25%

fick ett mejl av explorius här om dagen:

Nu är vi inne i mitten av augusti och de första avresorna till USA är redan avklarade. Vi förstår att det är otroligt jobbigt att vänta på en placering och att man vill veta när och vart man kommer att åka! Vi får placeringar varje dag och i dagsläget har vi ca 25 % av våra studenter oplacerade. Vi är i daglig kontakt med våra samarbetspartners som jobbar för fullt för att placera alla studenter.

 

Ekonomin i USA har givetvis påverkat på så vis att en del familjer funderar över om de har de ekonomiska möjligheterna att ta emot en student.  Vi har förstått att många som tidigare hade råd att ha sina barn i privatskolor inte längre har den möjligheten. Därför väntar många skolor in i det sista för att se om de kan ge en plats till en utbytesstudent istället för till en amerikansk elev.

 

Vi kommer placera alla våra studenter, även om det kan bli sena placeringar. Vi får ingen information från våra samarbetspartners innan den fullständiga placeringen är klar, men så fort vi får den kontaktar vi givetvis dig! Förbered dig på att när du får din placering så kan du behöva åka ganska fort över till USA!

 

Njut av sommardagarna hemma i Sverige, för när hösten börjar kommer du vara i USA!

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar!

 

Hälsningar,

Explorius

 

 

 

- visst är dom fina? Jag älskar Explorius och har hittills ALDRIG ångrat att jag valde dom att åka med.

tänk, snart åker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0