onsdag.


Idag är det förövrigt onsdag. Ska tillbringa morgonen med min pojke, sen vid tio har jag möte på banken (hade helt glömt bort!!!) Sen blir det att träffa Malin och prata usa, jag ska även kolla mejlen var 5e minut - de har inte svarat än..  Augustifestivalen börjar ju även idag, en rätt stor festival här i norrpan med marknad, tivoli och sånt. Får se om man kanske sticker in dit någonting. Måste även fortsätta att packa lite, så sjukt svårt att veta vad man bör ha med sig.. Men det är väl bara att packa på antar jag!

Tror även jag tar en sväng förbi staden för att köpa in lite saker som jag måste ha med mig till Usa. Tex. linnen, dator, presenter mm. Samt boka en klipptid - HEJA!

Nu ska jag snart fixa lite frukost.

Kommentarer
Postat av: Alice

Men har du inte fått mejl om dom? Det fick jag när jag fick min placering, där det står t ex namn, jobb, email, intressen om varje person. Sen bilder på huset och så! (:

2011-08-17 @ 11:04:58
URL: http://alicervt.webblogg.se/
Postat av: LINA SANDSTRÖM

Heeey, är allt bra med dig goding? :)

gillar din blogg!!

2011-08-17 @ 11:45:24
URL: http://linasandstrm.blogg.se/
Postat av: Alice

Vad konstigt ;o men det kommer väl :)

2011-08-17 @ 13:45:27
URL: http://alicervt.webblogg.se/
Postat av: Beatrice

Såg vad Alice kommenterat och tänkte på att jag har ett inlogg på ISEs hemsida, där jag senare kommer att kunna se min värdfamiljs profil med deras intressen osv. Har inte du motsvarande, även om du kanske inte har ISE? :)

2011-08-17 @ 16:08:18
URL: http://exchangestudeent.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0