plutt - vid namn Lillemor. Lagom fult och gulligt - jag gillar fula namn på gulliga saker.

Kommentarer
Postat av: ELIN

sv: tack!

2011-09-16 @ 19:53:54
URL: http://elinfredrikson.blogspot.com
Postat av: Hedda

men är inte tikar rätt jobbiga, måste de typ inte ha hundtrosor när de får mens? :S eller det kanske bara är en myt? sööööt hund iaf!!

2011-09-16 @ 23:02:58
Postat av: ewelina

haha, jo hedda det måste de. Men de löper ("mensar") bara en månad om året. Och hellre det än hanhund, så fort en tik i närheten löper, så blir de OFTAST helt galna, kissar överallt, rymmer och sitter och gnäller hela nätterna...



- fast, jag har bara haft tikhundar - så jag vet inte säkert. Men mina vänners hanhundar är så iallfall ;)

2011-09-16 @ 23:27:28
Postat av: Anonym

Om du inte ska avla på hunden så gör som amerikanarna och kastrera hunden så har du blivit av med problemen som ewelina skrev om. Jag föredrar hanhundar över tikar, har erfarenhet av båda och personligen trivs jag bättre med hanhundar, de är inte så bitchiga..lol ;-D. Rasen du vill ha är en Mops, Pug på engelska. Informera dig mer om rasen innar du skaffar den.



http://www.akc.org/breeds/pug/



Trevlig blogg, lycka till i USA! :-)

2011-09-17 @ 23:10:01
Postat av: Anonym

haha. jag vet vad rasen heter redan ;) - vet rätt mycket om den. Men tack ändå :) Det finns så sjukt många människor just nu som skaffar en viss hund bara för att den är söt ;)

Kastrera är absolut ett bra förslag, har som sagt aldrig haft en hanhund så jag vet inte så mycket om de och sen bror det såklart på ras och uppfostran också ;)



Tack så mycket :)

2011-09-18 @ 00:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0