UPPDATE.

Vi sitter ihopkurade i sängen nu och kollar på nyheterna. Orkanen förväntas att slå till hårdast i NJ (New Jersy) - där vi är. Men våra ledare verkar tro att vi trotts det kan hänga i New York imorgon och åka på sightsing. (NOT GOING TO HAPPEND) Alltså vad är det här?! Får inte tag i min värdefamilj heller.. Men kommer nog inte kunna komma iväg på måndag. Första bytet är i Maryland, men där är alla evakuerade. Känns rätt hemska att de bara komma släppa iväg alla på måndag, trotts att massa flyg är inställda. Jag ska ju åka själv också, jag kommer få stå där som ett frågetecken - helt själv och ensam. Min värsta marddröm, ensam på en flygplats som har kaos. FANFAN. Vad är dethär för jävla resa? Vi sitter här nu och pratar problem tillsammans.

Vet inte alls mycket som händer nu.. ena sekunden verkar det lugnt, andra sekunden är det livsfarligt!

Kommentarer
Postat av: Linn

EWELINA - HJÄLP! varför är dom cp, ni måste ju få dra därifrån ju! :oooooo

2011-08-27 @ 10:16:37
URL: http://linnlyback.webblogg.se/
Postat av: Anna

Dom låter som ett par idioter för att vara ärlig! Hoppas att du får tag på din värdfamilj så ni kan prata ihop er! Och jag hoppas att ni klarar er när den väl slår till! Är jätteorolig här borta! :(

2011-08-27 @ 11:32:48
URL: http://annabrink.blogg.se/
Postat av: anna.h

se till o klara dig ewe!!! blir du lämnad själv så håll dig borta från fyllegubbar och äldre män. dom KAN vara farliga! hamnar du på flygplatsen i kaos så se till o ta det lugnt bara och försök få tag på personal och be dom om hjälp <3 fortsätt uppdatera är du snäll så vi vet vad som händer och att du lever <3

2011-08-27 @ 12:12:05
Postat av: josefine

hoppas allt löser sig! men har en fråga, hur känns det att vara borta nu? du är ju på andra sidan jorden kan man säga.. :)

men tycker jätte mycket om din blogg och blir spännande att läsa den när du är borta nu och hoppas du får det underbart :)

2011-08-27 @ 13:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0